bergyr Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Παιδιά το πήρα απο το πλαίσιο 799 ευρώ και σερφάρω από το σταρμπακς στη Γλυφάδα.Φοβερη ποιότηταΟι φωτο τι λένε; Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Οι φωτο τι λένε; κοιτα στο review του 2020ι απο το myphone εχει καποιες φωτο εκει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdeme Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 1.ohi den mporis na to girisis se elinika.(rotisa me email tin ace ke mu apantise arnitika) Αν δεν γυριστει στα ελληνικα το μενου, και εστω οτι δεν μπορω να στειλω ελληνικα. Τα μηνυματα που θα μου ερχονται στα ελληνικα θα τα διαβαζει? Οταν σερφαρω σε σελιδεσ με ελληνικους χαρακτηρες θα τους διαβαζει? Παράθεση Spearfishing with greekdivers.com Join us :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Αν δεν γυριστει στα ελληνικα το μενου, και εστω οτι δεν μπορω να στειλω ελληνικα. Τα μηνυματα που θα μου ερχονται στα ελληνικα θα τα διαβαζει? Οταν σερφαρω σε σελιδεσ με ελληνικους χαρακτηρες θα τους διαβαζει? και τα μηνυματα θα διαβαζει και τις σελιδες θα ανοίγει δεν υπαρχει προβλημα .εγω πριν το 2020ι ειχα to jam kai έκανα τα παντα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Οι φωτο τι λένε; από το jam (s 100) ειναι καλυτερες δεν σου βγαζουν την πιστη για ρυθμισεις,και βεβαια εινα και τι ζητας ,αν θελεις τελεια ποιοτητα τα σκας και περνεις φωτογραφικη,οι περισσοτεροι νομιζω δεν παιρνουμε το 2020i,s100,ή οποιοδηποτε αλλο pocket pc phone για photo. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 από το jam (s 100) ειναι καλυτερες δεν σου βγαζουν την πιστη για ρυθμισεις,και βεβαια εινα και τι ζητας ,αν θελεις τελεια ποιοτητα τα σκας και περνεις φωτογραφικη,οι περισσοτεροι νομιζω δεν παιρνουμε το 2020i,s100,ή οποιοδηποτε αλλο pocket pc phone για photo. σωστά,αν και ανταποκρινόνται για μια απλή φωτογράφιση... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikm Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 kalispera kai apo mena molis egina kai ego katoxos enos 2020i. uelo na rotiso pos einai to sima se aytoys poy to exoyn kai enoo gia to komati san kinito tilefono, giati emena isteri se sima kai se sxesi pante me ena nokia 6600 poy eixa!! akoma uelo ena programataki poy na moy dixni tin staumi tis mpatarias alla na min einai poli bari. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 kalispera kai apo mena molis egina kai ego katoxos enos 2020i. uelo na rotiso pos einai to sima se aytoys poy to exoyn kai enoo gia to komati san kinito tilefono, giati emena isteri se sima kai se sxesi pante me ena nokia 6600 poy eixa!! akoma uelo ena programataki poy na moy dixni tin staumi tis mpatarias alla na min einai poli bari. Φιλε μου καλοριζικο!Για το προγραμ.που θελεις πηγαινε εδω:http://www.pdagold.com/software/list.asp?p=1 εχει πολλα και διαφορα!!Απο σημα παντως,δεν εχει τοσο καλο,οσο τα ερικσον η τα νοκια,ειδικα σε κλειστους χωρους!Το εχω και εγω το κιν.και ξερω.Παντως ειναι φοβερο κιν.!! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikm Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 eine ontos file moy apisteyta kalo ,omorfo polles litoyrgies!! antimetopizo ena problima mono me to destinator sxetika me ta tollroads kata ta alla ola kala! esi ti alla programatakia exeis eggatastisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 eine ontos file moy apisteyta kalo ,omorfo polles litoyrgies!! antimetopizo ena problima mono me to destinator sxetika me ta tollroads kata ta alla ola kala! esi ti alla programatakia exeis eggatastisi? Εγω εχω το betaplayer για να δειχνει mp4 βιντεο και αλλα φορματ που δεν τα παιζει το win media player και μερικα ακομα προγρ.αλλα αν πας στο σαιτ που σου ειπα,θα βρεις διαφορα χρησιμα προγρ.που δεν θυμαμαι τωρα.Ψαξτο λιγο! ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 paidia ego pantws to pira apo to http://www.play247.gr poy kata tin gnomi mou exei tis kaliteres times apo olous kai einai kai aksiopistos! kata ta alla einai apexto! Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maikm Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 vre pedia otan xrisimopio mia dikia moy foto gia gia to desktop tin dixni san na exei mprosta mia uampada eno otan tin idia foto tin blepis me to programa gia is fotografies tin dixni mia xara! ta dika toy ta 2 uemata poy exei ta dixni pentakauara! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomby Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Δέν είναι λίγο άσχετο και (σχεδόν) ύποπτο να μήν μπορεί να πάρει τα Ελληνικα (για πληκτρολόγιο μιλάω) από την ACE Hellas μονο και μόνο επειδή δέν αγοράστηκε απο την Ελλάδα ; Από την άλλη υπάρχουν πολλά προγραμματα για Ελληνικά πληκτρολόγια που θα μπορούσαν να παίξουν (;) όπως και σε άλλα PDA. Κάνω λάθος ; Νομίζω οτι το 2020 ενός φίλου έπαιζε ελληνικά με τα Ελληνικά της Paragon του Loox 600 !!! Παράθεση Resurrection Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Κοιταξε, το προβλημα με την Ace δεν συνανταται μονο εδω αλλα σε ολες τις συσκευες της και προφανως ειναι παραλογο. Τωρα παλι εσυ μπορεις να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο με εφαρμογες τριτου κατασκευαστη... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδια,γνωριζει κανεις αν και ποτε θα λειτουργισει το sait της Qtek,για κατεβασμα του firmware κλο.για μας,με το Qtek 2020i?Περιμενω τοσο καιρο!!Τους εστειλα και email πριν 2 μερες,αλλα ακομα δεν μου απαντησαν!!! :mad: Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 re paidia apo esas pou katexete to 2020i kserete tipota gia to pos rithmizete kai leitourgei to wirelles? Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Δέν είναι λίγο άσχετο και (σχεδόν) ύποπτο να μήν μπορεί να πάρει τα Ελληνικα (για πληκτρολόγιο μιλάω) από την ACE Hellas μονο και μόνο επειδή δέν αγοράστηκε απο την Ελλάδα ; Κοίταξε να δεις πως έχει η κατάσταση. Τα Qtek που πωλούνται στην Ελλάδα έχουν εισαχθεί από την ACE και ως αποτέλεσμα έρχονται με ενσωματομένη ελληνική υποστήριξη. Για να υπάρξει όμως η ελληνική υποστήριξη, πρέπει κάποιος να την φτιάξει (να κάνει τις μεταφράσεις κλπ). Αυτό το κάνει η ACE Hellas, και κάπως πρέπει να βγάλει τα λεφτά της. Αυτό το κάνει πουλώντας τις συσκευές σε τιμές υψηλότερες από αυτές του εξωτερικού (όπου το localization έχει ήδη γίνει από την microsoft). Για αυτό και δεν μπορεί να διαθέσει το ελληνικό λογισμικό σε όσους δεν έχουν αγοράσει την συσκευή από Ελλάδα :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδια με τα WM 5.0(Magneto)παιζει τιποτα?Μπαινουν στα 2020i,η ειναι μονο για τα 2020? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Πιστευω πως αν κανουν στο 2020 δεν εχουν κανενα λογω να μην κανουν στο 2020i. Υποθεσεις κανω ομως... :O Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Πιστευω πως αν κανουν στο 2020 δεν εχουν κανενα λογω να μην κανουν στο 2020i. Υποθεσεις κανω ομως... :O Κοιτα,απ'οτι δοκιμασα,δεν πρεπει να κανει!Αν εχεται κατι νεοτερο,πειτε το..! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Δέν είναι λίγο άσχετο και (σχεδόν) ύποπτο να μήν μπορεί να πάρει τα Ελληνικα (για πληκτρολόγιο μιλάω) από την ACE Hellas μονο και μόνο επειδή δέν αγοράστηκε απο την Ελλάδα ; Από την άλλη υπάρχουν πολλά προγραμματα για Ελληνικά πληκτρολόγια που θα μπορούσαν να παίξουν (;) όπως και σε άλλα PDA. Κάνω λάθος ; Νομίζω οτι το 2020 ενός φίλου έπαιζε ελληνικά με τα Ελληνικά της Paragon του Loox 600 !!! Τι σκας αγόρι μου? Αφου εσύ έτσι και αλλιώς τα προτιμάς τα windows στα Αγγλικά. ;) Ελληνικό Keyboard μπορείς να βάλεις όποιο βρείς πρόχειρο. H Paragon έχει βγάλει και πιο καινούριο από αυτό που έχεις και προσφέρει και αναβάθμιση στους νόμιμους χρήστες της! Αϊντε κοίτα κανά site τεμπέλη... :p Ρ.S. Γιατί δεν με ρωτάς αυτά από κοντά και με αναγκάζεις να γράφω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Παιδια,τελικα μπορουμε να αναβαθμισουμε τα Qtek 2020i μας,σε WM 2005(magneto)?Καποιοι λενε οτι μπορουμε,καποιοι οχι!Ξερει κανεις να μας πει κατι σιγουρο?Εγω παντως που δοκιμασα δεν τα καταφερα,εκτος και αν δεν εκανα κατι σωστα!Αναρωτιεμαι παντως,αφου γινεται στα 2020,γιατι να μη γινεται και στα δικα μας? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. May 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Τι να το κάνεις ...αφού δεν θα τρέχουν πολλά από τα προγράμματα που μας ενδιαφέρουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazzedout Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Η Vodafone το δίνει? Έχει ρωτήσει κανείς? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Παιδια,τελικα μπορουμε να αναβαθμισουμε τα Qtek 2020i μας,σε WM 2005(magneto)?Καποιοι λενε οτι μπορουμε,καποιοι οχι!Ξερει κανεις να μας πει κατι σιγουρο?Εγω παντως που δοκιμασα δεν τα καταφερα,εκτος και αν δεν εκανα κατι σωστα!Αναρωτιεμαι παντως,αφου γινεται στα 2020,γιατι να μη γινεται και στα δικα μας?[/QUOT estila email stin ace ke mu apantise: Τα Windows Mobile 5.0 δεν μπορείτε να τα εγκαταστήσετε καθώς δεν είναι προϊον το οποίο πωλείται στο ράφι αλλά έρχεται προεγκατεστήμενο με τη συσκευή. Οι πρώτες συσκευές με Windows Mobile 5.0 αναμένονται τον Οκτώβρη. ta simperasmata dika sas!! Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts