NIKONIKOS Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αν μου βρείς χώρο ευχαρίστως το ανεβάζω, αλλά στο myphone δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το βάλω στα αρχεία. Δοκίμασα να στο στείλω με email αλλά δυστυχώς αργούσε ο client. Μάλλον λόγω καταλήψεων οι mail servers του πανεπιστημίου είναι γεμμάτοι. http://ezshare.de/ Εδω ειναι ο χωρος σου:D Αφου το ανεβασεις ποσταρε το link.Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 ρε παιδια εχει αλλαξει κανεις οθονη στο 2020i του? μου επεσε και εσπασε στην κατω αριστερη μερια η οθονη. ποσο κανει και ποσο καιρο δεν θα εχω συσκευη θελω να μαθω, και αν μου κανουν αναβαθμιση και χασω τον τηλεφωνικο μου καταλογο που με ενδιαφερει. ευχαριστω εκ των προταιρων. Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 http://rapidshare.de/files/24517515/Xda2i_Radio1.04.00.rar.html Το WiFi μπορεί να κάνει την πρώτη φορά πάνω από 1 λεπτό να ενεργοποιηθεί, αλλά λειτουργεί τουλάχιστον χωρίς reset. Μην ξεχάσετε να πάρετε backup όλα τα δεδομένα, ατζέντα, my documents, recieved files, κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 ρε παιδια εχει αλλαξει κανεις οθονη στο 2020i του? μου επεσε και εσπασε στην κατω αριστερη μερια η οθονη. ποσο κανει και ποσο καιρο δεν θα εχω συσκευη θελω να μαθω, και αν μου κανουν αναβαθμιση και χασω τον τηλεφωνικο μου καταλογο που με ενδιαφερει. ευχαριστω εκ των προταιρων.πιστευω 200-250Ε,περιπου 5 μερες,το σερβις ειναι Α.Παρασκευη,αναβαθμιση σου κανουν μονο αν το ζητησης εσυ,τις επαφες σου μπορεις να τις εχεις αποθηκευμενες για παντα οτι και να γινει αν πας στο εναρξη-ρυθμισεις-συστημα και τσεκαρεις στο μονιμη αποθηκευση τις επαφες,δεν τις χανεις ουτε με φορματ,μετα τις επαναφερεις με τον ιδιο τροπο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 http://rapidshare.de/files/24517515/Xda2i_Radio1.04.00.rar.html Το WiFi μπορεί να κάνει την πρώτη φορά πάνω από 1 λεπτό να ενεργοποιηθεί, αλλά λειτουργεί τουλάχιστον χωρίς reset. Μην ξεχάσετε να πάρετε backup όλα τα δεδομένα, ατζέντα, my documents, recieved files, κτλ.σημαντικο το ποστ σου:) για να μην κανω κανενα λαθος..:O τρεχω απλα το αρχειο MaUpgradeut και ειμαι οκ;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKONIKOS Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 σημαντικο το ποστ σου:) για να μην κανω κανενα λαθος..:O τρεχω απλα το αρχειο MaUpgradeut και ειμαι οκ;:confused: Την ιδια απορια εχω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CURSEDDD Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλησπέρα παιδιά.Τώρα με την απορία μου αυτή θα ξενερώσω την συζήτηση που προηγήθηκε αλλα...Θα ήθελα να μάθω λοιπόν εαν υπάρχει κάποιο καλώδιο ή ανταπτοράκι στην αγορα που θα μετατρέπει την υποδοχη του Qtek(την τρύπα που μπαίνει στην βάση συγχρονισμού)σε usb υποδοχή για να δέχεται usb flash.Οχι τίποτα άλλο ,αλλά κρίμα δεν ειναι να να έχουμε τα usb flash-άκια με 1-2 Giga γεμάτα μπ3 και κάθε φορά να ειμαστε υποχρεωμένοι να πηγαίνουμε πρώτα στο PC για να φορτώνουμε μπ3 και ταινιες κτλ ή αλλιώς θα πρεπει να παρουμε καρτα 1 και 2 γιγα,δηλαδη και αλλα εξοδα.:mad: Παράθεση CURSEDDD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν γινεται αυτο που λες απο την στιγμη που το ppc δεν υποστηριζει usb host. EDIT ορθογραφικο (χεχεχε) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν γινεται αυτο που λες απο την στιγμη που το ppc δεν υποστιρηζει usb host. στο LOOX μου γινεται αλλα εχει απο την μανα του το ανταπτορακι. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Βεβαια, αλλο loox και αλλο 2020i ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simotemplar Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 -------metatherthike Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevie Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Λοιπον πριν δεκα μερες το 2020i αρχισε να μου κανει κατι περιεργα κολληματα και το ρολοι του εμενε πισω,το πακεταρισα και την πεμπτη το εστειλα με courier στην ace hellas,σε τηλ επικοινωνια που ειχα μαζι τους μου ειπαν οτι ειχε προβλημα η πλακετα και θα την αλλαζανε μεσα στα πλαισια της εγγυησης,σημερα το πρωι μου ηρθε πισω παλι ετοιμο και μαλιστα πληρωμενο απο αυτους το courier γιατι οπως μου ειπαν ηταν στην εγγυηση το μηχανημα οποτε πληρωνουν αυτοι το courier. Αυτα τα γραφω γιατι δεν πρεπει να λεμε μονο τα ασχημα για τις αντιπροσωπειες,τις εγγυησεις κλπ αλλα και τα καλα και εμενα ομολογω οτι μου φερθηκαν αψογα και ταχυτατα:D Παράθεση Όταν ενας άνθρωπος ειναι περιτυλιγμένος γύρω απο τον εαυτό του,δημιουργεί πολυ μικρό δέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 παιδια οταν η συσκευη μου ειναι σε κατασταση αναμονης και ενω εχει κλεισει δεν με ανιχνευουν αλλοι,οταν την ανοιξω με βλεπουν.την εχω βαλει να κλεινει σε 1 λεπτο,μετα το λεπτο δεν με βλεπουν,το λαμπακι ειναι μπλε πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενεργο,ειναι φυσιολογικο αυτο; στο s100 δεν συμβαινει αυτο,ας το τσεκαρει καποιος με 2020i να μου πει,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 το ιδιο μου εκανε και μενα μεχρι που εσπασε η οθονη. μετα την αλλαγη τις δεν νομιζω να βελτιωθει το προβλημα.:D Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2006 ευχαριστω για την απαντηση,δεν το εφτιαξες ακομα;ποσα σου ειπαν; καμμια 250αρου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 pedia voithia, eno mou dixnei enapominanta xoro stin karta mnimis px 120 apo 256mb anigo ti karta kai den fenete kanena arxeio mesa san na ine adia. ekana soft reseet hard reseet tipota dinxei pos den iparxei kanena arxeio mesa. ligi voithia, sas efxarsto poli ekto proteron. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 kalimera pedia, kai kati alo pou tha ithela na prostheso, ed okai kero moy stlenei ta sms dio fores giati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Εγώ πιστεύω ότι το 2020i αυτή τι στιγμή είναι το καλλίτερο ppc στην αγορά..σιγουρα ειναι ενα απο τα καλα,εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ,το s100-2020i-και το 9000;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το s100 έχει μικρή οθόνη για ppc και το 9000 ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Στο μηκος ειναι πιο μικρο απο το 2020ι σου παντως, η διαφορα ειναι μονο στο πλατος. Και για υψος οχι και πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Στίς φώτο πάντως φένεται σαν laptop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rf1 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ξέρει κανείς η εαν έχει αγοράσει ο ίδιος, θήκη οριζόντια για το Qtek 2020i ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Ξέρει κανείς η εαν έχει αγοράσει ο ίδιος, θήκη οριζόντια για το Qtek 2020i ???κανε εδω την ερωτηση σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=929 η στο επισημο του 2020i δεν σου κανω παρατηρηση αλλα το λεω για να μην ανοιγουμε συνεχως νεα θεματα αφου υπαρχουν αναλογα,για να μην χαθει καποιος καινουργιος και να ειναι ολα μαζεμενα,φιλικα Γιαννης;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 πιστευω 200-250Ε,περιπου 5 μερες,το σερβις ειναι Α.Παρασκευη,αναβαθμιση σου κανουν μονο αν το ζητησης εσυ,τις επαφες σου μπορεις να τις εχεις αποθηκευμενες για παντα οτι και να γινει αν πας στο εναρξη-ρυθμισεις-συστημα και τσεκαρεις στο μονιμη αποθηκευση τις επαφες,δεν τις χανεις ουτε με φορματ,μετα τις επαναφερεις με τον ιδιο τροπο;) επειδη εγω εχω παρει το τηλεφωνο απο καποιον αλλον που ειχε ηδη χρησιμοποιησει την μονιμη αποθηκευση πως γινεται να τα σβησω ολα απο εκει γιατι καθε φορα που θελω να κανω restore μου κανει restore και τις δικες του επαφες και γινεται ενας ατελειωτος χαμος! Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 λοιπον οπως εισαι τωρα με ολα τα τηλεφωνα σβησε αυτα που δεν θελεις αφου εχεις πρωτα εχεις ξετσεκαρει την επιλογη μονιμη αποθηκευση,τωρα αφου εχεις κρατησει αυτα που θελεις τσεκαρεις την επιλογη και την επομενη φορα θα σου μπουν σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts