Jump to content

Δωρεάν PC Games: Πλήρεις - νόμιμες - εκδόσεις


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελευταία ενημέρωση: 2 Απριλίου 2005

 

Στόχος του συγκεκριμένου θέματος είναι η συγκέντρωση παιχνιδιών για PC, τα οποία διατίθενται στο Internet εντελώς δωρεάν και δεν είναι παράνομη η λήψη, η διακίνησή τους και η χρήση τους. Ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε παιχνίδια τα οποία είναι freeware, abandonware κ.ο.κ. και δεν περιέχουν spyware ή άλλο ενοχλητικό περιεχόμενο.

 

Προσοχή, η λίστα και το συγκεκριμένο θέμα γενικότερα, ΔΕΝ περιλαμβάνει demos εμπορικών παιχνιδιών ή trial games, παρά μόνο παιχνίδια τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε από την αρχή έως το τέλος εντελώς δωρεάν και χωρίς να γίνεται καταπάτηση οποιουδήποτε πνευματικού δικαιώματος.

 

Αν έχω παραλείψει κάποιο link ή αν απλά θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποια από τα παιχνίδια που αναφέρονται εδώ, μη διστάσετε να γράψετε τις απόψεις και τα σχόλιά σας. Αν αποφασίσετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι, που διατίθεται εξ’ ολοκλήρου δωρεάν, θα πρέπει να αναφέρετε πληροφορίες γι αυτό, ώστε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι τους λόγους για τους οποίους το προτείνετε. Ξεκινάω σήμερα... και ελπίζω το θέμα να γίνει στο εγγύς μέλλον ακόμη πιο ενδιαφέρον. Επαναλαμβάνω μην βάζετε links προς εμπορικές εφαρμογές ή demos εμπορικών εφαρμογών, παρά μόνο προς απόλυτα νόμιμα downloads.

 

 

---

 

BMX Simulator

 

Τα 18α γενέθλια της Codemasters τα γιόρτασε με την επανέκδοση του BMX Simulator με πολλά patch-fixes. Απλός χειρισμός και απόλυτα εθιστικό παιχνίδι. Πρόκειται για τη ROM του παιχνιδιού μαζί με το εκτελέσιμο του CCS-C64 Emulator.

 

Download: http://www.codemasters.co.uk/downloads/?downloadid=16554

Μέγεθος: 1,60MB

 

* = απαιτείται εγγραφή στο site (εντελώς δωρεάν) για τη λήψη του - μην μοιράσετε username / password εδώ, αφού είναι αντίθετο από τους όρους χρήσης του site της Codemasters.

 

Defender of the Crown

 

Ποιος θυμάται τη Cinemaware. Εγώ σίγουρα, αφού το Defender of the Crown ήταν ένας από τους λόγους που αγόρασα την πρώτη μου Amiga :)

 

A time of lusty wenches and black hearted villains. King Richard has been murdered and England is thrown into civil war! Amidst the ringing clash of steel and the thunder of charging steeds the bold Saxon knights have chosen you to lead them into battle against the hated Normans. Victory will not come easy. To save England your skills as swordsman and military leader will be severely tested. But should you succeed you'll win the Crown of England and the love of many a beautiful damsel!

Διαθέσιμο για PC, Amiga, Amstrad, C64, Atari ST, Apple, PC EXE (EGA), PC EXE (CGA), NES ROM, Amiga CD32. Ίσως να χρειαστείτε τον κατάλληλο emulator, αφού σε PC δύσκολα θα μπορέσετε να τον απολαύσετε.

 

Νομίζω ότι εγώ ή οι moderators θα πρέπει σιγά-σιγά να φτιάξουμε και ένα θέμα που θα περιέχει όλους τους emulators μαζί με κάποιες πληροφορίες για το σωστό set-up του καθενός

 

Download: http://www.cinemaware.com/clsgame_dotc.asp

Μέγεθος: Εξαρτάται. Προτίμησα την έκδοση για Amiga CD32/CDTV μαζί με τον UAE (Amiga Emulator), για να θυμηθώ τις παλιές καλές εποχές.

 

* = απαιτείται εγγραφή στο site (εντελώς δωρεάν) για τη λήψη του - μην μοιράσετε username / password εδώ - στο ίδιο site θα βρείτε πολλά ακόμη full games, στα οποία θα αναφερθώ στο εγγύς μέλλον - εκτός αν κάποιος moderator προτίθεται να το αναλάβει. Μην ξεχάσω να γράψω κάτι για το Wings!

 

Elder Scrolls (The): Arena

 

Η Bethesda Softworks ήρθε και πάλι πρόσφατα στο προσκήνιο με το παιχνίδι Morrowind. Στην ιστοσελίδα της προσφέρει δωρεάν ένα από τα κλασικά παιχνίδια RPG και το πρώτο της σειράς Elder Scrolls. Ο λόγος για το Arena, το οποίο αρχικά κατασκευάστηκε για να «παίζει» σε 368/25MHz. Για να το απολαύσετε η ίδια η εταιρία προτείνει τη χρήση του DosBox ενός DOS Emulator, που λειτουργεί δυστυχώς... σε πολύ απαιτητικά PCs.

 

DosBox Emulator:

http://prdownloads.sourceforge.net/dosbox/DOSBox0.63-win32-installer.exe (version 0.63 - το link θα σας μεταφέρει σε σελίδα η οποία εμφανίζει αρκετά mirrors ώστε να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς)

 

Download: http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_games.htm

Μέγεθος: 8,97Mb

 

Εναλλακτικά downloads: http://ftp.sunet.se/pub/pc/games/gamershell/demo/the_elder_scrolls_arena_full.zip

ftp://ftp.sunet.se/pub/pc/games/gamershell/demo/the_elder_scrolls_arena_full.zip

 

Ευχαριστούμε τον Ramparter για την υπόδειξη του link.

 

Fish Fillets

 

Puzzle παιχνίδι, παρωδία των X-Files, με αρκετά καλούς γρίφους και αμείωτη πλοκή, αφού ο χρήστης θα περιπλανηθεί σε 70 διαφορετικές πίστες. Η Altar Interactive, η οποία διαθέτει την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού εντελώς δωρεάν, είναι η εταιρία που κρύβεται πίσω από το γνωστό PC Games στα μέσα των 1990s με τον τίτλο UFO: Aftermath. Το μεγάλο ψάρι στο παιχνίδι μπορεί να μετακινήσει βαριά αντικείμενα, ενώ το μικρό ψάρι ελίσσεται με ευκολία σε στενά περάσματα. Θα τα καταφέρετε; Αν όχι, σίγουρα θα γελάσετε.

 

Download: http://www.fileplanet.com/117536/110000/fileinfo/Fish-Fillets-%5BFull-Game%5D

Μέγεθος: 275,9MB

 

GTA: Grand Theft Auto

 

Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται για το San Andreas, αλλά για τη πρώτη και κλασική έκδοση του παιχνιδιού για PC. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε το 1997, ωστόσο η Rockstar επέλεξε να το επανακυκλοφορήσει και πάλι, ώστε να το διανείμει δωρεάν για όσους ενδιαφέρονται να δουν από πού ξεκίνησαν όλα. Παράλληλα, έχουν γίνει αρκετές τροποποιήσεις στο κώδικα του παιχνιδιού, ώστε να διατηρείται συμβατότητα με τα σύγχρονα Windows PCs .Όπως προειδοποιεί και η ίδια η Rockstar στη σελίδα της. Για τη λήψη του απαιτείται απλά η υποβολή των στοιχείων σας - των οποίων δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος.

 

Download: http://www.rockstargames.com/classics/gta.html

Μέγεθος: 328MB

σ.σ.: δεν έχω καταφέρει ακόμη να το κατεβάσω...

 

GTA: Grand Theft Auto 2

 

Λίγα χρόνια αργότερα, το 1999, η Rockstar παρουσίασε το δεύτερο GTA, πάλι για PC. Με περισσότερη δράση, ενώ για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους οι γκάγκστερ και οι συμμορίες. Αρκετά καλύτερη πλοκή από ότι η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού. Όπως και στο GTA 1, η Rockstar πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες «διορθώσεις» ώστε το παιχνίδι να είναι συμβατό με τα modern PCs.

 

Download: http://www.rockstargames.com/classics/

Μέγεθος: 353MB

 

Leisure Suit Larry

 

Πρόκειται για την κλασική σειρά με τις περιπέτειες του Larry Laffer, ενός ήρωα που άφησε ιστορία στο χώρο των adventure games. Όλα ξεκίνησαν το 1987 όταν η Sierra αποφάσισε να συνδυάσει το κείμενο με τυπικά γραφικά για να δημιουργήσει μικρές ιστορίες και εθιστικά παιχνίδια. Στόχος των παιχνιδιών αυτών είναι φυσικά να... τα ολοκληρώσετε συγκεντρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Θα χρειαστεί να λύσετε πολλούς γρίφους και φυσικά να ξαπλώσετε στο κρεβάτι με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες.

 

Εφόσον υπάρχει ιδιαίτερη συμπάθεια γι αυτά τα παιχνίδια, πιστεύω ότι πρέπει να προστεθούν σε αυτή τη λίστα, αφού πλέον μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα απολαύσετε απολύτως νόμιμα.

 

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (Larry I)

http://www.abandonia.com/games/120/download/Larry_-_In_the_Land_of_the_Lounge_Lizards/LarryIntheLandoftheLoungeLizards.htm

 

Δοκιμάστε να πιέσετε το ESC (ape) button κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα εμφανιστεί το menu. Από εκεί μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αυξομειώσετε την ταχύτητα...

 

Leisure Suit Larry goes Looking For Love in several wrong places (Larry II)

http://www.abandonia.com/games/121/download/Larry_2_-_Goes_looking_for_Love_(In_Several_Wrong_Places)/Larry2GoeslookingforLove(InSeveralWrongPlaces).htm

 

Leisure Suit Larry - Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals (Larry III)

http://www.abandonia.com/games/122/download/Larry_3_-_Passionate_Patti_in_Pursuit_of_the_Pulsating_Pectorals/Larry3PassionatePattiinPursuitofthePulsatingPectorals.htm

 

Για να απολαύσετε τα καλύτερα δυνατόν γραφικά και ήχο τρέξτε το αρχείο INSTALL.EXE:

 

α.επιλέξτε EGA/VGA with RGB monitor (16 χρώματα) [enter]

β.επιλέξτε AdLib Music Synthesizer Card [enter]

γ.enter - enter - no - yes - escape - enter

 

Οι σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις που εμφανίζονται στην αρχή του παιχνιδιού: http://www.allowe.com/Larry/3questions.htm

 

Leisure Suit Larry - Passionate Patti does a little Undercover Work (Larry V)

http://www.abandonia.com/games/123/download/Larry_5_-_Passionate_Patti_Does_a_Little_Undercover_Work/Larry5PassionatePattiDoesaLittleUndercoverWork.htm

 

Leisure Suit Larry - Shape up or Slip out (Larry VI)

http://www.abandonia.com/games/124/download/Larry_6_-_Shape_Up_or_Slip_Out/Larry6ShapeUporSlipOut.htm

 

Για να μη δημιουργούνται απορίες ΔΕΝ υπάρχει Larry 4 - όσοι θυμούνται την εξήγηση που είχε ανεπίσημα δοθεί και είχε κάποτε γραφτεί στο ελληνικό PC Master καλούνται να μας ενημερώσουν γι αυτή.

 

Προσοχή! Για να απολαύσετε τα παραπάνω παιχνίδια θα χρειαστείτε το DosBox και θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις στο setup τους ώστε να απολαύσετε τον ήχο τους...

 

Βήμα 1o:

DosBox Emulator:

http://prdownloads.sourceforge.net/dosbox/DOSBox0.63-win32-installer.exe (version 0.63 - το link θα σας μεταφέρει σε σελίδα η οποία εμφανίζει αρκετά mirrors ώστε να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς)

 

Βήμα 2o:

Αποσυμπιέστε το ZIP αρχείο σε έναν φάκελο στο πολυαγαπημένο σας σκληρό που το λένε δίσκο.

 

Βήμα 3o:

Τρέξτε το DosBox ώστε να μεταφερθείτε στο αγαπημένο prompt του DOS.

 

Έστω ότι έχετε αποσυμπιέσει κάποιο από τα Larry στο c:\larry

α. Γράψτε την εντολή: mount c c:\larry

β. Γράψτε c:

 

Θα μεταφερθείτε στο C: όπου μπορείτε πλέον να εκτελέστετε τα αρχεία με επέκταση .dos .com .bat ... Για να δείτε τα περιεχόμενα του φακέλου γράψτε dir /w. Καλή διασκέδαση.

 

Loom

 

To 1990 η LucasArts κυκλοφόρησε το 2ο (αν θυμάμαι καλά) adventure της το οποίο εντυπωσίασε τους χρήστες Amiga και PC της εποχής με τα εντυπωσιακά του γραφικά και τον εκπληκτικό για την εποχή του ήχο. Η Λίμνη των Κύκνων έκανε την πρώτη εμφάνισή της σε PC και μαζί με αυτήν μια παράξενη ιστορία για ένα ξεχασμένο μακρινό νησί, όπου τα πάντα... σχετίζονται με μουσική. Στο εκπληκτικό point and click engine του παιχνιδιού βασίστηκαν άλλοι γνωστοί τίτλοι όπως το Indiana Jones και το Monkey Island - στο οποίο θα αναφερθούμε στο εγγύς μέλλον -. Σκοπός του παιχνιδιού είναι φυσικά να λύσετε τους γρίφους χρησιμοποιόντας απλή λογική και αρκετά μεγάλη δόση μαγείας. Όλα όμως τα μαγικά spells θα πρέπει να τα εκτελέσετε με νότες... και μουσική.

 

Το παιχνίδι είναι πραγματικά περίεργο. Ωστόσο ήταν αρκετό για να με απασχολήσει για αρκετούς μήνες τόσο το 1990, όσο και... φέτος που το θυμήθηκα ξανά και είπα να το απολαύσω.

 

Download:

http://www.abandonia.com/games/21/Loom/Loom.htm

 

Όπως καταλαβαίνετε... θα χρειαστείτε το DosBox:

http://prdownloads.sourceforge.net/dosbox/DOSBox0.63-win32-installer.exe (version 0.63 - το link θα σας μεταφέρει σε σελίδα η οποία εμφανίζει αρκετά mirrors ώστε να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς)

 

Solution:

1. http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=68459&rid=63344

2. http://www.the-spoiler.com/ADVENTURE/Lucas.Arts/loom.4.html

 

Treasure Island Dizzy

 

Πρόκειται για ένα από τα all-time-favorites παιχνίδια των χρηστών Amiga και όχι μόνο της περασμένης δεκαετίας. Είχα περάσει αρκετές ευχάριστες ώρες μαζί του επειδή πρόκειται για ένα από τα πιο εθιστικά platforms. Η συγκεκριμένη έκδοση, όπως αναφέρεται και στη σελίδα είναι ουσιαστικά η ROM του παιχνιδιού μαζί με το εκτελέσιμο του CCS-C64 Emulator. Η Codemasters συνιστά τη χρήση των προκαθορισμένων ρυθμίσεων.

 

Download: http://www.codemasters.co.uk/downloads/?downloadid=17409

Μέγεθος: 2,7MB

 

* = απαιτείται εγγραφή στο site (εντελώς δωρεάν) για τη λήψη του - μην μοιράσετε username / password εδώ, αφού είναι αντίθετο από τους όρους χρήσης του site της Codemasters.

 

Wild Metal

 

Ένα παιχνίδι της DMA Design (μου θυμίζει το Blood Money της ίδιας στην Amiga) μόνο που αυτήν τη φορά στη δράση συμμετέχουν κάθε λογής ελικόπτερα. Πρόκειται για ένα 3D παιχνίδι, εξομοίωσης μαχών με ελικόπτερα και με αρκετά arcade στοιχεία, ώστε να μη χρειάζεται manual για τη σωστή χρήση του. Όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που διανέμει δωρεάν η Codemasters, το Wild Metal απαιτείται την υποβολή των στοιχείων σας σε σχετική φόρμα, πριν σας δώσει το link για download.

 

Download: http://www.rockstargames.com/classics/wmc.html

Μέγεθος: 170MB

 

* = απαιτείται εγγραφή στο site (εντελώς δωρεάν) για τη λήψη του - μην μοιράσετε username / password εδώ, αφού είναι αντίθετο από τους όρους χρήσης του site της Codemasters.

 

ευχαριστώ όσους έχουν κάνει copy paste το κείμενο αυτό σε δικά τους sites χωρίς να αναφέρουν καν την πηγή...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και το GTA2 δωρεάν! Αυτά είναι νέα! Αρχίζω κατέβασμα!

Θυμάμαι το 1 με το ζόρι το έτρεχα σε 800x600 στο παλιό PC (200 MHz, 4mb Viper330, 32 MB RAM). Θα βγάλω το άχτι μου τώρα :p

Link to comment
Share on other sites

THE ELDER SCROLLS: ARENA

Το πρωτο παιχνιδι της γνωστης(πιστευω) σειρας the Elder Scrolls.

Προειδοποιηση: πολυ παλιο παιχνιδι απευθυνεται κυριως στους παλιους φαν των RPG.

Link to comment
Share on other sites

Ριχτε μια ματια εδω http://www.abandonia.com/main.php?nav=programs

Απιστευτα παιχνιδια που θα συγκηνησουν πολλους παλιους παιχτες

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Link to comment
Share on other sites

απαιτείται εγγραφή στο site (εντελώς δωρεάν) για τη λήψη του - μην μοιράσετε username / password εδώ, αφού είναι αντίθετο από τους όρους χρήσης του site της Codemasters.

 

http://www.bugmenot.com

 

;-)

Link to comment
Share on other sites

Xairete k apo mena meta apo apousia mhnwn(?) ..

 

Dhlwnw melos ths FOSS koinothtas pleon kai doulevw k egw se merika projects.

FOSS=Free/Open Source Software gia aytous pou den gnwrizoun.Perissotera sto http://www.gnu.org and http://www.opensource.org/ .

 

Twra sto pshto FOSS games sta apisteyta site http://www.freshmeat.net and http://www.sourceforge.org ,kante ena search gia games k APOLAYSTE mia TERASTIA sylogh apo paliotera k nea paixnidia.

 

Have Fun people

Regards,

Daf

Link to comment
Share on other sites

μηπως σου βρισκεται το crazy taxi 3???

To έχουν κάνει free for download?

 

Μπορείς πάντως να το βρείς στα "γνωστά" μαγαζάκια...

Phantom Of The Opera
Link to comment
Share on other sites

Ριχτε μια ματια εδω http://www.abandonia.com/main.php?nav=programs

Απιστευτα παιχνιδια που θα συγκηνησουν πολλους παλιους παιχτες

 

Brhka polla paixnidia pou epeza ston 386,alla eixa ena pou legotan kati me Harley kai htan me mia mhxanh Harley Danvison kai odhgouses se kati megalous lewforous,to thimate kaneis?xserei pou mporw na to brw?thanks!

 

EDIT : kai na rwthsw kati akoma kapoio RPG dwrean pou na paizete online myltiplayer yparxei??

:)
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

pedia dokimasa na katevasw to gta 1 kai 2 gemizodas tin forma sto site..

den mou stilan link gia downloads ala kapies diafimisis !!!!!!!!!!

ta exi katevasi kanis??

ti ginete??

Link to comment
Share on other sites

pedia dokimasa na katevasw to gta 1 kai 2 gemizodas tin forma sto site..

den mou stilan link gia downloads ala kapies diafimisis !!!!!!!!!!

ta exi katevasi kanis??

ti ginete??

 

Τα κατέβασα εγώ. Αν θυμάμαι καλά, μού είχε στείλει το URL για download.

 

Φρόντισε να δώσεις το spam-ο-mail σου ή ένα temporary mail, και όχι τη διεύθυνση που χρησιμοποιείς συνήθως.

 

Επίσης οι servers τους αργούν απελπιστικά. Αν τα βρεις σε κάποιο bittorrent ή σε κάποια άλλη πηγή, κατέβασέ τα από εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Τα κατέβασα εγώ. Αν θυμάμαι καλά, μού είχε στείλει το URL για download.

 

Φρόντισε να δώσεις το spam-ο-mail σου ή ένα temporary mail, και όχι τη διεύθυνση που χρησιμοποιείς συνήθως.

 

Επίσης οι servers τους αργούν απελπιστικά. Αν τα βρεις σε κάποιο bittorrent ή σε κάποια άλλη πηγή, κατέβασέ τα από εκεί.

enoite oti evala spam mail ;)ala akoma tpt..

anyway thnx

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Americas Army: Special Forces |Online gaming|

 

"America’s Army is one of the five most popular PC action games played online. It provides players with the most authentic military experience available, from exploring the development of Soldiers in individual and collective training to their deployment in simulated missions in the War on Terror"

 

Ιστοσελίδα: http://www.americasarmy.com

 

Photo Gallery από κάποιες πίστες, για να δείτε τι ακριβώς είναι:

http://www.americasarmy.com/gallery

 

Κατεβάστε το παιχνίδι από τα Links που έχει το παρακάτω url:

http://www.americasarmy.com/downloads

Για Windows (780 MB), Mac (759 MB) και Linux (765 MB)

 

Παίζω 1,5 χρόνο και κάτι το συγκεκριμένο παιχνίδι και το βρίσκω ότι καλύτερο στο είδος του! Από γραφικά μέχρι και την φυσική απόδοση των soldiers (βάδισμα, τρέξιμο, πέταγμα χειροβομβίδας και ότι αφορά την κίνηση των soldiers), είναι πραγματικά απίστευτο για online free παιχνίδι. Ότι και να γράψω είναι λίγο, πρέπει να το τσεκάρετε.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για παλιοτερα αγαπημενα παιχνιδια check out:

 

www.the-underdogs.org

 

 

.

'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.'
Link to comment
Share on other sites

Παιδία, τα δωρεάν παιχνίδια (flashακια) απο το http://www.plastelina.net μπορούμε να τα παίζουμε χωρίς αν είμαστε Online? κοινώς μπορούμε να σώσουμε flash αντικείμενα απο μια σελίδα;;
Link to comment
Share on other sites

Το ARENA είναι από τα καλύτερα και πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! games του είδους με ατμόσφαιρα που σε κάνει να θες να παίζεις όλη την ώρα και ας έχει πάλια γραφικά,απλά μπορεί να αποκαρδιωθείς γιατί είναι χαοτικά μεγάλο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...