Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές


mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι ευχαριστημένος με το Macbook Pro?

Ισως να το χρειάζεσαι για εξειδικευμένη χρήση:O

 

Εγώ πάλι έχω κολλήσει με το VAIO FZ11Z.

Απλά τωρα πρεπει να τους στειλω mail για να ρωτήσω κάποιεσ λεπτομέριες.

Αυτό που με ανησυχεί είναι,τι Windows θα έχει πάνω (Γερμανικά? -Θέλω Αγγλικά ) και αν το πληκτρολογιο θα υποστηρίζει Ελληνικά.

 

oti kai na paris tha ipostirizi ellinika alla pano sto pliktrologio tha einai ite me agglikous ite me germanikous xarktires.eida kai egw auti tin seira kai psinomai gia to Sony Vaio FZ11L.kseris an tha erthi stin ellada auti i seira?i kapio apo ta montela?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H Sony μου είπε οτι το FZ11S θα ερθει Ελλάδα.

Για το FZ11L δεν ξερω.Το blue-ray δεν σε ενδιαφερει?

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι φοβερό πάντως.

http://www.notebook.de

 

Για Αpple Macbook Pro τι λες?

stan...!
Link to comment
Share on other sites

μια χαρά είναι για αυτά που ζητάς.

 

καλύτερα να δεις 14.1 wide. όπου εκεί πας στα 2.2 κιλά περίπου.

 

δες τη νέα σειρά της compaq: 65xx, 67xx

 

συμβουλή: επειδή ήδη έχουν έρθει 5-6 λαπτοπ με santa rosa, καλύτερα να κοιτάτε αυτά μιας και οτιδήποτε άλλο είναι πια "παλιό" και ξεπερασμένο (ειδικά τα 667Mhz FBus)

 

 

Για δωσε φιλε Alexkass περισσοτερες πληροφοριες για μοντελα με santa rosa και λινκ αν υπαρχουν για αμεση αγορα....;) ;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

H Sony μου είπε οτι το FZ11S θα ερθει Ελλάδα.

Για το FZ11L δεν ξερω.Το blue-ray δεν σε ενδιαφερει?

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι φοβερό πάντως.

http://www.notebook.de

 

Για Αpple Macbook Pro τι λες?

 

ontos kalo magazi alla mporis na paragilis gia ellada?

Link to comment
Share on other sites

Για δωσε φιλε Alexkass περισσοτερες πληροφοριες για μοντελα με santa rosa και λινκ αν υπαρχουν για αμεση αγορα....;) ;)

στην πρηγούμενη σελίδα μάνι μανι έβαλα ένα λινκ για το compaq 6710b.

 

να και κάτι ακόμα:

 

Η νέα γενιά: Intel Centrino Duo και ProΠρόσφατα, η Intel παρουσίασε την πιο σύγχρονη και τεχνολογικά εξελιγμένη έκδοση της πλατφόρμας Intel Centrino, με την κωδική ονομασία "Santa Rosa".

Η νέα γενιά της πλατφόρμας θα παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις, την Intel Centrino Duo και Intel Centrino Pro [αναμένεται, προορίζεται για επαγγελματικές εφαρμογές]. Και οι δύο νέες εκδόσεις παρουσιάζονται ταχύτερες, πιο ολοκληρωμένες και με πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά που σκοπό έχουν να διευκολύνουν το χρήστη σε διάφορους τομείς που αφορούν στην ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων, στην επιτάχυνση της διαδικασίας φόρτωσης του λειτουργικού συστήματος, στους τομείς της δικτύωσης και συνδεσιμότητας καθώς και στη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας. Απαραίτητα συστατικά "Intel Centrino Duo"

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo

Κεντρικό chipset: Mobile 965P/G Express Chipset

Κάρτα ασύρματης δικτύωσης: Wi-Fi Link 4965AGN

Επιπλέον συστατικά "Intel Centrino Pro"

Τεχνολογία Intel vPro και Active Management Technology, Ιntel Gigabit Ethernet adapter

Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

 

Για να καταφέρει η Intel να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έκανε το FSB δυναμικά μεταβαλλόμενο, ανάλογα με το φόρτο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο φορητό υπολογιστή.

Με αυτό τον τρόπο, όταν το notebook βρίσκεται σε κατάσταση low power active state, όπως κατά την αναπαραγωγή ενός δίσκου DVD, η ταχύτητα του FSB μπορεί να μειώνεται αυτόματα, εξοικονομώντας ενέργεια, κάτι που σημαίνει παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.

Η Intel έχει πραγματοποιήσει επίσης σημαντικές βελτιώσεις όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας όταν ο επεξεργαστής βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας [idle state]. Πιο συγκεκριμένα, στη Βελτιστοποιημένη Κατάσταση Βαθιάς Ύπνωσης [Enhanced Deeper Sleep state] οι δύο πυρήνες του επεξεργαστή και το chipset χρησιμοποιούν την ελάχιστη δυνατή τάση για τη λειτουργία τους.

 

-Με dual-core Intel Core 2 Duo για αυξημένη απόδοση σε multi-threaded περιβάλλοντα και στο multitasking

-Με L2 cache για τον επεξεργαστή μεγέθους 4ΜΒ για αυξημένη απόδοση σε απαιτητικές εφαρμογές

-Με FSB 800MHz για αυξημένη ταχύτητα συστήματος

 

Τεχνολογία Enhanced Deeper sleep για χαμηλή κατανάλωση

 

&

 

Αυξημένη ταχύτητα για καλύτερες επιδόσεις

 

H πλατφόρμα Intel Centrino Pro ενσωματώνει μια αναβαθμισμένη έκδοση του επεξεργαστή Merom [intel Core 2 Duo] στα 65nm. Η σημαντικότερη διαφοροποίηση από την προηγούμενη γενιά αφορά στο μέγεθος της λανθάνουσας μνήμης δευτέρου επιπέδου [L2 cache], που φτάνει τα 4ΜΒ. Η L2 cache είναι προσβάσιμη και από τους δυο πυρήνες [shared] του επεξεργαστή.

Η δεύτερη πιο σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών έχει σχέση με την ταχύτητα του διαύλου επικοινωνίας του επεξεργαστή με το σύστημα. Ο αναβαθμισμένος δίαυλος Front Side Bus [FSB] έχει πια συχνότητα λειτουργίας 800MHz, σε αντίθεση με τη συχνότητα λειτουργίας της περασμένης γενιάς που περιοριζόταν στα 667MHz.

Η υψηλότερη ταχύτητα του διαύλου FSB θα αναβαθμίσει συνολικά τη ταχύτητα του συστήματος, όμως η τεχνολογική αναβάθμιση του κρύβει περισσότερα.

 

&

 

Επιτάχυνση

 

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του νέου επεξεργαστή της καινούργιας πλατφόρμας Centrino Pro είναι η τεχνολογία Intel Dynamic Acceleration Technology. Αν και τα dual ή τα multi-core περιβάλλοντα αποτελούν αναμφισβήτητα το μέλλον, η Intel γνωρίζει πως σήμερα χρησιμοποιούνται ακόμη σε ορισμένες περιπτώσεις single-threaded εφαρμογές (όπως είναι τα περισσότερα παιχνίδια ) που καθιστούν το δεύτερο πυρήνα ενός dual-core επεξεργαστή σχεδόν άχρηστο.

Με τη χρήση της τεχνολογίας Smart Cache, που πρωτογνωρίσαμε στο chip Core Duo, η Intel παρουσίασε μια "έξυπνη" L2 cache, η οποία μπορούσε να διαθέσει από ένα ποσοστό του μεγέθους της έως και το 100% για τις ανάγκες του ενός εκ των δύο πυρήνων του επεξεργαστή, όταν αυτό ήταν απαραίτητο, κερδίζοντας σε απόδοση αλλά και σε κατανάλωση ενέργειας. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η Dynamic Acceleration Technology επιτρέπει την απενεργοποίηση του ενός εκ των δύο πυρήνων για λόγους κατανάλωσης. Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Όταν κριθεί απαραίτητο, o πυρήνας που χρησιμοποιείται εκείνη την ώρα, μπορεί να αυξάνει τη συχνότητα λειτουργίας του επιτυγχάνοντας αύξηση στη συνολική απόδοση του συστήματος. Έτσι, αν παίζετε παιχνίδια, που στην πλειονότητά τους χρησιμοποιούν τον ένα από τους δύο πυρήνες του επεξεργαστή, θα μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλότερες ταχύτητες.

 

Με Smart Cache [Dynamic Cache Sizing] για μέγιστη αξιοποίηση και διαχείριση των πόρων του επεξεργαστή

Με Dynamic Acceleration Technology για αυξημένη απόδοση σε single-threaded εφαρμογές όπως τα παιχνίδια

 

&

 

Ταχύτερες συνδέσεις,High Definition και Turbo memory!

Καλύτερα γραφικά

 

Στην περίπτωση του Intel Mobile 965G Express chipset, το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της Intel ονομάζεται Intel Graphics Media Accelerator X3100 και βασίζεται σε αρχιτεκτονική ενοποιημένων shaders [unified shader model] για σημαντικά αυξημένη απόδοση. Επιπλέον, είναι συμβατό με το DirectX 10 της Microsoft που συναντούμε στα Windows Vista.

 

Με unified shader architecture για αυξημένες επιδόσεις

Συμβατότητα με DirectX10 για αυξημένη ταχύτητα και ποιότητα στα τρισδιάστατα γραφικά

 

&

 

Ταχύτεροι σκληροί δίσκοι

 

To chipset Intel Mobile 965 Express ενσωματώνει τον γνωστό Intel Matrix Controller που επιτρέπει τη δημιουργία συστοιχίας σκληρών δίσκων σε RAID 0 ή RAID 1 για αυξημένη ταχύτητα [stripping] και ασφάλεια [mirroring] αντίστοιχα, εφόσον βέβαια το notebook ενσωματώνει δύο σκληρούς δίσκους.

 

IntelMatrix RAID για αυξημένη ταχύτητα και ασφάλεια

 

&

 

Υψηλή συνδεσιμότητα

 

Το νέο Intel Mobile 965 Express chipset και στις δύο εκδόσεις του [965P και 965G, χωρίς και με το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών Intel GMA X3100 αντίστοιχα] υποστηρίζει έως και θύρες 10 USB 2.0 ώστε να υπάρχει μεγάλη ευελιξία αλλά και υψηλή συνδεσιμότητα για συσκευές που κάνουν χρήση του προτύπου, όπως εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, flash drives, TV/FM-tuners, Bluetooth adapters κ.ά.

 

&

 

Γρήγορo booting

 

Στην πιο πρόσφατη γενιά της πλατφόρμας Intel Centrino Duo και Intel Centrino Pro, η Intel ενσωματώνει στα notebooks μνήμη τεχνολογίας NAND Flash μεγέθους από 512ΜΒ έως 1GB [ανάλογα το μοντέλο] για να διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία φόρτωσης του λειτουργικού συστήματος Windows Vista [εκμεταλλευόμενη το χαρακτηριστικό Ready Boost] αλλά και την επιτάχυνση της διαδικασίας εκκίνησης των εφαρμογών σας. Τα πλεονεκτήματα με τη χρήση του χαρακτηριστικού Turbo Memory είναι φανερά, όμως επιπλέον εξασφαλίζεται χαμηλότερη κατανάλωση και άρα μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή της μπαταρίας αφού δεν είναι απαραίτητο να προσεγγίζονται οι σκληροί δίσκοι ή ο σκληρός δίσκος κάθε φορά που επιθυμείτε να εκκινήσετε μια εφαρμογή. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι οι σκληροί δίσκοι έχουν κινητά μέρη και καταναλώνουν μεγάλα ποσά ενέργειας για τη λειτουργία τους. Θα αναρωτηθείτε, αφού η τεχνολογία Turbo Memory της Intel εκμεταλλεύεται το χαρακτηριστικό Ready Boost των Windows Vista, γιατί να μη χρησιμοποιήσετε απλώς ένα USB Flash drive και να κάνετε τη δουλειά σας, σωστά; Ας δώσουμε μερικές απαντήσεις: Υπάρχει περίπτωση να έχετε μόνιμα ένα USB flash drive συνδεδεμένο στο notebook σας; Δεν είναι άβολο; Από την άλλη, χάρη στη... μονιμότητα της τεχνολογίας, μπορείτε πάντα, και συνεχώς να εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το χαρακτηριστικό Ready Boost.

H τεχνολογία Turbo Memory δε χρησιμοποιεί το δίαυλο USB 2.0 αλλά το interface PCI Express που είναι κατά πολύ ταχύτερο στη διαμεταγωγή δεδομένων.

Επιπλέον δεν καταναλώνεται τόση ενέργεια όση θα κατανάλωνε ένα USB flash drive, γεγονός που συντελεί στην αύξηση της αυτονομίας του notebook.

 

Turbo Memory για ταχύτατο φόρτωμα των Windows Vista

Ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών

Χαμηλότερη κατανάλωση

 

&

 

Ταχύτερο booting στα Windows και απίστευτη ταχύτητα στις ασύρματες συνδέσεις με 802.11n!

 

Όπως αναφέραμε, η νέα πλατφόρμα Intel Centrino Duo αλλά και η Intel Centrino Pro βασίζονται στο ολοκαίνουργιο κεντρικό chipset υποστήριξης με την ονομασία IntelMobile 965P/G Express Chipset, το οποίο, πέρα από την υποστήριξη του αναβαθμισμένου Front Side Bus των 800MHz, φέρνει μαζί του πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες.

 

Ταχύτερες ασύρματες συνδέσεις

 

Η πρώτη έκδοση της τεχνολογίας Centrino ενσωμάτωνε κάρτα ασύρματης δικτύωσης συμβατή με το πρότυπο 802.11b και με μέγιστο θεωρητικό bandwidth που έφτανε τα 11mbps. Οι επόμενες γενιές [κωδικές ονομασίες Sonoma και Napa] αν και συμβατές με το πρότυπο 802.11b, μπορούσαν να ανταλλάξουν δεδομένα με ασύρματα δίκτυα με ταχύτητα 54mbps [802.11g]. Η νέα πλατφόρμα "Santa Rosa", όμως, που ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία στις ασύρματες κάρτες δικτύωσης - Intel PRO/Wireless 4965AGN (IEEE 802.11 a/b/g/n mini-PCIe Wi-Fi adapter)- προσφέρει θεωρητικό bandwidth ύψους 300Mbps χάρη στο πρότυπο 802.11n! Εξαιτίας του συγκεκριμένου προτύπου που χρησιμοποιεί και τεχνολογία MIMO [Multiple Input Multiple Output], πολλαπλά streams δεδομένων μπορούν να σταλούν ταυτόχρονα για να βελτιώσουν το συνολικό έργο. Επιπλέον, για την αύξηση της απόδοσης κατά την διαμεταγωγή δεδομένων εφαρμόζονται επίσης η τεχνολογία Channel bonding [για τη μετάδοση διπλάσιο όγκου δεδομένων] και Payload Optimisation [περισσότερα δεδομένα μεταδίδονται ανά transfer διευκολύνοντας σημαντικά εφαρμογές όπως η μετάδοση video υψηλής πιστότητας].

 

Νέο πρότυπο 802.11n για τις ασύρματες συνδέσεις με ταχύτητα 300Mbps!

Το streaming video υψηλής πιστότητας είναι πια πραγματικότητα με κάρτα ασύρματης δικτύωσης Intel PRO/Wireless 4965AGN [802.11a/g/n]

Τεχνολογία MIMO για σημαντική βελτίωση της ταχύτητας

Τεχνολογία Channel bonding για μετάδοση διπλάσιου όγκου δεδομένων Τεχνολογία Payload Optimisation για αδιάλειπτο video streaming

Μετάδοση δεδομένων σε διπλάσιες αποστάσεις με πενταπλάσια απόδοση

 

ουφ!

 

περισσότερο εδώ: http://www.plaisio.gr http://www.intel.com

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

H Sony μου είπε οτι το FZ11S θα ερθει Ελλάδα.

Για το FZ11L δεν ξερω.Το blue-ray δεν σε ενδιαφερει?

Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι φοβερό πάντως.

http://www.notebook.de

 

Για Αpple Macbook Pro τι λες?

πανάκριβο είναι για τα laptop. για aapl δεν ξέρω...

 

λάπτοπ που κάνουν 1900 τα εχι 2600... και άλλα που κάνουν 1400 -> 1850...

 

δε νομίζω να είναι και ό,τι καλύτερο:

 

http://www.megamarket.gr http://www.play247.gr http://www.edirect.gr

 

μακράν καλύτερα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

πανάκριβο είναι για τα laptop. για aapl δεν ξέρω...

 

λάπτοπ που κάνουν 1900 τα εχι 2600... και άλλα που κάνουν 1400 -> 1850...

 

δε νομίζω να είναι και ό,τι καλύτερο:

 

http://www.megamarket.gr http://www.play247.gr http://www.edirect.gr

 

μακράν καλύτερα.

 

Νομίζω ότι, ως συνήθως, υπερβάλλεις... ότι κι αν βρήκα στο συγκεκριμένο e-shop ήταν φτηνότερο σε σχέση με τα Ελληνικά και ιδιαίτερα σε apple... πέραν τούτου όμως, ισχύει και εδώ ο χρυσός κανόνας της αγοράς: πριν αγοράσουμε οτιδήποτε το ψάχνουμε !!! :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

ontos kalo magazi alla mporis na paragilis gia ellada?

 

Αν διαβάσεις λίγο πιο πριν έχω γράψει ότι αγόρασα από κει το 15άρι MBP 2.33, με αγγλικό πληκτρολόγιο, 200 ευρώπουλα πιο φτηνό + 39 τα μεταφορικά... και σε άλλες μάρκες που το έψαξα, βρήκα πιο καλές τιμές... πάντα όμως οι αγορές θέλουν ψάξιμο και αν πρόκειται για ελληνικό e-shop, ε τότε http://www.skroutz.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

όντως είναι υπερβολικά ακριβό:

(μιλάω για κλασικά bus models)

 

x60t 2500e -> 1900e

tc4400 1850e -> 1400e

 

και σε παρακαλώ μίλα καλύτερα... δε με ξες από χτες :!:

 

και όλα αυτά τα γράφω γιατί "πριν γράψουμε οτιδήποτε το ψάχνουμε !!! " :lol:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

nobleman όποτε μπορεις να μιλησουμε!

 

Πηρα τηλ στο Νotebook shop.

Καταφερα και συνεννοηθηκα αν και ειχα καιρο να μιλησω Αγγλικά.

Φτανει πολύ ψηλα το VAIO VGN-FZ11Z διοτι θελει επιπλεον:

 

1ο : 209 euro για English Vista Windows

2o : 89 euro για Εnglish Keyboard

3o : 199 euro για σκληρό δίσκο με ταχυτητα 5400 γιατί έχει εναν 200αρι

πάνω με ταχυτητα 4200 (της κακιάς ώρας).

 

Τελικά αξίζει επειδή εχει blue-ray να δωσω 2.355 euro για αυτό το laptop ???:worry:

stan...!
Link to comment
Share on other sites

στην πρηγούμενη σελίδα μάνι μανι έβαλα ένα λινκ για το compaq 6710b.

 

να και κάτι ακόμα:

 

Η νέα γενιά: Intel Centrino Duo ....

 

....ουφ!

 

περισσότερο εδώ: http://www.plaisio.gr http://www.intel.com

 

Καλα μηλαμε εγραψες ....:D :D πληρης και κατατοπιστικοτατος ,,,δηλαδη εσυ απο οτι καταλαβαινω προτηνεις τη σειρες αυτες ετσι σαν καλυτερο value for money laptop...;)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

όντως είναι υπερβολικά ακριβό:

(μιλάω για κλασικά bus models)

 

x60t 2500e -> 1900e

tc4400 1850e -> 1400e

 

δικό σου είναι σάιτ? και σε παρακαλώ *μίλα καλύτερα*. δε με ξέρεις από χτες :!:

 

και όλα αυτά τα γράφω γιατί "πριν γράψουμε οτιδήποτε το ψάχνουμε !!! " :lol:

 

Φυσικά και σε ξέρω από χθες, διαβάζω τα σχόλιά σου καθημερινά, δεν φτάνει αυτό;;; κρίνω λοιπόν από την απάντηση που έδωσες για την ακρίβεια ότι υπερέβαλες, όπως θυμάμαι έκανες παλαιότερα και στο thread με τα vista...

 

Όσο για το αν έχω ποσοστά στο site, που έσπευσες να το διορθώσεις, θα σε παρακαλούσα εσύ να προσέχεις τις εκφράσεις σου διότι εσύ ξεκίνησες την αυστηρή κριτική, χωρίς επιχείρηματα... άσε λοιπόν την υψηλή κριτική... εγώ έγραψα τη άποψή μου με ένα link που αποδεικνύει ότι με βάση το προϊόν που αγόρασα, όντως κέρδισα, για τους ακόλουθους λόγους:

 

  1. σε χρόνο, λόγω παραμετροποίησης, αφού η rainbow θα το έφερνε με 2+ μήνες καθυστέρηση...
     
  2. σε χρήμα, λόγω διαφοράς τουλάχιστον 320 euro...
     
  3. σε εγγύηση, λόγω αποφυγής της rainbow με τα γνωστά προβλήματα, για την οποία έχω προσωπική εμπειρία 2μηνης ταλαιπωρίας!!!

 

Φιλικά, διότι όλοι εδώ μέσα πρέπει να δεχόμαστε την κριτική πρώτα και μετά να κάνουμε στους άλλους, φίλε Alex = the best!

 

nobleman όποτε μπορεις να μιλησουμε!

 

Πηρα τηλ στο Νotebook shop.

Καταφερα και συνεννοηθηκα αν και ειχα καιρο να μιλησω Αγγλικά.

Φτανει πολύ ψηλα το VAIO VGN-FZ11Z διοτι θελει επιπλεον:

 

1ο : 209 euro για English Vista Windows

2o : 89 euro για Εnglish Keyboard

3o : 199 euro για σκληρό δίσκο με ταχυτητα 5400 γιατί έχει εναν 200αρι

πάνω με ταχυτητα 4200 (της κακιάς ώρας).

 

Τελικά αξίζει επειδή εχει blue-ray να δωσω 2.355 euro για αυτό το laptop ???:worry:

 

Η γνώμη μου είναι φυσικά ότι ΔΕΝ αξίζει... τους λόγους τους αναφέρεις εσύ ο ίδιος... πολλά τα λεφτά γι' αυτά που προσφέρει... αν φτάνει μέχρι εκεί το budget σου, τότε να ψάξομε να δούμε τι καλύτερο υπάρχει value4money... έχε υπόψιν ότι προπερσι έδωσα 2.400 για να πάρω το FSC Amilo G1667 με 80άρη 7200, 2GB RAM, AMD 4000+ και έπαθα πλάκα με τις επιδόσεις του... όμως, πρόκειται για φτηνή κατασκευή, με οθόνη που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με Sony ή Apple... διότι πρέπει να το δεις και έτσι... η ποιότητα κατασκευής και η οθόνη για μένα είναι από τους βασικούς παράγοντες, μετά η φορητότητα, η απόδοση-επίδοση και τέλος αλλά ίσως για τους περισσότερους βασική προτεραιότητα το after sale...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Καλα μηλαμε εγραψες ....:D :D πληρης και κατατοπιστικοτατος ,,,δηλαδη εσυ απο οτι καταλαβαινω προτηνεις τη σειρες αυτες ετσι σαν καλυτερο value for money laptop...;)

βασικά προτείνω λαπτοπ με santa rosa μιας και κάθε τι άλλο θεωρείται παλιό (δεν είναι καλό να παίρνει κάποιος κάτι ενώ έχει βγει ο κατά πολύ καλύτερος αντικαταστάτης του).

 

το nw8440 που αναφέρει ο nobleman είναι όντως καλό απλά έχει παλιότερη γενιά cpu/motherboard etc.

 

όποιος διάβασε αυτά που έγραψα (από το σάιτ του πλαισίου) θα καταλάβει ότι οποιαδήποτε σύγκριση είναι χαμένος κόπος.

 

ναι προτείνω το 6710b αλλά αυτό δε σημαίνει τπτ. απλά έχω μια συμπάθεια στις δύο (κατά τη γνώμη μου) καλύτερες εταιρίες του χώρου: ibm/lenovo + compaq.

 

υπάρχουν και άλλα πισί με τις νέες αυτές τεχνολογίες απλά ως σύνολο η σειρά αυτή είναι αρκετά καλή.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση προς ολους οσους εχουν η ειχαν μηχανηματα (λαπτοπ δηλαδη) TurboX, εισαστε ευχαριστημενοι απο τα εν λογω μηχανηματα σας(υποστηριξη -αναβαθμισημοτητα - service κλπ κλπ ), και αν οχι :O :O :mad: :mad:γιατι ???
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως δεν θα αγοραζα ενα τετοιο μηχανημα,μπορει να εχω λαθος αποψη...αλλα καποιοι φιλοι που πηρανε...πεσαν στην παγιδα γιατι του δωσανε και ενα "καρο" δωρα και το laptop περισσοτερο στο service ειναι παρα στο σπιτι τους.2 εχουν παρει απο πλαισιο και αλλοι 3 απο e-shop και κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος,μονο 1 που πηρε απο multirama καπως την παλευει καλυτερα.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως δεν θα αγοραζα ενα τετοιο μηχανημα,μπορει να εχω λαθος αποψη...αλλα καποιοι φιλοι που πηρανε...πεσαν στην παγιδα γιατι του δωσανε και ενα "καρο" δωρα και το laptop περισσοτερο στο service ειναι παρα στο σπιτι τους.2 εχουν παρει απο πλαισιο και αλλοι 3 απο e-shop και κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος,μονο 1 που πηρε απο multirama καπως την παλευει καλυτερα.:)

 

Με το "τετοιο" εννοεις TurboX???

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg
Link to comment
Share on other sites

ta laptop tou plaisiou tha ftiaxnei h clevo ( to sasi ) edo tous prosthetoun ram epexergasth kai disko !!:) polla mhxanhmata ths clevo exoun provlhmata me tis thermokrasies !!:) ego prosopika den tha agoraza pote !!:) ego pou esthsa laptop protimhsa na sthso asus para otidhpote allo 1!:) den exei kanena provlhma oute me thermokrasia oute me tpt allo !!:) kai einai polu poiotikotera
Link to comment
Share on other sites

ναι προτείνω το 6710b αλλά αυτό δε σημαίνει τπτ. απλά έχω μια συμπάθεια στις δύο (κατά τη γνώμη μου) καλύτερες εταιρίες του χώρου: ibm/lenovo + compaq.

 

υπάρχουν και άλλα πισί με τις νέες αυτές τεχνολογίες απλά ως σύνολο η σειρά αυτή είναι αρκετά καλή.

 

Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου "σηκώνει" τα logiech z-5500 ή παραμορφώνετε πολύ ο ήχος?

...
Link to comment
Share on other sites

Με το "τετοιο" εννοεις TurboX???

Tα βαζω ολα στην ιδια "μοιρα".δεν ξεχωριζω κανενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

που να το ξέρω? και βασικά πώς να το ξέρει κανένας? πρέπει να έχει και τα ηχεία και το λαπτοπ. :(

 

η κάρτα ήχου του είναι high definition audio οπότε δε θα είναι και ό,τι χειρότερο. για καλύτερα αποτελέσματα σου προτείνω να αγοράσεις την x-fi που θα παίζει μια χαρά με τα ηχεία αυτά.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου "σηκώνει" τα logiech z-5500 ή παραμορφώνετε πολύ ο ήχος?

Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ακουγεται καλα..για απολυτο ηχο σε φορητο ειναι αναγκαιο μια εξτρα καρτα ηχου.και θα :blink: διαφορα..;) :music:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

vlepo kati kainouria notebooks pou tha kukloforhsoun kai exoun pano thn geforce go 8400 me 256mb apokleistikhs mnhmhs !! pou mporo na vro review? h mhpos xerei kapoios na mou pei mia gnomh !!
Link to comment
Share on other sites

δες εδώ: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

 

&

 

http://www.notebookcheck.net/How-much-graphic-memory-makes-sense.2558.0.html

 

&

 

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=124820

 

μακράν τα 2 καλύτερα σάιτ του χώρου. με το πρώτα στα review απλά να είναι θεός :)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...