marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 apo pio germano to pires??sto site tis VODAFONE den iparxei akoma...se kana VODAFONE-SHOP xerei kaneis an exei skasei miti????????????????? :( se vodafone shop eipan oti 8a to feroun mallon!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panser Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ρώτησα χθές σε ένα κατάστημα (noname) που συνεργάζεται με τον Γερμανό και μου είπαν ότι το 800 με 4 ώρες δωρεαν της Cosmote κάνει 235 ΕΥΡΩ. Είναι δυνατόν στο 120 να κάνει 240 ευρω και στο 240 να κάνει 235. Για τόσο μικρές διαφορές μιλάμε; :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 για δέιτε εδώ http://www.oteshop.gr/home/mob_ericw800.htm δεν είναι πολύ υψηλή η τιμή του?μηπως έχει γινει λαθος (ειναι κ χωρις φπα ) Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 για δέιτε εδώ http://www.oteshop.gr/home/mob_ericw800.htm δεν είναι πολύ υψηλή η τιμή του?μηπως έχει γινει λαθος (ειναι κ χωρις φπα ) μαλλον λαθος εχουν κι ειναι η τελικη τιμη αυτη εστω και τοσο αλλιως ειναι... :wacko: :!: http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 για δέιτε εδώ http://www.oteshop.gr/home/mob_ericw800.htm δεν είναι πολύ υψηλή η τιμή του?μηπως έχει γινει λαθος (ειναι κ χωρις φπα ) kai toso pou to exoun pali akriba einai kai as leei oti einai xwris fpa!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Σήμερα πήρα το W800i και το έβαλα να φορτίζει.Οι οδηγίες λένε για 2,5ώρες περίπου,αλλά λέω να το αφήσω μέχρι αύριο το πρωί,είναι λέτε καλύτερα η δεν υπάρχει πρόβλημα αν αρχίω να το δουλεύω από σήμερα το βράδυ; για πείτε μου. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Σήμερα πήρα το W800i και το έβαλα να φορτίζει.Οι οδηγίες λένε για 2,5ώρες περίπου,αλλά λέω να το αφήσω μέχρι αύριο το πρωί,είναι λέτε καλύτερα η δεν υπάρχει πρόβλημα αν αρχίω να το δουλεύω από σήμερα το βράδυ; για πείτε μου. Ευχαριστώ katarxhn file kaloriziko apo pou to phres kai poso??!!loipon 8a to baleis na fortizei peripou 4 wres giati an to exeis mexri aurio to prwi den kanei polu giati mia fortizei meta stamataei meta ksanafortizei kai olo ginete auth h douleia!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ευχαριστώ φίλε,το πήρα απο γερμανό στον Αλιμο 424 ευρώ.Εχω πάρει τουλαχιστον σε ολα τα καταστηματα γερμανος στις γύρω περιοχες(μένω Αργυρούπολη),τελικά το βρήκα σήμερα και πήγα μετά τη δουλειά και το αγόρασα.Το έβαλα να φορτίζει από τις 6:10 περίπου,οπότε με αυτό που μου λες να το βγάλω και να αρχιζω να το δουλεύω,ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ενας χρήστης(ο migel) εχει βάλει πολλα πραγματα για να κατεβάσουμε,αλλα τα περισσοτερα απο οτι βλέπω ειναι για το Κ750i,θα κανουνε και για το W800i η θα πρεπει να βρω άλλα;και να ρωτήσω τα παιχνιδια σε μορφη jar που θα κατεβασω,πως θα τα περάσω στοκινητο ; Ευχαριστώ και περιμενω απαντηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ευχαριστώ φίλε,το πήρα απο γερμανό στον Αλιμο 424 ευρώ.Εχω πάρει τουλαχιστον σε ολα τα καταστηματα γερμανος στις γύρω περιοχες(μένω Αργυρούπολη),τελικά το βρήκα σήμερα και πήγα μετά τη δουλειά και το αγόρασα.Το έβαλα να φορτίζει από τις 6:10 περίπου,οπότε με αυτό που μου λες να το βγάλω και να αρχιζω να το δουλεύω,ε; Ενας χρήστης(ο migel) εχει βάλει πολλα πραγματα για να κατεβάσουμε,αλλα τα περισσοτερα απο οτι βλέπω ειναι για το Κ750i,θα κανουνε και για το W800i η θα πρεπει να βρω άλλα;και να ρωτήσω τα παιχνιδια σε μορφη jar που θα κατεβασω,πως θα τα περάσω στοκινητο ; Ευχαριστώ και περιμενω απαντηση nai bgalto kai arxise na to blepeis kai na kaneis oti 8eleis!!!perimenoume entupwseis sou!ta idia einai kai gia to w800i kai gia to k750i!!!ta paixnidia 8a ta peraseis sto fakelo "other" kai meta apo kei 8a ta kaneis egatastash!!!epishs otan ta kaneis egatastash meta 8a mporeis auta ta paixnidia h na ta svhseis h na ta krathseis kai an ta krathseis 8a mporeis na ta stelneis se opoion 8es esu!!se mperdepsa mhpws??oti 8es rwta me pali!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgakis28 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 αρκετα που κατεβασα για αρχη(video,themes ,εφαρμογες και παιχνιδια) ειναι σε μορφη winrar τα περισσοτερα(γενικα ειναι ζιπαρισμενα).Εγω θα τα ξεζιπαρω στον υπολογιστή μου ή θα τα κανω ετσι εγκατασταση στο κινητο και θα τα ξεζιπαρω στο κινητο μεσα;Ρωτάω για να το ξέρω γενικα για οτι θέλω να περναω στο κινητο. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 den katalava pws einai ziparismena??ginete na ta ksezipareis apo ton upologisth???????logika an mporeis na ta ksezipareis mesa se enan fakelo 8a exei eite to paixnidi eite to 8ema eite eite eite.... epishs mia polu kalh die8unsh gia 8emata einai to www.zedge.no mpes na deis apla prepei na kaneis mia eggrafh gia na gineis melos!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 αρκετα που κατεβασα για αρχη(video,themes ,εφαρμογες και παιχνιδια) ειναι σε μορφη winrar τα περισσοτερα(γενικα ειναι ζιπαρισμενα).Εγω θα τα ξεζιπαρω στον υπολογιστή μου ή θα τα κανω ετσι εγκατασταση στο κινητο και θα τα ξεζιπαρω στο κινητο μεσα;Ρωτάω για να το ξέρω γενικα για οτι θέλω να περναω στο κινητο. Ευχαριστω Θα τα κάνεις unzip στο pc σου,δεν θα τα διαβάσει το κινητό αν είναι .zip http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 μια ερωτηση προς ολους τους κατοχους του W800 ειναι αληθεια οτι δεν γινονται minimized οι τρεχουσες εφαρμογες και τα παιχνιδια,οπως στο Κ750 ? το θεωρω πολυ συμαντικο αυτο thnx anyway Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ναι, έτσι γίνεται. Γιατί το θεωρείς τόσο σημαντικό; Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ναι, έτσι γίνεται. Γιατί το θεωρείς τόσο σημαντικό; to radio de mporei na ginei minimized???diladi thelw na akouw radio kai na paizw paixnidia.px?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 to radio de mporei na ginei minimized???diladi thelw na akouw radio kai na paizw paixnidia.px?? ναι μπορείς να το κάνεις ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAKIS14 Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 paides epitelous to pira.... einai apla teleio!!!! kamia sxesi me ta proigoumena sonyericsson. exw thn ekdosi logismikou R1L002iparxei neoteri? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 paides epitelous to pira.... einai apla teleio!!!! kamia sxesi me ta proigoumena sonyericsson. exw thn ekdosi logismikou R1L002iparxei neoteri? Απ' όσο γνωρίζω οχι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 ki egw thelw na to parw,alla to perimenw na to ferei o germanos. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ακομη ενας κατοχος... το oteshop ΒΟΛΟΥ εφερε ορισμενα κομματια :!: στο προγραμμα 120" ΚΑΝΕΙ 273Ε γυρω στα 6-7 Ε ακριβοτερα απο τον γερμανο ..ο οποιος ειχε και αυτος ενα κομματι :!: Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ακομη ενας κατοχος... το oteshop ΒΟΛΟΥ εφερε ορισμενα κομματια Για πες τιμές!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Ακομη ενας κατοχος... το oteshop ΒΟΛΟΥ εφερε ορισμενα κομματια poso to exei?? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 http://www.oteshop.gr/home/mob_ericw800.htm !!! :mad: eleos!!! :mad: :!: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 http://www.oteshop.gr/home/mob_ericw800.htm !!! :mad: eleos!!! :mad: :!: :lol:φιλε μου ο Γερμανος το εχει στο 120 267Ε και το oteshop 273.80E για τιμες χωρις συνδεση δεν ρωτησα Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts