Jump to content

Μιλήστε με €3, 90 ολόκληρα λεπτά Εξωτερικό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάρευση τιμών Από την OTENET Οι πιο Ζητούμενοι διεθνείς προορισμοί σε τιμή λίγο πάνω από την αστική κλήση ! Αντιγράφω από την σελίδα http://www.smileandweb.gr/Offer_tel.htm

Μιλήστε με €3, 90 ολόκληρα λεπτά* σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο.

Η ΟΤΕnet δημιούργησε μία εκπληκτική προσφορά για την κάρτα Smile+web, αυξάνοντας το διαθέσιμο χρόνο ομιλίας τηλεφωνικών κλήσεων στους παραπάνω προορισμούς, για χρήση μέχρι και την 1 Μαΐου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε κάρτα Smile+web αξίας:

€3 παρέχει 90 ολόκληρα λεπτά (1 ώρα και 30 λεπτά!) κλήσεων σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο

€5 παρέχει 150 ολόκληρα λεπτά (2 ώρες και 30 λεπτά!) κλήσεων σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο

€9 παρέχει 270 ολόκληρα λεπτά (4 ώρες και 30 λεπτά!) κλήσεων σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο

€10 παρέχει 300 ολόκληρα λεπτά (5 ώρες!) κλήσεων σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο

€15 (+€1 ΔΩΡΟ) παρέχει 480 ολόκληρα λεπτά (8 ώρες!) κλήσεων σε Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο

* Η προσφορά ισχύει για κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα στους παραπάνω προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Smile+web, στείλτε e-mail στη διεύθυνση smileandweb@otenet.gr ή καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της OTEnet στο 801 - 11 - 22222 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα.

SHIT!Και προς Ιταλια καμια.... :cry: :cry: :cry:

Καταλαβα , παλι εγω θα παιρνω καρτες... :p

Παντως πολυ καλη κινηση!

Ερωτηση:Χρεωνει την απαντηση; :confused: (Να σου κοψει δηλαδη ενα "Α" ποσο με το που το σηκωσει ο αλλος.)

SHIT!Και προς Ιταλια καμια.... :cry: :cry: :cry:

Καταλαβα , παλι εγω θα παιρνω καρτες... :p

Παντως πολυ καλη κινηση!

Ερωτηση:Χρεωνει την απαντηση; :confused: (Να σου κοψει δηλαδη ενα "Α" ποσο με το που το σηκωσει ο αλλος.)

Οχι και καμια, η Ya! 1 ωρα με 3€ και αριστη ποιοτητα επικοινωνιας. Δεν το καταλαβα αυτο με το χρεωνει την απαντηση?

Την ψαχνω και θα σας πω εντυπωσεις αυριο!

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Προφανώς εννοεί αυτο που κάνουν οι Ιταλικές κάρτες και τώρα το κάνει και η Χρονοκάρτα. Δηλαδή εκτός από την ανα λεπτό χρέωση εισπράτουν και call Setup ( Η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ έχει βάλει 0,03 για την απάντηση ... σε αστικές κλείσεις ΜΟΝΟ)

ΟΧΙ ούτε η smileandweb ουτε η Ταλκ-Ταλκ ούτε η ΥΑ εισπράτουν call Setup .

Αλλά οι πρώτη και η τρίτη χρεώνουν ένα λεπτό ελάχιστο . Η Ταλκ-ταλκ έχει κατέβει στα 30 δευτερόλεπτα και μετά χρέωση κάθε 11΄΄

Προφανώς εννοεί αυτο που κάνουν οι Ιταλικές κάρτες και τώρα το κάνει και η Χρονοκάρτα. Δηλαδή εκτός από την ανα λεπτό χρέωση εισπράτουν και call Setup ( Η Χρονοκάρτα του ΟΤΕ έχει βάλει 0,03 για την απάντηση ... σε αστικές κλείσεις ΜΟΝΟ)

ΟΧΙ ούτε η smileandweb ουτε η Ταλκ-Ταλκ ούτε η ΥΑ εισπράτουν call Setup .

Αλλά οι πρώτη και η τρίτη χρεώνουν ένα λεπτό ελάχιστο . Η Ταλκ-ταλκ έχει κατέβει στα 30 δευτερόλεπτα και μετά χρέωση κάθε 11΄΄

Το οποιο κατα κορον γινεται και στο εξωτερικο με αυτες τις καρτες. Κακα τα ψεματα ομως οταν η χρεωση ειναι 0.033 ή 0.05 το λεπτο μη ζηταμε και ανα δευτερολεπτο χρεωση,αμαρτια ειναι :p

Απαντησα στο αλλο θεμα για τη μικρη μου εμπειρια με την smile and web.

Για την χρεωση με την απαντηση με προλαβε ειπε ο Vasileios. ;)

Δεν ηξερα οτι ηταν προνομοιο μονο των Ιταλικων καρτων... :w00t:

Για παραδειγμα υπαρχει εδω μια καρτα με την οποια "υποτιθεται" πως με 5€ μιλας 100λεπτα...

Οουυυυ τι να σου πω! :fool:

Με το που το σηκωσει ο αλλος σου εχει φαει για παραδειγμα 10λεπτα(λεφτα) ετσι!3φορες την δοκιμασα , ζητημα αν μιλησα 60-70λεπτα

Τωρα βρηκα μια αλλη και με 10€ εχεις 300λεπτα , με 20€ 600 και παει λεγοντας.

Στο θεμα μας εννοουσα περαν απο την Υa.(Δεν το διατυπωσα καλα. ;) )

Πολυ καλη και αυτη δεν λεω.

Δεν πιστεύω ότι είναι προνόμιο μόνο των ιταλικών καρτών.

Το καλοκαίρι του 2003 που είχα πάει για μερικές ημέρες στην Κύπρο, θυμάμαι ότι μια κάρτα της Cyta (δεν θυμάμαι αν ήταν τύπου Χρονοκάρτας ή Τηλεκάρτας) χρέωνε κάποιο call setup και για τοπικές κλήσεις σε σταθερό και για κλήσεις προς κινητό... :blink:

ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ

ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ....ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ

Μηπως κανεις κατι λαθος? Γιατι εμενα με παιρνουν καθε μερα τηλεφωνο με την smile and web εδω στην Αγγλια. Πριν μιση ωρα μιλησα καπου μια ωρα και δεν μου εχουν πει οτι εχει κανενα προβλημα. Ελπιζω το ευχαριστω για τη πληροφορια να μην ηταν ειρωνικο γιατι δεν σου εβαλε κανεις το μαχερι στο λαιμο να την αγορασεις...

Εγώ που έκανα τη βλακεία και την πήρα και θέλω να πάρω σε κινητό Αγγλία, τι κάνω??? :X

Να ΜΗΝ παρεις. 0.40€ το λεπτο ειναι λιγο πολυ...

H Καρτα συμφερει μόνο για σταθερά τηλέφωνα στο εξωτερικό . Για Κινητό Αγγλία μπορούμε να σας προτεινουμε άλλη κάρτα φτάνει να μας πείτε τα επόμενα δυο ψηφία μετά το 0044 ...

Ή κάρτα που πήρε λήγει 6 μήνες μετά την πρώτη χρήση ή το 2007 .Αρα κάνε υπομονή . Θα βρείς καπιο σταθερό εξωτερικού να την χρησιμοποιείσης Η προσφορά ισχύει για Αγγλία, ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Αυστραλία, Κύπρο. Καπιος από το περιβάλλον σου θα την χρειάζεται .

Ναι απ'ότι μου είπανε τα 3ευρώ θα κρατάνε 9,5λεπτά περίπου οπότε δε το βλέπω ιδιαίτερα συμφέρον. Για πείτε ρε παιδιά πια είναι η καλύτερη πρόταση για κλήση σε αγγλικό κινητό!? :D

Βασίλειε...τσέκαρε το πμ σου!

GATE13

Επειδη υπαρχουν πολλές εταιριες στην Αγγλία δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση

Ας πουμε για 004477 Η Dolphin 3 ευρώ δινει 23 λεπτα . Για 004478 δινει μονο 10 λεπτα και 20 δευτερολεπτα .

Η Dominos των 3 ευρω για 004478 δινει 14 λεπτα και για 004478 και για 004477.

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΑ (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ BRIGHTON) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ......ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΑ (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ BRIGHTON) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ......ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Δεν ξερω αν αυτο που θα σου προτεινω θα ειναι λυση, αλλα δοκιμασε να βαλεις τη καρτα στο σταθερο σου περισσοτερες πληφοροριες θα δεις εδω http://www.smileandweb.gr/activation.htm

Ετσι με καλουν καθημερινως και δεν υπαρχει προβλημα,ισως να μην εχεις και εσυ.

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 15 ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΒΡΙΓΗΤΟΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ..ΟΙ ΟΤΕΤΖΗΔΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ (ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΥΣΟΥΝ.....ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ....ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΑ...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ...

Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=62327

Ισως να ειναι η καλυτερη λυση για Αγγλια

• 2 weeks later...
Για την χρεωση με την απαντηση με προλαβε ειπε ο Vasileios. ;)

Για παραδειγμα υπαρχει εδω μια καρτα με την οποια "υποτιθεται" πως με 5€ μιλας 100λεπτα...

Οουυυυ τι να σου πω! :fool:

Με το που το σηκωσει ο αλλος σου εχει φαει για παραδειγμα 10λεπτα(λεφτα) ετσι!3φορες την δοκιμασα , ζητημα αν μιλησα 60-70λεπτα

Τωρα βρηκα μια αλλη και με 10€ εχεις 300λεπτα , με 20€ 600 και παει λεγοντας.

Στο θεμα μας εννοουσα περαν απο την Υa.(Δεν το διατυπωσα καλα. ;) )

Πολυ καλη και αυτη δεν λεω.

Dokimases thn Edit card?Auth bgainei mesw ricevitoria kai opou exei lotto!

An den einai hdh auth pou pairneis parthn kai tha deis ;)

Epishs kalh legetai pws einai h omnia h kapws etsi legetai....

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

• 2 weeks later...

Παράταση της προσφοράς για τα 90 λεπτά μέχρι 1η Ιουνίου , όπως ήταν αναμενώμενο

http://www.smileandweb.gr/Offer_tel.htm