Jump to content

Εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"

crazymonkey
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μοδα ειναι,θαπερασει...αν φτασουμε στο σημειο ν'αγοραζουμε ακομα & εφημεριδα επειδη ειναι...τρεντι,χαθηκαμε... :rolleyes: σε πολλα σημεια νομιζεις οτι διαβαζεις κουτσουρεμενη επαναληψη της Ζουγκλας & του Ολα...ε οχι...αν θελω να τα δω αυτα θ'ανοιξω την τιβι,δε θα δωσω 2-2,5 ευρω... ;)

• Απαντήσεις 405
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μοδα ειναι,θαπερασει...αν φτασουμε στο σημειο ν'αγοραζουμε ακομα & εφημεριδα επειδη ειναι...τρεντι,χαθηκαμε... :rolleyes: σε πολλα σημεια νομιζεις οτι διαβαζεις κουτσουρεμενη επαναληψη της Ζουγκλας & του Ολα...ε οχι...αν θελω να τα δω αυτα θ'ανοιξω την τιβι,δε θα δωσω 2-2,5 ευρω... ;)

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα λες αυτά.

Μήπως το μόνο που διάβασες ήταν το ΌΛΑ και από αυτό έβγαλες συμπέρασμα για την ποιότητα και το επίπεδο της εφημρίδας; :rolleyes:

Οχι βεβαια,κρινω απ'τη συνολικη εικονα της εφημεριδας.Προσωπικα δε μου αρεσε & δεν πιστευω οτι αλλαξε κατι ριζικα στην εικονα του ελληνικου Τυπου.Απλα οι κυριοι που την εβγαλαν εκμεταλλευτηκαν στο επακρο την τηλεοπτικη τους φημη...και καλα εκαναν...αλλα ως εκει... ;)

Οχι βεβαια,κρινω απ'τη συνολικη εικονα της εφημεριδας.Προσωπικα δε μου αρεσε & δεν πιστευω οτι αλλαξε κατι ριζικα στην εικονα του ελληνικου Τυπου.Απλα οι κυριοι που την εβγαλαν εκμεταλλευτηκαν στο επακρο την τηλεοπτικη τους φημη...και καλα εκαναν...αλλα ως εκει... ;)

echeis dikio kai adiko.

den einai mono oi dio legamenoi pou grafoun kai auto einai pou mou ekane entiposi....oloi osoi grafoun fenete oti grafoun eleuthera kai choris "periorismous" auto einai kai to simantikotero.

btw opios diavazei ta psila/astia scholia tha katalavei polla pou den fenontai oute se alles efimerides oute stis ekpompes tous

Εγώ πήγα και πήρα ένα πακέτο free2go :p (Απο το ΓΕΡΜΑΝΟ που δίνει δώρο και το Johnny English)

Μην πάνε χαμένα 500 μηνύματα :p

Κάπου άκουσα ότι δεν μπορείς να βάλεις δύο κάρτες στον ίδιο αριθμό, δηλαδή να έχεις 200+ SMS, ισχύει???

http://img.userbarz.com/46/9081.jpg

Ξεκινησε με 170,000 φύλλα και εφτασε τα 255,530 φύλλα μετα απο 4 βδομαδες. Ξεπερασε ολες τις Κυριακατικες εφημεριδες των "Μεγαλοκαρχαριων".

Αυτο τα λεει ΟΛΑ.

Περαν του οτι καθε Κυριακη βγαζει τα μεγαλυτερα σκανδαλα των Κυρίων και κυριών.

Εχει και το Βαβύλη με λαπτοπ.

Poylhse tosa polla fylla to thema;;;;;;;; :wacko: :blink:

Einai fanero oti oi Ellhnes trelainontai gia skandala kai apokalypseis.Prosopika den sygkinoymai apo ayta.

O VAVYLHS kata th gnomh moy einai pera gia pera anaksiopistos.

Τι έγραψε το Πρώτο Θέμα για τον Κωνσταντόπουλο;; Αναφέρομαι στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ. Έχει σήμερα συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία και αναφέρεται σε "αποκαλύψεις" του Θέματος για το πρόσωπό του, τις οποίες αρνείται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται...

:)

Τι έγραψε το Πρώτο Θέμα για τον Κωνσταντόπουλο;; Αναφέρομαι στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ. Έχει σήμερα συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία και αναφέρεται σε "αποκαλύψεις" του Θέματος για το πρόσωπό του, τις οποίες αρνείται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω περί τίνος πρόκειται...

:)

http://www.apn.gr/manager/publish/article_1538.shtml

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Το αστείο είναι ότι η σύζυγος του δήλωσε για το θέμα "δεν διαξεύδω ούτε επιβεβαιώνω" ενώ όταν χώρισε είχε γράψει ένα φωτογραφικό βιβλίο για το σύζυγο της στο οποίο ο ήρωας φερόταν να κακοποιούσε τη γυναίκα του και να τον ένοιαζε μόνο η πολιτική του καριέρα.

Κι όλα αυτά τα "έκανε γαργάρα" η ελευθεροτυπία που κατά τα άλλα είναι αντικειμενική και ιδιαίτερα ευαίσθητη σε τέτοια θέματα :whistle:

Λεπτομέρεια: Ο κ. Κωνσταντόπουλος ήταν επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της "ελευθεροτυπίας" :rolleyes:

Λοιπόν, να πω και εγω την άποψη μου... Αυτη τη Κυριακή διάβασα για πρώτη φορά πλήρως το Θέμα και πλέον μπορώ να εκφράσω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη.

Είναι μια εφημερίδα πολύ γεμάτη, παίρνει χρόνο να τη διαβάσεις, με αρκετά θέματα και πολύ ελεύθερο τρόπο γραφής. Σίγουρα είναι πάνω απο τον μέσο όρο των Κυριακάτικων. Τώρα σε σχέση με την Ελευθεροτυπία και Το Βήμα, πιστεύω πως χάνει σοβαρά στο τομέα της αρθρογραφίας. Συγκεκριμένα δεν εντόπισα ουτε ένα άρθρο απο κάποιο πανεπιστημιακό ή κάποια έρευνα. Είχε συνολικά ένα πιο αναλαφρο ύφος, το οποίο να είναι ίσως και πιο επιθυμητο απο τους περισσότερους. Ίσως πάλι να είναι που η εφημερίδα είναι πολύ νέα...

Time will tell! :)

Λοιπόν, να πω και εγω την άποψη μου... Αυτη τη Κυριακή διάβασα για πρώτη φορά πλήρως το Θέμα και πλέον μπορώ να εκφράσω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη.

Είναι μια εφημερίδα πολύ γεμάτη, παίρνει χρόνο να τη διαβάσεις, με αρκετά θέματα και πολύ ελεύθερο τρόπο γραφής. Σίγουρα είναι πάνω απο τον μέσο όρο των Κυριακάτικων. Τώρα σε σχέση με την Ελευθεροτυπία και Το Βήμα, πιστεύω πως χάνει σοβαρά στο τομέα της αρθρογραφίας. Συγκεκριμένα δεν εντόπισα ουτε ένα άρθρο απο κάποιο πανεπιστημιακό ή κάποια έρευνα. Είχε συνολικά ένα πιο αναλαφρο ύφος, το οποίο να είναι ίσως και πιο επιθυμητο απο τους περισσότερους. Ίσως πάλι να είναι που η εφημερίδα είναι πολύ νέα...

Time will tell! :)

Διαβασες ΟΛΟΚΛΗΡΗ εφημεριδα;;; :blink:

Μπρρρρρρρ :cry:

Εγω μονο τα βασικα διαβαζω και αυτα που με ενδιαφερουν :shifty:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Γενικά μιλώντας, οι κυριακάτικες εφημερίδες στηρίζονται περισσότερο στην επώνυμη αρθρογραφία και λιγότερο στην τρέχουσα ειδησεογραφία. Προσωπικά τη διάβασα και δεν τη βρήκα καθόλου καλή, πιο πολύ μού ταιριάζει το ΒΗΜΑ. Αλλά γούστα ειναι αυτά.

Το "Πρώτο Θέμα" είναι μια εφημερίδα που στηρίζεται κυρίως σε "αποκαλύψεις", τις ίδιες φυσικά που παρουσιάζει στην εκπομπή του ο 30φυλλόπουλος. Πρόκειται για την έντυπη έκδοση της Ζούγκλας και είναι απόλυτα φυσικό να αρέσει στο κοινό που έχει "εκπαιδευτεί" στην χειρότερη μορφή τηλεόρασης.

Χώρος βέβαια υπάρχει για όλους και εφόσον πουλάει καλώς εκδίδεται. Αρκεί να μην ξεχνάμε ποτέ τι ακριβώς αντιπροσωπεύει.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Επειδη παιρνω την Ελευθεροτυπια για αλλους λογους πλην τους γνωστους που επιτρεψτε μου να μην αναφερω, μπορω να σας διαβεβαιωσω ,σε αντιθεση με την γυναικα του (πουλημενου) προεδρου του ΣΥΝ, οτι το μονο ενδιαφερον αρθρο ειναι του καιρου, κι αυτο λογο των καταπληκτικων λογοπαιγνιων του.

Α, και τα γραμματα των πολιτων στην προ-προτελευταια σελιδα (εδω μας δειχνει ποσο ψηλα βαζει την γνωμη του αγοραστικου του κοινου.)

Η Ελευθεροτυπια μονο ελευθερη δεν ειναι. Αυτα προσωπικη μου γνωμη.

Ολα τα αρθρα μεσα, η αναλυση τους, ειναι σαν να βλεπω, αλλα στην γραπτη του μορφη, τα τηλεοπτικα ρεπορταζ.

Αυτα

(προσωπικη γνωμην)

Καλα, δεν διάβασα και όλα τα μονόστηλα αλλα το 2ωρο+ το έφαγα! :)

Θα συμφωνήσω και εγω με τον Ovelix, όντως η εφημερίδα δείχνει όσο πάει να βασίζεται στις αποκαλύψεις του Μάκη και όχι στην αρθρογραφία, πράγμα που θα έπρεπε να συμβαίνει όσο περναν τα φύλλα.

Anyway, όλοι νομίζω πια έχουμε σχηματίσει άποψη αν υπολογίσεις τα φυλλα που έχει πουλήσει αθροιστικά σε 5 εβδομάδες...

Η εφημερίδα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα, ωστόσο είναι εμφανές ότι δεν είναι ανεξάρτητη. Έχει συγκεκριμένη κομματική ταυτότητα, όπως σχεδόν κάθε άλλη εφημερίδα. Η μόνη εφημερίδα που γνωρίζω και είναι 100% ανεξάρτητη και αδέσμευτη είναι ο Κόσμος του Επενδυτή.

Μιας και αναφέρθηκε η Ελευθεροτυπία, να κάνω ένα σχόλιο για αυτήν. Έχει πουληθεί τελείως ή μου φαίνεται;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η απορία μου είναι η εξής: Ο κόσμος που αγόραζε τις μεγαλύτερες κυριακάτικες Βήμα, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή , ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να τις αγοράζει και στράφηκε στο ΘΕΜΑ; ή οι 240.000 αγοραστές είναι νέο κοινό και άτομα που αγόρασαν εξτρά την εφημερίδα σε αυτές που αγοράζουν συνήθως. Αν πρόκειται για στροφή του κόσμου, θα έλεγα ναι θα πετύχει. Αν πρόκειται για νέους αναγνώστες που πριν δεν αγόραζαν εφημερίδα, σύντομα θα βαρεθούν και θα μειωθεί δραματικά η κυκλοφορία. Εγώ την έχω διαβάσει 2 φορές... και την βρήκα κακογραμμένη (σαν δομή), και χωρίς ουσία. Οι λοιπές παραδοσιακές μεγάλες εφημερίδες έχουν καλύτερο περιεχόμενο συνολικά...

Η απορία μου είναι η εξής: Ο κόσμος που αγόραζε τις μεγαλύτερες κυριακάτικες Βήμα, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή , ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να τις αγοράζει και στράφηκε στο ΘΕΜΑ; ή οι 240.000 αγοραστές είναι νέο κοινό και άτομα που αγόρασαν εξτρά την εφημερίδα σε αυτές που αγοράζουν συνήθως. Αν πρόκειται για στροφή του κόσμου, θα έλεγα ναι θα πετύχει. Αν πρόκειται για νέους αναγνώστες που πριν δεν αγόραζαν εφημερίδα, σύντομα θα βαρεθούν και θα μειωθεί δραματικά η κυκλοφορία. Εγώ την έχω διαβάσει 2 φορές... και την βρήκα κακογραμμένη (σαν δομή), και χωρίς ουσία. Οι λοιπές παραδοσιακές μεγάλες εφημερίδες έχουν καλύτερο περιεχόμενο συνολικά...
Ναι μεν εχασαν καποια φυλλα οι υπολοιπες εφημεριδες,αλλα αν δεις γενικα την κυκλοφορια τους,θα παρατηρησεις πως γυρω στους 100-150.000 αναγνωστες του Θεματος ηταν "νεοι"...κυριολεκτικα & μεταφορικα... ;)

(Γι'αυτο λεω οτι ειναι μοδα που θα περασει... )

Προσπωπικά διαβαζα την Κυριακή Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ή/και Βήμα και τον τελευταίο μήνα η δεύτερη εφημερίδα τη Κυριακή έγινε το Θέμα.. Είναι προφανές πως μιλάμε για φωτοβολίδα που σίγουρα θα υποχωρήσει, αλλα πιστεύω οτι σίγουρα θα διατηρησει μια αξιοπρεπέστατη θέση σε κυκλοφορία μεταξύ των Κυριακάτικων.

Ναι μεν εχασαν καποια φυλλα οι υπολοιπες εφημεριδες,αλλα αν δεις γενικα την κυκλοφορια τους,θα παρατηρησεις πως γυρω στους 100-150.000 αναγνωστες του Θεματος ηταν "νεοι"...κυριολεκτικα & μεταφορικα... ;)

(Γι'αυτο λεω οτι ειναι μοδα που θα περασει... )

Τοτε θα συμφωνήσω ότι είναι μόδα και θα περάσει. Άτομα που δεν εχουν τακτική συνήθεια να αγοράζουν εφημερίδα, δεν μπορούν να αποτελέσουν ένα σίγουρο κοινό, όπως αντίστοιχα έχουν οι εφημερίδες που ανέφερα ποίο πάνω.

Τοτε θα συμφωνήσω ότι είναι μόδα και θα περάσει. Άτομα που δεν εχουν τακτική συνήθεια να αγοράζουν εφημερίδα, δεν μπορούν να αποτελέσουν ένα σίγουρο κοινό, όπως αντίστοιχα έχουν οι εφημερίδες που ανέφερα ποίο πάνω.

Ναι αλλά μην ξεχνάτε πως μπορεί να είμαστε μάρτυρες μια νέας καθημερινής συνήθειας των νέων ελλήνων!Γιατί πρέπει οποσδήποτε οι νέοι να μην διαβάζουν εφημερίδες? Ξέρετε πόσους φοιτητές βλέπω να αγοράζουν και να διαβάζουν εφημερίδες..? Πολλούς...... :rolleyes:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Vazilis, όταν λέμε νεο κοινό δεν μιλάμε για ηλικιακά νέο κοινό. Μιλάμε για τα άτομα που αποτελούν νέους καταναλωτές του προϊόντος εφημερίδα... Και εγώ ξέρω πάρα πολλούς φίλους μου που διαβάζουν εφημερίδα. 50% αγοράζει αθλητικές, και οι υπόλοιποι διαβάζουν πολιτικές εφημερίδες που έχουν συνηθίσει από τους γονείς τους. Το θέμα, δεν βλέπω να έχει τρελούς οπάδους ανάμεσα στους τακτικούς αναγνώστες εφημερίδων.