thanosFor1 Δημοσιεύτηκε December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 1, 2016 Καλησπερα σας εχω εδω και 3χρονια ενα νεξους 4 το οποιο πλεον δεν τραβαει και ηρθε η ωρα να κανω ενα δωρο στν εαυτο μου και να αγορασω κατι καινουργιο. Γενικα δν αλλαζω κινητα τακτικα , δεν μου αρεσει αρα ξεκιναμε με γνωμονα αυτο. Θελω να μην λαγκαρει , να ακουω την μουσικουλα μου viber fb κλασσικα πραγματα , απο παιχνιδια πολυ λιγα πραγματα αλλα θελω κυριως να εχει καλη καμερα πανω του μετριου και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!( ο βασικος λογος που παραταω τ νεξους ) να μου βγαζει μια μερα δλδ . Τελος θελω μια συσκευη με σταθεροτητα και οταν λεω σταθεροτητα εννοω να με βγαλει 2,5 + χρονια χαλαρα χωρις προβληματα λαγκαρισματα κλπ. Θελω μια στιβαρη συσκευη δλδ. Απο χρηματικο ποσο μπορω να δωσω μεχρι 550 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Θες να δεις το 1+3Τ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosFor1 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Για να πω την αληθεια εχω κανει και εγω μια ερευνα αγορας. 1 Το Nexus 6p ωραιο κινητο καθαρο android αλλα ακριβο για παλιο μοντελο το οποιο η google δεν θα ''προσεχει'' πλεον 2 Oneplus 3T τουμπανο κινητο αλλα με προβληματιζει πως αν πχ χρειαστει η εγγυηση θα πρεπει να σταλθει στα βαθη της κινας :P. Επισης εχει προοπτικες να με βγαλει 2χρονια+ χωρις ροοτ και τετοια? 3 Το S7 edge αλλα μετα απο 2 χρονια δεν θα αργησει να λαγκαρει και αυτο λογω touchwiz και μονο που τ κανει πιο βαρυ? 4 Για Iphone 6s δεν ξερω αν η μπαταρια αρκει γτ διαβαζω battery drain problems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 1. Καλο αλλα "παλιο" πλεον. Μενπιο λιγα ευρω, θα ηταν κορυφαια επιλογη 2. Φυσικα. Ανετα κρατησει. Οσο για την εγγύηση, ειναι μη την χρειαστεις(γενικα για όλες τις μάρκες) 3. Μετα απο 2 χρονια θα βγει το s9 :p οχι, δε πιστευω οτι θα αρχισει να λαγκαρει. 4. Δεν εχω αποψη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosFor1 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 1. Καλο αλλα "παλιο" πλεον. Μενπιο λιγα ευρω, θα ηταν κορυφαια επιλογη 2. Φυσικα. Ανετα κρατησει. Οσο για την εγγύηση, ειναι μη την χρειαστεις(γενικα για όλες τις μάρκες) 3. Μετα απο 2 χρονια θα βγει το s9 :p οχι, δε πιστευω οτι θα αρχισει να λαγκαρει. 4. Δεν εχω αποψη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk χαχα ευχαριστω για τις πληροφοριες! Καμια αλλη αποψη ρε παιδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αντικειμενικά για την χρήση που λες όλες οι συσκευές μπορούν να σε βγάλουν 2,5χρονια. Σε επίπεδο αναβαθμίσεων υποτίθεται ότι τα honor θα έχουν 2ετη και άμεσες ενημερώσεις. Οπότε βλέπεις το honor 8. Το op3t είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρω τι αναμονή έχει και μετά πας σε s7/htc 10, z play. Θα πρότεινα και το xperformance αλλά δεν ξέρω αν εισάγεται επίσημα. Τέλος μπροστά στα nexus 4 & 5 είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις χειρότερες αυτονομίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosFor1 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αντικειμενικά για την χρήση που λες όλες οι συσκευές μπορούν να σε βγάλουν 2,5χρονια. Σε επίπεδο αναβαθμίσεων υποτίθεται ότι τα honor θα έχουν 2ετη και άμεσες ενημερώσεις. Οπότε βλέπεις το honor 8. Το op3t είναι πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν ξέρω τι αναμονή έχει και μετά πας σε s7/htc 10, z play. Θα πρότεινα και το xperformance αλλά δεν ξέρω αν εισάγεται επίσημα. Τέλος μπροστά στα nexus 4 & 5 είναι λίγο δύσκολο να πετύχεις χειρότερες αυτονομίες.... Θελω να αποφυγω ''κινεζιες'' οχι οτι δν ειναι κινηταρες αλλα κυριως γτ δν θελω να μπλεξω με αποστολη στ εξωτερικο και αναμονη. S7 το απλο η το Edge? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Το oneplus δεν έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση, αλλα πρέπει να το στείλεις Αγγλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Θελω να αποφυγω ''κινεζιες'' οχι οτι δν ειναι κινηταρες αλλα κυριως γτ δν θελω να μπλεξω με αποστολη στ εξωτερικο και αναμονη. S7 το απλο η το Edge? Δεκτό μιας και ενστερνίζομαι την άποψή σου. Το edge εχει καλύτερη αυτονομία και είναι πιο ιδιαίτερο εμφανισιακά. Παρόλο αυτα ανάμεσα στα δύο θα πήγαινα στο απλό λόγω τιμής και να μην έχω το άγχος της οθόνης μην την σπασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Αν δεν θέλεις κινεζια πας σε Samsung s7 edge,αν και το oneplus 3T νομίζω έχει δύο χρόνια εγγύηση από την ευρωπαϊκή αποθήκη στην Πολωνια αν δεν κάνω λάθος και δεν πάει πίσω στη Κινα για επισκευή,διαβασα στα φόρουμ ότι σε μια εβδομάδα στο επιδιορθώνουν χωρίς έξοδα αποστολής Στάλθηκε από το ONEPLUS A3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosFor1 Δημ. December 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μολις ειδα οτι ειναι out of stock το 1+3 Τ πφφ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 S7 edge φίλε μου εύκολα.. απλά θέλει προσοχή ναμη σου πέσει είναι πολύ δυνατή συσκευή . Μπες και στις κριτικες στο σκρουτζ 1 αστεράκι έχει μόνο από κάτι τύπους που τους έπεσε απτο τραπέζι και έπεσαν άπτα σύννεφα που τους έσπασε ένα κινητό από γυαλί Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgre Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εγώ τώρα τελευταια ειχα το LENOVO VIBE P1.με 135 ευρουδακια απο κινα η με 200 απο εδω περιπου το περνεις. το τηλεφωνο φυσαει. εχει μπαταρια ΤΕΡΑΣ.(5000mbha) και σε παει ανετα δυο μερες. κανενα λαγκ. καλη οθονη. καλουτσικη καμερα.την ημερα ειναι τελεια. το βραδυ μας τα χαλαει καπως. δικαρτο.με ξεχωριστη θεση για καρτα μνημης.Ανδοιντ 6.Ευκολο γενικα για ρουτ.καλη ποιοτικα κατασκευης με δακτυλικο αποτυπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosFor1 Δημ. December 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Παιδια κατι συνεβη και τελικα πρεπει να ριξω το μπατζε 100 ευρω πιο κατω(θελω να αγορασω και ενα φτηνιαρικο για δωρο). Οποτε κοιταω σε κινητα μεχρι το παρα πολυ τα 400-450 αν αξιζει! Σε αυτες τις τιμες κυμαινονται απο οσο εχω δει το Οneplus 3T / Samsung S7 / Htc 10 ... Overall ποιο ειναι τ καλυτερο κινητο με πολυ καλη μπαταρια καμερα και να με βγαλει 2 χρονια+? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Πιστευω το 1+3τ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Νομίζω μόνο το 1+3T τα άλλα ούτε που θα τα θυμόμαστε σε 2 έτη!!! Sent from my XT1572 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Εγώ ψηφίζω Oneplus 3T. Είναι ότι καλύτερο έχω δουλέψει μέχρι τώρα. Και αν δεν βγει κάποια συσκευή στο μέλλον που να με συγκινήσει, δεν θα το αντικαταστήσω Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Τα μονα κινητα που αντεχουν αποδεδειγμενα πλεον ειναι τα Iphone. απλα εγω δεν θα εδινα 500 για περσινο μοντελο οταν με αλλα 130 περνεις το 7 που σιγουρα θα βγαλει 2 χρονια Ισως λογω περιορισμενου budget στη θεση σου εγω θα επαιρνα ενα αξιοπρεπες φτηνο κινητο στα 200 max και τα υπολοιπα θα τα κρατουσα για του χρονου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Το ΟΡ3Τ είναι αξιόλογο,αλλά με αναμονή 3-4 βδομάδες,το S7 και αυτό πολύ καλή συσκευή...Ακομα κοίτα και το LG G5... Παντος αν το θες άμεσα S7-G5 αν μπορείς να περιμένεις ΟΡ3Τ... Οποίο και να πάρεις θα σε βγάλει εύκολα 2 χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Blackberry Passport Silver Edition θα σου κρατήσει σίγουρα 3 χρόνια και με τής μειωμένες τιμές τώρα έχει 400€ το πολύ σε έκδοση Μαύρου η Λευκού η τιμή μπορεί να φτάσει και 300€. Amazon.de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Blackberry Passport Silver Edition θα σου κρατήσει σίγουρα 3 χρόνια και με τής μειωμένες τιμές τώρα έχει 400€ το πολύ σε έκδοση Μαύρου η Λευκού η τιμή μπορεί να φτάσει και 300€. Amazon.de Αυτο οχι 2.5 χρονια, ουτε παρων δεν εχει Δυστυχως Απο αποψη specs σιγουρα 1+3T Προσωπικα ομως θα αγοραζα το s7 και λογω οθονης+καμερας, που ειναι υπερπληρες και θα σε βγαλει ευκολα και 3 χρονια σε καλο επιπεδο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Θα επιμεινω στην πρωτη μου προταση και θα πω οτι Μονο το 1+3τ θεωρω ότι είναι vfm απ ολα οσα προτείνετε. Επισης ανετα βγαζει 2 3 χρονια ακομη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Το HTC 10 γιατί δεν το προτείνει κανείς; Το πήρα στα χέρια μου κι έχω ενθουσιαστεί! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Καλή περίπτωση αν καποιος θέλει καλη καμερα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Καλή περίπτωση αν καποιος θέλει καλη καμερα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Και για τους φίλους του ήχου, είναι καταπληκτικό! Που ακούνε μουσική στα ακουστικά εννοώ Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts