Jump to content

Ddr2 vs drr3

Darious_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω μια απορία. Ειναι καλύτερο να επιλέξω pc με 8 gb ddr2 ram 800 mhz η 4gb drr3 1333mhz?!

Στη συγεκριμενη περιπτωση παρολο που οι DDR2 ειναι πιο παλιας τεχνολογιας και χαμηλοτερης συχνοτητας οτι ειναι 8GB σε σχεση με τα 4GB των DDR3 υπερισχυουν. Το προβλημα ομως που θα αντιμετωπισεις ειναι στο μελλον δηλαδη πλεον οι DDR2 ειναι πιο δυσκολο να τις βρεις και οσο πιο πολλα GB τοσο πιο ακριβα θα τις πληρωσεις.

Προσωπικα θα πηγαινα σε 8GB DDR3 και αν οχι αμεσα θα επαιρνα πρωτα τα 4GB και οταν ευκαιρουσα οικονομικα θα επαιρνα αλλο ενα dimm 4GB. Και σκεψου οτι πλεον εχουμε φτασει στις DDR4

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν θα τις αγοράσω ξεχωριστά τις ram θα αγοράσω ανακατασκευασμενο υπολογιστή αλλά είμαι ανάμεσα σε δύο επιλογές και οι διαφορές τους είναι μόνο οι ram. Εγώ πιο πολύ στα 8 gb ddr2 συγκλινα πιο πολύ διότι από ότι διάβασα οι ταχύτητες ανάμεσα σε ddr2 και drr3 δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία σε σχέση με την χωρητικότητα

Στη συγεκριμενη περιπτωση παρολο που οι DDR2 ειναι πιο παλιας τεχνολογιας και χαμηλοτερης συχνοτητας οτι ειναι 8GB σε σχεση με τα 4GB των DDR3 υπερισχυουν. Το προβλημα ομως που θα αντιμετωπισεις ειναι στο μελλον δηλαδη πλεον οι DDR2 ειναι πιο δυσκολο να τις βρεις και οσο πιο πολλα GB τοσο πιο ακριβα θα τις πληρωσεις.

Προσωπικα θα πηγαινα σε 8GB DDR3 και αν οχι αμεσα θα επαιρνα πρωτα τα 4GB και οταν ευκαιρουσα οικονομικα θα επαιρνα αλλο ενα dimm 4GB. Και σκεψου οτι πλεον εχουμε φτασει στις DDR4

Δεν ισχύει ότι δεν βρίσκεις DDR2.

Βρίσκεις μεταχείρα και μάλιστα σε εξαιρετικά καλές τιμές, γιατί έχουν πουλήσει τρελά και υπάρχει τρελή ποικιλία σε ebay κλπ.

Έχω κάνει αναβάθμιση στο desktop και στο laptop μου χάρη στις καλές τιμές που παίζουν οι DDR2.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ισχύει ότι δεν βρίσκεις DDR2.

Βρίσκεις μεταχείρα και μάλιστα σε εξαιρετικά καλές τιμές, γιατί έχουν πουλήσει τρελά και υπάρχει τρελή ποικιλία σε ebay κλπ.

Έχω κάνει αναβάθμιση στο desktop και στο laptop μου χάρη στις καλές τιμές που παίζουν οι DDR2.

Δεν διαφωνω, αλλα δεν μπορω να πω σε καποιον παρε ενα πιο παλιο συστημα και αν γινει κατι και ψαξεις θα βρεις. Αν πχ παρω ενα pc στη δουλεια που εχω για να τιμολογω με DDR2 και σε δυο χρονια μου χαλασει η μνημη; Εγω θα περιμενω τον πωλητη του ebay ποτε θα μου τις στειλει; Ή θα ψαξω στα καταστηματα εντος Ελλαδας να βρω; Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι εξοικιωμενοι παντα στις αγορες, ουτε και εχουν την ιδια ευχερεια χρονου για την επισκευη.

Επισης ενα μηχανημα με DDR2 μνημες σαφως και εχει και παλιοτερη μητρικη, για την ακριβεια πολυ παλιοτερη. Με λιγα λογια το "παντρευεσαι" και κανεις συμβιβασμους σε μελλοντικες αναβαθμισεις ειτε hardware ειτε software.

Απο εκει και περα βεβαια αλλος βαζει τα λεφτα, εγω απλως ειπα την αποψη μου.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

το οτι εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε δδρ2 και δδρ3 δεν εχει να κανει ΚΑΙ με την μητρικη;;;

αν ναι, φανταζομαι οτι η δδρ3 ειναι πιο future proof

Δεν έχω σκοπό να το ξαναβαθμισω το pc για αυτό ρωτάω το θέλω για τα επόμενα 3 χρόνια το πολύ. Για αυτό και ρωτάω τι θα ήταν καλύτερο από τις επιλογές που έχω

Οκ τότε θα πάω στα 8gb ddr2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά :)

Ακριβώς. Τρελή διαφορά από τα 2/4 gb στα 8.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max