Jump to content

Κινέζικο smartphone έως 150€

freenew
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Θέλω την βοήθειά σας για την επιλογή ενός κινητού.

Μιας και η συσκευή που έχω αρχίζει και κάνει νερά θέλω να πάρω μια καινούργια.

Αυτά που ψάχνω είναι με σειρά προτεραιότητας

-2 κάρτες sim (και χωριστή SD αν είναι δυνατόν)

-πολύ καλή κάμερα (για τα λεφτά του)

-καλή μπαταρία

Τα λεφτά που θα θελα να δώσω είναι μέχρι 150€ και κυρίως από Κίνα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Εκτός από το 3 που αναφέρει ο φίλος από πάνω, δες και το redmi 4 (3/32) που είναι ολοκαίνουργιο... Στα 160 βγαίνει... ;)

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με xiaomi, τι διαφορές έχει με τα απλά android;

Οι εφαρμογές από το google play θα παίζουν κανονικά;

Επίσης τα Redmi με τα Redmi Note τι διαφορές έχουν, μόνο μέγεθος οθόνης;

Ευχαριστώ

Δεν θα δεις μεγαλες διαφορες απο τα αλλα.απκ ενα redmi 3 που σου προτεινω κλγιατι το εχω παιξει λιγο,εχει λιγο διαφορετικο μενου.το google play παιζει κανονκα.τα μοντελα που λες δεν ξερω τι διαφορες εχουν.αλλοι ποιο <ειδικοι>μπορουν να σε κατατοπισουν.

Tcl 20 5g

Η Χiaomi ενημερωτικά είναι από τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους κατασκευαστές Κινέζικων... Κανονικά Android είναι τα κινητά απλά έχουν μια δική τους παραλλαγή του Android (Miui), το οποίο δε θα σε δυσκολέψει... Google play και γενικά ότι παίζει σε Android, παίζει προφανώς και στα Xiaomi... Aν δε σ'αρέσει το Miui, υπάρχει μεγάλη κοινότητα από πίσω και μπορείς να δοκιμάσεις άλλη rom... Τα απλά redmi με τα Note δεν έχουν μόνο διαφορά στην οθόνη (τα Note 5.5, τα Redmi 5άρια), αλλά και στα specs... Τα Note είναι δυνατότερα και ακριβότερα... ;) Για την κάμερα δυστυχώς δεν έχω άποψη, αλλά εκτιμώ ότι σε σκοτεινές συνθήκες δεν πρέπει να περιμένεις και πάρα πολλά ειδικά για κινητό μέχρι 150...

Ο άνθρωπος ζητάει καλή κάμερα και του προτείνεται xiaomi? Δες κανένα Meizu αν την παλεύεις με το μενού τους.android είναι αλλά Όλα γίνονται με το κεντρικό κουμπί.Αλλιώς καλή κάμερα έχει το doogee 66 αλλα και αλλά που εχω δει...Μην πλεξεις με xiaomi που δεν έχει 800αρα αν έχεις wind και πρέπει να περνάς play store νμκαι να το ξεκλειδώσετε να βάλεις ελληνικά η να αλλάξεις ρομ.Εκτός και αν σου αρέσει να φλασαρεις

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Στο rebmi3 που εχω δει ειναι παρα πολυ καλη κατω απο ολες τις συνθηκες.

Tcl 20 5g

Ευχαριστώ πολύ SpyrosR, το 4 που προτείνεις είναι αυτό http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html ;

Φίλε dimgeo, το μόνο meizu που βρήκα κοντά στα χρήματα που ψάχνω είναι το Μ5, αυτό μου προτείνεις; Το doogee που γράφεις (66; ) γιατί δεν μπορώ να το βρω; Τι άλλες επιλογές θα μου πρότεινες για καλή κάμερα. Αυτή τη στιγμή έχω cosmote αλλά γενικά δεν τα πολυσκαλίζω τα κινητά μου, οπότε όσο λιγότερα χρειάζεται να κάνω τόσο το καλύτερο. Σε ευχαριστώ.

Edited by freenew

Κάμερα αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά του έχει και το redmi 3s και το redmi 4 αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι το τρομερό και γενικά δεν θα βρεις ούτε σε κανένα άλλο πολύ καλύτερη ( ελάχιστα καλύτερη στα meizu )

Εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω Lenovo vibe p1 όμως μιας και θεωρώ πως εαν δεν θες να πολύ σκαλίζεις τις συσκευές σου θες κάτι που θα ρολάρει 100% με το που το ανοίξεις και αυτό δεν στο εγγυάται το miui της xiaomi,

Στα του Lenovo, μπαταρία θηρίο, δίκαρτο, SD και εξίσου αξιοπρεπέστατη κάμερα.

Φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ : http://www.clickingphotos.com/2015/11/lenovo-vibe-p1-smartphone-camera-review.html

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Vibe-P1-5-5inch-FHD-Android-5-1-3GB-16GB-5000mAh-Smartphone-64bit-Qualcomm-Snapdragon-615-Octa-Core-13-0MP---Gold-356008.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=lenovo-vibe-p1

Ο άνθρωπος ζητάει καλή κάμερα και του προτείνεται xiaomi? Δες κανένα Meizu αν την παλεύεις με το μενού τους.android είναι αλλά Όλα γίνονται με το κεντρικό κουμπί.Αλλιώς καλή κάμερα έχει το doogee 66 αλλα και αλλά που εχω δει...Μην πλεξεις με xiaomi που δεν έχει 800αρα αν έχεις wind και πρέπει να περνάς play store νμκαι να το ξεκλειδώσετε να βάλεις ελληνικά η να αλλάξεις ρομ.Εκτός και αν σου αρέσει να φλασαρεις

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

143 δολ μειζου μχ5, fastcardtech, 3 εχω παρει ειναι καινουργια αχρησιμοποιητα.

αλλαζεις ρομ σε δευτερα με τα μειζου αν χρειαστει, δεν χρειαζεται αρχικα.. ota ανα 10 μερες αναβαθμιση...

τα ξιαομι καθε ποτε παιρνουν?χαχα

στην τελευταια αναβαθμιση εγκαθιστας την

εφαρμογη hottapps, απο εκει τα google apps και τελος, κανονικο ανδροειδες.

αν αυτο δεν σε φοβιζει τοτε

- φωτογραφικαρα σε σχεση με τα μετρια σε καμερα ξιαομι που προαναφερθησαν

-βαλε μαυρο φοντο ακομα και στο browser=λογω αμολεντ μπαταριαρα

-αλουμινενιο οχι χαζοπλαστικουρα

-τα προτεινομενα ξιαομι, ειχα το νοτε 3 προ... κλεδωμενο bootloader και ολο χαζοκολλουσε,

έτυχε - ξε ετυχε δεν σε νοιαζει, το mx5 παλευει με την σειρα mi οχι με τις φτηνες σειρες νοτε 3, 3 προ..

2 σιμ, sd δεν εχω δει εκτος και εχει με μια σιμ παραλληλα.

αν στα 145 δολ βρεις κατι παρομοιο πεσμου κιεμενα.

αμολεντ, καλη φωτο μερα, αερινο αλαγκαριστο λειτουργικο, σωστη κατασκευη.

τουλαχιστον μην παρεις τα νοτε 3, 5 και 5,5 ιντσων, γιατι τα πηραμε εγω και φιλος και δεν χαρηκαμε

ενω με τα mx4,mx5 ειχαμε βγει ασπροπροσωποι παλια..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Εγώ θα σου πρότεινα το παρακάτω Lenovo vibe p1 όμως μιας και θεωρώ πως εαν δεν θες να πολύ σκαλίζεις τις συσκευές σου θες κάτι που θα ρολάρει 100% με το που το ανοίξεις και αυτό δεν στο εγγυάται το miui της xiaomi,

Σε ευχαριστώ adversus, δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις/αναβαθμίσεις αλλά μη θέλω και κάθε μέρα νέα ρομ...

Κατά τα άλλα το p1 είναι πάρα πολύ όμορφο εμφανισιακά, μου φαίνεται όμως λίγο μεγάλο στις διαστάσεις. Εσύ αυτό έχεις? Γενικά ποιες οι εντυπώσεις σου;

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

mertaghon2 το meizu που το βρήκες τόσο φτηνό; γιατί εγώ το βρήκα γύρω στα 240€

http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MX5-4G-5-5inch-FHD-Flyme-4-5-3GB-32GB-Smartphone-64bit-MTK-Helio-X10-Turbo-Octa-Core-Touch-ID-mCharge-3150mAh---Silver-White-348162.html

Το fastcardtech που γράφεις τι είναι, αλλαγή ρομ χρειάζεται οπωσδήποτε για να χρησιμοποιηθεί σαν android;

Πάντως οθόνη και κάμερα πρέπει να είναι φοβερά.

Edited by freenew

Σε ευχαριστώ adversus, δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις/αναβαθμίσεις αλλά μη θέλω και κάθε μέρα νέα ρομ...

Κατά τα άλλα το p1 είναι πάρα πολύ όμορφο εμφανισιακά, μου φαίνεται όμως λίγο μεγάλο στις διαστάσεις. Εσύ αυτό έχεις? Γενικά ποιες οι εντυπώσεις σου;

http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-MX5-4G-5-5inch-FHD-Flyme-4-5-3GB-32GB-Smartphone-64bit-MTK-Helio-X10-Turbo-Octa-Core-Touch-ID-mCharge-3150mAh---Silver-White-348162.html

Το fastcardtech που γράφεις τι είναι, αλλαγή ρομ χρειάζεται οπωσδήποτε για να χρησιμοποιηθεί σαν android;

Δεν το χω το p1 αλλά το χει πάρει φίλος και το βλέπω κάθε μέρα, δεν είναι τεράστιο εαν σκεφτείς πως έχει 5000mah μπαταρία. Κατ'άλλα είναι πολύ όμορφο και εύκολο στην χρήση του.

Εγώ προσωπικά είχα ( και το χω ακόμα ) το redmi 3s αλλά καλώς ή κακώς η miui της xiaomi θέλει να βάλεις το χεράκι σου που και που.

Όσο για την πρόταση του φίλου, το fastcardtech είναι ένα από τα πιο μη αξιόπιστα μαγαζιά που πουλάει μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα. Αργούν να στο στείλουν κι αν τους χρειαστείς κλάφτα χαράλαμπε. Σε άλλους κάνει πάνω από 200$ οπότε ξεφεύγουμε.

Στις φωτογραφίες πολύ καλό το Mx5 αλλά παρακαλάς να βγάλεις τη μέρα σου και δεν έχει SD.

Όσο για την πρόταση του φίλου, το fastcardtech είναι ένα από τα πιο μη αξιόπιστα μαγαζιά που πουλάει μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα. Αργούν να στο στείλουν κι αν τους χρειαστείς κλάφτα χαράλαμπε. Σε άλλους κάνει πάνω από 200$ οπότε ξεφεύγουμε.

Σε ευχαριστώ adversus, το να είναι αξιόπιστο το μαγαζί είναι πολύ βασικό για να μην έχουμε περιπέτειες.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

tsahmatsis ευχαριστώ για την πρότασή σου. Τα LeEco είναι καινούργια εταιρία γιατί δεν τα έχω ακούσει. Μπήκα και τα έψαξα λίγο και έχει πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα π.χ. το παρακάτω

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353674.html

Γενικά τι λένε σαν κινητά; Ποιά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους;

Είναι πολύ γνωστή εταιρία στην Κίνα που ασχολειται με multimedia. Τα τελευταία χρόνια φτιάχνει και ποιοτικα κινητά.

Δεν είχα ποτέ κάποιο, από το φόρουμ έχω ακούσει καλά λόγια.

Edited by tsahmatsis

Τα LeEco είναι καινούργια εταιρία γιατί δεν τα έχω ακούσει. Μπήκα και τα έψαξα λίγο και έχει πολύ ενδιαφέροντα μοντέλα π.χ. το παρακάτω

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_353674.html

Γενικά τι λένε σαν κινητά; Ποιά τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους;

Τα LeEco είναι νομίζω τα παλαιότερα LeTv, δεν είχα ποτέ αλλά γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ποιότητα κατασκευής, specs και γενικότερα value for money... Από υποστήριξη της εταιρείας στις συσκευές τις δεν ξέρω... Το συγκεκριμένο που σου πρότεινε ο φίλος είναι καρπός της συνεργασίας αυτής της εταιρείας με την Coolpad νομίζω, της οποίας εξαγόρασε κάποιο ποσοστό... Ως πρώην κάτοχος Coolpad έχω να πω τα καλύτερα... Αξιοπρεπέστατα κινητά με εξαιρετική για τα λεφτά τους ποιότητα κατασκευής... Μοναδικό μελανό σημείο η έλλειψη αναβαθμίσεων/υποστήριξης και δυστυχώς στο δικό μου δεν υπήρχε και κοινότητα από πίσω να ασχολείται ιδιαίτερα όπως πχ στο εξαιρετικό F1... Aν είχε ακόμα ένα GB Ram και αναβαθμίσεις, χαλαρά θα το κρατούσα ακόμα!

Κάμερα αξιοπρεπέστατη για τα λεφτά του έχει και το redmi 3s και το redmi 4 αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κάτι το τρομερό και γενικά δεν θα βρεις ούτε σε κανένα άλλο πολύ καλύτερη ( ελάχιστα καλύτερη στα meizu )

Στα του Lenovo, μπαταρία θηρίο, δίκαρτο, SD και εξίσου αξιοπρεπέστατη κάμερα.

Φωτογραφίες μπορείς να δεις εδώ : http://www.clickingphotos.com/2015/11/lenovo-vibe-p1-smartphone-camera-review.html

http://www.geekbuying.com/item/Lenovo-Vibe-P1-5-5inch-FHD-Android-5-1-3GB-16GB-5000mAh-Smartphone-64bit-Qualcomm-Snapdragon-615-Octa-Core-13-0MP---Gold-356008.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=lenovo-vibe-p1

Παιδιά κάτι δεν πάει καλά.

Στο λινκ που παραθέτει ο φίλος στην τελευταία γραμμή, αναφερεται τιμη 139usd.

Δηλαδή συγνώμη, με 139 usd αγοράζω lenovo 5,5 ιντσών, 3gb ram, cpu Snapdragon, 5000mah μπαταρια ;

Μα είναι ποτέ δυνατόν;

Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί και πάλι οι Κινέζοι;;;;;;;;;;

Να το αγορασω;;;;;;;

Παιδιά κάτι δεν πάει καλά.

Στο λινκ που παραθέτει ο φίλος στην τελευταία γραμμή, αναφερεται τιμη 139usd.

Δηλαδή συγνώμη, με 139 usd αγοράζω lenovo 5,5 ιντσών, 3gb ram, cpu Snapdragon, 5000mah μπαταρια ;

Μα είναι ποτέ δυνατόν;

Ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί και πάλι οι Κινέζοι;;;;;;;;;;

Να το αγορασω;;;;;;;

Ντάξει αν δεν σαρεσει σε αυτή την τιμή άσε κανα 100ρικο μπουρμπουάρ

Καμία γνώμη για το παρακάτω; Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή αλλά αξίζει;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_357055.html?wid=11&currency=GBP&lkid=10133643&gclid=Cj0KEQiAy53DBRCo4en29Zvcla0BEiQAVIDccx61iXqkvyzCN_ZeG1Wvx8cccXuUB7mLGTm0VZ35Y44aAh3l8P8HAQ

https://www.fastcardtech.com/Meizu-MX5-Android-Phone.html

το σαιτ ειναι βρε!

ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενω στα ξιαομι χρειαζεται, απο την δική μου εμπειρία.

οθονη και καμερα σε σχεση με τα μοντελα που αναφερονται εδω ναι καλυτερα, προχωρα λοιπον

να θυμασαι καθε ποτε δινει αναβαθμιση η μειζου... μετα σταματας να κοιτας αλλου..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

https://www.fastcardtech.com/Meizu-MX5-Android-Phone.html

το σαιτ ειναι βρε!

ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενω στα ξιαομι χρειαζεται, απο την δική μου εμπειρία.

οθονη και καμερα σε σχεση με τα μοντελα που αναφερονται εδω ναι καλυτερα, προχωρα λοιπον

να θυμασαι καθε ποτε δινει αναβαθμιση η μειζου... μετα σταματας να κοιτας αλλου..

Σε ευχαριστώ, σχετικά με αυτό που έγραψε ένα παιδί πιο πάνω για την αξιοπιστία του σαιτ αυτού; Ποιά η γνώμη σους Έχεις αγοράσει από εκεί;

Καμία γνώμη για το παρακάτω; Η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή αλλά αξίζει;

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_357055.html?wid=11&currency=GBP&lkid=10133643&gclid=Cj0KEQiAy53DBRCo4en29Zvcla0BEiQAVIDccx61iXqkvyzCN_ZeG1Wvx8cccXuUB7mLGTm0VZ35Y44aAh3l8P8HAQ

Προσωπικά θα έμανα μακριά από ... Elephone σε σχέση πάντα με Meizu και Xiaomi.... Xρόνια πολλά, καλή χρονιά!!!