marakii26 Δημοσιεύτηκε January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2017 (edited) Καλησπέρα!και Καλη χρονια!είμαι καινουργια εδώ οπότε αν γραφω σε λαθος ενοτητα ζητω συγγνωμη.Έχω ενα λαπτοπ turbo-x το οποίο είχε κάποια προβληματα με την οθονη του γιατί είχε σπάσει εκεί που ενώνεται το λαπτοπ στη μια μερια.Το εδωσα στον πατερα μου για να το πηγαινε να μου παρουν τα αρχεια απο μεσα και να αφηνα το πισι στην ακρη.εντελει μαλλον καποιο λαθος εγινε και μου το γυρισε με μαυρη οθονη και φυσικα τα αρχεια πουθενα.θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον γνωριζει να μου πει 1)τι μπορει να του εκανε ο βλακας που του το πηγε? και 2)αν υπαρχει τροπος να βρω τα αρχεια μου και να τα παρω.Παρακαλω πολυ ειναι σημαντικο για μενα.εχω στενοχωρηθει πολυ.ευχαριστω εκ των προτερων. Edited January 17, 2017 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Που το πηγες; Στο Πλαισιο; Ειπες οτι πηγες να σου τραβηξουν το backup; Που θα το εβαζαν; Τους ειχες δωσει καποιον εξωτερικο δισκο; Οπως και να εχει αν ο δισκος σου ειναι λειτουργικος (απο αυτα που μας ειπες ειναι) ειναι πολυ ευκολο ειτε να τον βαλεις σε καποιο σταθερο pc, ειτε σε καποια εξωτερικη θηκη και να τραβηξεις το backup σου. Τιποτα δεν θα εχει χαθει. Με την οθονη τι θεμα αντιμετωπιζες; Μηπως το ανοιξαν και εκαναν καμια ζημια στην καλωδιοταινια; Μηπως δεν κουμπωσαν κατι; Το μηχανημα ασχετα με την οθονη που δεν εμφανιζει κατι, ηχο εχει οτι μπαινει στα windows και εχει ξεκινησει; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Σου εστειλα πμ.ευχαριστω που απαντησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Καλησπέρα!και Καλη χρονια!είμαι καινουργια εδώ οπότε αν γραφω σε λαθος ενοτητα ζητω συγγνωμη.Έχω ενα λαπτοπ turbo-x το οποίο είχε κάποια προβληματα με την οθονη του γιατί είχε σπάσει εκεί που ενώνεται το λαπτοπ στη μια μερια.Το εδωσα στον πατερα μου για να το πηγαινε να μου παρουν τα αρχεια απο μεσα και να αφηνα το πισι στην ακρη.εντελει μαλλον καποιο λαθος εγινε και μου το γυρισε με μαυρη οθονη και φυσικα τα αρχεια πουθενα.θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον γνωριζει να μου πει 1)τι μπορει να του εκανε ο βλακας που του το πηγε? και 2)αν υπαρχει τροπος να βρω τα αρχεια μου και να τα παρω.Παρακαλω πολυ ειναι σημαντικο για μενα.εχω στενοχωρηθει πολυ.ευχαριστω εκ των προτερων. Εξωτερική οθόνη δοκίμασες να συνδέσεις; Edited January 17, 2017 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. January 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Μπααα :( δεν ξερω και πολλα απαυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Μπααα :( δεν ξερω και πολλα απαυτα Tι να κάνουμε εμείς τώρα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marakii26 Δημ. January 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Ελα ντε δεν ξερω.να μου πειτε που να το παω για ανακτηση δεδομενων με οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 ο υπολογιστής θα έχει vga ή hdmi υποδοχή για να συνδέεται με άλλες οθόνες. δοκίμασε να το συνδέσεις με ένα αντίστοιχο καλώδιο λοιπόν σε μια άλλη οθόνη/τηλεόραση. Εφόσον δίνει σήμα και λειτουργεί ο υπολογιστής θα μπορείς να κάνεις και μόνη backup των δεδομένων σου. Αν δεν λειτουργεί αυτό, θα πρέπει να βγάλεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις με κάποιον άλλον υπολογιστή, έτσι ώστε να πάρει τα δεδομένα σου (με δεδομένο πάντα ότι δεν έχει κάποια βλάβη ο σκληρός) Το πρώτο είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνη σου με ελάχιστη προσπάθεια, αρκεί να το θες. Απλά συνδέεις ένα καλώδιο, δεν χρειάζεται να το φοβάσαι. Το δεύτερο είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις μόνη σου, ή καλύτερα δεν θα θες να κάνεις μονη σου γιατί πρέπει να ανοίξεις τον υπολογιστή κλπ, κάτι που εφόσον λες ότι δεν τα πας και πολύ καλά με τους υπολογιστές θα πρέπει να αποφύγεις. Όπως και να χει, αν πας στην δεύτερη λύση είναι κάτι που θα μπορείς να κάνεις οικονομικά. Στην χειρότερη το υπολογίζω στα 20-30 ευρώ η όλη διαδικασία (τα οποία μπορεί να είναι και πολλά για αυτήν την δουλειά, αλλά έχω δει σε αρκετά μαγαζιά να ζητάνε τέτοια λεφτά για απλές δουλειές... ) Αν τώρα έχει πάθει κάτι ο σκληρός, η ανάκτηση δεδομένων είναι ακριβή διαδικασία, οπότε αν δεν έχεις σημαντικά αρχεία μάλλον θα πρέπει να την αποφύγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts