zografos Δημοσιεύτηκε March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2005 Θέλω να αγοράσω μια κάρτα TV Tuner για το PC μου. Επειδή οι παλαιότερες εμπειρίες με τέτοιες κάρτες δεν ήταν και οι καλύτερες, ήθελα τη γνώμη / συμβουλή σας. Τί μου προτείνεται ? Θέλω μια κάρτα που να δουλεύει ΑΨΟΓΑ στα WinXP, να μην κολάει (εδώ ήταν οι κακές εμπειρίες παλαιότερα ... ότι κάρτα και αν είχα, δημιουργούσε προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, στα Windows) να έχει Radio, Remote Control, να παίζει Full Screen αλλά και σε Window, το SoftWare της να είναι συμπαθητικό (δεν ξέρω πως αλλοιώς να το εκφράσω) και κατά προτίμηση να είναι οικονομική. Επίσης θέλω να κάνει και Capture σε Avi, DivX κλπ ... Προσοχή, μηλάω για κάρτα και ΟΧΙ εξωτερική συσκευή. Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Κορυφαία είναι η Terratec 600 και μετά έρχεται η Pinnacle PCTV Pro. Όποιος πάντως έχει επιλέξει άλλες φθηνότερες λύσεις - γιατί υπάρχουν πολλές - το έχει μετανοιώσει. Κάλλιστα μπορείς να βρεις μία απ' αυτές τι δύο στο fleamarket, μεταχειρισμένες στη μισή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosgep Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 Εχω δυο Η/Υ.Και στα δυο εχω της conceptronic,εσωτερικη με τσιπακι philips. Μεχρι τωρα κανενα προβλημα.και capture σε mpeg,και τηλεκοντρολ και radio και fullscreen.Το μονο κακο ειναι οτι δεν ξερω πως δουλευει το teletext. Γυρω στα 50 ευρα θα τη βρεις. Εχει και 5 χρονια εγγυηση. Παράθεση P@niS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Καμμιά που να συνεργάζεται με τα XP Media Center και να μπορούμε να τη βρούμε Ελλάδα σε καλή σχετικά τιμή..? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts