Jump to content

Meizu Pro 6 Plus

giannhsdimitriou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον εγω εκατσα σημερα να το σεταρω λιγο

περασα κατευθειαν το flyme 7global με εκκαθαριση ,ανοιξα μονο wifi κ χωρις sim μεσα περασα καμια 20αρια apps κ κοιταγα ρυθμισεις κλπ

το τηλεφωνο ζεσταθηκε αρκετα (mc charge off) κ η μπαταρια επεφτε γρηγορα νομιζω κ λεω νομιζω γιατι δεν ξερω πως ειναι με flyme 6

τσεκαρα κ λιγο το forum της meizu κ ειδα πολυ μπινελικι με προβληματα καθε ειδους

απο μειωμενα benchmarks ,μεχρι υπερθερμανση ,κακη μπαταρια ,mc charge που ειναι στο on οπως κ αν το ρυθμισεις ,φωτογραφικη που δεν νεταρει κλπ

σκεφτομαι σοβαρα να το γυρισω σε flyme 6

Εγω γυρισα στην 6 γιατί:

1. Το κινητό έτριζε και συντονιζόταν από τη δόνηση

2. Δεν είχα ειδοποιήσεις στο email

3. Φόρτιζε πάντα με mCharge και ζεσταινόταν

4. Δεν γινόταν ρουτ (ίσως πλέον να γίνεται, δε ξέρω) και δεν θα είχα απς που χρησιμοποιώ

5. Δε με εξυπηρετούσε ο dialer στις επαφές, δε το έψαξα και πάρα πολύ όμως

Μου άρεσε:

1. Στο status bar το πορτοκαλί στο 30% της μπαταρίας και τα απλωμένα εικονίδια έντασης σήματος

2. Το ζουμάρισμα όλης της οθόνης και όχι μόνο της γραμματοσειράς όπως γίνεται στην 6

3. Σε άλλες εφαρμογές πχ messaging είχα καλύτερες ειδοποιήσεις

4. Τα Bubble Notification αν και μάλλον καλύτερα να ανοίγεις την εφαρμογή

5. Μάλλον μπούταρε πιό γρήγορα αλλά μετά μου έφτιαχνε εικονίδια sim toolkit? USIM? δε θυμάμαι πως ονομαζόταν κάθε φορά οπότε... ναι μεν αλλά σε αυτό.

Μου ήταν αδιάφορο:

1. Οι έξτρα ρυθμίσεις ήχου, ο ήχος είναι σούπερ χωρίς να χρειάζεται φτιαξίδια και μόνο αν έχεις περίεργα ακουστικά ίσως να χρειαστεί να καταφύγεις στον ισοσταθμιστή.

2. Face recognition, απλά δε το χρησιμοποιώ

3. Το AI Beautification, δε μπορεί να με κάνει πιό όμορφο απότι είμαι ήδη... το έχω τερματίσει :D (δε το χρησιμοποιώ :p )

Μάλλον από την 6 στην 7 έχασε σε ουσία και κέρδισε σε εντυπώσεις...τουλάχιστο σε αυτά που παρατήρησα. Αν και σίγουρα κάτι θα έχω ξεχάσει να αναφέρω

Α ναι, το 7 το έβαλα καπακωτό στο 6.3.0.0G χωρίς καθάρισμα και μετά που έγινε μύλος με τα google το ξανάβαλα ευλαβικά με καθάρισμα

Edited by blitz

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω γυρισα στην 6 γιατί:

4. Δεν γινόταν ρουτ (ίσως πλέον να γίνεται, δε ξέρω) και δεν θα είχα απς που χρησιμοποιώ

απο χθες εχω δοκιμασει καμποσες φορες κ την 7 την 6 ,αν βαλεις την 7 μεσω recovery δεν θα εχεις προβληματα ,εγω αρχικα την εβαζα μεσω file manager κ ζεσταινοταν τρελα εχανε γρηγορα μπαταρια κ ειχε κ καμποσα προβληματα σε apps δεξια αριστερα

η 6 δεν υπολειπεται πολυ της 7 ,σχεδον καθολου ,απλα απο την στιγμη που μαλλον δεν θα παρουμε αλλο update γιατι να μην σεταρεις σωστα μια φορα το τηλεφωνο με το πιο προσφατο android να ξεμπερδευεις μια κ καλη;

1,υπαρχουν ρυθμισεις εντασης δονησης αν θυμαμαι καλα

2 κ για αυτο υπαρχουν ρυθμισεις

3 οταν την περασα σωστα δεν νομιζω οτι εχει θεμα

4 ρουτ γινεται πανευκολα

http://forum.flymeos.com/thread-46186-1-1.html

5 νομιζω ο ιδιος ειναι

επισης τα google services καλο ειναι να περαστουν ετσι

http://forum.flymeos.com/thread-43469-1-1.html

τελος freezαρεις με το root uninstaller pro κ καμποσες χαζομαρες που εχει η flyme κ το τηλεφωνο παει σφαιρα κ ειναι φειδωλο σε μνημη κ μπαταρια

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Μπορώ να κάνω κάτι ώστε μετά από κάθε επανεκκίνηση να μην εμφανίζεται η συντόμευση από την SIM;

Ενώ την ρίχνω μέσα σε έναν φάκελο το πρωί που ανοίγω το κινητό την βρίσκω χύμα έξω.

Επίσης, στην 7 δεν βάλανε απόκρυψη συντομευσεων; 80b0cae8f5589a996976a251482da22e.jpg

Εγω γυρισα στην 6 γιατί:

Μου άρεσε:

1. Στο status bar το πορτοκαλί στο 30% της μπαταρίας και τα απλωμένα εικονίδια έντασης σήματος

2. Το ζουμάρισμα όλης της οθόνης και όχι μόνο της γραμματοσειράς όπως γίνεται στην 6

3. Σε άλλες εφαρμογές πχ messaging είχα καλύτερες ειδοποιήσεις

4. Τα Bubble Notification αν και μάλλον καλύτερα να ανοίγεις την εφαρμογή

5. Μάλλον μπούταρε πιό γρήγορα αλλά μετά μου έφτιαχνε εικονίδια sim toolkit? USIM? δε θυμάμαι πως ονομαζόταν κάθε φορά οπότε... ναι μεν αλλά σε αυτό.

Μου ήταν αδιάφορο:

1. Οι έξτρα ρυθμίσεις ήχου, ο ήχος είναι σούπερ χωρίς να χρειάζεται φτιαξίδια και μόνο αν έχεις περίεργα ακουστικά ίσως να χρειαστεί να καταφύγεις στον ισοσταθμιστή.

2. Face recognition, απλά δε το χρησιμοποιώ

3. Το AI Beautification, δε μπορεί να με κάνει πιό όμορφο απότι είμαι ήδη... το έχω τερματίσει :D (δε το χρησιμοποιώ :p )

Μάλλον από την 6 στην 7 έχασε σε ουσία και κέρδισε σε εντυπώσεις...τουλάχιστο σε αυτά που παρατήρησα. Αν και σίγουρα κάτι θα έχω ξεχάσει να αναφέρω

Α ναι, το 7 το έβαλα καπακωτό στο 6.3.0.0G χωρίς καθάρισμα και μετά που έγινε μύλος με τα google το ξανάβαλα ευλαβικά με καθάρισμα

Εντάξει με αυτά που λες θα μείνω αιώνια στην 5.

απο χθες εχω δοκιμασει καμποσες φορες κ την 7 την 6 ,αν βαλεις την 7 μεσω recovery δεν θα εχεις προβληματα ,εγω αρχικα την εβαζα μεσω file manager κ ζεσταινοταν τρελα εχανε γρηγορα μπαταρια κ ειχε κ καμποσα προβληματα σε apps δεξια αριστερα

η 6 δεν υπολειπεται πολυ της 7 ,σχεδον καθολου ,απλα απο την στιγμη που μαλλον δεν θα παρουμε αλλο update γιατι να μην σεταρεις σωστα μια φορα το τηλεφωνο με το πιο προσφατο android να ξεμπερδευεις μια κ καλη;

1,υπαρχουν ρυθμισεις εντασης δονησης αν θυμαμαι καλα

2 κ για αυτο υπαρχουν ρυθμισεις

3 οταν την περασα σωστα δεν νομιζω οτι εχει θεμα

4 ρουτ γινεται πανευκολα

http://forum.flymeos.com/thread-46186-1-1.html

5 νομιζω ο ιδιος ειναι

επισης τα google services καλο ειναι να περαστουν ετσι

http://forum.flymeos.com/thread-43469-1-1.html

τελος freezαρεις με το root uninstaller pro κ καμποσες χαζομαρες που εχει η flyme κ το τηλεφωνο παει σφαιρα κ ειναι φειδωλο σε μνημη κ μπαταρια

Την εβαλα μεσω file manager και ίσως τα οποια προβλήματα να έχουν να κάνουν με αυτό, δε ξέρω.

Και εγώ ξεκίνησα με την ίδια λογική -του τελευταίου update- και περίμενα πως και πως την 7 να το σετάρω και να ησυχάσω αλλά δε με ικανοποίησε.

Στο διαταύτα

1,ρυθμισεις εντασης δονησης υπαρχουν μόνο για το mBack, στην εισερχόμενη κλήση λογικά σου τρίζει σε σημείο να χαλάσει κανα μοτεράκι

2 όταν έβαλα την 7 για μια δυο μέρες είχα ειδοποιήσεις email. μετά μουλάρωσε. Εννοείται οτι settings ηταν ίδια και σε 6 και σε 7

3 Παρατήρησέ το... από 0% στο 50% πάει σε μισή ώρα; Φορτίζει πλήρως σε μιάμιση ώρα; τότε mCharge είναι ενεργό. Οι χρόνοι για ανενεργό είναι 0-50% 1 ώρα και πλήρης φόρτιση 2.40

4 Απότι διαβάζω έχει λυθεί το θέμα του ρουτ

5 Τα βέρσιον είναι διαφορετικά αλλά και η διαχείριση των επαφών ήταν θυμάμαι διαφορετική. Δεν είχα βρει τον τρόπο με την 7, ίσως δε το έψαξα και καλά.

Από απόδοση με την 6 το καλύτερο antutu που είχα δει ήταν με δροσερό τηλέφωνο 136.500 ενώ το σύνηθες ήταν γύρω στο 132.000. Στην 7 μία φορά που το έτρεξα είδα 131.000 οπότε και λέω μία από τα ίδια.

Μνήμη με το στανταρ πακέτο εφαρμογών είχα με την 7 σταθερά πάνω από 2 GB κατειλημμένα τις περισσότερες φορές γύρω στα 2,5 ~2,8 ενώ το γενικό κλείσιμο και το accelerate πυραυλάκι δε το πήγαινε κάτω από τα 2. Με την 6 έχω σαφώς περισσότερη μνήμη με το κάτω από 2 να είναι το στανταρ άμα κάνω γενικό κλείσιμο και accelerate.

Μάλλον καλύτερη για τα δικά μου μέτρα η 6, οι διαφορές -που αντιλαμβάνομαι σαν μέσος χρήστης - όντως δεν είναι πάρα πολλές αλλά κάποιες της 7 χειροτερεύουν την καθημερινότητά μου

Edited by blitz

Πριν κάνετε το update, για backup χρησιμοποιείτε την stock επιλογή του Flyme?
Πάντα, και έρχεται όλες οι εφαρμογές με τα δεδομένα τους

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Άρα αυτό που κάνεις είναι: Backup, Update, Restore , και τέλος? και είναι το κινητό όπως πριν με τη μόνη διαφορά ότι πλέον τρέχει τη νέα έκδοση που εγκατέστησες?

Edit: Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Όταν κατεβάζετε το update από το site της meizu, παρατηρείτε ποτέ διακυμάνσεις στην ταχύτητα με το οποίο το κατεβάζετε? Εγώ για παράδειγμα, παρατηρώ πολλές: άλλες φορές κατεβάζει με φουλ ταχύτητα και άλλες η ταχύτητα κατεβαίνει ακόμα και στα 10KB/S

Edited by Avadonmod

Άρα αυτό που κάνεις είναι: Backup, Update, Restore , και τέλος? και είναι το κινητό όπως πριν με τη μόνη διαφορά ότι πλέον τρέχει τη νέα έκδοση που εγκατέστησες?

Edit: Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Όταν κατεβάζετε το update από το site της meizu, παρατηρείτε ποτέ διακυμάνσεις στην ταχύτητα με το οποίο το κατεβάζετε? Εγώ για παράδειγμα, παρατηρώ πολλές: άλλες φορές κατεβάζει με φουλ ταχύτητα και άλλες η ταχύτητα κατεβαίνει ακόμα και στα 10KB/S

Η ταχύτητα είναι «πολύ καλή-Κινέζικων προδιαγραφών» δηλαδή όπως την περιέγραψες. Αν κατεβάσεις από π.χ. BAIDU είναι η «κακή-Κινέζικων προδιαγραφών»

Σίγουρα πρέπει να σετάρεις permissions και οτι άλλο από settings, ετσι πάντως έγινε σε εμένα

Εγώ παιδιά έχω θέμα αρχικά την πέρασα από πάνω από την 6 την 7 όλα πήγαιναν χάλια μετά την πέρασα από το pc με το recovery με factory και ολα τα συναφή και πάλι το κινητό έχει μια θερμοκρασία 35 βαθμών μόνιμα ή μπαταρία πέφτει 1 της εκατό ανα 3-4 λεπτά και είναι και σε λειτουργίας ισορροπίας-αποδοσης που υποτίθεται καταναλώνει λιγότερη ενέργεια...τι μου προτεινετε?για ποιο λόγο να μην μπήκε καλά με το recovery πριν την βάλω είχα κάνει και εργοστασιακές επαναφορά και ήταν άδειο εντελώς το κινητό....

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ παιδιά έχω θέμα αρχικά την πέρασα από πάνω από την 6 την 7 όλα πήγαιναν χάλια μετά την πέρασα από το pc με το recovery με factory και ολα τα συναφή και πάλι το κινητό έχει μια θερμοκρασία 35 βαθμών μόνιμα ή μπαταρία πέφτει 1 της εκατό ανα 3-4 λεπτά και είναι και σε λειτουργίας ισορροπίας-αποδοσης που υποτίθεται καταναλώνει λιγότερη ενέργεια...τι μου προτεινετε?για ποιο λόγο να μην μπήκε καλά με το recovery πριν την βάλω είχα κάνει και εργοστασιακές επαναφορά και ήταν άδειο εντελώς το κινητό....

Οι 35 βαθμοί δεν θεωρούνται πολλοί πάντως νομίζω.. Η κατανάλωση της μπαταρίας όμως είναι σίγουρα υψηλή. Μέσω recovery επέλεξες την επιλογή clear data? Το έκανες όπως δείχνει το βίντεο πιο πάνω που ανέβασε κάποιος?

Ναι ακριβώς έτσι το έκανα τικαρισα και τις 2 επιλογές και σέρνεται το κινητό θα προσπαθήσω να το κάνω άλλη μια φορά....35 βαθμοί χωρίς να κάνεις τπτ απολύτως και στην λειτουργία ισορροπίας νομίζω είναι πολύ στην 6 είχε 30 βαθμούς και έπρεπε να του βγάλει την πίστη να ανέβει η θερμοκρασία μπαταρία ξύπνησα 12 η ώρα στο 100% και τώρα ειναι στο 56% χωρίς να ανοίξω δεδομένα μόνο με wifi και σχετικά μέτρια μικρή χρήση

Οι 35 βαθμοί δεν θεωρούνται πολλοί πάντως νομίζω.. Η κατανάλωση της μπαταρίας όμως είναι σίγουρα υψηλή. Μέσω recovery επέλεξες την επιλογή clear data? Το έκανες όπως δείχνει το βίντεο πιο πάνω που ανέβασε κάποιος?

περιεργο κ εγω που ποσταρα το βιντεο με το recovery ετσι εβαλα την 7 κ παιζει μια χαρα χωρις υπερθερμανσεις κλπ

Το ξανακάνω και ενημερώνω

περιεργο κ εγω που ποσταρα το βιντεο με το recovery ετσι εβαλα την 7 κ παιζει μια χαρα χωρις υπερθερμανσεις κλπ

υπαρχει καποιο app η κολπο για να βαζουμε συντομευση επαφων στην home screen

αυτο που πατας την επαφη κ καλει απευθειας

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα.

Κατέβασε τις επαφές Google από play store, επέλεξε την επαφή που θέλεις και κάνε προσθήκη στην αρχική οθόνη.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk

Αυτό γίνεται πολύ εύκολα.

Κατέβασε τις επαφές Google από play store, επέλεξε την επαφή που θέλεις και κάνε προσθήκη στην αρχική οθόνη.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk

θελει κ το contacts της google κ αλλον launcher

εγω βαζω τον πολυ καλο κ opensource ,pixel launcher

https://github.com/amirzaidi/launcher3/releases

χρησιμοποιει κανεις σας το dukto; εχω δοκιμασει 3 διαφορετικες εκδοσεις κ κανει force close

Μόνο επαφές google έχω, μου αρέσει ο μαμά launcher και δεν τον αλλάζω

Να ρωτήσω κάτι, πρόσεξα ότι στο Flyme 7 σου επιτρέπει να διαγράψεις κάποιες εφαρμογές που στην 6 δεν σε άφηνε, όπως το benefits center. Συνήθως όταν έμπαινες στον λογαριασμό του Flyme, σου άνοιγε το benefits center. Αν διαγραφεί, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το flyme account και το sync του? Και το MusicFX τι είναι?

Να ρωτήσω κάτι, πρόσεξα ότι στο Flyme 7 σου επιτρέπει να διαγράψεις κάποιες εφαρμογές που στην 6 δεν σε άφηνε, όπως το benefits center. Συνήθως όταν έμπαινες στον λογαριασμό του Flyme, σου άνοιγε το benefits center. Αν διαγραφεί, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το flyme account και το sync του? Και το MusicFX τι είναι?

μην διαγραφεις τπτ ,καντα freeze με καποια root εφαρμογη

λιστα απο apps για freeze απο αλλο flyme κ τηλεφωνο ,ενδεικτικη

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=613250&st=160#entry35935231

Edited by Redshift

Με τον Microsoft launcher γίνεται εύκολα.

Έβαλες την 7 την stable ή την beta? Ρώταω για να ξεκαθαρίσουμε ότι τα προβλήματα δεν προκύπτουν απο την μέθοδο εγκατάστασης αλλά από την έκδοση της Rom.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλες την 7 stable ή την beta?

• The title was changed to Meizu Pro 6 Plus