Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@leuteris_p, εχω το toshiba 2,5 μηνες, οχι αυτο που θες ομως, εχω απο τη σειρα satellite Μ70 και ειναι σχεδον συνεχεια ανοιχτο, dsl γαρ :)

ειμαι πολυ ευχαριστημενος, κανενα προβλημα εκτος απο ενα καμμενο sub-pixel, οχι ακριβως pixel δηλαδη...

τα χαρακτηριστικα διαφερουν στον επεξεργαστη και στην καρτα γραφικων. αν κρινω δηλαδη απο το δικο μου, αυτο που θες θα πεταει :)

το 1:40 ειναι η ωρα που μπορει να κρατησει η μπαταρια. αλλα φαινεται λιγο, δεν ξερω τι καταναλωση εχουν οι dual core επεξεργαστες. εμενα κραταει τοσο με τερμα φωτεινοτητα και wifi ενεργο και σε χρηση.

οταν λεμε οτι εχει bluetooth εννοουμε αυτο που λες, επικοινωνια χωρις καλωδια ;)

οχι, δεν εχουν ολα τα λαπτοπς ΒΤ.

επισης, τα ηχειακια τους...λενε πολλα :p

thanks για την απάντηση...τα προσεξα τα Harman Kardon :D ...

εδώ παντως http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=54&Product_Id=332451 μιλαει για 3,5 ώρες αυτονομια...πως μπορω να μαθω τι ισχυει πραγματικα?

Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth™ 2.0 --> σημαινει οτι εχει bluetooth ?

Επισης μια γνωμη για την καρτα γραφικών που με καιει...:worry:

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω εναν φορητο υπολογιστη.κατα προτιμηση sony,τιμή γύρω στα 2000 ευρω.εχετε να μου προτεινετε κατι καλο?κυριως sony οπως ειπα,δωστε μου λινκ,οι υπολογιστες να ειναι καινουριοι,εννοω την καινουρια σειρα της sony.

thanks

Τα posts για τον καθαρισμό με σπρέυ μεταφέρθηκαν εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=137645

και τα posts για την βάση για ψύξη laptop εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1419813#post1419813

Φτιάχνω την σύνθεση ενός φορητού.

Ποιό σκληρό θα μου προτύνατε και γιατί;

100GB Festplatte (7,200 U./Min.)

120GB SATA Festplatte (5,400 U./Min.)

Ο πρώτος σκληρός είναι ακριβότερος κατά 58,00 €.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Τον πρώτο. Μικρότερη χωρητικότητα μεν, αλλά η ψηλότερη ταχύτητα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth™ 2.0 --> σημαινει οτι εχει bluetooth ?

εχει ΒΤ και μαλιστα την τελευταια εκδοση του πρωτοκολλου ;)

πολυ καλο, αν το ειχα δει, αυτο θα επαιρνα :p

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω εναν φορητο υπολογιστη.κατα προτιμηση sony,τιμή γύρω στα 2000 ευρω.εχετε να μου προτεινετε κατι καλο?κυριως sony οπως ειπα,δωστε μου λινκ,οι υπολογιστες να ειναι καινουριοι,εννοω την καινουρια σειρα της sony.

thanks

Τπτ ε?

Στο http://www.plaisio.gr είδα έναν πολύ μουράτο φορητό SONY 13" αλλά δυστυχώς στα 2500 ευρώ... αν θέλεις δώσε περισσότερα στοιχεία... όπως επεξεργαστή, οθόνη, μνήμη, δίσκο...

Ένας καλός φορητός αξιόπιστος είναι α υ τ ό ς αλλά μπορείς να ψάξεις στο http://www.skroutz.gr βάζοντας φίλτρα φορητοί/sony/2000 euro...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα η αυριο αγοράζω καινουργιο laptop.απο τιμες 1200-1500ε εχω κατασταλαξει σε 2-3 μοντελα:

1.SONY VAIO VGN-FE21B + HP ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ + ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ στα 1495 euro

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Οθόνη: 15.4'' WXGA (1280 x 800) X-black LCD, με τεχνολογία διπλής λυχνίας.

Επεξεργαστής: 1.66 GHz Intel Core Duo Processor T2300, 2MB L2 cache, 667MHz FSB.

Μνήμη: 1GB (2x512MB) DDR2 στα 533Mhz.

Σκληρός Δίσκος: 80GB ATA στις 5.400rpm.

Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce Go 7400 με TurboCache στα 256MB.

Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVD±RW drive διπλής στρώσης.

Θύρες Επικοινωνίας: 1 i.LINK (IEEE1394) στα 400 Mbps, 1 υποδοχή Memory Stick (Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo), 1 είσοδος DC, 1 υποδοχή διασύνδεσης σταθμού σύνδεσης (docking station), 1 υποδοχή σύνδεσης VGA για οθόνη, 1 υποδοχή μικροφώνου, 1 S-Video, 3 USB 2.0, 1 PCMCIA.

Δυνατότητες Σύνδεσης: Ενσωματωμένο Wireless LAN (802.11 a / b / g), ενσωματωμενη κάρτα δικτύου (100 BASE-TX / 10 BASE-T), ενσωματωμένο μόντεμ V92/V.90, K56 .

Ειδικά Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένο μικροφώνο, κλειδαριά τύπου Kensington, αυτόματη ρύθμιση ανάλυσης (σύνδεση και προβολή).

Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Αγγλική Έκδοση.

Αυτονομία μπαταρίας: 3 ώρες και 20 λεπτά.

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας: 4 ώρες.

Διαστάσεις: (Π x Υ x Β) 366 x 26 x 274,5 mm.

Βάρος: 2,8 kg (με την παρεχόμενη μπαταρία και την παρεχόμενη μονάδα δίσκου).

Εγγύηση: 1 έτος.

2.HEWLETT PACKARD PAVILION DV5195EA RC406EA + ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ sta 1269 euro

Επεξεργαστής: Intel Core Duo T2400, 1.83 GHz , Level 2 cache 2 MB, Ταχύτητα διαύλου 667 MHz

Μνήμη: 1024 (2x512) MB DDR2 533 MHz, Υποστηρίζει μνήμη μέχρι 2 GB DDR2, 2 DIMM.

Οθόνη: Ευρεία οθόνη υψηλής ανάλυσης 15.4'' WXGA BrightView.

Ανάλυση Οθόνης: 1280 x 800 pixels.

Σκληρός Δίσκος: 100 GB SATA, 5400 rpm.

Οπτική Συσκευή: DVD +/- RW Dual Layer.

Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce Go 7400 με μνήμη βίντεο 256 MB Turbocache.

Δικτύωση: 10/100 LAN Ethernet, LAN Intel PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g, Ασύρματη δικτύωση Bluetooth.

Κάρτα ήχου: Ενσωματωμένος ήχος 16 bit, 3D, Sound Blaster Pro συμβατός, Ηχεία Altec Lansing.

Θύρες επικοινωνίας: 1 θύρα VGA, 3 θύρες USB 2.0, 1 IEEE-1394, 1 υποδοχή μόντεμ RJ 11, 1 υποδοχή Ethernet RJ 45, έξοδος S-video TV, Υπέρυθρη θύρα τηλεχειριστηρίου (τηλεχειριστήριο προαιρετικό), 1 έξοδος ακουστικών με ψηφιακό ήχο SPDIF, 1 είσοδος μικροφώνου, Υποδοχή καλωδίου σταθμού σύνδεσης.

Θύρες Επεκτασιμότητας: Μία θύρα κάρτας type I ή II PC. Δυνατότητα CardBus. Μία υποδοχή ExpressCard/54 (υποστηρίζει και ExpressCard/34).

Πίνακας ελέγχου: Λογισμικό HP QuickPlay media player και τα χειριστήρια μενού και κουμπιά μουσικής και DVD.

Modem: Υψηλής ταχύτητας 56K μόντεμ.

Card reader: 6 σε 1, xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card.

Παρεχόμενο Hardware: Τηλεχειριστήριο, Τροφοδοτικό 65 w AC.

Διαστάσεις: 26,39 cm (Μ) x 35,78 cm (Π) x 3,50 cm - 4,40 cm (Υ).

Βάρος: 2.98 kg.

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP Home Edition.

Εγγύηση: 1 έτος.

3.INNOVATOR(???) PERFORMER DUO sta 1260 euro

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:

CASE - INNOVATOR NOTEBOOK 945PM

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - SEAGATE ST9100824AS HDD 2.5'' 100GB SATA

ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - DVD±RW

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - ATI Mobility Radeon X1600 256MB

ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ - Azalia 2.1 Channel με AC3 support μέσω SPDIF

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ - 10/100 ETHERNET και Intel Wireless Pro 54g

MODEM - 56k V92

ΟΘΟΝΗ - 15.4'' TFT 1280x800 με γυαλιστερή επίστρωση Crystal Glare Type (zero bright dot εγγύηση κατα την παράδοση και για ένα μήνα)

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU INTEL® CORE DUO T2300 1.66 GHz BOX

ΜΝΗΜΗ RAM - 2x TWINMOS SO-DIMM 1024MB PC2-4300 (533MHZ)

FLOPPY DISK DRIVE - ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ - W359 x D255 x H 25~34mm

ΒΑΡΟΣ 2.9Kgr

ΜΠΑΤΑΡΙΑ 6 Cells 2200mAh Li-Ion battery

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 2 - 2.5 ώρες ανάλογα με τη χρήση.

ΘΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ USB(2.0) x 4, card reader (SD/MMC/MS/MS Pro), 1 x Cardbus type-II slot, Line-out (stereo)/ SPDIF x 1 (Azalia), Line-in x 1, Mic-in x 1, S-Video-out (PAL/NTSC) x 1 (7 Pins), RJ-45 Port x 1, RJ-11Port x 1, IEEE 1394 x 1, DVI-I x 1, TV Antenna input x 1

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Τον θελω για internet,dvd,και να παιζω και καποια παιχνιδια

ακουω προτάσεις και συμβουλες.

thanx

Psychedelic Traveler

HP= value for money...

Sony επειδη ενας φιλος εχει τον fe11s πολυ απλα αυτον θα επαιρνα(εχω τον fs315s) και πολυ απλα οι οθονες τους δεν παιζονται...

HP= value for money...

Sony επειδη ενας φιλος εχει τον fe11s πολυ απλα αυτον θα επαιρνα(εχω τον fs315s) και πολυ απλα οι οθονες τους δεν παιζονται...

δεν παιζονται αμα βαλεις διπλα καποιον αλλο. αν εχεις αυτο το αλλο μονο του δεν το καταλαβαινεις :)

εννοειται οτι δεν παιζονται βεβαια :X

Infected_Silence για δωσε μου Link Λιγο αν σου ειναι ευκολο απο τοn sony.

Παιδια ακουστε και μενα:Σκληρο δισκο τουλαχιστον 100gb,κατα προτιμηση 160.ram 1gb,καλη καρτα γραφικων να μπορω να παιζω και κανα game και η οθονη να ειναι τουλαχιστον 15.''.

nobleman thanks gia ta link!

αναμεσα σε αυτον: http://www.naftilos.com/products.php?pid=7352 και αυτον http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=332437&Merchant_Id=1&sts_cid=3 ποιο λετε?

Προφανώς τον πρώτο. Νομίζω είναι πολύ καλή επιλογή.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

ναι πρεπει να ειναι κορυφαιος,μαλλον αυτον θα παρω,και απο οτι ειδα στο site της sony o FE11S ειναι καλυτερος απο τον FE21M.

εδω εχει αναλυτικη περιγραφη του FE11S: http://vaio.sony-europe.com/view/View.action?section=Products_ITE&productcategory=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series&productmodel=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series%2FVGN-FE11S&productsku=VGNFE11S.GC2&site=ite_el_GR&page=ProductTechnicalFeatures

Παιδιά τι λέτε, τι να κανω τελικα?να παρω τον sony FE11S: http://vaio.sony-europe.com/view/Vie...hnicalFeatures ?υπαρχει κατι καλυτερο?δεν θελω να το μετανιωσω.

Τι εννοεις?ότι το FE21M είναι πιο καινουριο μοντέλο απο τον FE11S?Σίγουρα ειναι καλυτερο?

βασικα οι διαφορες που εντοπισα αναμεσα στα δυο μοντέλα ειναι οι εξης:

Ο FE11S έχει: Επεξεργαστής Intel® Core™ Duo T2400 με υποστήριξη βελτιωμένης τεχνολογίας Intel® SpeedStep® και ο FE21M:

Επεξεργαστής Intel® Core™ Duo T2300 που υποστηρίζει βελτιωμένη τεχνολογία Intel® SpeedStep®.αρα είναι σχεδον το ίδιο αλλα το ενα λεει 2300 και το αλλο 2400,ποιο ειναι καλυτερο?το 2400 λογικα?

μετα παμε στην Ταχύτητα μικροεπεξεργαστή (GHz),ο FE11S ειναι στα 1.83,ενώ ο FE21M 1.66

Επισης στην μνημη ο FE11S αναφερει οτι εχει DDR2-533 SDRAM (PC2-3200) (2x512 MB) ενω ο FE21M DDR2 SDRAM (2x512 MB). ποια η διαφορα?

Εκτός απο αυτα, ο FE11S εχει Οθόνη LCD X-Black με τεχνολογία διπλής λυχνίας και 72% πραγματικά χρώματα ενώ FE21M ο Οθόνη LCD X-black, με τεχνολογία διπλής λυχνίας.

Μετα στην καρτα γραφικων, ο FE11S εχει NVIDIA® GeForce™ Go 7400 με TurboCache™ που υποστηρίζει 256 MB,NVIDIA® GeForce™ G72M,(*) Η τεχνολογία NVIDIA® TurboCache™ συνδυάζει το μέγεθος και το εύρος της μνήμης βίντεο και της μνήμης του συστήματος που διατίθεται δυναμικά και επιτυγχάνει την καλύτερη απόδοση του συστήματος. ενω ο FE21M NVIDIA® GeForce® Go 7600 με ειδική μνήμη VRAM 128 MB.

ρε παιδια ποιο να παρω τελικα?παντου δεν υπερτερει ο FE11S?

Φιλε μου επειδη και εγω ψαχνω αυτη την εποχη για laptop θα σου πω τα εξης:

Να αρχισουμε με το γεγονος οτι ο FE11S ειναι παλαιοτερο μοντελο απο τον τον FE21M.Και πως το λεω αυτο? Γιατι απλα στην Αγγλια ή Γερμανια στην Ευρωπη ρε παιδι μου,εχει κυκλοφορησει ο ... FE21S!!!

Οπως καταλαβαινεις η σειρα FE11 αντικατασταθηκε απο την σειρα FE21 μονο που ο Ελληνας αντιπροσωπος θεωρησε σωστο να μην φερει τον FE21S.

Στην ουσια η διαφορα ειναι οτι ολη η σειρα FE21 εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο την σειρα FE11 και οτι καποια ζητηματα που υπηρχαν σε σχεση με την καταναλωση της μπαταριας βελτιστοποιηθηκαν,ολα τα αλλα ειναι ΙΔΙΑ.

Τωρα ο Τ2300 στα 1,66 του FE21M με τον τον Τ2400 στα 1,83 του FE11S δεν εχουν και τεραστια διαφορα αλλα η καρτα γραφικων ειναι σαφως καλυτερη στον FE21M,οπως ηδη ειπαμε ολα τα αλλα ειναι ιδια.

Τωρα αν ψηνοσουν για τον FE11S θα εδινες περιπου 1800ευρω.

Για δες αυτο εδω:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908304&PHPSESSID=lr9okjg24b3neanha3del6m9a3

Εγω αυτον θα παρω.Εχει τον intel t2500 στα 2,00 , 1gb ram στα 667mhz ( τα vaio ειναι στα 533mhz), ΘΗΡΙΟ καρτα γραφικων ATI X1600 με 256mb ram dedicated και ολα τα καλουδια που εχει και ο vaio. Το μονο που ο vaio ειναι κορυφη ειναι η οθονη.Εκει δεν παιζεται.

Στην αρχη μου εκανε ασχημη εντυπωση το ονομα LG αλλα βρηκα reviews μεσω google τα οποια ελεγαν πολυ καλα λογια.Επισης ο lg εχει δυο χρονια εγγυηση ενω ο vaio 1 χρονο.

Επισης πρεπει να ξερεις οτι οι vaio αν παρουσιασουν προβλημα δεν υπαρχει service center στην Ελλαδα αλλα πανε Αγγλια ή Βελγιο.

Επισης να σου πω οτι και εγω μονο vaio ηθελα αλλα ο lg πραγματικα μου αρεσε πολυ. Μπορεις να πας σε ενα Πλαισιο να τους δεις εν λειτουργια.Θα ηταν καλο να το κανεις αυτο πριν αποφασισεις.

Ελπιζω να βοηθησα.

θα συμφωνησω, ο LG φαινεται πολυ καλος ;)

ομως η καρτα γραφικων ειναι 128 dedicated.

# Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon X1600 128MB VRAM μέχρι 512MB HyperMemory (shared).

οσο για την εγγυηση, αυτο λεει πολλα κατ'εμε.

Εγγύηση: 2 χρόνια εγγύηση με παραλαβή και παράδοση στο χώρο του τελικού χρήστη (2 ways onsite collection), zero pixel εγγύηση ( 30 ημέρες ) απο την LG Hellas.

Εγω αυτον θα παρω.Εχει τον intel t2500 στα 2,00 , 1gb ram στα 667mhz ( τα vaio ειναι στα 533mhz), ΘΗΡΙΟ καρτα γραφικων ATI X1600 με 256mb ram dedicated και ολα τα καλουδια που εχει και ο vaio. Το μονο που ο vaio ειναι κορυφη ειναι η οθονη.Εκει δεν παιζεται.

Στην αρχη μου εκανε ασχημη εντυπωση το ονομα LG αλλα βρηκα reviews μεσω google τα οποια ελεγαν πολυ καλα λογια.Επισης ο lg εχει δυο χρονια εγγυηση ενω ο vaio 1 χρονο.

Επισης πρεπει να ξερεις οτι οι vaio αν παρουσιασουν προβλημα δεν υπαρχει service center στην Ελλαδα αλλα πανε Αγγλια ή Βελγιο.

Επισης να σου πω οτι και εγω μονο vaio ηθελα αλλα ο lg πραγματικα μου αρεσε πολυ. Μπορεις να πας σε ενα Πλαισιο να τους δεις εν λειτουργια.Θα ηταν καλο να το κανεις αυτο πριν αποφασισεις.

Όπως κι εγω στην κατηγορία με λιγότερα χρήματα κατέληξα στον LG.Φαίνοντε αρκετά καλοί στη σχέση χαρακτηρηστικά/τιμή και ενα πολύ μεγαλο + ειναι η εμπιστοσύνη που εμπνέουν τα 2 χρόνια εγγυησης προς την ποιότητα του υπολογιστή.Όπως και το Zero Pixel για 30 ημέρες.Υπάρχουν φυσικά κι άλλα χαρακτηρηστικά που αν τα ψάξεις,διαπιστώνεις οτι αν και όχι τοσο ανταγωνηστική τόσο καιρο στον χώρο των laptops η LG κάνει πλέον μία αρκετά αξιόλογη κίνηση βάζοντάς την για τα καλά στο παιχνίδι.Για'μένα φαίνεται να είναι μία απο τις καλύτερες λύσεις στη σημερινή αγορά για laptop.Το απόγευμα θα έχω τον LG EXPRESS DUAL P1 στα χέρια μου και μόλις τα καταφέρω θα καταθέσω τις εντυπώσεις μου

Psychedelic Traveler

καλος φαινεται ο lg αλλα δν ξερω,πιο πολυ εμπιστευομαι την sony.υπαρχει περιπτωση να βγει τωρα κανενας καινουριος sony?

FE11S εχει πολυ χειροτερη καρτα γραφικων απο τον αλλον?αναμεσα σε αυτα τα δυο πιο λετε να παρω?

εκει που εχει κυκλοφορησει ο FE21S τι χαρακτηριστικα εχει?

οσο για την εγγυηση, αυτο λεει πολλα κατ'εμε.

Εγγύηση: 2 χρόνια εγγύηση με παραλαβή και παράδοση στο χώρο του τελικού χρήστη (2 ways onsite collection), zero pixel εγγύηση ( 30 ημέρες ) απο την LG Hellas.

Mακάρι πριν κανά δίμηνο που πήρα laptop να είχαν έρθει και στην Ελλάδα τα LG μιας και θα είχα πάρει ένα LG και θα γλίτωνα και χρήματα και το service της Acer θα απέφευγα. Την LG την εμπιστεύομαι πολύ ως μάρκα πλέον και από την εγγύηση που δίνει είμαι σίγουρος ότι όμως και με το LG recorder μου θα το παραλαμβάνουν και θα το επιστρέφουν επισκευασμένο πολύ γρήγορα. Εμένα με είχαν πάρει για το recorder ακόμα και τηλέφωνο για να με ρωτήσουν αν ήμουν ικανοποιημένος από ταχύτητα επισκευής και τους το έδωσα 3 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και μου το επεστρεψαν τη πρώτη εργάσιμη μετά Χριστούγεννα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

καλος φαινεται ο lg αλλα δν ξερω,πιο πολυ εμπιστευομαι την sony.υπαρχει περιπτωση να βγει τωρα κανενας καινουριος sony?

FE11S εχει πολυ χειροτερη καρτα γραφικων απο τον αλλον?αναμεσα σε αυτα τα δυο πιο λετε να παρω?

εκει που εχει κυκλοφορησει ο FE21S τι χαρακτηριστικα εχει?

Λοιπον φιλε μου ο FE21S εχει την πιο καινουρια καρτα γραφικων (την ge force 7600 ) κατα τα αλλα ειναι ιδια με τον FE11S.Τα specs:

http://vaio.sony-europe.com/view/View.action?section=Products_ITE&productcategory=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series&productmodel=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series%2FVGN-FE21S&productsku=VGNFE21S.CEK&site=ite_en_GB&page=ProductTechnicalFeatures

Επειδη οπως προειπα ειμαι fun της sony και vaio ηθελα και εγω πηρα τηλ στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι μαλλον δεν θα φερουν τον FE21S,για αυτο και εψαξα για κατι αλλο.

Παντως αν επαιρνα vaio θα επαιρνα τον FE21M που απλα εχει λιγο πιο αργο επεξεργαστη απο τον FE11S αλλα ανηκει στην καινουρια σειρα.Τον ειχα βρει μεχρι και 1570ευρω.

Επισης αλλο ενα γεγονος που με εβαλε σε ενδοιασμους για τον vaio ειναι οτι δεν εχει service στην Ελλαδα,γιατι ναι μεν οι sony ειναι σκυλια αλλα αν εισαι στους ατυχους και κατι γινει?

Παντως πηγαινε να δεις τον LG το μηχανημα φυσαει.

Λοιπον φιλε μου ο FE21S εχει την πιο καινουρια καρτα γραφικων (την ge force 7600 ) κατα τα αλλα ειναι ιδια με τον FE11S.Τα specs:

http://vaio.sony-europe.com/view/View.action?section=Products_ITE&productcategory=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series&productmodel=%2FComputing%2FVAIO+Notebooks%2FVN+FE+Series%2FVGN-FE21S&productsku=VGNFE21S.CEK&site=ite_en_GB&page=ProductTechnicalFeatures

Επειδη οπως προειπα ειμαι fun της sony και vaio ηθελα και εγω πηρα τηλ στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι μαλλον δεν θα φερουν τον FE21S,για αυτο και εψαξα για κατι αλλο.

Παντως αν επαιρνα vaio θα επαιρνα τον FE21M που απλα εχει λιγο πιο αργο επεξεργαστη απο τον FE11S αλλα ανηκει στην καινουρια σειρα.Τον ειχα βρει μεχρι και 1570ευρω.

Επισης αλλο ενα γεγονος που με εβαλε σε ενδοιασμους για τον vaio ειναι οτι δεν εχει service στην Ελλαδα,γιατι ναι μεν οι sony ειναι σκυλια αλλα αν εισαι στους ατυχους και κατι γινει?

Παντως πηγαινε να δεις τον LG το μηχανημα φυσαει.

Αν η καρτα γραφικων ειναι 128 MB αλλά μπορει να δανειστει απο το συστημα

αλλα 384 απο το 1 GB ή τα 2 GB ενος συστηματος, και εφοσον λογικα

εκεινη τη στιγμη παιζεις μονο παιχνιδια , δεν ειναι καλυτερη απο μια

αλλη καρτα που εχει ΜΟΝΟ 128 ή 256 ΜΒ δικα της;

Και ας μιλησουμε συγκεκριμενα για την ΑΤΙ Χ1600 128-512 Hypermemory

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...