Lospsi Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Είχε ακουστεί και πιο παλιά αλλά δεν το πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου... Εχθές το απόγευμα είχα μια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας και πάρκαρα δίπλα στο Hilton. Με το που παρκάρω εμφανίζεται μια κοπέλα της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία μοίραζε κλήσεις στα αυτοκίνητα ΧΩΡΙΣ την ειδική κάρτα στάθμευσης. Σημείωση το κόστος της κάρτας για 2 ώρες είναι 2 ευρώ το πρόστιμο 40-80 ευρώ. Της λέω προλαβαίνω να πάω στο περίπτερο να πάρω κάρτα; Η κοπέλα ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ μου λέει μάλιστα κύριε. Πάω στο περίπτερο αγοράζω την κάρτα γυρνάω στο αυτοκίνητο για να την βάλω. Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ. Είχα φτάσει όμως πολύ πιο νωρίς από την ώρα του ραντεβού μου οπότε καθόμουν στο αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική. Έρχεται και παρκάρει δίπλα μια κυρία (ο Θεός να την κάνει) η οποία θεώρησε ότι το κόστος 2 ευρώ είναι πολύ μεγάλο (αντιστρόφως ανάλογο με το αυτοκίνητό της) οπότε πάει σε ένα διπλανό αυτοκίνητο παίρνει την κλίση την διπλώνει για να μην φαίνεται ο αριθμός του αυτοκινήτου παρά μόνο η ημερομηνία και την βάζει στο δικό της. Ήθελα να βγω από το αυτοκίνητό μου και να της κάνω μεγάλο καβγά, αλλά λόγω φόβου μήπως γυρίσω και βρω στο αμάξι μου καμιά γρατζουνιά (εκδίκησης) δεν μίλησα. Η κυρία (ο Θεός να την κάνει) απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητό της ήρεμη γιατί εκείνη ήταν "νόμιμη" γιατί πήρε την κλήση της αλλά ο ταλαίπωρος ο άλλος μπορούσε να έτρωγε και δεύτερη. Φανταστείτε ταλαιπωρία για τον άνθρωπο... Τέλος πάντων, τι έκανα...; Πήρα την κλήση που είχε πάρει την έβαλα πάλι πάνω στο σωστό αυτοκίνητο και παρακαλούσα να περάσει κάποιος αστυνομικός για να την γράψει. Δυστυχώς μέχρι και την ώρα που έφυγα την είχε γλυτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Είναι όντως για γέλια... Δηλαδή, τί...? Τόση τσιγκουνιά? Καλά, ας μη μιλήσω και για αξιοπρέπεια.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Κυρίως για την αξιοπρέπεια!Τί ντροπή!Ξεφτίλα. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Είχε ακουστεί και πιο παλιά αλλά δεν το πίστευα μέχρι που το είδα με τα μάτια μου... Εχθές το απόγευμα είχα μια δουλειά στο κέντρο της Αθήνας και πάρκαρα δίπλα στο Hilton. Με το που παρκάρω εμφανίζεται μια κοπέλα της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία μοίραζε κλήσεις στα αυτοκίνητα ΧΩΡΙΣ την ειδική κάρτα στάθμευσης. Σημείωση το κόστος της κάρτας για 2 ώρες είναι 2 ευρώ το πρόστιμο 40-80 ευρώ. Της λέω προλαβαίνω να πάω στο περίπτερο να πάρω κάρτα; Η κοπέλα ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ μου λέει μάλιστα κύριε. Πάω στο περίπτερο αγοράζω την κάρτα γυρνάω στο αυτοκίνητο για να την βάλω. Όλα ωραία και καλά μέχρι εδώ. Είχα φτάσει όμως πολύ πιο νωρίς από την ώρα του ραντεβού μου οπότε καθόμουν στο αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική. Έρχεται και παρκάρει δίπλα μια κυρία (ο Θεός να την κάνει) η οποία θεώρησε ότι το κόστος 2 ευρώ είναι πολύ μεγάλο (αντιστρόφως ανάλογο με το αυτοκίνητό της) οπότε πάει σε ένα διπλανό αυτοκίνητο παίρνει την κλίση την διπλώνει για να μην φαίνεται ο αριθμός του αυτοκινήτου παρά μόνο η ημερομηνία και την βάζει στο δικό της. Ήθελα να βγω από το αυτοκίνητό μου και να της κάνω μεγάλο καβγά, αλλά λόγω φόβου μήπως γυρίσω και βρω στο αμάξι μου καμιά γρατζουνιά (εκδίκησης) δεν μίλησα. Η κυρία (ο Θεός να την κάνει) απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητό της ήρεμη γιατί εκείνη ήταν "νόμιμη" γιατί πήρε την κλήση της αλλά ο ταλαίπωρος ο άλλος μπορούσε να έτρωγε και δεύτερη. Φανταστείτε ταλαιπωρία για τον άνθρωπο... Τέλος πάντων, τι έκανα...; Πήρα την κλήση που είχε πάρει την έβαλα πάλι πάνω στο σωστό αυτοκίνητο και παρακαλούσα να περάσει κάποιος αστυνομικός για να την γράψει. Δυστυχώς μέχρι και την ώρα που έφυγα την είχε γλυτώσει. Αυτό δεν είναι τίποτα !!! Έχω δει κάποιους που συστηματικά παρκάρουν και δεν πληρώνουν χωρίς να μπορεί , μέχρι στιγμής, να κάνει κάτι η Δημοτική Αστυνομία !!! Όποιος θέλει να το μάθει να στείλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 είναι απόρρητο..?? αφού ''πιάνει'' όπως λες, γιατί δε μας το λες εδώ να το μάθουμε όλοι..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Καλα λεει ο Νικος. Τί βάζεις φυτίλια και την κοπανας, εεεεεεεεε? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 κατι υποψιαζομαι που μπορει να εννοει ο LYCABETTUS ισως αν βαζεις το χαρτακι απο την κατω οψη, χωρις να φαινεται η ωρα και η ημερομηνια δλδ, να μην σε κοψουν κληση. το εχω δει εγω παντως αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Εγώ προτείνω αφαιρούμενες πινακίδες!:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 κατι υποψιαζομαι που μπορει να εννοει ο LYCABETTUS ισως αν βαζεις το χαρτακι απο την κατω οψη, χωρις να φαινεται η ωρα και η ημερομηνια δλδ, να μην σε κοψουν κληση. το εχω δει εγω παντως αυτο... γνωστό αυτό αλλά δεν ''πιάνει'' πάντα, να μη σου πω δε πιάνει ποτέ μιας και το έχουν καταλάβει...και αν σε γράψουν άντε μετά να εξηγήσεις τι και πως...και αν τους βρεις... το θέμα είναι να μη σε γράψουν εξαρχής..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 το θέμα είναι να μη σε γράψουν εξαρχής..;) βασικα δεν ειναι αυτο το θεμα! αν δεν θες να σε γραψουν θα πρεπει να εισαι νομιμος και να μην κανεις "ταρζανιες" και αλλα διαφορα κολπακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 βασικα δεν ειναι αυτο το θεμα! αν δεν θες να σε γραψουν θα πρεπει να εισαι νομιμος και να μην κανεις "ταρζανιες" και αλλα διαφορα κολπακια. δε διαφωνώ μαζί σου περί νομιμότητας αλλά συζητάμε την ιστορία γιατί έχουν ακουστεί πολλά περί νομιμότητας της στάθμευσης που ελέγχει και επιβάλλει η δημοτική αστυνομία...δεν είναι τυχαίο που δικηγόροι συνήθως δε βάζουν ποτέ κάρτα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Εγώ προτείνω αφαιρούμενες πινακίδες!:food: Αυτό ακριβώς !!! Αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας. Τις βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν επιστρέφουν τις τοποθετούν ξανά !!! Έδωσα τον αρ. κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που είχε παρκάρει με αυτόν τον τρόπο, στους αστυνομικούς που πέρασαν και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Πήρα τηλ. στον προιστάμενο στην Δημ. Αστυνομία, πήρα τηλ. στην τροχαία και στο 100, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μου είπαν από την Δημ Αστυνομία πως θα λυθεί το πρόβλημα όταν αποκτήσουν γερανούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Αυτό ακριβώς !!! Αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας. Τις βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο και όταν επιστρέφουν τις τοποθετούν ξανά !!! Έδωσα τον αρ. κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που είχε παρκάρει με αυτόν τον τρόπο, στους αστυνομικούς που πέρασαν και μου είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Πήρα τηλ. στον προιστάμενο στην Δημ. Αστυνομία, πήρα τηλ. στην τροχαία και στο 100, αλλά δεν έγινε τίποτα. Μου είπαν από την Δημ Αστυνομία πως θα λυθεί το πρόβλημα όταν αποκτήσουν γερανούς. Ειναι δυνατον η Τροχαια να μην μπορει να σηκωσει παρκαρισμενο παρανομα αυτοκινητο χωρις πινακιδες οπουδηποτε και αν ειναι αυτο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν έχουν όλοι οι δήμοι γερανούς...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δαγκανες νομιζω ομως πως εχουν ολοι.Δεν μπορουν να τους βαλουν??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Ποιές εννοείς δαγκάνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Αυτες... http://img171.imageshack.us/img171/938/800pxdenverbootyn2.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Δεν έχουν όλοι οι δήμοι γερανούς...:shifty: δεν ειναι αναγκη να εχουν γερανους εγω εχω δει την τροχαια να τα βγαζει με κλαρκ:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Και εγώ δει με κλαρκ, αμε!:up: Αλλά δεν τα πήγαινε μακριά, μετά τα αναλάμβανε ο γερανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Αυτες... http://img171.imageshack.us/img171/938/800pxdenverbootyn2.jpg κ αν σου βαλουν αυτη την δαγκανα στο αυτοκινητο μετα ποια διαδιακασια ακολουθεισ?πρωτη φορα τισ βλεπω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Τους παιρνεις τηλεφωνο και ερχονται να την βγαλουν, και παιρνεις την κλιση στο χερι.Βεβαια δεν το κανουν σχεδον καθολου,μια στις εκατο δηλαδη θα βαλουν, δεν ξερω ομως γιατι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2009 Τους παιρνεις τηλεφωνο και ερχονται να την βγαλουν, και παιρνεις την κλιση στο χερι.Βεβαια δεν το κανουν σχεδον καθολου,μια στις εκατο δηλαδη θα βαλουν, δεν ξερω ομως γιατι. κ σαν ευρηματικοσ λαοσ που ειμαστε δεν εχουμε βρει καποιο κολπο να τισ βγαζουμε μονοι μασ?κ αν ,λεω αν εγω χρειαστω το αυτοκινητο μου για καποιον πολυ σοβαρο λογο υγειασ κ μου εχουν βαλει αυτεσ τισ δαγκανεσ τι γινεται τοτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 κ σαν ευρηματικοσ λαοσ που ειμαστε δεν εχουμε βρει καποιο κολπο να τισ βγαζουμε μονοι μασ?κ αν ,λεω αν εγω χρειαστω το αυτοκινητο μου για καποιον πολυ σοβαρο λογο υγειασ κ μου εχουν βαλει αυτεσ τισ δαγκανεσ τι γινεται τοτε? Πάρε ΤΑΞΙ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 κ σαν ευρηματικοσ λαοσ που ειμαστε δεν εχουμε βρει καποιο κολπο να τισ βγαζουμε μονοι μασ?κ αν ,λεω αν εγω χρειαστω το αυτοκινητο μου για καποιον πολυ σοβαρο λογο υγειασ κ μου εχουν βαλει αυτεσ τισ δαγκανεσ τι γινεται τοτε? Ναι ειχαμε βρει.Στις παλιες δαγκανες ειχες την δυνατοτητα να αφαιρεσεις τον τροχο,εβαζες την ρεζερβα και εφευγες(και επερνες μαζι και τον τροχο με την δαγκανα μπας και το ανοιξεις με καποιον τροπο),αλλα στις καινουργιες που προμηθετικαν προσφατα,οπως μου ειπε ατομο της δημοτικης δεν μπορεις να το κανεις. Οσο για τον σοβαρο λογο υγειας πχ αν στο επαιρνε γερανος τι θα εκανες???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Από ότι βλέπω στη φωτογραφία με έναν καλό κόφτη χοντρό, κόβεις το λουκέτο και φεύγεις... Ωστόσο τα πράγματα είναι απλά. Μην παρκάρετε παράνομα να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας. Οσοι λόγω δουλειάς είναι στο κέντρο, να τους πληρώνει η εταιρεία τους τα έξοδα πάρκινγκ. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στα εξοδά τους. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts