Jump to content

iphone 6s vs iphone 7

RAVER
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα.ειμαι σε εναν μεγαλο προβληματισμο..θελω να αγορασω νεο τηλεφωνο..ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2.

παντα ημουν iphone-ακιας με μικρα διαστηματα σε συσκευες android.

πριν κανα μηνα πηρα samsung s7 και σημερα το πουλησα γιατι δεν εμεινα καθολου ευχριστημενος (ποιοτητα κλησης,δυσχρηστο μενου,θερμοκρασια)

προτεραιοτητα για μενα ειναι να παρω το Iphone 7 λογω αδιαβροχοπιησης,και μαρεσει πολυ το μαυρο το χρωμα.ομως κοντοστεκομαι γιατι εχω διαβασει για καποια μεμονομενα προβληματα ως την ποιοτητα κλησης και ενα βουητο.απο την αλλη το iphone 6s δεν εχει κανενα προβλημα...και ειναι και 130 ευρο φθηνοτερο,ομως χανω αδιαβροχοποιηση και την ποιοτητα της καμερας σε νυχτερινη ληψη,

αξιζει να ρισκαρω για το 7αρι..η να κατσω και να παρω δοκιμασμενη συσκευη και αψογη το 6s.

πριν κανα 2μηνες ειχα στην κατοχη μου iphone 6 και ημουν υπερευχαριστημενος και δεν θα ταλλαζα αν δεν εσπαγε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και δεν έχω δει κανένα από τα προβλήματα σου στο s7 προσωπικά θα πήγαινα για το 7άρι iphone και μόνο. Καλύτερη μπαταρία, αδιαβροχοποίηση και καλύτερη κάμερα από το 6.

Αξίζει άνετα τα παραπάνω λεφτά αρκεί να μπορείς και να θες να τα δώσεις. Tα όσα πρόβλημα είχε πιστεύω ήταν στις πρώτες παρτίδες.

Αν και δεν έχω δει κανένα από τα προβλήματα σου στο s7 προσωπικά θα πήγαινα για το 7άρι iphone και μόνο. Καλύτερη μπαταρία, αδιαβροχοποίηση και καλύτερη κάμερα από το 6.

Αξίζει άνετα τα παραπάνω λεφτά αρκεί να μπορείς και να θες να τα δώσεις. Tα όσα πρόβλημα είχε πιστεύω ήταν στις πρώτες παρτίδες.

ωραιο το σκεπτικο σου.απλα "κολλαω" με το μικρο προβλημα . και αυτο το βουητο..:shifty:

Εφόσον μπορεις, πας στο νεότερο, δηλαδή στο 7

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

δικιο εχεις.λες δεν αξιζει να παω στο 6s,θα δω τοσο μεγαλη διαφορα με το 7αρι,αλλα σκεφτομαι αμα συνιθησω την ελλειψη και του κουμπιου...(μαι συνηθεια βεβαια) .επειδη θα σκασω κοντα στα 650...ψαχνομαι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά τη φόλα ολκής που έχει γίνει με τις μπαταρίες στα 6s/plus, μονόδρομος το 7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φίλε μου μόνο εσυ γνωρίζεις τις ανάγκες σου

Αν αξίζει να δώσεις τα 130€ παραπάνω δεν μπορούμε να στο πούμε πολύ εύκολα

Λίγο πολύ χοντρικά είναι οι ίδιες συσκευές μην σε ξεγελάει τίποτα

Πέρα από το χρωμα και το κουμπί αν το έχεις στο χέρι είτε το ένα είτε το άλλο δουλεύουν το ίδιο

Τώρα να σου πω εγώ γιατί το προτίμησα από το 6s που είχα

Έχει λίγο καλύτερη οθόνη

Υποτίθεται καλύτερη μπαταρία αλλά ακόμα δεν το βλέπω

Πιο νέο επεξεργαστή όποτε μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου

32gb βασική μνήμη που πλέον είναι δεδομένη

2ο ηχείο

Σταθεροποιητή στην κάμερα

Αδιαβροχοποιηση δεν μ ενδιαφέρει

Προβλήματα πιθανόν να μην έχεις. Ήταν κάποιες παρτίδες στην αρχή. Πλέον έχουν εξαλειφθεί πιστεύω

Αυτό με τα ακουστικά να δεις μήπως δεν σε βολέψει. Η έλλειψη δηλαδή θύρας 3.5mm

Ίσως έχεις κάποια ασυμβατότητα με τυχόν ηχοσυστήματα σπίτι και διαφορά αξεσουάρ

Αν δεν σ ενδιαφέρει κάτι από αυτά που ειπα επάνω πήγαινε στο 6s 32gb στα 510€ και είσαι ωραίος

Και επίσης το πίσω space grey του 6s είναι μακραν για μένα ωραιότερα από το κατάμαυρο iPhone 7 που πιστεύω χάνει πολύ σε εμφάνιση

Επίσης μην πας με τίποτα σε 7αρι jet black γιατί γρατζουνιεται με το φύσημα του ανέμου

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε είπαμε να βοηθήσεις όχι να δίνεις πληροφορίες που δεν στέκουν

Παρτίδες κατασκευής Νοεμβρίου του 2015 ήταν οι συσκευές που ανακλήθηκαν

Ξέρεις κανέναν να πουλάει 6s που είναι παραγωγής Νοέμβριος του 2015?

Και επίσης άντε και πέσει σε κάποιου το χέρι τηλέφωνο με πρόβλημα τι να λέει; Το πηγαίνεις και το φτιάχνουν τόσο τραγικό είναι να σ αλλάζουν μια μπαταρία δηλαδή;

Δεν είχες ποτέ Lg G4 πιθανόν να φοβάσαι εκεί στα ξαφνικά ότι θα σου μείνει με bootloop και θα μείνεις 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο γι αυτό μιλάς

Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνουν δυστυχώς τέτοια άλλοτε πολύ άσχημα άλλοτε λιγότερο

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα μου την άλλαξαν την μπαταρία και είμαι μια χαρά, θα μπορούσα να πω τί ωραία τί καλά, τώρα αλλονών που κάνει το ίδιο πρόβλημα και είναι εκτός του προγράμματος τί πρέπει να κάνουν;να περιμένουν αν θα τους βάλει η apple στο προγραμμα; ή να πάνε να τη φτιάξουν έξω με 50€ και να χάσουν εγγύηση;

Έδωσες την καλύτερη συσκευή του 2016 πρώτα φυσικά το EDGE για iPhone.. τα αρνητικά που λες πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τα είχες μπορεί να ήσουν άτυχος... πήγαινε για το 7αρι αλλά πρόσεχε όταν το βρεξεις και χαλάσει το iPhone θα σου πούνε ναι μεν αλλά..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ε ναι αν εσυ βουτήξεις στον ατλαντικο και θέλεις να βγάλεις βίντεο τον Τιτανικό με το κινητό και πάρει νερό θα φταίει η αππλε μετά αν δεν στο καλύψει.

Επίσης δεν είπε η αππλε ότι είναι αδιάβροχο.

Είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Έχει διαφορά το ένα με το άλλο.

Ότι μ€&@@&€ θες ακούς εδώ μέσα πάντως από τους μετόχους της τσαμζουνγκ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μεγαλη αληθεια και αυτη,αν και η καινουργιες συσκευες των 32gb δενε χουν τετοιο προβλημα.απ'οτι διαβαζω..

Φίλε μου μόνο εσυ γνωρίζεις τις ανάγκες σου

Αν αξίζει να δώσεις τα 130€ παραπάνω δεν μπορούμε να στο πούμε πολύ εύκολα

Λίγο πολύ χοντρικά είναι οι ίδιες συσκευές μην σε ξεγελάει τίποτα

Πέρα από το χρωμα και το κουμπί αν το έχεις στο χέρι είτε το ένα είτε το άλλο δουλεύουν το ίδιο

Τώρα να σου πω εγώ γιατί το προτίμησα από το 6s που είχα

Έχει λίγο καλύτερη οθόνη

Υποτίθεται καλύτερη μπαταρία αλλά ακόμα δεν το βλέπω

Πιο νέο επεξεργαστή όποτε μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου

32gb βασική μνήμη που πλέον είναι δεδομένη

2ο ηχείο

Σταθεροποιητή στην κάμερα

Αδιαβροχοποιηση δεν μ ενδιαφέρει

Προβλήματα πιθανόν να μην έχεις. Ήταν κάποιες παρτίδες στην αρχή. Πλέον έχουν εξαλειφθεί πιστεύω

Αυτό με τα ακουστικά να δεις μήπως δεν σε βολέψει. Η έλλειψη δηλαδή θύρας 3.5mm

Ίσως έχεις κάποια ασυμβατότητα με τυχόν ηχοσυστήματα σπίτι και διαφορά αξεσουάρ

Αν δεν σ ενδιαφέρει κάτι από αυτά που ειπα επάνω πήγαινε στο 6s 32gb στα 510€ και είσαι ωραίος

Και επίσης το πίσω space grey του 6s είναι μακραν για μένα ωραιότερα από το κατάμαυρο iPhone 7 που πιστεύω χάνει πολύ σε εμφάνιση

Επίσης μην πας με τίποτα σε 7αρι jet black γιατί γρατζουνιεται με το φύσημα του ανέμου

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε είπαμε να βοηθήσεις όχι να δίνεις πληροφορίες που δεν στέκουν

Παρτίδες κατασκευής Νοεμβρίου του 2015 ήταν οι συσκευές που ανακλήθηκαν

Ξέρεις κανέναν να πουλάει 6s που είναι παραγωγής Νοέμβριος του 2015?

Και επίσης άντε και πέσει σε κάποιου το χέρι τηλέφωνο με πρόβλημα τι να λέει; Το πηγαίνεις και το φτιάχνουν τόσο τραγικό είναι να σ αλλάζουν μια μπαταρία δηλαδή;

Δεν είχες ποτέ Lg G4 πιθανόν να φοβάσαι εκεί στα ξαφνικά ότι θα σου μείνει με bootloop και θα μείνεις 2 εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο γι αυτό μιλάς

Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνουν δυστυχώς τέτοια άλλοτε πολύ άσχημα άλλοτε λιγότερο

φιλε Τασο ευχαριστω για τον χρονο σου και τις λεπτομερεις απαντησεις που μου εδωσες..εσυ εισαι και ο πλεον καταλληλος γιατι προσφατα ησουν στον ιδιο διλλημα και ειχες και στην κατοχη σου το Iphone 6s και γνωριζεις απο πρωτο χερι και τα 2 κινητα.μεχεις πεισει..κατα 90% για το 7αρι.

Έδωσες την καλύτερη συσκευή του 2016 πρώτα φυσικά το EDGE για iPhone.. τα αρνητικά που λες πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τα είχες μπορεί να ήσουν άτυχος... πήγαινε για το 7αρι αλλά πρόσεχε όταν το βρεξεις και χαλάσει το iPhone θα σου πούνε ναι μεν αλλά..

καλλυτερη συσκευη το EDge ναι μοπρει να ισχυει,αλλα απο θεμα ποιοτητας κλησης και εμπειρια χρησης..ειχα ενα προβλεμ.τωρα κινητο με 4gb ram και να εχω διωξει αρκετη σαβουρα της samsung παραπανω απο 1.2 gb ραμ δεν μου εδωσε αποθηκευτικο χωρο.απο μπαταρια ειχε Μπαταριαρα!! και η καμερα του αριστη.ομως με χαλαγε πολυ..η ποιοτητα κλησης οπως προ ειπα παραπανω.και το touchwiz της samsung.

τωρα οταν ζηταω ενα αδιαβροχο κινητο..δεν θελω να κανω extreme sports.θελω να το βαζω αφοβα πανω στο τραπεζι..και οταν βγαινω να μην το χω μονο μεσα στην τσεπη.αυτο νομιζω με καλυπτει.ασε που τα Iphone ειναι πιο στιβαρα σαν κατασκευη,και να πεσουν κατω με απλη θηκη..και τεμπερ εισαι καλλυμενος.το samsung s7 ειχα τον φοβο μου...και 1 μηνα που το ειχα στην κατοχη μου δεν μπορεσα να βρω ενα καλο γυαλι που να καλλυπτει ολη την οθονη..και μια θηκη σωστη και λεπτη.οσο και να ναι ηταν χοντροκομμενο σαν κινητο (για τ αγουστα τα δικα μου).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ζύγισε τις ανάγκες σου, τα παραπάνω χρήματα που θα διαθέσεις να πιάσουν τόπο γιατί αν δεν χρειάζεσαι πράγματα που προσφέρει το 7αρι άδικα θα χαλάσεις 140€ παραπάνω

Δεν το έχουν φτιάξει ακόμα όμως σαν συσκευή και λειτουργικό το ζύγισμα.

Το 6s δεν είχε ούτε bug ούτε lag πουθενά

Στο 7αρι βρίσκω μέρα με την μέρα διαφορα. Θέλει δουλειά ακόμα για να φτάσει σε ποιότητα και ομαλότητα το 6s

Πιθανόν ο νέος επεξεργαστής με τους 2 πυρήνες που αναλαμβάνουν τις ελαφριές εργασίες για την καλύτερη μπαταρία και το όλο σύνολο ακόμα δεν έχει γραφτεί σωστά

Και μην ξεχνάτε παιδιά. Η καλύτερη συσκευή για τον καθένα μας είναι η δίκη μας. Γι αυτό την επιλέξαμε. Κόντρες του τύπου το δικό μου και το δικό σου δεν βοηθούν κάποιον να επιλέξει παρά μόνο χαλάνε τα ποστ και κουράζουν κάποιους καθημερινούς επισκέπτες και αναγνώστες

Nokia 8800 Scirocco