adi_nrg Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Κανεις δεν ξερει ρε παιδια;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athina_p Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Exw to k300i k de mporw na vrw games pou na paizoun swsta s ayto t kinito. Mporei na voithisei kapoios ? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Κανεις δεν ξερει ρε παιδια;;;;;;;; tha mpeis stis rithmiseis internet kai tha sviseis oles tis egkatestimmenes rithmiseis ths vodafone Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 αν ειναι κλειδωμενο απο βονταφον δεν μπορεις οι ρυθμισεις δεν σβηνουν μονο με σπασμενη αναβαθμιση Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orck Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 τι γινεται με το θεμα των εγγυησεων; μετα απο 1 χρονο αρχισε να μην λειτουργει καλα το joystick οταν το παω για να το δουνε θα μου πουνε οτι εχει παρει υγρασια η υπαρχει περιπτωση να δεχθουνε οτι εχει προβλημα και να το φτιαξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Μη δοκιμασεις εγγύηση.Καθάρισε το με μια μπατονέτα ελάχιστα βρεγμενη.Κάνει θαύματα.;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 ρε παιδια στα καλα καθουμενα χαλασε το joystic και πχ παταω το πανω και βγαζει τις συντομευσεις μου και με το κατω τα προφιλ..τι παιζει?μου χει σπασει τα νευρα..:mad: κανα service θεσσαλονικη υπαρχει?ειναι μεσα στην εγγυηση και δεν το χω κακοποιησει καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Μου παρουσιάστικε κ εμένα το πρόβλημα αυτό Κώστα.. Δεν χρειάστικε να πάω σε services. Απλά πίεσε με λίγο δύναμη το joystic ;)... Εγώ αυτό έκανα κ 'έπιασε' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 δεν ειναι θεμα δυναμης..ειναι σαν να ειναι αλλιως προγραμματισμενο..πχ παταω κατω 1-2 φορες μπορει να κατεβει μπορει να με βγαλει και στο μενου απενεργοποιηση-σιωπηλο κλειδωμα κτλ..το ιδιο και με το πανω αλλα με βγαζει σε αλλο μενου(τις συντομευσεις μου)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να δωσω λανθασμενη διευθυνση ωστε οταν πατιεται το πανω δεξι πληκτρο σε vodafone live συσκευη να μη μπαινει στο vodafone live;;; Θα στείλεις και θα επιλέξεις ρυθμίσεις άλλου δικτύου TIM & COSMOTE ώστε να μην σου μπαίνει στο Vodafone Live! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 καλησπέρα,κάποιος ανέφερε παραπάνω ότι το Κ300 έχει ανοιχτή ακρόαση??? που την έχουν κρυμμένη τότε? το ίδιο λέγαν και για το Κ500. Την ώρα που κάνεις την κλήση πατάς το μεσαίο κουμπί και στην λίστα που σου βγάζει λέει ''Ανοικτή Ακρόαση''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts