bill_viper Δημοσιεύτηκε February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2005 Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες, Λοιπόν,ελληνικά έχω κανονικά στο pc και μπορώ να γράψω & να διαβάσω είτε στο νετ είτε σε κάποιο έγγραφο. Το πρόβλημα μου είναι ότι μερικές εφαρμογές δε "θέλουν" με τίποτα να δουν/διαβάσουν ελληνικά. Π.χ οι ελληνικοί υπότιτλοι στις divx ταινίες εμφανίζονται σανσκριτικά. Τα properties του printer μία από τα ίδια.Θέλω να εκτυπώσω ένα έγγραφο και βλέπω αυτό.Όπως θα δείτε στο screenshot ελληνικά μπορείς να γράψεις και να διαβάσεις κανονικότατα στο word (στην προκείμενη). Εννοείται πως τα regional settings τα έχω ρυθμίσει σωστά και κατάλληλα. Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτό,κάθε βοήθεια σας πολύτιμη. :) Υ.Γ Νο.1: Προέρχομαι από φορμάτ Υ.Γ Νο.2: Μην πιαστείτε μόνο από το παράδειγμα του εκτυπωτή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Αυτό που βλέπω είναι μάλλον start-settings-control panel, regional & language options, tab advanced και φυσικά greek... έχει πολλά greek...είναι διαλέγμενα όλα?? το έχεις κάνει και δεν δουλεύει?? Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Ναι,και το Greek της καρτέλας είναι επιλεγμένο κι αυτά των επιλογών. Ότι έχει σχέση με άλλες γλώσσες π.χ Cyrillic κτλ. είναι disabled. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Το πρόβλημα στον printer ενδέχεται να είναι άσχετο με τα υπόλοιπα. Θα έκοβα το κεφάλι μου ότι για το πρώτο πρόβλημα φταίει η ρύθμιση που σου πρότεινε ο φίλος παραπάνω, αλλά αφού δεν είναι αυτό υποθέτω είτε ότι ο driver της HP είναι σε άλλη γλώσσα, είτε ότι σου λείπει κάποια γραμματοσειρά. Όσο για τα άλλα προβλήματα που λες, αυτά συνήθως οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή encoding/charset στο εκάστοτε πρόγραμμα. Για το συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις, πρέπει να μας πεις με ποιό πρόγραμμα/codec κάνεις render τους υπότιτλους στα avi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Μετά από μία όμορφη ολονυχτία,έφαγε φορμάτ. :( Το πρόβλημα με τον εκτυπωτή μετά το φορμάτ λύθηκε,δε μπόρεσα να βρω όμως από που προήλθε. Καθώς επίσης και οι υπότιτλοι στα divx. Ότι πρόγραμμα είχα πριν τα ίδια του έβαλα πάλι και τώρα λειτουργεί κανονικά.:wacko: Μάλλον για όλα φταίνε τα fonts,τα είχαν παίξει.Ούτε με Windows repair δε διορθώθηκαν. Bootαρα και με το SuperWinPE αλλά και πάλι τα ίδια. Τέσπα,τώρα όλα (μέχρι στιγμής) λειτουργούν κανονικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Άβυσσος η ψυχή των XP :D Άλλη φορά να ελέγχεις μετά από format αν "έκατσε" καλά το OS. Αν όχι άμεσα reinstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Άβυσσος η ψυχή των XP :D Άλλη φορά να ελέγχεις μετά από format αν "έκατσε" καλά το OS. Αν όχι άμεσα reinstall Σωστοοοοός!!;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Μετά από μία όμορφη ολονυχτία,έφαγε φορμάτ. :( Εμ στο έλεγα ότι αφού δεν διορθωνόταν το πρόβλημα από το Regional settings, θα κατέληγες εκεί... :( Τώρα σε τι οφείλεται το πρόβλημα, άντε βρες το. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Εμ στο έλεγα ότι αφού δεν διορθωνόταν το πρόβλημα από το Regional settings, θα κατέληγες εκεί... :( Τώρα σε τι οφείλεται το πρόβλημα, άντε βρες το. Και...βάζω τιμωρία στον εαυτό μου να γράψω 100 φορές "άλλη φορά δε θα ξεχάσω να πάρω ghost!" :p Όπως είπε κι ο EyE άβυσσος η ψυχή των Win... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts