chios Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές και βρες το ημερολόγιο και κάνε επαναφορά, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το update και περνάει το παλιό ημερολόγιο, μετά μπες στο app store στις ρυθμίσεις κλείσε το αυτόματο update, έτσι θα έχεις το σωστό ημερολόγιο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 κι'εμενα τα ίδια ήταν το ημερολόγιο,κατέβασα το κλασσικό της google και ησύχασα. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογές και βρες το ημερολόγιο και κάνε επαναφορά, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το update και περνάει το παλιό ημερολόγιο, μετά μπες στο app store στις ρυθμίσεις κλείσε το αυτόματο update, έτσι θα έχεις το σωστό ημερολόγιο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα αυτό που λες έγινε η αναβάθμιση δυστυχώς όμως το θέμα με τις μέρες παραμένει. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το θέμα είναι να μην γίνει η αναβάθμιση, υποβάθμιση πρέπει να γίνει για να μπει το προηγούμενο ημερολόγιο που είναι το σωστό, θα πατήσεις το επαναφορά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το δικό μου που είναι έκδοση 7.2.0 δείχνει κανονικά. Έχω ξαναρωτήσει, αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση, ξαναρωτάω αν μπορεί κάποιος να δει αν η εφαρμογή fuelGR λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Έχω global 6.3.0.0 εσύ ποια έχεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το δικό μου που είναι έκδοση 7.2.0 δείχνει κανονικά. Έχω ξαναρωτήσει, αλλά επειδή δεν πήρα απάντηση, ξαναρωτάω αν μπορεί κάποιος να δει αν η εφαρμογή fuelGR λειτουργεί κανονικά; το έχω βάλει απο την πρώτη μέρα,δουλεύει μια χαρά.Τι θέμα έχεις? (έμενα πάλι δεν κάνει πλοήγηση στο google maps,δεν πειράζει έχει πολλές εφαρμογές για πλοήγηση) Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Έχω global 6.3.0.0 εσύ ποια έχεις; Είμαι με την 7.8.5.8 Την κρατάω κυρίως για το face unlock. Και μου λέει ότι σε 1 ημέρα θα έχω ενημέρωση. το έχω βάλει απο την πρώτη μέρα,δουλεύει μια χαρά.Τι θέμα έχεις? (έμενα πάλι δεν κάνει πλοήγηση στο google maps,δεν πειράζει έχει πολλές εφαρμογές για πλοήγηση) Δεν ανοίγει καθόλου. Μένει σ' αυτήν την οθόνη και δεν προχωράει. S80521-165732[1] by ssoklis, on Flickr Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Έχω global 6.3.0.0 εσύ ποια έχεις; έχω την 5 ακόμα δεν την αλλάζω γιατί έχει καλύτερη διαχειριση μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 έχω την 5 ακόμα δεν την αλλάζω γιατί έχει καλύτερη διαχειριση μπαταριας. Έχεις δοκιμάσει και τις άλλες;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Έχεις δοκιμάσει και τις άλλες;:) Με αυτή την συσκευή όχι αλλά με άλλες meizu ναι και δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Αν θέλεις βάλε ένα screenshot από την μπαταρία. Με αυτή την συσκευή όχι αλλά με άλλες meizu ναι και δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 έχω την 5 ακόμα δεν την αλλάζω γιατί έχει καλύτερη διαχειριση μπαταριας.Το έχω διαβάσει αυτό με την μπαταρία αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, πόσο καλύτερη διαχείριση να έχει από την 6.3.0.0G;; Σε αυτό το κινητό οι αλαξοκολιες είναι παιχνίδι μπορείς πολύ εύκολα μέσα από το recovery με wipe data να πας σε όποια ρομ θέλεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω δεν μου βγαίνει η συμπίεση και χάνει πολύ σε ανάλυση. Είμαι Μ. Ο. στις 5 ώρες sot συχνά και 6 .Σε performance mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το sreenshot με το Tapatalk ανεβαίνει πολύ εύκολα δεν χρειάζεται συμπίεση. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Το έχω διαβάσει αυτό με την μπαταρία αλλά δεν την έχω δοκιμάσει, πόσο καλύτερη διαχείριση να έχει από την 6.3.0.0G;; Σε αυτό το κινητό οι αλαξοκολιες είναι παιχνίδι μπορείς πολύ εύκολα μέσα από το recovery με wipe data να πας σε όποια ρομ θέλεις. Δεν είμαι πολύ ευέλικτος σε αυτά γι αυτό πήρα και meizu για να μην ασχολουμαι ιδιαίτερα,με τα xiaomi είχα βαρεθεί τρεις και λίγο ρομ βγήκε καλή Οκ δεν ξανά πίσω. Με το mx4 όταν έβαλα το flyme 6 άρχισαν τα όργανα γι αυτό φοβάμαι. Ενώ με το flyme4 και flyme5 όλα δούλευαν ρολόι το ίδιο σε m2 note και σε ένα ακόμα με 5αρα οθόνη ενος φίλου m5c νομίζω. Tapatalk δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Με έβαλες σε σκέψεις για να πάω σε flyme 5, αλλά έχει έλειψεις και το Android security είναι πολύ παλιό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Δείτε και από το δικό μου με την 7.8.5.8 beta Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Επίσης η παρακολούθηση της μπαταρίας είναι μόνο για 12 ώρες άλλο και αυτό πάλι αλλά με μια άλλη εφαρμογή αν σε ενδιαφέρουν τα νούμερα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Στο flyme 6 είναι μέχρι 24 ώρες και στο 7 είναι κανονικά χωρίς περιορισμό. Επίσης η παρακολούθηση της μπαταρίας είναι μόνο για 12 ώρες άλλο και αυτό πάλι αλλά με μια άλλη εφαρμογή αν σε ενδιαφέρουν τα νούμερα γίνεται. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Στο flyme 6 είναι μέχρι 24 ώρες και στο 7 είναι κανονικά χωρίς περιορισμό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το τυράκι είναι για να υποκυψω και να την περάσω Αχχααχχαχαχαχαχα α α α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Το τυράκι είναι για να υποκυψω και να την περάσω Αχχααχχαχαχαχαχα α α α :lol::lol::lol: Κάνε όπως νομίζεις. Και εγώ από xiaomi rn3 pro ήρθα. Όπως σου είπε και ο @chios η αλλαγή Ρομ είναι παιγχνιδάκι. Μπορείς να κάνεις downgrade απλά, όπως κάνεις και το upgrade. Δεν είναι όπως στα xiaomi που μπλέκεις με fastboot Rom. Edited May 22, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Όταν κάνετε update χρησιμοποιείτε το backup που έχει το flyme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 :lol::lol::lol: Κάνε όπως νομίζεις. Και εγώ από xiaomi rn3 pro ήρθα. Όπως σου είπε και ο @chios η αλλαγή Ρομ είναι παιγχιδάκι. Μπορείς να κάνεις downgrade απλά, όπως κάνεις και το upgrade. Δεν είναι όπως στα xiaomi που μπλέκεις με fastboot Rom. Με τα xiaomi είχα μπλέξει άσχημα ήμουν ο πρώτος που έφερα το Note από minideal απευθείας από το κατάστημα είχα στείλει ένα κουμπάρο μου που ήταν Chenjen και τους βρήκε και έφερε το redmi και το note. Έβαλα όλους τους φίλους μου και συναδέλφους να πάρουν xiaomi και την έκανα στη meizu και ησύχασα. Χαχαχαχα Σου για το οφτοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ήρθε το update Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts