Jump to content

[Επίσημο] Qtek 2020i

fnwokke
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει η δυνατοτητα ισως με καποιο handsfree να εχουμε και ραδιο στην συσκευη? :music:

Επισης η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι, και πιστευω και πολλοι που το εχουν ηδη, και το 9100 και ως επι το πλειστον λογω 2005.

Διλλημα.Τι να κανω λετε? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά , δουλεύει το η κλήση και η απόρριψη κλήση από το hands free που υπάρχει στο κουτί; Πρέπει να το σετάρω ;

Στην ηχογράφηση συνομιλίας,ακόμα και 5 δευτερόλεπτα να γράψω , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη μνήμη και ότι πρέπει να σβήσω κάποια αρχεια για να χωρέσει.

Από την άλλη έχω επιλέξει από τις επιλογές στην ηχογράφηση να γράφεται στην storage card στην οποία υπάρχει άπλετος χώρος.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα λάθους.

Τι κουφό είναι πάλι ασυτό; :cry:

Στην ηχογράφηση συνομιλίας,ακόμα και 5 δευτερόλεπτα να γράψω , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη μνήμη και ότι πρέπει να σβήσω κάποια αρχεια για να χωρέσει.

Από την άλλη έχω επιλέξει από τις επιλογές στην ηχογράφηση να γράφεται στην storage card στην οποία υπάρχει άπλετος χώρος.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μου βγάζει το μήνυμα λάθους.

Τι κουφό είναι πάλι ασυτό; :cry:

Ισχύει το ρητό ¨βγες και ξαναμπές¨ . Κάνε ένα soft reset και όλα θα γίνουν νορμάλ

Εντάξει. Λύθηκε με hard reset.

Α ρε windows αθάνατα... αν αρχίσουμε και τα format στα κινητά, μήπως κάνουμε την ζωή μας δύσκολη ρε παιδιά... :cool:

kalimera pedia. mipos mporei kapios filos na mou steilei tis rithiseis tis TIM gia GPRS,MMS,WAP. giati autes pou mou exei stilei itim den exoune kamia sxesi me to 2020ito e-mail mou einai manos_1966@yahoo.gr. sas efxaristo poli..

kalimera pedia. mipos mporei kapios filos na mou steilei tis rithiseis tis TIM gia GPRS,MMS,WAP. giati autes pou mou exei stilei itim den exoune kamia sxesi me to 2020ito e-mail mou einai manos_1966@yahoo.gr. sas efxaristo poli..

Επισης το ιδιο αν εχετε την καλοσυνη. :)

yiannis@b-online.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για δοκιμάστε και αυτά που θα βρείτε ΕΔΩ .....

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC

Εχω φτασει πολυ κοντα στην αγορα του 2020i γιατι εμενα προσωπικα με καλυπτουν τα εξης.

καταρχην P.D.A (Αυτο λεει πολλα)

μεγαλη οθονη

Κανονικη προσβαση στο ιντερνετ οπως και ο υπολογιστης κατι που ειναι το πιο σημαντικο για μενα.

Δεν μου αρεσουν και τοσο τα εξης.

W.M 2003 ενω κυκλοφορουν αμεσα 2005 (π.χ 9100 αλλα με μικροτερη οθονη και με μικροτερο επεξεργαστη κι αυτο μαλλον εκτος απο τις εφαρμογες θα εχει επιπτωση και στην πλοηγηση στο ιντερνετ.Τι λετε εσεις?Εχει σημασια ο επεξεργαστης σε αυτο?)

Δεν εχει φλας(9100 εχει)

Δεν εχει ραδιο(κανενα απο τα δυο.Με hands free?)

Καποια κολληματα ισως στο 2020i?

Οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και προσπαθω να παρω την τελικη μου αποφαση.

Αν φυσικα θελετε βοηθηστε με οσο μπορειτε.

Ευχαριστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο thread που πόσταρες τι περιμένεις να σου προτείνουμε; :p

Σοβαρά τώρα, επειδή αναφέρεις σαν πλεονέκτημα τη μεγάλη οθόνη, το 9100 θα σε χαλάσει λίγο (είχα S100 και ξέρω), αν έχεις τη δυνατότητα δες 2020i και S100 δίπλα-δίπλα για να καταλάβεις ακριβώς τη διαφορά 3.5"-2.8".

Τα W.M. 2005 δεν με έχουν εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό που να με κάνουν είτε να αλλάξω συσκευή είτε να τα εγκαταστήσω στη δική μου (πράγμα που προς το παρόν δε γίνεται). Πρέπει να "ωριμάσει" ακόμα λίγο το λειτουργικό και κυρίως, οι developers να ασχοληθούν πολύ ενεργά. Δε θα μπορούσα να φανταστώ το ppc μου χωρίς τα SPB Pocket Plus και Sprite Backup.

To φλας είναι όντως πλεονέκτημα του 9100, σε άλλους όμως χρειάζεται περισσότερο, σε άλλους έως και καθόλου.

Για ράδιο δεν ξέρω πολλά, έχω την εντύπωση ότι κάτι κυκλοφορεί σε τύπο handsfree.

Κολλήματα: Αυτά εξαρτώνται από το τι εφαρμογές έχεις βάλει στη συσκευή σου, αλλά και από το firmware. Προς το παρόν μου τη "σπάει" που δε δουλεύει σωστά το phonepad, αλλά κάνω υπομονή. Τα WM2005 δε νομίζω να μην παρουσιάζουν κανένα κόλλημα, αλλά δεν τα έχω δουλέψει ποτέ για να ξέρω στα σίγουρα.

Αυτά, και καλορίζικο ότι κι αν επιλέξεις. :)

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Στο thread που πόσταρες τι περιμένεις να σου προτείνουμε; :p

Χα! Χα! Καλο! συμφωνω ετσι ειναι.Ισως να θελω και λιγο σπρωξιμο για να παω να το παρω. ;)

Δε θα μπορούσα να φανταστώ το ppc μου χωρίς τα SPB Pocket Plus και Sprite Backup.

Τι ακριβως κανουν αυτες οι εφαρμογες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ακριβως κανουν αυτες οι εφαρμογες?

Ιδού:

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=18751

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=6846

Currently using:

Νίκος

Αυτο με το phone pad το εχω ακουσει τοσες φορες. Τι ακριβως δεν λειτουργει σωστα δλδ?

γιατι εμενα, νομιζω τουλαχιστον, οτι λειτουργει μια χαρα.

Spearfishing with greekdivers.com

Join us :)

Πήγαινε να γράψεις μήνυμα κι επέλεξε για τρόπο γραφής το phonepad.

Aν λειτουργήσει κανονικά και δε σε πετάξει στο default πληκτρολόγιο, τότε πες μας τι έκδοση firmware έχεις!

Currently using:

Νίκος

re pedia kalispera pira to qtek apo tin ace pepti proi ola kala evala ta programata den ekane tipota periergo, mehri pou piga na energopiiso to bluetooth apo to kato eikonodio (tipota nekra den katalavene tipota) to energopio apo ta setup ke ola ok. tin paraskevi to meimeri pao tajidi ke pao na setaro to gps pali ta idia opote epidi kano sinehia backup to kano hard reset ke oriste i othoni den kani efthigramisi me tipota. aurio tha ksanapao stin ace na do ti tha mou poune giati na to afiso pano den prokite (egaleo - agia paraskevi mera para mera den ginete) gia service tha tin arajo eki mehri na mou to ftiaksoun xoria oti den ida amesos oti ehi kapia simadia pou den ihe to qtek
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Guest lagoudakis
το πας στα κεντρικα στην Α,Παρασκευη;γιατι ξερω οτι το σερβις το εχει η teleservice που ειναι Αθηνων και Κηφισου στα πρακτορεια

το πας στα κεντρικα στην Α,Παρασκευη;γιατι ξερω οτι το σερβις το εχει η teleservice που ειναι Αθηνων και Κηφισου στα πρακτορεια

auto den to iksera les na mporo na to pao tin teleservice ehis kanis kapio tilefono

Το πήγα ace και το πήρα μετά από 2 ώρες μου ξανά άλλαξαν οθόνη είχαμε και κάποιον διάλογο με το κ. Δημητρίου (τεχνικός Δ/ντης) συστήθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση γιατί έχει ένα κτύπημα στο μέγεθος καρφίτσας στο επάνω σημείο (τώρα για τα αλλά κτυπήματα που απέκτησε μετά το πρώτο service δεν έχουν σημασία το ποιος τα έκανε). Εγώ πάντως επιμένω ότι το qtek έχει πρόβλημα

Παιδιά τώρα μερικές ερωτήσεις θα ήθελα να μου πείτε

1)όταν κανείς hard reset η οθόνη στην ευθυγράμμιση σας κολλάει καθόλου

2)όταν τελειώσει το πρώτο φόρτωμα και κάνει reset ποσό χρόνο κάνει να μπει

3)μετά από κανονικό reset ποσό χρόνο κάνει

Παιδιά μπορεί να δεχτεί αρχεία mp3 για ήχους ειδοποίησης; Δεν μιλάω για ήχους κλήσης, μιλάω για ήχους ειδοποίησης π.χ. νεό sms.

Κι αν ναι, σε ποιό folder πρέπει να τα ρίξω ούτως ώστε να τα εμφανίζει στην λίστα για να τα επιλέξω;