Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω το Fujitsu Siemens Pi 1505 με Core 2 Duo στα 1.66 και 1GB Ram. Τί λέτε για τα 1000 περίπου που κάνει ???

Το συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρεις το αγόρασα πριν 2 μήνες, συγκεκριμένα τα βασικά τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τα εξής.

Core Duo T5600 1,83GHz MEM 512M DDR533 80GB SATA εγώ όμως του άλλαξα την μνήμη RAM με 2 Χ 1GB.Mέχρι στιγμής όλα πάνε καλά!!!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Loipon exw edw k 6 meres ton Toshiba Satellite A100-906 apo thn prosfora sto Plaisio.... o ypologisths einai teleios!!!!!!!! oute ena provlhma!!!!!!!! exei akrivws oti 8elw !!!!!! opoios to skeftetai na ton agorasei tou to proteinw... :D :D :D
:ninja: SiL

Loipon exw edw k 6 meres ton Toshiba Satellite A100-906 apo thn prosfora sto Plaisio.... o ypologisths einai teleios!!!!!!!! oute ena provlhma!!!!!!!! exei akrivws oti 8elw !!!!!! opoios to skeftetai na ton agorasei tou to proteinw... :D :D :D

αυτόν ακριβώς κοιτάω να πάρω...ερώτηση: πόσες στροφές δουλεύει ο δίσκος HDD...? Γιατί εάν είναι 4200 να κοιτάξω κάτι άλλο.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ψαχνω για φορητο με πολυ καλη οθονη (αναλυση) απο 13"-15.4", ιντελ και καλα σχετικα χαρ/κα γυρο στα 1000€. Καλο θα ηταν και μια μετρια καρτα γρ. να παιζει και κανα παιχνιδακι.

Καμια προταση;

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

εγω πηρα το hp pavilion 6139ea απο media markt αλλα εχω προβλημα με το dvd multi!

δεν μπορω να δω ουτε dvd!και δεν ειναι θεμα software γιατι ουτε με αυτο που ειχε δεν μπορω αλλα και ουτε με Power dvd!

κανει διακοπες ο ηχος και οταν γραφω cd ηχου κολανε..

που θα πρεπει να παρω τωρα τηλ να ρωτησω για το τι πρεπει να κανω?απ'οσο ξερω η Hp εχει service θεσσαλονικη.

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εγω πηρα το hp pavilion 6139ea απο media markt αλλα εχω προβλημα με το dvd multi!

δεν μπορω να δω ουτε dvd!και δεν ειναι θεμα software γιατι ουτε με αυτο που ειχε δεν μπορω αλλα και ουτε με Power dvd!

κανει διακοπες ο ηχος και οταν γραφω cd ηχου κολανε..

που θα πρεπει να παρω τωρα τηλ να ρωτησω για το τι πρεπει να κανω?απ'οσο ξερω η Hp εχει service θεσσαλονικη.

με αποδειξη αγορας και το λαπτοπ στα χερια σου πηγαινε στο service και βαλτους τις φωνες.αυτα ειναι αστεια πραγματα.προβληματικο hardware σου βαλανε.και αυτο σημβαινει σε κατι τετοια "μαγαζια" που παιρνεις το ιδιο μηχανημα 100ευρο λιγοτερο.

εχω ξανασυναντησει παρομοιο περιστατικο απο το ιδιο καταστημα.:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αποδειξη αγορας και το λαπτοπ στα χερια σου πηγαινε στο service και βαλτους τις φωνες.αυτα ειναι αστεια πραγματα.προβληματικο hardware σου βαλανε.και αυτο σημβαινει σε κατι τετοια "μαγαζια" που παιρνεις το ιδιο μηχανημα 100ευρο λιγοτερο.

εχω ξανασυναντησει παρομοιο περιστατικο απο το ιδιο καταστημα.:mad:

Δεν διαφωνώ για την "ποιότητα" της Media Markt (άλλωστε ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα του να παίρνω υπολογιστή από εκεί που παίρνω...φριτέζα), αλλά θεωρείς σωστό να πας και να αρχίσεις τα "ουρλιαχτά" σε κάποιον πωλητη;;

Εξ άλλου δεν είναι καν δικό τους μηχάνημα. Είναι HP. Δεν βάζουν αυτοί τίποτα πάνω, απλά μεταπώληση κάνουν. Μην λέμε και οτι θέλουμε παιδιά. Σαν πωλητής πληροφορικής, εχώ ακούσει και εγώ τα χίλια κουφά για πράγματα που δεν έφταιγε το μαγαζί στο οποίο δουλεύω. Απλά θεωρώ ηλίθιο το να κατηγορείς κάποιον πωλητή γιατι το μηχάνημά σου έχει πρόβλημα, λες και το κατασκευάζει εκείνος.

Μπορείς απλά και ήρεμα να το πας στο aftersales service της Media Markt, να τους εξηγήσεις την κατάσταση και ΑΝ σου κάνουν νερά στην εξυπηρέτηση...τότε μπορείς να βάλεις τις φωνές!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

IBM (αν και κακάσχημοι), Toshiba, Asus και (για μένα τουλάχιστον) ΗP ... Kαλό όνομα έχουν φυσικά και οι Vaio αλλά για άλλους λόγους (τέλεια οθόνη και design) και οι LG.

Οι Vaio έχουν φοβερή οθόνη, αλλά όταν μου χάλασε έπρεπε να τον στείλω στο Βέλγιο και να τους προκαταβάλω 800 Ευρώπουλα για την επισκευή. Εννοείται ότι δεν τον έστειλα και ψάχνω να αγοράσω ένα καινούργιο.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Toshiba umber alles!

5400 είναι στροφές του 100άρη δίσκου στο Α100-906. Περίμενα κι εγώ απάντηση από τον κάτοχο αλλά με γείωσε...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Οι Vaio έχουν φοβερή οθόνη, αλλά όταν μου χάλασε έπρεπε να τον στείλω στο Βέλγιο και να τους προκαταβάλω 800 Ευρώπουλα για την επισκευή. Εννοείται ότι δεν τον έστειλα και ψάχνω να αγοράσω ένα καινούργιο.

Γιατι?Εισαι εκτός εγγυησης?

τι πρόβλημα εχει?

Οντως εχουν φοβερη οθόνη!

Δεν διαφωνώ για την "ποιότητα" της Media Markt (άλλωστε ποτέ δεν μου άρεσε η ιδέα του να παίρνω υπολογιστή από εκεί που παίρνω...φριτέζα), αλλά θεωρείς σωστό να πας και να αρχίσεις τα "ουρλιαχτά" σε κάποιον πωλητη;;

Εξ άλλου δεν είναι καν δικό τους μηχάνημα. Είναι HP. Δεν βάζουν αυτοί τίποτα πάνω, απλά μεταπώληση κάνουν. Μην λέμε και οτι θέλουμε παιδιά. Σαν πωλητής πληροφορικής, εχώ ακούσει και εγώ τα χίλια κουφά για πράγματα που δεν έφταιγε το μαγαζί στο οποίο δουλεύω. Απλά θεωρώ ηλίθιο το να κατηγορείς κάποιον πωλητή γιατι το μηχάνημά σου έχει πρόβλημα, λες και το κατασκευάζει εκείνος.

Μπορείς απλά και ήρεμα να το πας στο aftersales service της Media Markt, να τους εξηγήσεις την κατάσταση και ΑΝ σου κάνουν νερά στην εξυπηρέτηση...τότε μπορείς να βάλεις τις φωνές!

και εγω μαζι σου ειμαι ηθελα να το παρω απο πλαισιο.

το παρηγγειλα περιμενα 1 βδομαδα αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!

παιρνω τηλ στην Αθηνα και μου λενε οτι δεν υπαρχει,τους εβρησα μια γιατι περιμενα μια βδομαδα και κανεις δεν με ενημερωσε οτι δεν υπαρχει για να ξερω..

το βρηκα στο media markt και το πηρα..

το ειχε και ο γερμανος αλλα επειδη εχω ακουσει αρκετα για τον γερμανο δεν ηθελα να το παρω απο εκει!

τωρα που πρεπει να παω?στο media markt η στin hp?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Λογικά η Markt θα μπορεί να στο στείλει στο service της hp. Αλλά καλύτερα πριν τους το πας, πάρε τηλέφωνο και ρώτα. Βέβαια, αυτά τα ρωτάνε πριν την αγορά, για να ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις!

εμενα με βολευει οτι ειναι πιο γρηγορο!

αν ειναι να κανουν καμια βδομαδα να το στειλουν θα παω εγω κατευθειαν!

ουτε μηνα δεν τον εχω!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...