parafron4 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 απο την στιγμη που μπηκε το ιντερνετ στην ζωη μας σταματησα να αγοραζω εφημεριδες-περιοδικα....πιστευω πως καλυτερο μεσο ενημερωσης ειναι πλεον το ιντερνετ....οσο για τις ταινιες που εχουν δωρο μπορεις να τις βρεις και αυτες :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ο τύπος πλεον εχει απαξιωθεί αφου το ιντερνετ ειναι πιο εγκαιρο και άμεσο, εγκυρο και σφαιρικό, ενω πολλες φορές σου δεινει και την δυνατότητα της συμμετοχής-σχολιασμου ενός θέματος! Προσωπικά απο χρόνια εχω σταματήσει να πληρώνω για εφημερίδες γιατι όλες ανήκουν σε μεγάλους εκδοτικους οικους που εξυπηρετουν συγκεκριμένα πολιτικά, οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που συστηματικά αποκρύπτουν ή διαστρεβλόνουν την αλήθεια. Ο μόνος λογος για να αγοράσω καποια εφημερίδα ειναι να ειναι καλοκαιρι και να θελω να χαζέψω στην παραλία ή να έχουν καποιο πραγματικά πολυ ενδιαφέρον αρθρο ή θεμα που δεν μπορω να διαβασω αλλου. Εφημεριδα με κρητιριο τα δωρα, τα cd κλπ δεν εχω αγορασει ποτε. Πάντως ειναι τραγικό το ποσες πολλές εφημερίδες υπαρχουν και ποση προπαγάνδα κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 εγω αγοραζω εφημεριδες οταν εχουν δωρο και καποιες φορες παιρνω εφημεριδα της αγαπημενης μου ομαδας..βλεπω και στο ιντερνετ ομως.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Βρε παιδιά, το ξέρω ότι το internet έχει πιο έγκυρες και έγκαιρες πληροφορίες.. Και ότι πολλές εφημερίδες κάνουν προπαγάνδα.. Δημιούργησα αυτό το thread, καθώς δεν είδα να υπάρχει κάποιο άλλο ανάλογο. Έτσι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα, θα έχουν μια γωνία για να γράφουν την άποψη τους. :happy: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Pitsikoulina πριν ανοίξουμε ένα θέμα στο Forum, χρησιμοποιούμε την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να ερευνήσουμε το ενδεχόμενο να υπάρχει ήδη σχετικό θέμα που να μας καλύπτει. Καίτοι το θέμα για τις εφημερίδες είναι παλιό, εντούτοις υπάρχει, οπότε τα δύο θέματα συνενώνονται και συνεχίζουμε στο παλαιότερο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Είναι όντως παράξενο πώς τόσες εφημερίδες και περιοδικά επιβιώνουν στη σημερινή κοινωνία όπου όλοι ενημερωνόμαστε μέσω internet πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο σφαιρικά για όλα τα θέματα. Αυτό βέβαια που μου κάνει περισσότερο εντύπωση είναι η ύπαρξη ΤΟΣΩΝ πολλών περιοδικών. Εντάξει οι εφημερίδες είναι καθημερινές και έτσι πάντα έχουν κάτι νέο, αλλά τα περιοδικά που είναι μηνιαία, τα νέα τους είναι...μπαγιάτικα πριν καν κυκλοφορήσουν στα περίπτερα. π.χ. εγώ μέχρι πριν κανα χρόνο αγόραζα ανελλιπώς το PC Master, ένα περιοδικό για υπολογιστές και PC gaming. Κάποια στιγμή όμως συνειδητοποίησα πως ΟΛΑ τα νέα που διάβαζα σε αυτό τα είχα ήδη ακούσει κάπου ή δεν τα είχα ακούσει (γιατί απλά δε με ενδιέφεραν) και πως πολλα άρθα των συντακτών των οποίων εκτιμούσα τις απόψεις πάνω σε υπολογιστές/games υπήρχαν στο site του περιοδικού. Ποιός ο λόγος λοιπόν να δίνει κανείς 7€ το μήνα για κάτι τέτοιο; Anyway...δε νομίζω πως η έντυπη ενημέρωση έχει πολύ ζωή ακόμα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Πληροφοριακά, υπάρχει θέμα και για τα περιοδικά. ;) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 οι εφημεριδες ποια πεθανανε κατα τη γνωμη μου!υπαρχει το ιντερνετ τωρα πια που μαλιστα την ιδια εφημεριδα τη βλεπεις στο νετ!ακομα και ταινιες και οσα dvd να βαλουνε τωρα πια δε προκειται οι εφημεριδες να ανακτησουν τη χαμενη αιγλη της!ιδιαιτερα οταν οι περισσοτερες εφημεριδες ειναι κατευθυνομενες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 οι εφημεριδες ποια πεθανανε κατα τη γνωμη μου!υπαρχει το ιντερνετ τωρα πια που μαλιστα την ιδια εφημεριδα τη βλεπεις στο νετ!ακομα και ταινιες και οσα dvd να βαλουνε τωρα πια δε προκειται οι εφημεριδες να ανακτησουν τη χαμενη αιγλη της!ιδιαιτερα οταν οι περισσοτερες εφημεριδες ειναι κατευθυνομενες! Ναι, ενώ οι ενημερωτικές ιστοσελίδες δεν είναι κατευθυνόμενες... :rolleyes: Ο Τύπος είναι εμετικός, βρωμερός και τρισάθλιος, είτε έντυπος, είτε ηλεκτρονικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts