melampous Δημοσιεύτηκε November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2016 Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά smartphone (android) μέχρι 150 ευρώ, άντε 170 βαριά αν πρόκειται για κάτι καλό. Αυτό που θέλει είναι να μην έχει πολλά κολλήματα, άρα τουλάχιστον 2gb ram και καλή κάμερα (όσο το δυνατόν αυτό). Από διαστάσεις θα τον βόλευε 5άρα οθόνη, αν και έχει δει το Moto G4 (5,5") και του άρεσε πολύ, αν και δεν τον βόλεψε ιδιαίτερα στο χέρι. Κοιτάει και το Huawei P8 Lite, του πρότεινα κι εγώ το Xiaomi Redmi 3s (2/16 ή 3/32), χωρίς όμως να γνωρίζω ποια από τα ελληνικά σκρουτζομάγαζα διαθέτει την official stable rom που περιλαμβάνει και την 800αρα μπάντα. Ποια η γνώμη σας; Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Υ.Γ. (1) Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα (αυστηρό αυτό) Υ.Γ. (2) Δεν θέλει να ασχοληθεί με αλλαγές rom κλπ. Το θέλει για χρήση out of the box Υ.Γ. (3) Προτιμάει τελικά οθόνες 5", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκλείσει μια πολύ καλή επιλογή αν αυτή αφορά σε μεγαλύτερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά smartphone (android) μέχρι 150 ευρώ, άντε 170 βαριά αν πρόκειται για κάτι καλό. Αυτό που θέλει είναι να μην έχει πολλά κολλήματα, άρα τουλάχιστον 2gb ram και καλή κάμερα (όσο το δυνατόν αυτό). Από διαστάσεις θα τον βόλευε 5άρα οθόνη, αν και έχει δει το Moto G4 (5,5") και του άρεσε πολύ, αν και δεν τον βόλεψε ιδιαίτερα στο χέρι. Κοιτάει και το Huawei P8 Lite, του πρότεινα κι εγώ το Xiaomi Redmi 3s (2/16 ή 3/32), χωρίς όμως να γνωρίζω ποια από τα ελληνικά σκρουτζομάγαζα διαθέτει την official stable rom που περιλαμβάνει και την 800αρα μπάντα. Ποια η γνώμη σας; Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Υ.Γ. (1) Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα (αυστηρό αυτό) Υ.Γ. (2) Δεν θέλει να ασχοληθεί με αλλαγές rom κλπ. Το θέλει για χρήση out of the box Υ.Γ. (3) Προτιμάει τελικά οθόνες 5", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκλείσει μια πολύ καλή επιλογή αν αυτή αφορά σε μεγαλύτερη οθόνη. διευκρινιση για το 3s. το οτι θα εχει official global rom αυτο δε σημαινει οτι υποστηριζει 800mhz. μεχρι στιγμης δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν οτι τροποποιωντας τη rom ενεργοποιουνται-ξεκλειδωνονται συχνοτητες στη συγκεκριμενη συσκευη, αν και κατι τετοιο εχει γινει σε αλλες συσκευες. αρα εαν θες 800mhz θα πρεπει να αγορασεις την εκδοση του 3s που ονομαζεται international η οποια συνοδευεται και απο ευρωπαϊκο φορτιστη αντι κινεζικο. παραδειγμα. αν σου επιβεβαιωσουν απο το καταστημα οτι το 3s φοραει official global stable rom (που ειναι η καταλληλοτερη κατα τη γνωμη μου) τοτε με το που το παρεις, κανεις update μεσω wifi αυτοματα, θα παει στη νεοτερη εκδοση και θα εχει ελληνικα και εισαι οκ, δε χρειαζεσαι πειραγματα. Edited November 27, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Οκ! Σε σχέση με τα κινητά που ανέφερα, εσύ προτείνεις το Xiaomi τελικά; Ξέχασα να αναφέρω ότι ο φίλος θέλει να είναι dual sim αλλά να μπορεί να βάλει και κάρτα μνήμης (τρεις υποδοχές δηλαδή). Το Xiaomi πληρεί αυτή την προυπόθεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Οκ! Σε σχέση με τα κινητά που ανέφερα, εσύ προτείνεις το Xiaomi τελικά; Ξέχασα να αναφέρω ότι ο φίλος θέλει να είναι dual sim αλλά να μπορεί να βάλει και κάρτα μνήμης (τρεις υποδοχές δηλαδή). Το Xiaomi πληρεί αυτή την προυπόθεση; το redmi 3s δεν εχει ξεχωριστη θεση για sd, ειναι κοινη με τη μια sim. αν ομως παρει την εκδοση 3/32 συνηθως αρκουν τα 32gb αντι καρτας sd. αλλιως κοιταει αλλο μοντελο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Οκ, σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! Σε αυτή την κατηγορία τιμής έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο κινητό πέρα από το xiaomi; Ή σε αυτά τα χρήματα (μέχρι 150 ευρώ) είναι μονόδρομος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αν το αγοράσετε από Ελλάδα, τότε ίσως καλύτερα το p8 lite. Θα έχει όλες τις μπάντες, εγγύηση και εσύ το κεφάλι σου ήσυχο να μην μπλέκεις με ρομ κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Κι εγώ το p8 lite ψηφίζω απλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1. το λειτουργικό της huawei (δεν έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει όμως ότι είναι λίγο "περίεργο") 2. η αυτονομία του λόγω της μικρής μπαταρίας που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 J5 2016 Που οπως αναγράφεται ειναι 2016 μοντέλο..Δεν βλεπω τον λογο να παρει κανεις το p8 lite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Καλό είναι το J5 2016 αλλά λίγο πιο ακριβό... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Κι εγώ το p8 lite ψηφίζω απλά με προβληματίζουν δύο πράγματα: 1. το λειτουργικό της huawei (δεν έχω προσωπική εμπειρία, έχω ακούσει όμως ότι είναι λίγο "περίεργο") 2. η αυτονομία του λόγω της μικρής μπαταρίας που έχει Το λειτουργικό του είναι το μόνο που δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Αν δουλέψεις emui, με τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που προσφέρει, θα αισθάνεσαι ότι όλα τα άλλα βρίσκονται σε Νηπιακό στάδιο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. November 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Οκ! Αναφορικά με την μπαταρία του όμως που είναι μικρή; Τι αυτονομία έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts