gdeme Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Επισης αντιμετωπιζω το εξης προβλημα :Καποια μυνηματα τα στελνει 2 φορες, ή τουλαχιστον ο παραληπτης τα παιρνει 2 φορες. Καμια ιδεα γιατι γινεται αυτο? Τα contacts μου ειναι γραμμενα στα Ελληνικα (αν αυτο παιζει ρολο) Στελνω μηνυματα με τα 2 default full keyboards of 2020i Το ιδιο φαινομενο παρατηρηθηκε και οταν εχω στειλει με το phone plus III 3.04v Τα contacts τα ειχα σε ενα 6600 και τα περασα μεσω BT ενα ενα για αποφυγη δυσαρεστων εκπληξεων (οπως να χασω καποια) (αν παλι αυτο παιζει ρολο) Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με τα sms. Δες παρακατω. Αρχικό Μήνυμα από vidavi Εχεις εγκαταστησει το Pocket Plus? Αν ναι πηγαινε Options--> Close Button-->Exceptions και προσθεσε το tmail.exe. Διαφορετικα οταν στελνεις μηνυμα μην κλεινεις την εφαρμογη των μηνυματων πριν σταλει το sms. Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 μηπως μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? δεν καταλαβα τπτ απο αυτα που εγραψες. Εχω εγκατεστημενο το phone plus III Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Μαλλον εχεις καποια εφαρμογη που κλεινει τα προγραμματα αυτοματα. Μεσα σε αυτες κλεινει και το tmail.exe. Αν το προγραμμα εχει επιλογη βαλε το tmail.exe να μην κλεινει ή μην κλεινεις την εφαρμογη των sms πριν σταλει το sms. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω. Ποια εφαρμογη μπορει να κλεινει το tmail.exe? Εχω εγκατεστημενο το phone plus III.Δεν βρηκα καποια επιλογη σαν αυτη που αναφερετε πιο πανω. Παρατηρησα το εξης. Αν κλεισω το προγραμμα των sms το μηνυμα κολλαει στο outbox. Εσυ πως το ξεπερασες?Eιχες το phone plus III ? Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω. Ποια εφαρμογη μπορει να κλεινει το tmail.exe? Εχω εγκατεστημενο το phone plus III.Δεν βρηκα καποια επιλογη σαν αυτη που αναφερετε πιο πανω. Παρατηρησα το εξης. Αν κλεισω το προγραμμα των sms το μηνυμα κολλαει στο outbox. Εσυ πως το ξεπερασες?Eιχες το phone plus III ? Κάτι τέτοια μου έκανε κι εμένα με τα μυνήματα (δεν έβλεπε καθόλου τα εισερχόμενα) και απεγκατέστησα το Phone Plus III και ησύχασα... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Εξακολουθω να μην καταλαβαινω. Ποια εφαρμογη μπορει να κλεινει το tmail.exe? Εχω εγκατεστημενο το phone plus III.Δεν βρηκα καποια επιλογη σαν αυτη που αναφερετε πιο πανω. Παρατηρησα το εξης. Αν κλεισω το προγραμμα των sms το μηνυμα κολλαει στο outbox. Εσυ πως το ξεπερασες?Eιχες το phone plus III ? Ειχα το POCKET PLUS αλλα πιστευω οτι και το phoen plus πρεπει να εχει αυτη την επιλογη καπου. Τι να σου πω. Απεγκατεστησε την εφαρμογη αν δεν σου ειναι τοσο χρησιμη ή στειλε ενα email στην εταιρεια που δημιουργησε το phone plus και αναφερε το προβλημα. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Βρηκα ομως νομιζω την λυση του προβληματος. Ειχα εγκατεστημενο το magic Button το οποιο ουσιαστικα δουλευει στο background ως task manager. αλλαξα την επιλογη του και απο κλεισιμο οταν πατα Χ εβαλα να το κανει minimize. Ετσι στελνω μηνυμα ,παταω να βγω απο τα μηνυματα και ουσιαστικα απλα φευγει το παραθυρο αλλα η εφαρμογη δουλευει. Στις ως τωρα δοκιμες ειναι μια χαρα. ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Μολις επικοινωνησε μαζι μου η ACE HELLAS και με ενημερωσαν οτι συντομα το θεμα με το wifi θα λυθει αφου εχει παει στην HTC για να βρεθει λυση. Περιμενουμε λοιπον.Απο οτι φανηκε παντως η ACE ειναι μεσα στα πραγματα και παρακολουθει και τα λεγομενα μας εδω και πολυ σωστα δεν απανταει στα FORUM και μαλλον καταλαβαινεται γιατι. Με ενημερωσαν επισης οτι το site θα αλλαξει συντομα και θα μπει και καποιο section με ανακοινωσεις οπως αυτη με το wifi (οτι θα λυθει συντομα). Ασχετα με αυτα να σας πω οτι το WIFI οταν το ενεργοποιω εστω και με soft reset μου ειναι πλεον τελειως απαραιτητο και λειτουργει αψογα. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τι προτεινετε αναμεσα σε αυτο και το hp ipaq hw6515? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Τι προτεινετε αναμεσα σε αυτο και το hp ipaq hw6515? ma fysika to 2020i :up: :yahoo: !!! Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Mηπως μπορειται να μου δικαιολογησετε και την επιλογη σας? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 1ον Δεν εχει προβληματα ασυμβατοτητας στα software λογω οθονης (το 6515 εχει τετραγωνη οθονη) 2ον Εχει wireless ενσωματομενο 3ον Ελληνικα 4ον Υποστιριξη στην Ελλαδα 5ον 2 χρονια εγγυηση 6ον Περισσοτερα περιφερειακα Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 epidi to pocket plus 3 mou ekane kolpakia thelo na to vgalo alla kseri kanis na mou pi kapio programa gia na eho kapia programata sto desktop gia amisi prosvasi opos diladi ekanes me to pocket plus Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 1ον Δεν εχει προβληματα ασυμβατοτητας στα software λογω οθονης (το 6515 εχει τετραγωνη οθονη) 2ον Εχει wireless ενσωματομενο 3ον Ελληνικα 4ον Υποστιριξη στην Ελλαδα 5ον 2 χρονια εγγυηση 6ον Περισσοτερα περιφερειακα Symfonw kai epaf3anw! ;) 7) 64 MB ROM - 64 MB SDRAM enw to 2020i exei 128/128 8) Epe3ergasth sta 312 MHz enw to 2020i 520Mhz 9) to mono kalo pou exei to 6515 einai oti uparxei enswmatomeno kai to GPS. (ekanan kai kati swsto :P) alla kai pali ti na to kaneis me tetragonh o8onh? anyway.. afta eixa na pros8esw kai egw... Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Με ολα αυτα που μου λετε θα επρεπε μαλλον ηδη να το εχω παρει. Αλλα αν θες να γραψεις μυνημα δεν ειναι λιγο δυσκολο χωρις πληκτρολογιο? Και κατι ακομη, μπορω φανταζομαι να βαλω φωτο σε καθε επαφη και οταν με καλουν να εμφανιζεται κιολας αναλογα? Και απο που λετε κατα την γνωμη σας να το αγορασω? Ευχαριστω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Αλλα αν θες να γραψεις μυνημα δεν ειναι λιγο δυσκολο χωρις πληκτρολογιο? Και κατι ακομη, μπορω φανταζομαι να βαλω φωτο σε καθε επαφη και οταν με καλουν να εμφανιζεται κιολας αναλογα? Και απο που λετε κατα την γνωμη σας να το αγορασω? Aν είσαι "μηνυματάκιας", ναι, θα δυσκολευτείς λίγο στην αρχή, όλα είναι όμως θέμα συνήθειας. Υπάρχει ενσωματωμένο πρόγραμμα για αντιστοίχιση φωτό σε επαφές. Μπορείς μάλιστα να ρυθμίσεις και το μέγεθος της φωτό που θα εμφανίζεται. Πάρτο από το πλαίσιο. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Πάρτο από το πλαίσιο. MHN το παρεις απο το ΠΛΑΙΣΙΟ η γενικά απο πουθενα αλου εκτος και εάν θες να τα σκασεις!! Παρτο απο ΕΔΩ και με τα cash που θα γλυτώσεις παρε και SD καρτουλα απο ΕΔΩ ! ;) :cool: nikoleon σε βρίσκω αδιάβαστο στις τιμές!! :p Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ωχ, μπράβο ρε Άκη, δεν περίμενα να δω τέτοια τιμή από τώρα στην Ελλάδα! Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Ωχ, μπράβο ρε Άκη, δεν περίμενα να δω τέτοια τιμή από τώρα στην Ελλάδα! Δυστιχος φιλε μου και εγω πριν 3-4 μερες το ανακάλυψα... και εγω 720 το πηρα (αλλα όχι απο το πλαίσιο :p ) Μου τιν σπάει να ψονίζω απο ένα μαγαζι μονο και μονο επειδή έχει όνομα "Πλαισιο" ή "Γερμανός" ή οτιδήποτε άλο.. γιατι στο 99,9% πληρώνεις το όνομα ενώ υπαρχουν τόσα μαγαζιά αλλα και e-shops που μπορέις να βρείς άνετα ότι ψάχνείς χωρίς να θυσαυρίζουν οι ηδη πλούσιοι που πέρνουν οτι πέρνουν κοψοχρονιά (λόγο αλυσίδας καταστημάτων και φυσικά τεράστιας ποσοτικής παραγγελιας ) και στο πουλάνε με κέρδος τουλάχιστον 35-40% για να μην πώ και παραπάνω και φανώ υπερβολικός. Οποτε βλέπεις τους εκάστοτε χαρτογιακαδες-εκμεταλευτες και σου κυκλοφορουν με τα Hammer τις Porsche κτλ κτλ.... Αλλα επειδη εχω βγει εκτός θέματος με επαναφέρω στην τάξη... :p Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για την εξυπηρετηση σας που ειναι αψογη και αμεση και που φυσικα επλιζω να συνεχιστει και μετα την αγορα μου μιας και ειναι η πρωτη φορα που θα παρω τετοια συσκευη και σιγουρα θα εχω τις αποριες μου μιας και μεχρι τωρα αγοραζα μονο κινητα. Ειναι ενταξει η αγορα απο αυτο το site ομως η ισως εχω καποιο προβλημα? Η αληθεια ειναι οτι η τιμη που το δινει συμφερει παρα πολυ παντως. Και παλι ευχαριστω παρα πολυ!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μολις ειδα το site που μου προτεινατε και μιλησα και τηλεφωνικα και με καποιον υπευθυνο ο οποιος μου ειπε οτι δυστυχως το προιον εχει εξαντληθει και η αντιπροσωπεια του ειπε οτι θα το εχουν παλι διαθεσιμο σε 15 με 20 μερες περιπου και φυσικα αναλογα πως θα τους το τιμολογησουν θα διαμορφωθει και η τιμη του η οποια μπορει να ειναι και ιδια η και πιο ακριβα. Αυτα ειναι τα λεγομενα του υπευθυνου. Επισης μου προτεινε μια αλλη συσκευη ονοματι voq. Ξερετε κατι για αυτην την συσκευη που μου προτεινε? Και επισης τι λετε? Να περιμενω η να ψαχτω σε κανενα αλλο site αλλα με περιπου ιδια τιμη φυσικα. Και παλι ευχαριστω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 kalispera pedia. an mporei kapios na me voithisei me rithmiseis gprs-mms-modem. meta apo nanavathmisi tou frimware. exasa oles tis rithmiseis. ksekinao na tis kano alla antimetopizo provlima me to modem, mou zitaei na oriso auton ton tipo modem (Cellural Line (GPRS) )alla tetios tipos sto kinito den iparxeioi monoi tipoi pou einai diathesimoi einai (Bluetooth,bluetooth Dialup Modem,Generic IrDA,Hayes Compatible on COM1:,Γραμμη Κιν. Τηλ., Γραμμη Κιν.Τηλ.(GPRS).autoi oi tipoi modem iparxoune an mporei kapios na me voithisi, sas efxaristo. panta milame gia to 2020i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 kalispera pedia. an mporei kapios na me voithisei me rithmiseis gprs-mms-modem. meta apo nanavathmisi tou frimware. exasa oles tis rithmiseis. ksekinao na tis kano alla antimetopizo provlima me to modem, mou zitaei na oriso auton ton tipo modem (Cellural Line (GPRS) )alla tetios tipos sto kinito den iparxeioi monoi tipoi pou einai diathesimoi einai (Bluetooth,bluetooth Dialup Modem,Generic IrDA,Hayes Compatible on COM1:,Γραμμη Κιν. Τηλ., Γραμμη Κιν.Τηλ.(GPRS).autoi oi tipoi modem iparxoune an mporei kapios na me voithisi, sas efxaristo. panta milame gia to 2020i Γραμμη Κιν.Τηλ.(GPRS) = Cellular Line (GPRS) Afth einai h epilogh pou psaxneis. Παράθεση "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 tora ta diskola, apo exthes to vradi i misi othoni den litourgi ehi vgali mia diagonia mauri grami i opia den ksero pos egine. tha pao to qtek stin ace aurio to proi, alla auto pou me anisihi einai oti prin 1 mina mou ihe pesi ke ehi 2 simadakia ke fovame oti i egiisi tha pai peripato opote mipos kseri kanis poso tha pai i othoni kai poso xrono kani? Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts