mcde Δημ. January 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αν ξέρει κάποιος θα σου απαντήσει. Μην κάνεις bumping. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gsmeros ( 2 Ιαν. 2005 , 14:00) ?????????????????????? λοιπόν... καλησπέρα σε όλους πρώτα από όλα και καλή χρονιά! στις επόμενες μέρες θα αγοράσω λαπτοπ και γενικά ψάχνω και σκέφτομαι για αρκετό καιρό....οπότε μάλλον μπορώ να σε βοηθήσω.. προσωπικά είχα καταλήξει στα εξής: Toshiba Qosmio g15 κτλ, αυτό που έχει εδώ €3,800 τελική, με την προοπτική ότι θα μου το έφερνε κάποιος γνωστός από USA, όπου εκεί το βρίσκω περίπου €2,500. Ναι, οι τιμές Ευρώπη-ΗΠΑ έχουν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μην διανοηθείς να το παραγγείλεις από εκεί, γιατί θα περάσει τελωνείο και θα τα πληρώσεις εκεί... (αυτό είναι και το μοναδικό toshiba που θα σκεφτόμουν ποτέ να πάρω) Επειδή όμως η λύση δεν ευδοκίμησε ψάχνωντας κάτι στην τιμή ως και €2,500 πάντα κατέληξα στα εξής 3: FJ amilo d 1845 FJ amilo m 1425 HP pav zd7376EA Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι πρώτα από όλα. το 1ο και το 3ο είναι P4 και περισσότερο ανήκουν στην κατηγορία dekstop replacements (το ΗΡ σίγουρα δηλαδή). Δηλαδή καίνε πολύ μπαταρία και ζυγίζουν πολύ.. έψαξα παντού στο google, στα sites, pc mag, fora και ότι άλλο θες... αποφάσισα να μην πάω σε amilo..... απέρριψα το 1845 ως λίγο παλιό και στη συνέχεια είπα να πάω σε 1425.... μέχρι που μπήκα στο φόρουμ της ίδιας της fj (http://www.fujitsu-siemens.com) και είδα ότι έχουν εμφανίσει αρκετά προβλήματα και γεγικά βρίζουν όλοι το σέρβις τους....μπορείς να το επισκεφτείς, κάνε ένα search σε 1425 και δες και μόνος σου. τελικά μάλλον πάω για το HP. Τα καλά του? Πολύ καλή οθόνη, πολυ καλή κάρτα γραφικών μεγάλο keyb, πολλές θύρες, γενικά τα κάνει όλα και τα κάνει γρήγορα και ωραία. (προτείνω να πας http://www.pcmag.com να διαβάσεις το review και τα 78 reviews ατόμων που το αγόρασαν) Από θερμοκρασία? ανεβάζει στις εξής περιπτώσεις: όταν το βάλεις στα πόδια σου και κλείσεις τις θύρες εισαγωγής αέρα που είναι από κάτω (οι ανεμιστήρες εξαγωγής θερμού αέρα είναι αριστερα), οπότε θα πρέπει να προσέχεις και φυσικά αν δουλεύει πολύ το dvdrw που έχει (λογικό, έτσι?) Δεν ανεβάζει σε άλλες περιπτώσεις και μην ακους μουφες.... Αν το βάλεις επάνω στον καναπέ ή πάνω στο χαλί φυσικά και θα ζεσταθεί....επάνω στο κρεβάτι επίσης απαγορεύεται! γενικά θέλει επίπεδη επιφάνεια να σταθεί και αν κολλήσεις και 4 μικρές λαστιχένιες εξτρα βασεις ώστε να το σηκώσεις λίγο σε ύψος θα ψύχεται ακόμη καλύτερα. Από μπαταρία? το μηχάνημα είναι P4 και είναι desktop replacement όπως είπα... 2 ώρες αν είσαι τυχερός και δεν κάνεις πολλά.. διαφορετικά στην ώρα και 20 λεπτά να το υπολογίζεις. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και ψάχνω ουσιαστικά να αντικαταστήσω το desktop μου και όχι να το σέρνω σε αερπλάνα και τραίνα... όπου αλλού πηγαίνω έχω μπρίζες. Ζυγίζει 4.2 κιλά και δεν είναι από τα λεπτότερα της αγοράς... είναι ένα μικρό τέρας, αλλά όπως είπαμε αν υπάρχει kάτι που δεν έχει είναι firewire 800 (δεν τον χρειάζεσαι, είναι το νέο firewire με 800Mbit/sec), σκληρό σε ψηλότερο rpm και ίσως ταχύτερη μνήμη. Δηλαδή το μηχάνημα κάνει τα πάντα..... (μέχρι και ζεστό καφέ κρατάει, αν τον αφήσεις στα αριστερά, δίπλα στις εξόδους του αέρα ;) ) Αν θέλεις περισσότερη μπαταρία, πάρε 2η (δεν είναι τόσο ακριβές) Αν θέλεις μικρότερο βάρος τότε ή για να κάνει τα ίδια θα αυξήσεις κατακόρυφα την τιμή ή θα πάρεις κάτι αρκετά υποδεέστερο. Πάντως για να εκτιμήσεις μέγεθος και βάρος πήγαινε σε ένα Πλαίσιο και σήκωσέ τα όλα (εγώ αυτό έκανα...) Σκέφτομαι να το παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα (και λέω παραγγείλω γιατί θα απαιτήσω win-xp-prof-english και όχι τα ακατανόμαστα που έχουν επάνω) Καλή τύχη στην έρευνά σου, μία συμβουλή ακόμη θα σου δώσω... Έχω PC και ασχολούμαι μαζί τους από την εποχή του 8088. Κάθε τόσο βγαίνουν νέα μηχανήματα, συνέχεια παρουσιάζονται νέες τεχνολογίες, τα τωρινά φθηναίνουν και καλύτερα βγαίνουν. Ειδικά για notebook το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι πρώτα από όλα να δεις αν το χρειάζεσαι πραγματικά. Αν απαντήσεις ΝΑΙ, τότε 2ο βήμα δες πόσα λεφτά θες να δώσεις. Τρίτο βήμα είναι να σκεφτείς πώς θα το χρησιμοποιήσεις (σε ενδιαφέρουν επιδόσεις? - μέγεθος? - αυτονομία?). Τέταρτο βήμα είναι να κάτσεις λίγο καιρό να τσεκάρεις τα μηχάνηματα που κυκλοφορούν και Πέμπτο να βγεις ένα Σάββατο πρωί να το αγοράσεις και ΤΕΡΜΑ, όχι άλλη σκέψη. Θα τρελαθείς διαφορετικά γιατί ειδικά στα notebooks άκρη δεν βγάζεις εύκολα... Αν θες τα πάντα θα δώσεις $6,000 (μην κάτσεις να κάνεις τον κόπο να τα κάνεις €.... είναι τιμή USA αυτή.... ;) )... Ενώ στις τιμές μεταξύ €1,500-€2,500 αν είσαι γενικά του χώρου δύσκολα θα βρεις κάτι που θα ικανοποιήσει απόλυτα, οπότε ετοιμάσου για υποχωρήσεις. (η υποχώρηση που κάνω εγω στο zd είναι το μέγεθος και κυρίως το πάχος του, μιας και σε πλάτος-μήκος εκεί παίζει ρόλο περισσότερο η οθόνη που είναι 17άρα και πώς να το κάνουμε... μικρότερο δεν γίνεται) Αν δεν χρειάζεσαι το laptop δώσε €2,000 και φτιάξε ένα high end pc (χωρίς οθόνη η τιμή) Αν δεν θες παιχνίδια και τρελές εφαρμογές, αλλά λίγα πράγματα, τα €2,000 είναι πολλά λεφτά για μηχάνημα) Αν θες επιδόσεις, τότε σε αυτά τα λεφτά θα πάρεις κάτι γύρω στα 4κιλά...) Αυτά από μένα, ό,τι άλλο θες ευχαρίστως να βοηθήσω εκτός από το να με στείλεις να κοιτάω sites με μηχανήματα...3 μήνες το έκανα....δεν έχει άλλο. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ! :D :D ΥΓ, το zd παίρνει DDR2700-333 και εύκολα και σχετικά φθηνά μπορείς να το πάς στο 1GB... βέβαια από όσο κατάλαβα στα ελληνικά specs και τα δύο σλοτς είναι γεμάτα από ένα 256τάρι το καθένα, οπότε αυτές θα σου μείνουν στο χέρι ΥΓ2. έχει dvdrw DL και δεν ξεκαθαρίζει αν είναι 8χ το DVDR του, αλλά νομίζω ότι τα DL των notebooks 8άρια είναι... μένει να το ρωτήσω ΥΓ3. αν τέλος σκέφτεσαι να το πάρεις ως αντικατάσταση desktop να υπολογίζεις και ένα κονδύλι για ένα case εξωτερικό USB2 ή firewire για μένα για σκληρό δίσκο, τον οποίο και θα χρειαστείς ίσως... τα 80GB γεμίζουν ΠΟΛΫ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΥΓ4. το zd8000 δεν είναι το επόμενο μοντέλο του 7000. Το pavilion είνια η σειρά, το zd υποσειρά και το 3-4-5-6-7-8000 υπο-υποσειρά. Αν έχει $2100 όξω, εδώ να το υπολογίζεις λίγο πάνω από €3,000. Γομαράκι και αυτό, όχι τόσο καλή κάρτα γραφικών (ΧΤ600 είναι το μικρό μοντέλο, δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη από 128ΜΒ 5700). Ελλάδα δεν είναι ΠΟΤΕ θα έρθει αλλά ΑΝ θα το φέρει η αντιπροσωπεία. Η ΗΡ γενικά δεν πάει να χτυπήσει στην Ελληνική αγορά τα τόσο ακριβά λαπτόπια, εκεί ο Έλληνας θα πάει σε άλλη μάρκα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 loipon to dvd einai 4x apla gia na kserete! kai otan leei 512 ram katalamvanei mono to ena apo ta 2 slots...opote bazeis allo ena kai ftaneis to polypothito giga...etsi ekana kai egw... o ekswterikos einai aparaithtos...exw mesa enan 80 apo thn arxh meta ebala enan 40arh samsung @5200rpm kai twra pira kai ena ekswteriko firewire western digital 250gb! to megethos den einai oti kalytero an to koybalas gia polles wres kai ypologise kai to trofodotiko kai ola(giayto den antexw pleon na trexw apo aerodromio se aerodromio....omws...brika thn kalyterh lysh....tsanta plaths kai ta myala sta kagkela!) Aksizei kai paraksizei!Apozhmiwnesai giati einai desktop replacement...kaneis ta panta eykola kai grigora...blepw toys alloys me kati amilo kai kati kaimena alla lapy poy exei kataktisei i agora logw timis na klaigontai...em...oti dineis pairneis.... proxwra file... kai i gpu einai makran apo tis kalyteres...ligo pio katw apo thn ati mr 9700 256mb dystyxws...tha mporouse na thn exei xtyphsei i nvidia! A!!ena akoma poy koitousa egw gia agora apo agglia omws einai o toshiba P25 ena montelo me thn fx5700@128mb sta 2.900 eyro alla telika den mpika ston kopo na psaxnw...an kai tha aksize sta idia specs... filika ilias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BloodOmen ( 4 Ιαν. 2005 , 02:03) Ενώ στις τιμές μεταξύ €1,500-€2,500 αν είσαι γενικά του χώρου δύσκολα θα βρεις κάτι που θα ικανοποιήσει απόλυτα, οπότε ετοιμάσου για υποχωρήσεις. den simfwnw.ti ennoeis otan les tou xwrou????o grafistas kai o arxitektonas den tha agorasei pote laptop..!.se poious anaferesai??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp ( 4 Ιαν. 2005 , 02:43) kai i gpu einai makran apo tis kalyteres...ligo pio katw apo thn ati mr 9700 256mb dystyxws...tha mporouse na thn exei xtyphsei i nvidia! ti eidous epagelmatias xreiazetai karta grafikwn me 256mb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 4 Ιαν. 2005 , 03:00) den simfwnw.ti ennoeis otan les tou xwrou????o grafistas kai o arxitektonas den tha agorasei pote laptop..!.se poious anaferesai??? ξέχασα να βάλω ""! :o όταν λέω του χώρου, εννοώ του χώρου των υπολογιστών, του ανθρώπου που δεν ευχαριστιέται αν δεν έχει 2 250άρηδες SATA σε RAID 0 επάνω στο σύστημα που έχει φτιάξει μόνος του, με M/B+κάρτα γραφικών από την ίδια πάντα εταιρεία (ASUS παραδοσιακά για μένα), Kingston μνήμες αγορασμένες από το internet κοκ .... :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp ( 4 Ιαν. 2005 , 02:43) loipon to dvd einai 4x apla gia na kserete! kai otan leei 512 ram katalamvanei mono to ena apo ta 2 slots...opote bazeis allo ena kai ftaneis to polypothito giga...etsi ekana kai egw... http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-9690911-15768503.html σύμφωνα με το ελληνικό site της ΗΡ έχει 2χ256ΜΒ, αλλά εμπιστεύομαι εσένα κι έτσι χαίρομαι! :D ΥΓ. αν ξέρεις, επειδή το έχεις κι επειδή δεν έχω καταφέρει να το βρω πουθενά στο νετ, δύο ερωτησούλες γιατί πρέπει να τις κάνω μην βρεθώ προ εκπλήξεως: 1. έχει bluetooth, ετσι? 2. η έξοδος αξουστικών είναι και digital-out, ετσι? :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 no bluetooth alla exei eksodo digital out.... o sygkatoikos moy to exei...egw exw kati kalytero....xexe....:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 καλά, για το bluetooth έχω USB, το digital out με ενδιέφερε περισσότερο (τα ηχεία ;) ) thnx!!! :) btw, may i be so bold as to ask ? :o :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 padws proswpika pisteyw oti oi poly akrivoi foritoi einai petamena lefta,ektws ki an sou periseyoun ta lefta h pragmatika xreiazesai foritotha+top performance. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 μα φυσικά! κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό.... αν δεν χρειάζεσαι ένα λαπτοπ που έχει το Χ ποσό τότε μόνος λόγος να το πάρεις είναι να οσυ περισσεύουν!!! Το να χρεωθείς σε δόσεις για 2-3 χρόνια, για ένα μηχάνημα που σε 2-3 χρόνια θα είναι κοντά στο obsolete, όταν από αυτό το μηχάνημα δεν πρόκειται να βγάλεις πχ λεφτά είναι χαζό. αν μπορείς να τα διαθέσεις με άνεση για λχ τη διασκέδασή του, τότε κάντο.. όπως πχ με τις τηλεοράσεις....και σε μια απλή SONY 21'' βλέπεις μια χαρά και διασκεδάζεις, μόνο αν σου περισσεύουν θα πάρεις μια flat τοίχου... Αν τέλος όπως είπα, από αυτό το μηχάνημα θα "βγάλεις χρήματα", δηλαδή θα σε βοηθήσει επαγγελματικά τότε το βλέπεις ως επένδυση και βάζεις το ανάλογο ποσό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BloodOmen ( 4 Ιαν. 2005 , 11:26) καλά, για το bluetooth έχω USB, το digital out με ενδιέφερε περισσότερο (τα ηχεία ;) ) thnx!!! :) btw, may i be so bold as to ask ? :o :p of course my dear friend...hohoho...anytime... :p maybe you could come by the MSM messenger and have an edifying chat on our subject... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 στο θέμα με τον zd που πιθανώς ενδιαφέρει ακόμη τον φίλο Gsmeros, πέρασα σήμερα από ένα κατάστημα που μου υποδείξανε και μου δώσανε μια τιμή τελική 1950 :confused: (με ΦΠΑ μου είπαν) , δηλαδή €110 χαμηλότερα από Πλαίσιο. Αν σε ενδιαφέρει θα σου δώσω τηλ και διεύθυνση. τους ζήτησα επέκταση εγγύησης άλλα 2 χρόνια pick up & return καθώς και να περάσει η HP τα win xp prof english και θα με πάρουν τηλ αύριο να μου πουν ακριβή τιμή για την επέκταση (200περίπου την υπολόγισαν) και για το ΑΝ μπορεί να περάσει άλλα win η ΗΡ.... (επειδή φυσικά δεν μου αρέσει να ξεκινάω το support άσχημα, αν μου πουν οχι, θα τους απαντήσω και εγώ όχι. :D ) για το ΜΣΝ επάνω θα την αποδεκτώ την πρόσκληση κάποια στιγμή σύντομα! :D (θα μου άρεσε να μιλήσω και με τον συγκάτοικο για το μηχάνημα!!! :cool: ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gsmeros Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 tha ithela na sas euxaristiso olous gia tin voithia sas kai telika me peisate na einai autos o epomenos mou ipologistis (zd7376)...euxaristo min to palepsete poli ,pio ftina to exei to PLAY247 me 1888 euros kai gia akomi mia vdomada ton dinei doro me mia tsanta ena pontiki kai mia stick 128mb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 καλορίζικο τοτε να ευχηθώ... εγώ μαζί με +2 χρόνια εγγύηση (+200 περίπου) και win xp prof eng (+100 περίπου) μου έφτασε η τιμή 2288 τελική και ακριβώς επειδή έχω κάνει τέτοια συνεννόηση (και τα win τα βάζει η HP) δεν θέλω να ασχοληθώ με online καταστήματα.... :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 win xp prof eng (+100 περίπου) polla lefta... giati den ta evazes monos sou??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermastis Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Gia sas pedia :) 8a ei8ela tin gnomi sas gia ton HP PAVILION ZV5374EA. Efxaristo ek ton proteron. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 pes mas specs kai timh.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud ( 8 Ιαν. 2005 , 01:51) win xp prof eng (+100 περίπου) polla lefta... giati den ta evazes monos sou??? γιατί έτσι και αλλιώς στην τιμή που τον δίνουν περιλαμβάνονται τα win xp home, δηλαδή θέλω δε θέλω θα αγοράσω μαζί και windows (τα πληρώνω δηλαδή). Αφού τα πληρώνω ας πάρω ατ λιστ αυτά που θέλω έστω και αν χρειαστεί να δώσω κάτι παραπάνω. και στην τελική laptol είναι, ε οκ..... πείτε με παράξενο αλλά δεν θέλω να βάλω τα "δανεικά" win επάνω του.... (εντελώς παραξενιά και τίποτα παραπάνω από αυτό!!!! :o ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 HP PAVILION ZV5374EA. Microsoft® Windows® XP Home Edition Επεξεργαστής Intel® Pentium® 4 3.0GHz με τεχνολογία Hyperthreading Level 2 cache 1MB 800MHz (1x256MB) 256MB Υποστηρίζει μνήμη μέχρι 2GB DDR PC2700 333MHz HD EIDE, ATA 100 40GB 4200 rpm combo dvd+r/rw & cd-writer Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων (5 σε 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Υψηλής ταχύτητας 56K μόντεμ 10/100 LAN Ethernet ενσωματωμένο Εξωτερικές θύρες I/O 1 θύρα VGA; 3 θύρες USB 2.0; 1 IEEE-1394; 1 παράλληλη θύρα; 1 υποδοχή μόντεμ RJ 11; 1 υποδοχή RJ 45 Ethernet; Έξοδος S-Video TV; Θύρες ακουστικών, μικροφώνου; Υποδοχή βάσης καλωδίων Διασύνδεση IEEE 1394 Μία θύρα κάρτας PC type I ή type II. με δυνατότητα CardBus Οθόνη 15,0 ιντσών XGA TFT 1024x768 Γραφικά ATI MOBILITY™ RADEON™ 9000 IGP Έως 64MB μνήμη βίντεο κοινής χρήσης Ενσωματωμένος ήχος 16 bit, 3D, Sound Blaster Pro συμβατός 88 key full-size keyboard Touchpad με διακόπτη λειτουργίας και ζώνη κύλισης πάνω/κάτω, κουμπιά έντασης και σίγασης, 3 κουμπιά εύκολης πρόσβασης, 1 κουμπί ασύρματης λειτουργίας Τροφοδοτικό 120W AC Μπαταρία 12 κελιών Λιθίου Ιόντων (Li-Ion) Διαστάσεις / Βάρος / Εγγύηση Βάρος 3,65 kg (8.0 lb) Διαστάσεις (π x β x υ) 362 x 284 x 45,6 mm Εγγύηση 1 έτος, με μεταφορά από τον πελάτη, για ανταλλακτικά και εργασία. τιμή πλαισίου €1650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει P4 και όχι centrino ..... ένα τέτοιο σύστημα θα το προτιμούσα με τον centrino. Επίσης η μνήμη είναι σχετικά μικρή για τις μέρες μας, αλλά η αναβάθμιση σε 512 δεν είναι κάτι το τόσο δαπανηρό (SODIMM βγάζουν αρκετοί και οι τιμές είναι λογικότατες) όλα τα laptops μια χαρά είναι, εξαρτάται τί τον θες να κάνεις τον επόμενο χρόνο....και όλα τα υπόλοιπα φυσικά που θεωρώ προσωπικά και έχω πει λίγο πιο πάνω.... οπότε, γιατί θες το laptop? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermastis Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BloodOmen ( 8 Ιαν. 2005 , 02:34) HP PAVILION ZV5374EA. Microsoft® Windows® XP Home Edition Επεξεργαστής Intel® Pentium® 4 3.0GHz to dikomou einai 3,2GHZ με τεχνολογία Hyperthreading Level 2 cache 1MB to dikomou einai 512KB 800MHz (1x256MB) 256MB to dikomou einai (2X256MB) 512MB Υποστηρίζει μνήμη μέχρι 2GB DDR PC2700 333MHz HD EIDE, ATA 100 40GB 4200 rpmto dikomou einai 80GB combo dvd+r/rw & cd-writer Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων (5 σε 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Υψηλής ταχύτητας 56K μόντεμ 10/100 LAN Ethernet ενσωματωμένο Εξωτερικές θύρες I/O 1 θύρα VGA; 3 θύρες USB 2.0; 1 IEEE-1394; 1 παράλληλη θύρα; 1 υποδοχή μόντεμ RJ 11; 1 υποδοχή RJ 45 Ethernet; Έξοδος S-Video TV; Θύρες ακουστικών, μικροφώνου; Υποδοχή βάσης καλωδίων Διασύνδεση IEEE 1394 Μία θύρα κάρτας PC type I ή type II. με δυνατότητα CardBus Οθόνη 15,0 ιντσών XGA TFT 1024x768to dikomou einai 15,4 WXGA TFT 1280X800 Γραφικά ATI MOBILITY™ RADEON™ 9000 IGP Έως 64MB μνήμη βίντεο κοινής χρήσηςto dikomou einai EOS 128MB kai afvtin tin aporofai apo tin mnimitou sistimatos. opote to sistima kataligi apo 512 se 384MB :( Ενσωματωμένος ήχος 16 bit, 3D, Sound Blaster Pro συμβατός 88 key full-size keyboard Touchpad με διακόπτη λειτουργίας και ζώνη κύλισης πάνω/κάτω, κουμπιά έντασης και σίγασης, 3 κουμπιά εύκολης πρόσβασης, 1 κουμπί ασύρματης λειτουργίας Afto to koumpi akoma psaxno na to vro????? Τροφοδοτικό 120W AC Μπαταρία 12 κελιών Λιθίου Ιόντων (Li-Ion) Διαστάσεις / Βάρος / Εγγύηση Βάρος 3,65 kg (8.0 lb) Διαστάσεις (π x β x υ) 362 x 284 x 45,6 mm Εγγύηση 1 έτος, με μεταφορά από τον πελάτη, για ανταλλακτικά και εργασία. τιμή πλαισίου €1650 ego to pira apo ONEWAY 1651.32 kai doro tin tsanta + ena forito tilefono panasonic an kai deen ei8ela ta texnika xaraktiristika tou efxaristo gia tin prosfora voi8ias. apla ei8ela na ma8o an to exi kanis tis entiposis tou. ego to exo sxedon ena mina. kai to mono pou me xalai einai i mnimi (512-128=384) :( episis en alo eini to oti den mporo na kano partition alo kai mou tin exi dosi afto. episis paratirisa oti to paisio exi kani la8os sta xaraktiristika tou sistimatos gia ti sto site tis HP den antapokrinete mono me ta dika mou. alla pou8ena den lene oti i karta grafikon exi makri xeri kai klevi mnimi apo to sistima. kai afto sikoni kraksimo stin HP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 α οκ.. παρεξήγηση αλλά δε το έθεσες και πολύ καλά!! :o :whistle: :whistle: όσο για την μνήμη, να προτείνω κανένα Online κατάστημα? :p :) :) επίσης μπορείς να επισκεφτείς cnet και λοιπά μέρη, όλο και γνώμες θα βρεις γενικά για την σειρά στην οποία ανήκει το laptop σου... ie http://www.notebookreview.com/price/default.asp?productFamilyID=349&display=priceDetail http://reviews.cnet.com/HP_Pavilion_zv5000z/4505-3121_7-30822949.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodOmen Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thermastis ( 8 Ιαν. 2005 , 03:04) alla pou8ena den lene oti i karta grafikon exi makri xeri kai klevi mnimi apo to sistima. kai afto sikoni kraksimo stin HP. twra to eida.... ta specs poy egrapsa poio panw einai apo to elliniko site tis HP kai anaferei rita 64mb mnimis grafikwn koinis xrisis. Afto simainei kini xrisi, diaforetika tha elege reserved. eksalou kai to radeon 900IGP pairnei mnimi apo tin RAM kai mono... as me diorthwsei kapoios an kanw lathos (opws ksanaeipa, pigaine agorase monos soy parapanw mnimi...to pio efkolo pragma!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 padws h mnhmh prepei APARAITHTA na einai 512mb....kanenas simvivasmos se ayto. padws ta specs pou dinei to plaisio.gr einai to ligotero elleiph kai polles fores lan8asmena. gia paradeigma exw eixa dei sto site tou plaisiou ,kai mou to eixe epivevaiosei kai o pwlhths, oti o toshiba pou exw twra exei 512mb ram,ton plhrwsa kai otan phga na ton paralavw eida oti exei 256....alla ton eixa plhrwsei kai den ipirxe kati allo se kodinh timh me 512mb ram ki etsi emeina se ayton.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts