blackleon Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Μα σε άλλο τόπικ γράφουν ότι τα 5 είναι πιο σταθερά. Κ γενικά θα υπάρχει υποστήριξη σε εφαρμογές κλπ. ή θα στηρίζουν μόνο τα 5 σαν πιο καινούρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Se eyxaristw kai pali alla nomizw pws isos kapoios poy na exei to idio problhma kai to exei lysei isos moy dwsei kati pio sygkekrimeno. An den ksereis thn glwssa einai dyskolo na breis lysh Pantws kai pali se eyxaristw Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα οπως σου ειπε και ο φιλος ο dimon εισαι μονος και ερημος αν δεν ξερεις την γλωσσα. Αυτα μπορω να σου πω 1) Αν το αγορασες απο κανα ebay (ή εξωτερικο) και πηγες να περασεις την rom της ace TΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΑΓΡΙΑ.Ειναι πατενταρισμενη βλεπεις για να μην την παιρνει οποιος και οποιος. Λυση υπαρχει συνθετη μεν αλλα υπαρχει. Δεν θα τα καταφερεις ομως αν δεν ξερεις καλα αγγλικα. 2) Η λυση της ξενης rom σε περιπτωση που ισχυει η αγορα απο το εξωτερικο ειναι μονοδρομος. Δεν θα τα καταφερεις ομως και παλι αν δεν ξερεις καλα αγγλικα. 3) Αν δεν εχεις καποιο γνωστο τριγυρω και σχετικο με το αθλημα μπορεις να πας εδω www.9volto.gr τα παιδια ειναι φανταστικα και εξυπηρετικοτατα και με ενα μικρο σχετικα ποσο θα σου περασουνε καποια καλη και σταθερη rom. Μην απελπιζεσαι για ολα υπαρχει λυση κανε κατι απο ολα αυτα τι ολα δηλαδη μαλλον για το 3 σε βλεπω καρφι και αν δεν τα καταφερεις εδω ειμαστε και εμεις και παλι Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 OXI φιλε αν ημουνα στην θεση σου δεν θα το αγοραζα η rom που εχει βγαλει η ace εχει τα προβληματακια της και εκτος αυτου μπορεις να βρεις και χαμηλοτερες τιμες 450 και κατω Ευχαριστω για την απαντηση. Πραγματι βρηκα φτηνοτερο. Να το θεσω ομως διαφορετικα? Ειναι μια καλη συσκευη? Αξιζει τον κοπο η να δωσει κανεις τα πολυ περισσοτερα λεφτα για να παει σε 9000? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Μα σε άλλο τόπικ γράφουν ότι τα 5 είναι πιο σταθερά. Κ γενικά θα υπάρχει υποστήριξη σε εφαρμογές κλπ. ή θα στηρίζουν μόνο τα 5 σαν πιο καινούρια? Τι να σου πω για στειλε μου κανα συνδεσμο να διαβασω και εγω για τα 5 γιατι μονο για σταθερα δεν τα ξερω :lol: Απο εκει και περα λιγοτερες ειναι οι εφαρμογες που υποστηριζουνε 5 μιας και ειναι σχετικα καινουργια πλατφορμα αλλα ομως εννοειται οτι και θα εχουν καλυτερη υποστηριξη σε βαθος χρονου ειναι κατι αντιστοιχο με τα windows των υπολογιστων μας ;) Ειναι σαν να με ρωτας περιπου vista ή xp? Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ευχαριστω για την απαντηση. Πραγματι βρηκα φτηνοτερο. Να το θεσω ομως διαφορετικα? Ειναι μια καλη συσκευη? Αξιζει τον κοπο η να δωσει κανεις τα πολυ περισσοτερα λεφτα για να παει σε 9000? Σαν συσκευη δεν ειναι και ασχημη εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ, σχετικα με το 9000 ειναι καθαρα και μονο θεμα προτεραιοτητων και τιποτε περισσοτερο Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EX_FED Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Μια ερώτηση προς τους χρήστες του 2020i. Είναι δυνατόν όταν τοποθετείς το 2020i σε κατάσταση δόνησης να ακούγεται και ο ήχος του τηλεφώνου ταυτόχρονα?? Με απλά λόγια να γίνεται ότι και στα κινητά. Να ακούγεται και ο ήχος του τηλεφώνου μαζί με την δόνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ναι φυσικά και γίνεται, εκεί που επιλέγεις τον ήχο κλήσης επέλεξε και να χτυπάει και να είναι ενεργή η δόνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EX_FED Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Ουυπς, έχεις απόλυτο δίκαιο. Ποτέ δεν είχα κοιτάξει το pop down menu στη θέση "Τύπος" των ήχων κλήσεων. Σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Τι να σου πω για στειλε μου κανα συνδεσμο να διαβασω και εγω για τα 5 γιατι μονο για σταθερα δεν τα ξερω :lol: Απο εκει και περα λιγοτερες ειναι οι εφαρμογες που υποστηριζουνε 5 μιας και ειναι σχετικα καινουργια πλατφορμα αλλα ομως εννοειται οτι και θα εχουν καλυτερη υποστηριξη σε βαθος χρονου ειναι κατι αντιστοιχο με τα windows των υπολογιστων μας ;) Ειναι σαν να με ρωτας περιπου vista ή xp? Κοιτα, εχω εδω και καιρο τα 5 στο 2020 και δεν εχω κολληματα και τετοια. Πραγματικα ειναι πολυ σταθερα. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Κοιτα, εχω εδω και καιρο τα 5 στο 2020 και δεν εχω κολληματα και τετοια. Πραγματικα ειναι πολυ σταθερα. :happy: Για ριξε μου κανα συνδεσμο να τα κατεβασω να τα δοκιμασω πραγματικα θελω και εγω δω πως ειναι στο 2020i με το που αποφορτιζει η μπαταρια λεει δεν κανει και hard reset για να δουμε Παντως εγω εχω εναν συνδεσμο να σου δειξω οτι δεν ειναι και τοσο καλα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=60914&page=26 Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Εχεις και εσυ 2020? Αν οχι, ΜΗΝ δοκιμασεις να περασεις τα 2005 στο 2020ι σου γιατι ΔΕΝ λειτουργουν. Τωρα αν ενδιαφερεσαι να δεις τι εχουν αυτες οι roms για το 2020 http://buzzdev.net/component/option,com_simpleboard/Itemid,59/func,view/id,14557/catid,26/limit,15/limitstart,0/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Nαι για 2020 μιλαω το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξω rom και μου βγηκε η ψυχη να βαλω της ace Τελως παντων θα δουμε :) Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αμα θες να σου πω τιποτα παραπανω για 'ανωδυνη' αναβαθμιση σε 2005, ή αμα εχεις τιποτα αποριες ελα στο θεμα του 2020 να τα πουμε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbantikos Δημ. May 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2006 Αμα θες να σου πω τιποτα παραπανω για 'ανωδυνη' αναβαθμιση σε 2005, ή αμα εχεις τιποτα αποριες ελα στο θεμα του 2020 να τα πουμε :) Σε ευχαριστω πολυ σε αγαπω με παθος :lol: :p Παράθεση Mια ανάμνηση παλιά τα άσπρα μου πανιά φουσκώνει http://images6.theimagehosting.com/6790.7db.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 εχω ενα σοβαρο προβλημα με το 2020ι καθε φορα ποθ μπαινω με το wifi sto internet πρεπει να κανω καθε 2 λεπτα calibration την οθονη, γιατι αλλιως χανει πολλη στην αποκριση του μολυβιου με την οθονη, δηλαδη παταω με το μολυβι το πληκτρο Α και βγαινει το Δ τι να κανω; ειναι πολυ εκνευριστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 kalhspera !! thelo na agorao to qtek 2020i metaxeirismeno !!exo merikes erothseis!! apo mpataria ti leei? mporeis na valeis kai pio meglah? pia tha htan mia kalh timh an to vro metaxeirismeno? thnks!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 kalhspera !! thelo na agorao to qtek 2020i metaxeirismeno !!exo merikes erothseis!! apo mpataria ti leei? mporeis na valeis kai pio meglah? pia tha htan mia kalh timh an to vro metaxeirismeno? thnks!!υπαρχει μεγαλυτερη αλλα το κανει πιο χοντρο και θυμαμε οτι ειχε μια τιμη 60-80Ε,μια καλη τιμη ειναι γυρω στα 350-400;)αν ειναι αριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 euxaristo polu !! :) ki ego evala aggelia zhthshs sta 350 euro !! thnks!! h mpataria pou exei vgazei mia mera e? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 σιγουρα 1 μερα με παρα πολυ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 na rotiso kati einai kalutera na einai aggliko h ellhniko ? ennoo pio exei kaluteres anavathmiseis kai pio einai pio eukolo na tis peraseis? dn exei pote windows mobile gi auto rotao !! mono symbian eixa !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Εγώ πιστεύω η Αγγλική διότι υπάρχουν πολλές "πειραγμένες" εκδόσεις για βέλτιστη απόδοση. Επίσης από την στιγμή που θα βγει η Αγγλική αναβάθμιση μετά θα βγει η ελληνική (το πόσο μετά δεν ξέρω). Επίσης και για θέματα ευκολίας να προτιμάς την Αγγλική, θέλω να πω ότι σε μια ορολογία μπορεί να έχει γίνει μετάφραση ότι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Mporei kapoios na mou pei pou mporw na brw tin teleutaia rom (aggliki) gia to 2020i ? euxaristw Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 http://www.xda-developers.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ευχαριστώ. Θα ήθελα όμως να ξέρω ποια έκδοση θεωρείται ποιο σταθερή και 'δοκιμασμένη'. Αυτή που έχω τώρα ROM 1.11.00 WWE , 01/27/05 Radio 1.03.00 ExtROM 1.11.142 WWE μου κάνει κάποια κολλήματα, κυρίως όταν δέχομαι κλήση. Βέβαια του έχω φορτώσει πάνω αρκετά προγράμματα και επιπλέον κάνω debug τα προγράμματα που γράφω με το Visual Studio Compact Framework. Παρεπιπτόντως, ενώ την πρώτη φορά που ενεργοποίησα το wifi , έπρεπε να κάνω soft reset, τώρα πλεόν (και μετά από 2-3 hard reset, επειδή δοκίμαζα διάφορα προγράμματα) όταν ενεργοποιώ το wifi, αυτό γίνεται αμέσως. Δε νομίζω να άλλαξε κάτι επειδη έκανα μερικά hard resets, ίσως κάποιο πρόγραμμα που έχω τώρα περασμένο να έχω διορθώσει το wifi. (btw, έχω ταυτόχρονα περασμένα το memmaid, pocketmechanik. Ποιό από τα δύο να κρατήσω; το sktools λέει τίποτα?) Ευχαριστώ! Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeextreme Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ QTEK 2020I ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ .MOTOROLA ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ PLANTRONICS DISCOVERY 640 ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΧΟΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΛΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΚΟΥΝ ????????????ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts