XPhys Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πω πω, πολύ δύσκολο θέμα, δεν θα την παλέψουμε. Και πολύ προσωπικό. Έχω να σχολιάσω πάντως ότι δεν είναι απόφαση του κοριτσιού να πεθάνει και ούτε την ρώτησαν αφού είναι σε κωματώδη κατάσταση. Άλλοι αποφάσισαν. Δεν είναι σαν τις περιπτώσεις όπου ο ίδιος ο ασθενής θέλει να πεθάνει. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 προσωπική μου άποψη: αν βρισκόμουνα σε τέτοια κατάσταση (χτυπήστε ξύλο :p) καλύτερα να με στέλνατε στον άλλο κόσμο..και εφόσον ήταν οι γονείς μου που πήραν αυτή την απόφαση δε θα με πείραζε.. 17 χρόνια ρε παιδιά...εφόσον δεν έχει επανέλθει, δε θα επανέλθει ποτέ, είναι εγκεφαλικά νεκρή. Σκεφτείτε ότι με τα όργανα που την υποστηρίζουν μπορούν να σωθούν άλλες ζωές, άσε που κατ'εμέ πάντα, θεωρώ ότι εμποδίζουμε το άτομο να συνεχίσει την πορεία της ψυχής του...κλέβουμε μια ψυχή από το Θεό, ή από το Χάρο ή απ'όπου θέλετε ενώ δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να ξυπνήσει...αυτά Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Πω πω, πολύ δύσκολο θέμα, δεν θα την παλέψουμε. Και πολύ προσωπικό. Έχω να σχολιάσω πάντως ότι δεν είναι απόφαση του κοριτσιού να πεθάνει και ούτε την ρώτησαν αφού είναι σε κωματώδη κατάσταση. Άλλοι αποφάσισαν. Δεν είναι σαν τις περιπτώσεις όπου ο ίδιος ο ασθενής θέλει να πεθάνει.+1 ασε που μπορει να γινει καποιο θαυμα:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 +1 ασε που μπορει να γινει καποιο θαυμα:O Δύσκολος καιρός για... θαύματα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Αν ήμουν γονιός της θα έδινα τα όργανα της γυναίκας για να σωθεί και άλλος κόσμος. Δύσκολη και συγκλονιστική ιστορία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Θεωρώ και εγώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να δίνεται ένα τέλος σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν η επιστήμη δεν μπορεί να σε βοηθήσει, και όταν έχεις περιμένει ήδη 17 χρόνια για να γίνει ένα θαύμα, νομίζω πως πρέπει να επέλθει το closure και να μαζέψουν όλοι τα κομμάτια τους μια και καλή. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό για την ψυχική υγεία της άμεσης οικογένειας να συντηρείται η ελπίδα ότι μπορεί/ίσως κάποια στιγμή να γίνει το θάυμα, και να περιμένουν (μάταια) μια ολόκληρη ζωή γι'αυτό, χωρίς να "move on". :( Σε κάθε περίπτωση πάντως πολύ δύσκολη και πάνω απ' όλα προσωπική απόφαση. Τα λοιπά περί Βατικανού και διαφόρων οργανώσεων θα τα αφήσω ασχολίαστα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Κάνουν πολιτική με τον πόνο μιας οικογένειας. Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 Δύσκολος καιρός για... θαύματα :O δεν ειναι ετσι...υπαρχουν πολλες περιπτωσεις ανθρωπων που ειτε ξυπνησαν απο χρονιο κωμα ειτε θα επρεπε να ειχαν μεινει αναπηροι στο υπολοιπο της ζωης τους και ομως περπατανε και ζουνε μια φυσιολογικη ζωη.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 εχω κι εγω ενα παλιο φιλο που ειναι σε κωμα και τον εχουν οι γονεις του στο σπιτι,πραγματικα δραμα,ομως παντα υπαρχει μια ελπιδα,ειναι ετσι χρονια τωρα. εβλεπε τηλεοραση κι επαθε νομιζω ανακοπη,ωστοσο ο εγκεφαλος του δε ξερω ποσα λεπτα ειπαν πως εμεινε με χωρις οξυγονο.δε τα ξερω και καλα τα ιατρικα. την δευτερα εχασα ενα φιλο και σειρα μου στο στρατο,27 ετων,απο δοση.ηταν χρονια χρηστης δυστυχως και τον βρηκαν προχτες οι αστυνομικοι που πηγαν σπιτι του για να του κανουν παρατηρηση για τον σκυλο νεκρο.δραμα παιδια,να ειναι κανει υγιεστατος και να πεθαινει απο τετοιες βλακειες. ωστοσο το παιδι αυτο ηταν πραγματικα παιδι μαλαμα,ειχε μπλεξει ομως. περιπου 1,5 χρονο ειχαμε χαθει,τον εβλεπα μονο οταν εβγαζε τον σκυλο βολτα. καλο ταξιδι Σταυρο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 ...ενα αλλο θαυμα.... ...θαυμα θελησης για ζωη.... http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=927908 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts