toumpanosk Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Προσπαθώ να σώσω μια καινούργια επαφή και μου βγάζει επιλογές είτε στο flyme account είτε στο "τοπικό". Δεν έχει επιλογή στο Google account. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Χωρίς root και με μπαταρία/θερμοκεασία χειρότερα, με βλέπω πίσω στην 6.3 Θέλει κάτι ιδιαίτερο για downgrade ή είναι η ίδια διαδικασία; Ίδια είναι η διαδικασία. Με καθαρισμό δεδομένων φυσικά. Λογικά δεν θα σε αφήσει να το κάνεις χωρίς καθαρισμό δεδομένων, αλλά κι αν σε αφήνει προτείνω να κανεις για να μην έχεις προβλήματα:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 περα απο το root μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου δεν υπαρχει αλλος τροπος στην 7αρα flyme; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Αυτά έχω τώρα. Βέβαια είναι κρύο και αδούλευτο Μια χαρά. Εγώ έχω το Meizu M1 Metal, και το δικό μου όταν είναι κρύο αυτές έχει. Αλλά ζεσταίνεται εύκολα. Δηλαδή φτάνει γρήγορα 45-50+, και η μπαταρία 35-40~. Βέβαια έχει και πιο αδύναμο επεξεργαστή ο οποίος είναι και στα 28nm αντί για τα 14 του exynos, και λογικά ζορίζεται επιπλέον. Το δικό σου όταν το δουλεύεις, διατηρεί λίγο πολύ τις ίδιες θερμοκρασίες όπως και στη φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Εντάξει όταν το δουλεύω θα πάει 40-44 βαθμούς, αλλά ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Ούτε έχει σβήσει, ούτε μου έχει βγάλει ειδοποίηση υπερθέρμανσης. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 (edited) Εντάξει όταν το δουλεύω θα πάει 40-44 βαθμούς, αλλά ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Ούτε έχει σβήσει, ούτε μου έχει βγάλει ειδοποίηση υπερθέρμανσης. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα! Το δικό μου για παράδειγμα, το έβγαλα τώρα από τη φόρτιση και δοκίμασα ένα παιχνίδι ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.altosodyssey&hl=en ) για περίπου 10 λεπτά, και ο επεξεργαστής σε αυτόν τον χρόνο έφτασε τουλάχιστον 50 βαθμούς και η μπαταρία 40. Και μετά από 25 λεπτά παιχνίδι, ο επεξεργαστής έφτασε τουλάχιστον 60 βαθμούς και η μπαταρία 43. Πολύ δεν είναι? Μπορεί σε αυτό το σημείο να μη βγάζει ειδοποίηση ή κάτι τέτοιο, είναι σίγουρα ενοχλητικό στο χέρι πάντως. Edited August 13, 2018 by Avadonmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλημέρα! Με την 6.3.0 είχα θέμα με το GPS, αργούσε να κλειδώσει και καμια φορα δεν κλείδωνε με τιποτα. Με τα πολλά κατέληξα ότι οταν απεγκατέστησα Google Play services και Play store κλείδωνε αστραπιαία. Μετά απο ψάξιμο είδα παθαίνουν και συσκευές της One Plus θέματα με τελευταία updates του Google Play Services Βλέπω πως το πρόβλημα παραμένει και στην 7. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει λύση εκτός του να τα απεγκαταστήσω? Υ.Γ. Έκανα factory reset πριν περασω την 7 Ανανεώνω για να μην μπερδέψω τον κόσμο. Μετά από δυο μέρες χρήσης της 7 και αφού ξανα πέρασα τα google services (παλιότερη έκδοση) απο το apkmirror, όλα λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Ποια έκδοση; Link pls. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Άκυρο (διπλό) post. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Πέρασα τη global 7 με fr, παρατηρώ ότι ρουφάει τη μπαταρία πολύ πιο γρήγορα και ζεσταίνεται. Πώς το κάνουμε root; Έψαξα και δεν βρήκα τα "Δικαιώματα συστήματος" που είχε η 6.3 Τα ίδια έκανε και σε μένα η 7 και η θερμοκρασία επανήλθε - βελτιώθηκε θα έλεγα με factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Εγώ όμως με fr την πέρασα. Θα την ξαναπερασω μια φορά, μπας και γίνει τίποτα. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 (edited) επειδη ειμαστε πολλοι που περιμενουμε το τηλεφωνο κ για να ξερουμε τι να κανουμε η Flyme 7.0.1.0G με διαγραφη αρχειων η οπως αλλιως λεγεται η καθαρη εγκατασταση ειναι οκ απο μπαταρια κ θερμοκρασιες σε σχεση με την Flyme 6.3.0.0G; γενικοτερα εχει προβληματα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση; επισης απο οτι διαβαζω στα φορα η Flyme 7.0.1.0G δεν εχει δυνατοτητα root απο τις ρυθμισεις προσβασιμοτητας οπως παλιοτερα ,εχει βρεθει αλλος τροπος; διαβαζω στο xda κατι μαγειρευεται https://forum.xda-developers.com/android/help/how-to-root-m6-note-flyme-7-0-1-0g-t3828354 θα ηθελα τις αποψεις σας παιδια γιατι αν ειναι να περασω κατευθειαν την 6.3.0.0G κ να μεινω με αυτη Edited August 14, 2018 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 επειδη ειμαστε πολλοι που περιμενουμε το τηλεφωνο κ για να ξερουμε τι να κανουμε η Flyme 7.0.1.0G με διαγραφη αρχειων η οπως αλλιως λεγεται η καθαρη εγκατασταση ειναι οκ απο μπαταρια κ θερμοκρασιες σε σχεση με την Flyme 6.3.0.0G; γενικοτερα εχει προβληματα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση; επισης απο οτι διαβαζω στα φορα η Flyme 7.0.1.0G δεν εχει δυνατοτητα root απο τις ρυθμισεις προσβασιμοτητας οπως παλιοτερα ,εχει βρεθει αλλος τροπος; διαβαζω στο xda κατι μαγειρευεται https://forum.xda-developers.com/android/help/how-to-root-m6-note-flyme-7-0-1-0g-t3828354 θα ηθελα τις αποψεις σας παιδια γιατι αν ειναι να περασω κατευθειαν την 6.3.0.0G κ να μεινω με αυτη Λογικά θα σου έρθει με την 6άρα. Δοκίμασέ την λίγες μέρες και μετά δοκιμάζεις και την 7άρα, στην οποία όντως αφαιρέσανε την δυνατότητα του root μέσα από τις Ρυθμίσεις. Το λινκ που δίνεις στο xda δεν αφορά το κινητό μας. Είναι για το M6 Note Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 επειδη ειμαστε πολλοι που περιμενουμε το τηλεφωνο κ για να ξερουμε τι να κανουμε η Flyme 7.0.1.0G με διαγραφη αρχειων η οπως αλλιως λεγεται η καθαρη εγκατασταση ειναι οκ απο μπαταρια κ θερμοκρασιες σε σχεση με την Flyme 6.3.0.0G; γενικοτερα εχει προβληματα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση; επισης απο οτι διαβαζω στα φορα η Flyme 7.0.1.0G δεν εχει δυνατοτητα root απο τις ρυθμισεις προσβασιμοτητας οπως παλιοτερα ,εχει βρεθει αλλος τροπος; διαβαζω στο xda κατι μαγειρευεται https://forum.xda-developers.com/android/help/how-to-root-m6-note-flyme-7-0-1-0g-t3828354 θα ηθελα τις αποψεις σας παιδια γιατι αν ειναι να περασω κατευθειαν την 6.3.0.0G κ να μεινω με αυτηΔεν υπάρχει λόγος να μείνεις στο Android 6, βάλε του την 7 άρα μια χαρά δουλεύει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 αν δεν υπαρχει με κανεναν τροπο root στην 7 θα μεινω στην 6 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 επειδη ειμαστε πολλοι που περιμενουμε το τηλεφωνο κ για να ξερουμε τι να κανουμε η Flyme 7.0.1.0G με διαγραφη αρχειων η οπως αλλιως λεγεται η καθαρη εγκατασταση ειναι οκ απο μπαταρια κ θερμοκρασιες σε σχεση με την Flyme 6.3.0.0G; γενικοτερα εχει προβληματα σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση; ... Σε μένα μετά το καθαρό σετάρισμα όλα οκ από μπαταρία υπερθερμάνσεις, δεν είμαι όμως απαιτητικός χρήστης. Στα μείον έχω εντοπίσει τη δυνατή δόνηση που δε βρήκα να ρυθμίζεται και τρίζει πλέον το κινητό, το σετάρισμα στη κάμερα που βγάζει μόνο μια ανάλυση και πρέπει σε δεύτερο χρόνο στο edit να κάνεις resize Στα θετικά το resize όλης της οθόνης το καθαρό status bar με τη συνδεση δικτύου δίπλα από τις μπάρες, οι ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Σε μένα μετά το καθαρό σετάρισμα όλα οκ από μπαταρία υπερθερμάνσεις, δεν είμαι όμως απαιτητικός χρήστης. Στα μείον έχω εντοπίσει τη δυνατή δόνηση που δε βρήκα να ρυθμίζεται και τρίζει πλέον το κινητό, το σετάρισμα στη κάμερα που βγάζει μόνο μια ανάλυση και πρέπει σε δεύτερο χρόνο στο edit να κάνεις resize Στα θετικά το resize όλης της οθόνης το καθαρό status bar με τη συνδεση δικτύου δίπλα από τις μπάρες, οι ειδοποιήσεις Εγώ το ρύθμισα από settings -) sound and vibration -) home button feedback κάτω κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Εγώ το ρύθμισα από settings -) sound and vibration -) home button feedback κάτω κατω Αυτό κατάλαβα οτι είναι μόνο για το home button, και το έχω στο soft ουτως η άλλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 τωρα με το nougat δοκιμασε κανεις καμια gcam; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7440823 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 τωρα με το nougat δοκιμασε κανεις καμια gcam; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7440823 "Για να δουλέψει το port της google camera με ενεργό hdr+ πρέπει να έχουμε σίγουρα ενεργό api2 στο κινητό, 64 bit libraries" Δεν υπάρχουν τα libraries στο κινητό μας:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 αφηνω αυτο εδω γιατι πλεον root παπαλα χωρις κολπα απο οτι το εψαξα λιγο πολυ καλο system-wide, battery friendly, δωρεαν κ opensource adblocker ειναι το DNS66 https://android.gadgethacks.com/how-to/block-ads-all-your-android-apps-without-root-extra-battery-drain-0174614/ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Έκανα την αναβάθμιση σήμερα.Εγκατεστησα όλα τα σχετικά της google,μου ζητάει να πληρώσω ήδη πληρωμένες εφαρμογές για να τις κατεβάσω από το store.Ετυχε σε άλλον κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Έκανα την αναβάθμιση σήμερα.Εγκατεστησα όλα τα σχετικά της google,μου ζητάει να πληρώσω ήδη πληρωμένες εφαρμογές για να τις κατεβάσω από το store.Ετυχε σε άλλον κάτι τέτοιο; Ναι, μου έχει τύχει με το Nova Prime. Έγραψα στον developer και έστρωσε. Δεν ξέρω αν έστρωσε με παρέμβασή του ή αν απλά έτυχε. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ναι, μου έχει τύχει με το Nova Prime. Έγραψα στον developer και έστρωσε. Δεν ξέρω αν έστρωσε με παρέμβασή του ή αν απλά έτυχε. Το θέμα είναι ότι μου το κάνουν όλες οι εφαρμογές'prime' και μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή.Αρα κάτι δεν πάτησε καλά κατά την εγκατάσταση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Το θέμα είναι ότι μου το κάνουν όλες οι εφαρμογές'prime' και μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή.Αρα κάτι δεν πάτησε καλά κατά την εγκατάσταση ...http://forum.flymeos.com/thread-43469-1-1.html Κάνε αυτά για να δουλέψουν σωστά τα Google services Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστεύω τα σχετικά που λες Google να τα πέρασες με το Google install που έχει το app store της meizu. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7 GLOBAL) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts