wall Δημοσιεύτηκε December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 5, 2016 Είμαι ένας υπέρευχαριστημένος κάτοχος Huawei 3C που όμως πλέον λόγω μπαταρίας και οθόνης θέλω να πάρω καινούργιο έως 200 ευρώ. Θα έβαζα ακόμα 50e αν ήταν κάτι που άξιζε αρκετά. Οι απαιτήσεις μου είναι: Έως 5.2" οθόνη 3gb Ram καλή μπαταρία καλή κάμερα (σε αυτά τα λεφτά i know όλες περίπου ίδιες είναι) Notification Led Δεν έχω θέμα για αγορά απέξω. Ίσως έδινα κάτι παραπάνω για το Mi5 αν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofronas Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Xiaomi Redmi 3s Στα 16Gb Rom απο 140ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 p9 lite σε αυτα τα λεφτα φιλαρακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone55 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 P9 LITE :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 p9 lite :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Απορια,με το SAR που ειναι στον θεο τι παιζει? Δεν ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας που θα σας απετρεπε απο την αγορα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Απορια,με το SAR που ειναι στον θεο τι παιζει? Δεν ειναι ενας πολυ σημαντικος παραγοντας που θα σας απετρεπε απο την αγορα του? και εγω να φανταστεις ελεγα πως δεν με πειραζει που εχει μεγαλο sar, μολις αγορασα καποιο με αρκετο sar το πουλησα την αλλη μερα, μονο και μονο για την ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ως νέος κάτοχος του 2/16 προτείνω και εγώ το p9 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Καμία άποψη για λίγο πιο χαμηλό budget (150-180max)? Αγορά για κοπέλα και πρέπει να έχει οπωσδήποτε ελληνικά. Το σκεφτομαι για 3 γιγα ραμ για να κρατήσει .. θελω μεχρι 5 ιντσες .. απο σκρουτζομαγαζο.. Τα παρακάτω κινητά τι σας λένε: Meizu M3 (32GB) Xiaomi Redmi 3s Prime (32GB) Xiaomi Redmi 3s (32GB) Θα έπερνα το Meizu M3 (32GB) αλλά διαβάζω ότι έρχεται με αγγλική γλώσσα και πως αν του βάλεις την ελληνική δεν παίρνει αναβαθμίσεις και έχει θέμα με το play store.. καμία άποψη? Edited December 8, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 P9 lite και θα είσαι άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το p9 lite και το p9 έχει μεγάλο sar..άσε που η τιμή ξεφεύγει από τα 150 με 160.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το p9 lite και το p9 έχει μεγάλο sar..άσε που η τιμή ξεφεύγει από τα 150 με 160.. τιμές που αναφέρει είναι μόνο όταν λειτουργούν και η δυο πομποδέκτες του (Δλδ όταν άλλοι δεν έχουν καν σήμα και εση εχεις) σε όλες της άλλες περιπτώσεις εχει λιγότερο και απο το μισο που αναγράφετε ουσιαστικά όταν δεν εχει σήμα παιρνει μπρος δεύτερη κεραία και ανεβάζει και ησχι στο τερμα για να κανεις την κλιση σου ετσι οχι υπο κανονικες συνθήκες το sar του ειναι και χαμηλότερο απο τα αλλα κινιτα.... λιγο ψαχνουμε πριν θαψουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) τιμές που αναφέρει είναι μόνο όταν λειτουργούν και η δυο πομποδέκτες του (Δλδ όταν άλλοι δεν έχουν καν σήμα και εση εχεις) σε όλες της άλλες περιπτώσεις εχει λιγότερο και απο το μισο που αναγράφετε ουσιαστικά όταν δεν εχει σήμα παιρνει μπρος δεύτερη κεραία και ανεβάζει και ησχι στο τερμα για να κανεις την κλιση σου ετσι οχι υπο κανονικες συνθήκες το sar του ειναι και χαμηλότερο απο τα αλλα κινιτα.... λιγο ψαχνουμε πριν θαψουμε :D Λογω δουλειας δεν εχω αρκετό χρόνο να ψαξω..Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .. Edited December 8, 2016 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Λογω δουλειας δεν εχω αρκετό χρόνο να ψαξω..Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .. Τπτ να σε καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Τπτ να σε καλά :) Φιλε πιο τηλ έχεις? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Φιλε πιο τηλ έχεις? 3 έχω τώρα iPhone 6s, Huawei p8, και ένα s6 edge που παραδίδει πνεύμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 3 έχω τώρα iPhone 6s, Huawei p8, και ένα s6 edge που παραδίδει πνεύμα P9lite Σκυλί... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 τιμές που αναφέρει είναι μόνο όταν λειτουργούν και η δυο πομποδέκτες του (Δλδ όταν άλλοι δεν έχουν καν σήμα και εση εχεις) σε όλες της άλλες περιπτώσεις εχει λιγότερο και απο το μισο που αναγράφετε ουσιαστικά όταν δεν εχει σήμα παιρνει μπρος δεύτερη κεραία και ανεβάζει και ησχι στο τερμα για να κανεις την κλιση σου ετσι οχι υπο κανονικες συνθήκες το sar του ειναι και χαμηλότερο απο τα αλλα κινιτα.... λιγο ψαχνουμε πριν θαψουμε :D Σωστός ο παίκτης. Παιδιά το είχα ψάξει αρκετά παλαιότερα, η τιμή sar δεν είναι η μέση τιμή της ακτινοβολίας που απορροφά το σώμα ή το κεφάλι μας όταν είναι ανοιχτό το κινητό. Είναι η ανώτατη τιμή που μπορεί να υπάρξει υπό κάποιες συνθήκες, συνήθως όταν δεν υπάρχει καλό σήμα, οπότε η συσκευή εφόσον έχει το κατάλληλο χάρντγουερ, ενισχύει αυτό το ασθενές σήμα. Μιλάμε δλδ για ελάχιστα δευτερόλεπτα μεγάλης ισχύος (υψηλή τιμή sar) με θετικό βέβαια την ολοκλήρωση της λήψης της κλήσεως ή ό,τι άλλο. Με λίγα λόγια, όταν ένα αυτοκίνητο έχει τελική ταχύτητα 230 χλμ/ώρα, δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνει με αυτήν την ταχύτητα πάντα, αλλά όταν και αν χρειαστεί (π.χ. περιπολικό από πίσω ή απατημένος σύζυγος κλπ κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts