badboy1981 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Κι όμως δεν μπορώ να το βρω. Είδα και κάποιους οδηγούς που λένε κάτι τέτοιο αλλά εγώ λες και έχω διαφορετικό μενού!!! Συγκεκριμένα δεν βρίσκω την επιλογή αυτή... 2. Next Go to settings > Security > Root Parmission > click on i agree and next/continue, this will look like this.. που λέει ο οδηγός αυτός http://forum.flymeos.com/thread-31999-1-1.html Αν μπορείς δείξε μου που είναι!!:) με χαλασε η οθονη,και δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Έχεις κάνει meizu account ;; Στον οδηγό γράφει αυτό. Did't find tick? #Change language to chinese and then go to same direction. Δεν έχω ακόμα το τηλέφωνο να το δω. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Ναι, έχω κάνει meizu account... Αλλά μπαίνοντας εκεί δεν υπάρχουν οι επιλογές που γράφω πιο πάνω. Επίσης είδα κι αυτόν τον οδηγό https://www.phonearena.com/news/How-to-root-any-Meizu-Android-phone-one-click-Flyme-root-tutorial_id75673#image-216755 αλλά και εδώ δεν υπάρχουν όλες οι επιλογές που φαίνονται (system previliges/root permitions)....δεν μπορώ να καταλάβω!!! Στην τέταρτη οθόνη γράφει: 4. At the bottom of the page you will see System Priviliges. Switch the toggle so that it reads 'Open' System Privliges and you're done! Easy! Ε αυτό το System Priviliges δεν υπάρχει σε μένα!!! Μήπως πρέπει πρώτα να τρέξω το supersu.apk? Edited April 3, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 παιδια το gps αργει να κλειδωσει..εχει κανενας αλλο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 παιδια το gps αργει να κλειδωσει..εχει κανενας αλλο θεμα? Μόλις δοκίμασα και σε λίγα δευτερόλεπτα κλείδωσε 12-13 δορυφόρους μέσα στο σπίτι (μονοκατοικία) Φίλε chios μιλούσαμε μαζί και στο HD2 ή στο Redmi Note 3G;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Μόλις δοκίμασα και σε λίγα δευτερόλεπτα κλείδωσε 12-13 δορυφόρους μέσα στο σπίτι (μονοκατοικία) Φίλε chios μιλούσαμε μαζί και στο HD2 ή στο Redmi Note 3G;:) εννοω αργει να κλειδωσει χωρις την χρηση ίντερνετ δεδομενων.. μονο συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Για βάλε το Gps Status και δες! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Για βάλε το Gps Status και δες! με αυτο δοκιμασα.. δεν βγαζει συντεταγμένες ενώ δειχνει οτι βρηκε δορυφόρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 @sso redmi note 3G φίλος. Τώρα έχω redmi pro, πάει για πούλημα. Και αναμένω το θηρίο. Να ξέρεις το redmi note 3G το δουλεύω ακόμα και πάει μια χαρά, από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Το έχω κι εγώ φίλε. Με αυτό ήμουν μέχρι την περασμένη εβδομάδα που παρέλαβα το meizuδάκι. Έχω και το Redmi Note 3 (kate), το οποίo το έδωσα τον Γενάρη στη σύζυγο, γιατί πήρα το Le Max2, το οποίο όμως μπρίκαρε και το έχω στείλει πίσω. Και μετά παρήγγειλα το meizu και για δυο βδομάδες μέχρι να να έρθει βολεύτηκα με το Redmi Note 3G. Έχω επίσης ακόμα και το HD2 κανονικά λειτουργικό.. sorry για το off topic:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Οι τύποι μέσα στο επίσημο forum του Flyme (http://forum.flymeos.com/thread-37186-1-1.html), λένε ότι κυκλοφορεί beta έκδοση flyme με android 7 (nougat). Χτύπησα το link στη σελίδα τους (http://bbs.flyme.cn/thread-1985850-1-1.html) και σε πάει σε ένα κινεζικο site με κάποιες rom, στις οποίες περιλαμβάνεται και έκδοση για PRO 6 Plus (Flyme 6.7.8.22 beta)... Μου φαίνεται θα το ρίξουμε στο ψήσιμο με το καλημέρα! Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Έχω βάλει την επίσημη κινεζική 6.3.0.2Α (stable) και έχει κανονικά android 7.0.0. Έχει κάποιες κινεζιες αλλά δεν ενοχλούν ιδιαίτερα και έχει κανονικά αγγλικά. Επίσης λύθηκε το θέμα μου με τη μπαταρία και μου χει βγάλει μέχρι και 6 ώρες SoT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Μπορείς να δώσεις οδηγίες πως την έβαλες;; Αν μπαίνει Google play, και μήπως ξέρεις πως γυρνάει πίσω στην global;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 από εδώ κατέβασα το firmware και απλά άνοιξα το zip και τσεκαρα και την επιλογή wipe data όποτε έσβησε όλες τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους αλλά όχι τα αρχεία που είχα. Σε global φαντάζομαι επιστρέφεις με αντίστοιχη διαδικασία αλλά δεν είμαι σίγουρος. Τώρα τα Google services μπαίνουν όπως και στη global από το app store της meizu. Βέβαια εντόπισα ενα θέμα οτι δεν δουλεύει το Uber (κρασαρει μάλλον λόγω κάποιου θέματος με τα Google services το χουν αναφέρει κι άλλοι στο φόρουμ του flyme) αλλά όχι κάτι άλλο. Το κινέζικο bloatware το πάγωσα με lucky patcher αφού έκανα root με τη γνωστή διαδικασία μέσω meizu account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Τελικα δεν εχει θεμα με το gps που ειχα αναφερει, απλα το gps status δεν κλειδωνε, αλλη εφαρμογη που δοκιμασα κλειδωνε κανονικα. πλοηγηση με here maps τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 .... αφού έκανα root με τη γνωστή διαδικασία μέσω meizu account. Φίλε μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις την διαδικασία για το ρουτ, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω δεν βρίσκω άκρη;:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Αφού κανείς λογαριασμό flyme (settings>flyme account) πας settings>fingerprint and security σκρολαρεις κάτω στο root permission και το ενεργοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Αφού κανείς λογαριασμό flyme (settings>flyme account) πας settings>fingerprint and security σκρολαρεις κάτω στο root permission και το ενεργοποιείς. Σ΄ευχαριστώ φίλε. Νάσαι καλά!!!:) Σε κανένα οδηγό δεν γράφει να πας στο fingerprint and security:p Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Χθες το απόγευμα πήγα στη Μ.Δ. των ΕΛΤΑ (έλειπε ο υπάλληλος σε άδεια & κοιμόταν εκεί 2 μέρες) & το πήρα. Πάρα πολύ καλό σε αίσθηση ποιότητας, με διαφορά το καλύτερο που έχω πάρει. Πραγματικά VFM στα 180 €! Κατέβασα (απ' το κινητό) το play store apk (9.4.18), αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Πάει ν' ανοίξει, κλείνει απευθείας & πάει νσ ξανακάνει εγκατάσταση. Καμιά ιδέα; Κάνα link για κατέβασμα σωστού αρχείου apk, μια & φαντάζομαι ότι εκεί ίσως είναι το πρόβλημα; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taskakavel Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Χθες το απόγευμα πήγα στη Μ.Δ. των ΕΛΤΑ (έλειπε ο υπάλληλος σε άδεια & κοιμόταν εκεί 2 μέρες) & το πήρα. Πάρα πολύ καλό σε αίσθηση ποιότητας, με διαφορά το καλύτερο που έχω πάρει. Πραγματικά VFM στα 180 €! Κατέβασα (απ' το κινητό) το play store apk (9.4.18), αλλά δεν ανοίγει με τίποτα. Πάει ν' ανοίξει, κλείνει απευθείας & πάει νσ ξανακάνει εγκατάσταση. Καμιά ιδέα; Κάνα link για κατέβασμα σωστού αρχείου apk, μια & φαντάζομαι ότι εκεί ίσως είναι το πρόβλημα; Κατέβασε καλύτερα από το app store του flyme το GMS Installer και θα δουλεύουν όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Δεν βρίσκω το search στο app store του flyme! Τι γίνεται βρε παιδιά; Κάνα manual του κινητού & του flyme πού θα βρούμε;!; Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 http://forum.flymeos.com/thread-17454-1-1.html Απορώ το manual τι θα το κάνεις;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Δεν βρίσκω το search στο app store του flyme! Τι γίνεται βρε παιδιά; Κάνα manual του κινητού & του flyme πού θα βρούμε;!; Πάνω πάνω στη μέση...φακός Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Thanks. Διαβάζω από το link & προσπαθώ να βγάλω άκρη, γιατί αφορά κινέζικο firmware ενώ το δικό μας είναι global. Το manual γιατί έχω ψιλοχαθεί. Π.χ. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει search tab στο meizu app store. Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Thanks. Διαβάζω από το link & προσπαθώ να βγάλω άκρη, γιατί αφορά κινέζικο firmware ενώ το δικό μας είναι global. Το manual γιατί έχω ψιλοχαθεί. Π.χ. δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει search tab στο meizu app store. Έκανες πρώτα το update; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts