pitolis Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Οκ το βρηκα thanks Πήγαινε εργαλεία άνοιξε λήψη και εκεί θα την βρεις. Έτσι έκανα εγώ. Edited May 16, 2018 by pitolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Αν κάνω τσεκ την διαγραφή δεδομένων εμπεριέχει κανένα κίνδυνο η είναι το ίδιο σαν να κάνουμε διαγραφή cashe Όχι, είναι το factory reset. Διαγράφει εφαρμογές και ρυθμίσεις χρήστη.:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Με την 7.8.5.8 δεν μου δουλεύει η εφαρμογή fuelGR. Έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Όχι, είναι το factory reset. Διαγράφει εφαρμογές και ρυθμίσεις χρήστη.:) Όποτε να την κάνω την εν λόγω ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Όποτε να την κάνω την εν λόγω ενημέρωση; Θα πρέπει να στήσεις το κινητό από την αρχή. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τι σόι ενημέρωση ****το είναι αυτή τώρα; Όποτε βλέπω να μην την κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τι σόι ενημέρωση ****το είναι αυτή τώρα; Όποτε βλέπω να μην την κάνω.. Φίλε τώρα είδα από την φωτο ότι σε αφήνει να προχωρήσεις και χωρίς διαγραφή δεδομένων. Οπότε αν είναι έτσι μπορείς να προχωρήσεις χωρίς να τικάρεις το "Διαγραφή δεδομένων" Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Πήγαινε εργαλεία άνοιξε λήψη και εκεί θα την βρεις. Έτσι έκανα εγώ. Εγώ δεν την βρίσκω ούτε εκεί. Τι κάνω; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αγόρασα την smart flip case για pro 6 plus αλλά δεν δουλεύει σε flyme G. Ξέρει κανείς κάτι? Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κάποιος πως μπαίνω engineer mode? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Σε flume 5 μου έβγαλε αναβάθμιση ημερολογίου πατάω ενημέρωση αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Everything You Need To Know About Flyme 7 https://www.meizumatters.com/everything-you-need-to-know-about-flyme-7/ Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εγώ δεν την βρίσκω ούτε εκεί. Τι κάνω; Ούτε εγώ τη βρίσκω. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitolis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Εγώ δεν την βρίσκω ούτε εκεί. Τι κάνω; Στη ληψη πατα στο + και κανε επικόλληση το url απο τη ρομ που θες να κατεβασεις. Μαλλον αυτη 'http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/6.3.0.0/intl/20180427002212/484f028d/update.zip' Αφού κατέβει πατα στο αρχειο και θα ρωτήσει να αρχίσει η ενημέρωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εμένα από προχτές βγάζει συνεχώς αυτή την ειδοποίηση. Πατάς ενημέρωση αλλά συνεχίζει τα ίδια. Δλδ σαν να μην την κάνει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Είμαι με την 7.8.5.8 και μου βγάζει αυτό. Ποιος ξέρει Κινέζικα να μας πει τι λέει;:lol: S80518-151242[1] by ssoklis, on Flickr Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Στη ληψη πατα στο + και κανε επικόλληση το url απο τη ρομ που θες να κατεβασεις. Μαλλον αυτη 'http://dl-res.flymeos.com/Firmware/Flyme/PRO6_Plus/6.3.0.0/intl/20180427002212/484f028d/update.zip' Αφού κατέβει πατα στο αρχειο και θα ρωτήσει να αρχίσει η ενημέρωση . ΟΚ. Δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εμένα από προχτές βγάζει συνεχώς αυτή την ειδοποίηση. Πατάς ενημέρωση αλλά συνεχίζει τα ίδια. Δλδ σαν να μην την κάνει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια από τα ίδια και σε μένα.στο M6 Note... Δεν έχω βγάλει άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Καθησυχαστική αυτή η πληροφορία για μένα, γιατί νόμιζα ότι κάτι έπαθε το κινητό μου. Το ίδιο κάνει και σε μένα εδώ και λίγες μέρες με το calendar σε meizu m2 mini. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Βλέπω και άλλοι έχουν θέματα με διάφορες μικρόβλακεις του flyme που δυστυχώς για εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά αποτελεί θέμα. Κρίμα γιατί σαν συσκευές από ότι έχω δει τα σπάνε στην κυριολεξία. Αν το δώσω τελικά θα το σκεφτώ σοβαρά πολύ μάλιστα αν ξαναπάρω meizu και για αυτό δεν θα φταίει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αυτό με την παλιοαναβαθμιση που δεν γίνεται πρώτη φορά μου τυχαίνει , συνήθως στα 4 χρόνια που είμαι στην flume σε ενημερώνει ότι υπάρχει μια αναβάθμιση και ή την κάνεις άμεσα ή όχι. Από όσο ξέρω σε note 6 γίνεται κανονικά με flume 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Τι εννοείς δεν γίνεται σου βγάζει κάποιο σφάλμα;; εγώ μια χαρά την έκανα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Είμαι με την 7.8.5.8 και μου βγάζει αυτό. Ποιος ξέρει Κινέζικα να μας πει τι λέει;:lol: S80518-151242[1] by ssoklis, on Flickr Με χρήση online ocr σελίδας και google translate βγάζει αυτά 1 Νέα υπενθύμιση κόκκινων κουκίδων εικονιδίου επιφάνειας εργασίας 2. {Καθορίστε τη μέθοδο προεπισκόπησης ειδοποίησης οθόνης κλειδώματος. 3. Τρόπος νύχτας για να αυξήσετε την κάλυψη σκηνής δύο 4.επίλυση του προβλήματος της μερικής ταπετσαρίας γίνεται αυτόματα μαύρο 5. Επιλύστε το πρόβλημα που εμφανίζονται οι μη φυσιολογικές πληροφορίες στην κάτω δεξιά γωνία της λίστας μηνυμάτων οθόνης κλειδώματος. 6 καθορίσει την έξοδο του προσωπικού βοηθού «ο βοηθός φωνής» στην κάτω δεξιά γωνία δεν εξαφανίζεται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Τι εννοείς δεν γίνεται σου βγάζει κάποιο σφάλμα;; εγώ μια χαρά την έκανα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοώ την αναβάθμιση ημερολογίου που δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Εννοώ την αναβάθμιση ημερολογίου που δεν γίνεται.Άνοιξε το ημερολόγιο και δες αν οι μέρες είναι σωστές. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Άνοιξε το ημερολόγιο και δες αν οι μέρες είναι σωστές. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και σε μένα μου βγάζει αναβάθμιση στο ημερολόγιο, αλλά δεν την εκτελεί... Ακόμα στις μέρες τις εβδομάδας αντί για την Τρίτη έχει την Πέμπτη και αντί την Κυριακή έχει Σάββατο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts