Jump to content

Τα πάντα για το Vodafone live! & Vodafone 360

Gka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτό που λες δεν υπάρχει. Κοίταξε πιο προσεκτικά τι ακριβώς παρέχει το Vodafone live unlimited...

http://www.vodafone.gr/portal/assets/images/blank.gif

Απο το Vodafone.gr

Vodafone live! Unlimited

Με το πρωτοποριακό πακέτο υπηρεσιών του Vodafone live! Unlimited απολαμβάνετε τα καλύτερα του Vodafone live! μόνο με 5 € (με Φ.Π.Α.) το μήνα.

Στα μηνιαία προνόμια σας περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

• Δωρεάν πλοήγηση στο Vodafone live! (χωρίς χρέωση για το εισιτήριο εισόδου)
  • Πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια του live! TV (Ισχύει μόνο για τους πελάτες οι οποίοι έχουν Vodafone live! 3G συσκευή).
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία Αθηνόραμα.
  • Ένα πολυφωνικό ringtone της αρεσκείας σας.

Εκτός και εάν έχει δωρεάν πλοήγηση μόνο για το Vodafone Live! και δεν έχει δωρεάν πλοήγηση εκτός του Vodafone Live!:worry:

• Απαντήσεις 976
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.vodafone.gr/portal/assets/images/blank.gif

Απο το Vodafone.gr

Vodafone live! Unlimited

Με το πρωτοποριακό πακέτο υπηρεσιών του Vodafone live! Unlimited απολαμβάνετε τα καλύτερα του Vodafone live! μόνο με 5 € (με Φ.Π.Α.) το μήνα.

Στα μηνιαία προνόμια σας περιλαμβάνονται τα παρακάτω:

• Δωρεάν πλοήγηση στο Vodafone live! (χωρίς χρέωση για το εισιτήριο εισόδου)
  • Πρόσβαση στα ελληνικά κανάλια του live! TV (Ισχύει μόνο για τους πελάτες οι οποίοι έχουν Vodafone live! 3G συσκευή).
  • Πρόσβαση στην υπηρεσία Αθηνόραμα.
  • Ένα πολυφωνικό ringtone της αρεσκείας σας.

Εκτός και εάν έχει δωρεάν πλοήγηση μόνο για το Vodafone Live! και δεν έχει δωρεάν πλοήγηση εκτός του Vodafone Live!:worry:

Mα ακριβώς αυτό λέει και μάλιστα πολύ ξεκάθαρα, δωρεάν πρόσβαση στο Vodafone live. Εκτός live χρεώνεσαι κανονικά.

Kai h vodafone exei to vodafone unlimited me 5β¬ aperioristo mobile Internet gia 1 mina.san tis wind.

oxi file kanis megalo lathos to vodafone unlimeted dini aperioristi ploigisi sto vodafone live kai dorean mobile tv kamia sxesi me non stop ths wind..ean mpis sto mobile internet ston epomeno logariasmo tha dis poso exis xreothi.. to paketo p dini mobile internet einai to vodafone suf&email 30mb 3.5e to mina gia energopiisi stelnis SMS grafontas 2 sto 19109 kai ta 30mb ploigisis sto internet isxuoun xrisimopointas tis rithmisis vodafone web i vodafone live gia sindromites symbolaiou.. vf live prepay gia syndromites kartokinitis.... opios theli mobile internet kalitera na pari ena paketo free2go tpt alo

Πληροφοριακα: η εισοδος στο vodafone-live ανεβηκε στα 0' date='50 λεπτα του ευρω.[/quote']

Μια αφελής ερώτηση: Εκτός από το κόστος εισόδου, η χρέωση μετά εξαρτάται από τον όγκο των δεδομένων που κατεβαίνουν; (Για πρόγραμμα Vodafone 100)

Μια αφελής ερώτηση: Εκτός από το κόστος εισόδου, η χρέωση μετά εξαρτάται από τον όγκο των δεδομένων που κατεβαίνουν; (Για πρόγραμμα Vodafone 100)

Eντός του live δεν χρεώνεσαι κάτι άλλο. Εκτός live, δηλ. σε κανονικές σελίδες, 0,0119 ευρώ/ΚΒ

Στο Ν95 ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να μπω γιατί μου στείλανε της ρυθμίσεις και επιλέγω ιστός μία δ/νση και μου λέει επιλεγέμνο σημείο vflive prepay και μετά μου λέει μη διαδεσιμή σύνδεση πακέτω δεδομένων ελέχτε της υπηρεσίες δικτύου.

Καμία λύση υπάρχει

Το τηλέφωνο το έχω σε λειτουργία UMTS

Δουλέψε , έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο εκτός από το μήνυμα για ενεργοποίηση του πακέτου να μου ενεργοποιήσουν την σύνδεση.

Γράφτηκα να δω το παιχνίδι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και το vodafone live μου λέει ότι προσωρινά το novasport1 είναι εκτός.

Ποιος θα με αποζημειώσει εμένα που χάνω τον αγώνα, που πρέπει να διαμαρτηρηθώ στην Νova ή στην vodafone.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε ολους!

Είχα ένα L6 Motorola και έμπαινα κανονικά στο internet με cu καρτοκινητό.

Τώρα που έπεσε στα χέρια μου ένα neonode N2 και έχω προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες -ρυθμίσεις δεν μπαίνει. Στα vodafone καταστήματα που απευθύνθηκα δεν έχουν ιδέα! Μήπως γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?

• 3 weeks later...

Γεια,εκανα search αλλα δν βρηκα σχετικο thread.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως αφαιρω το menu της vodafone απο κινητο?

(το κινητο ειναι το sony ericsson w910i)

:protest:

• 3 weeks later...

Έχω βάλει όλες τις ρυθμίσεις, μου τις έστειλαν με ε-μαιλ, και ενώ συνδέεται όμορφα και ωραία και δείχνει συνδεδεμενο δεν φορτωνει την live.vodafone.gr???

Η συσκευή είναι palm treo 750 windows mobile 6.

ΥΓ. Η σιμ κάρτα wind plus non stop λειτουργεί θαυμα σερφάρω , κατεβάζω. Με την πρώτη που έβαλα τις ρυθμίσεις της.

• 2 weeks later...
Γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζομαι,ωστε να μπορω να μπαινω στο internet???Εχω το προγραμμα surf & email της vodafone και εχω σαν συσκευη το htc hd

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

• 1 month later...

καλησπερα.εχω το νοκια ν79 και με τις ρυθμισεις για το λιβε που μου στειλανε απο την εξ.πελατων δεν μπενω στο λιβε!!:blink:

εστειλα και τις ριθμισεις του ν78 που ειναι λιβε αλλα τιποτα!:confused:

Καλησπέρα σας αγόρασα κάρτα Vodafone CU και κάρτα ανανέωσης και πήγα να ενεργοποιήσω το πακέτο υπηρεσιών Vodafone live! Unlimited με 5 € μήνα.

Έστειλα SMS τον αριθμό 1 στο 19109.

Και μου έστειλαν απάντηση « το αίτημα σας έχει προωθεί επιτυχώς .Θα σας σταλεί ένα δεύτερο μήνυμα με την ολοκλήρωση του αιτήματος σας » και με χρέωσαν 5 € Αλλά δεύτερο μήνυμα δεν ήρθε ποτέ

Μετά πήρα τηλέφωνο στο 13830 άφησα τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι σε 4 ώρες θα μου στείλουν μήνυμα για να κάνω τις ρυθμίσεις για κινητό μου για να μπαίνει στο Vodafone live και να βλέπω τηλεόραση

Αλλά πάλι δεν μου έστειλαν μήνυμα.

Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone αλλά μου είπαν ότι δεν ξέρουν πώς να το ενεργοποιήσουν.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας

Έχω το κινητό Nokia Navigator 6110 3G

Δοκίμασα να μπω στο Vodafone live και μου λέει « Πακέτα δεδομένων: δε διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων »

Δεν είναι ενεργοποιημένο το 3G δεν έχω κάνει ρυθμίσεις για Vodafone live και tv

Τι ρυθμίσεις κάνω? μπορείτε να μου τις γράψετε αναλυτικά? εδώ μια εβδομάδα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας

Καλησπέρα σας αγόρασα κάρτα Vodafone CU και κάρτα ανανέωσης και πήγα να ενεργοποιήσω το πακέτο υπηρεσιών Vodafone live! Unlimited με 5 € μήνα.

Έστειλα SMS τον αριθμό 1 στο 19109.

Και μου έστειλαν απάντηση « το αίτημα σας έχει προωθεί επιτυχώς .Θα σας σταλεί ένα δεύτερο μήνυμα με την ολοκλήρωση του αιτήματος σας » και με χρέωσαν 5 € Αλλά δεύτερο μήνυμα δεν ήρθε ποτέ

Μετά πήρα τηλέφωνο στο 13830 άφησα τα στοιχεία μου και μου είπαν ότι σε 4 ώρες θα μου στείλουν μήνυμα για να κάνω τις ρυθμίσεις για κινητό μου για να μπαίνει στο Vodafone live και να βλέπω τηλεόραση

Αλλά πάλι δεν μου έστειλαν μήνυμα.

Πήγα σε ένα κατάστημα Vodafone αλλά μου είπαν ότι δεν ξέρουν πώς να το ενεργοποιήσουν.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας

Έχω το κινητό Nokia Navigator 6110 3G

Δοκίμασα να μπω στο Vodafone live και μου λέει « Πακέτα δεδομένων: δε διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων »

Δεν είναι ενεργοποιημένο το 3G δεν έχω κάνει ρυθμίσεις για Vodafone live και tv

Τι ρυθμίσεις κάνω? μπορείτε να μου τις γράψετε αναλυτικά? εδώ μια εβδομάδα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας

Ξαναπάρε στη Vodafone και πές τους να σου στείλουν ρυθμίσεις για web και mms. Λογικά αν δεν είναι Vodafone live το κινήτο δε θα μπορείς να μπεις στο Vodafone live. Πρέπει να τα ρωτήσεις αυτά.

Λογικά η γραμμή σου ήδη ενεργοποιήθηκε αφού κάλεσες το 13830. Εάν η συσκευή είναι Vodafone Live, αλλάζεις το σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις διαμόρφωσης (V!Live/ρυθμίσεις) από VF!Live σε VF!Live Prepay. Εάν η συσκευή δεν είναι της Vodafone, μπορείς να στείλεις στον εαυτό σου ρυθμίσεις από το site:http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421 (Εάν δεν έχει το μοντέλο σου διάλεξε ένα παρόμοιο, π.χ. το 6111).

Λογικά όμως, οι συσκευές που δεν είναι VF!Live ναι μεν μπαίνουν στο live μέσω gprs, αλλά το live tv δεν ξέρω κατά πόσο το πιάνουν. Μπορείς να δοκιμάσεις, εφόσον το live το έχεις δωρεάν με το πακέτο που αγόρασες.

• 2 weeks later...

Λοιπον, θελω να παρω ενα κινητο μεχρι τις 31/1 για να εκμεταλευτω την προσφορα με τα 300 ευρω επιδοτηση μιας και ουτως η αλλως θα εκανα νεα συνδεση.

βεβαια το κινητο δε θα το χρησιμοποιησω ο ιδιος και γι'αυτο καταρχην με προβληματιζει το θεμα του vodafone live... Δηλαδη εγω εχω ενα Razr2 V9 (απο wind) και θα βαλω μεσα την καρτουλα της vodafone για να εκμεταλευτω τα πλεονεκτηματα του συμβολαιου. Φανταζομαι στο V9 δεν υπαρχει θεμα αφου δεν ειναι κλειδωμενο η κατι τετοιο, μιας και εχει το κλασικο menu motorola. Αλλα στο καινουριο που θα παρω και θα ειναι vodafone live, οτα μπει μεσα η cosmoκαρτα του πατερα μου (που θα το χρησιμοποιει) τι παιζει? Εχει κανα κλειδωμα? ΑΝ παιξει, Θα εχει το menu vodafone live ή οχι? Αν ΔΕΝ παιξει, πρεπει να κανω φορητοτητα την cosmoκαρτα σε a-la-carte? και αυτο ειναι δωρεαν? (γιατι δεν εχω προβλημα να το κανω γενικα, θα μιλαει και τσαμπα με εμενα που πλεον θα εχω vodafone).

Τωρα σχετικα με τις προσφορες, μιας και θα παμε στο προγραμμα οικονομικο 30, αν το κινητο ειναι samsung μου ειπαν σε καταστημα οτι μπορω να εκμεταλευτω και την προσφορα με δωρο home cinema samsung....αλλα μου ειπαν οτι ισχυει σε συγκεκριμενα κινητα της samsung που δεν τα θυμαμαι τωρα. Στο internet που εψαξα να βρω σε ποια ισχυει λεει σε ΟΛΑ τα samsung vodafone κινητα, αυτο τι σημαινει? πως ξεχωριζω αν καποιο μοντελο ειναι "vodafone" πχ? Και μετα, μηπως ξερει κανεις ποιο μοντελο ειναι το home cinema που δινουν δωρο να ριξω μια ματια στο internet αν λεει τιποτα?

Ευχαριστω προκαταβολικα γιατι σας ζαλισα λιγακι...αν ξερει να απαντησει κανεις συντομα γιατι πιεζει ο χρονος της προσφορας, θα ημουν ευγνωμων...

Με τη συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν είναι κλειδωμένες, λειτουργούν κανονικά με όλες τις sim. Ίσως το μενού να είναι της Vodafone αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου (μόνο αισθητικά :p).

Για τη προσφορά του home cinema δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, μουφαίνεται δύσκολο. Ούτε ξέρω ποιό μοντέλο δίνουν. Πάντως κινητά Samsung-Vodafone εννοεί τα κινητά Samsung που είναι Vodafone Live.

Με τη συσκευή δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν είναι κλειδωμένες, λειτουργούν κανονικά με όλες τις sim. Ίσως το μενού να είναι της Vodafone αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου (μόνο αισθητικά :p).

Για τη προσφορά του home cinema δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, μουφαίνεται δύσκολο. Ούτε ξέρω ποιό μοντέλο δίνουν. Πάντως κινητά Samsung-Vodafone εννοεί τα κινητά Samsung που είναι Vodafone Live.

ευχαριστω φιλε, με καλυψες στα περισσοτερα...

Οτι ισχυει η προσφορα του home cinema ισχυει γιατι μου το ειπε το μεσημερι στο καταστημα, εκτος αν ειναι τοσο ζωα...

Αποκει και περα πως μπορω απο το internet να δω αν μια συσκευη ειναι vodafone live? Το οτι το ι560v ειναι symbian σημαινει αυτοματα οτι ΔΕΝ ειναι vodafone live μηπως?

Τελος, αν καποιος ξερει το μοντελο του home cinema ας ενημερωσει please...ευχαριστω!

Αποκει και περα πως μπορω απο το internet να δω αν μια συσκευη ειναι vodafone live? Το οτι το ι560v ειναι symbian σημαινει αυτοματα οτι ΔΕΝ ειναι vodafone live μηπως?

Mπες στο vodafone.gr και όποια συσκευή Samsung έχει ένα "v" στο τέλος σημαίνει ότι είναι live. π.χ i560v, f490v κ.τ.λ

Mπες στο vodafone.gr και όποια συσκευή Samsung έχει ένα "v" στο τέλος σημαίνει ότι είναι live. π.χ i560v, f490v κ.τ.λ

thanks φιλε με καλυψες πληρως. Μαλλο θα χτυπησω το i560v , με την προσφορα των 300 ευρω επιδοτησης ερχεται δωρεαν (το εχουν 259), μετα δινει δωρο τους χαρτες (149ε) και τελος μπαινει και το home cinema δωρο, καλη φαση μιας και ουτως η αλλως θα εκανα νεα συνδεση :D

Μονος ενδοιασμος ειναι οτι δε το βρηκα στο site της vodafone...παιζει να ειναι υπο καταργηση? Αλλα το ειδα το μεσημερι σε μαγαζι....και το f490v που οντως ειναι υπο καταργηση το εχει στο site...

• 2 weeks later...
Apo tote pou allaksa programma sumvolaiou den mporw na mpw sto vodafone live kserei kaneis giati?:mad:

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Επειδή πάει καιρός που διάβαζα περί live συσκευών, θυμάμαι που ήταν κλειδωμένες, υπήρχε θέμα με το update του fw κτλ.

Πλέον το μόνο "αρνητικό" είναι το "Vodafone" logo πάνω στη συσκευή? Όταν λες menu τι ακριβώς εννοείς? Πέρα από ένα extra εικονίδιο VF Life αλα MyCosmos αλλάζει και κάτι άλλο?

• 4 weeks later...

H Vodafone θα αποσύρει την προστασία εγγραφής, γνωστή και ως DRM, από τα δικτυακά μουσικά της καταστήματα, μετά την υπογραφή συμφωνιών με τις εταιρείες Universal Music Group, Sony Music Entertainment και EMI Music. Οι συμφωνίες αυτές είναι οι πρώτες του είδους τους στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας και επιτρέπουν την πώληση μουσικής σε ένα μεγάλο εύρος κινητών τηλεφώνων και PC χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς.

Το μουσικό κατάστημα Vodafone Music, που υποστηρίζεται από την RealNetworks, διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο μουσικά κομμάτια.

Επιπροσθέτως οι πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει κομμάτια από την Universal Music, Sony Music ή την EMI σε μορφή .wma (με DRM) θα μπορούν να τα μετατρέψουν σε .mp3 χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση. Η χωρίς DRM μουσική θα είναι διαθέσιμη μέσα στο καλοκαίρι σε αρκετές χώρες που η Vodafone έχει παρουσία.

"Η μουσική είναι σημαντική για πολλούς από τους πελάτες μας", δηλώνει ο Pieter Knook, επικεφαλής των Δικτυακών Υπηρεσιών της Vodafone. "Με την πώληση μουσικής χωρίς DRM και την διάθεση mp3 αρχείων για PC, οι πελάτες μας θα μπορούν ελεύθερα να κατεβάσουν κομμάτια χωρίς περιορισμούς σχετικά με τις συσκευές αναπαραγωγής και θα απολαμβάνουν την μουσική τους όπως την θέλουν, όποτε την θέλουν."

Ηχηρή είναι η απουσία από την συμφωνία της Warner Music, με την οποία έχει ήδη υπογράψει συμφωνία η Nokia για την υπηρεσία Comes with Music.

Οι πωλήσεις μουσικής χωρίς DRM θα είναι διαθέσιμες στην Γερμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία μέχρι το καλοκαίρι. Η Αυστραλία, η Τσεχία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Ινδία, η Ιρλανδία, η Μάλτα, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Νότια Αφρική και η Τουρκία θα ακολουθήσουν εν ευθέτω χρόνω, μαζί με τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω δικτύων που συνεργάζονται με την Vodafone στην Αυστρία, στο Βέλγιο, στη Βουλγαρία, στη Κροατία, στη Κύπρο, στην Ισλανδία, στη Σλοβενία και την Ελβετία.

Πηγή: Cellular News