PaRisC Δημοσιεύτηκε February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 27, 2005 Καλησπέρα, αρχικά θα ήθελα να σας τονίσω οτι είμαι μαθητής 3ης Λυκείου και δεν θα ήθελα να επιβαρύνω αρκετά τους γονείς μου οικονομικά. Λοιπόν, ο λογαριασμός μου, τώρα που χρησιμοποιώ Internet απο OteNet έρχεται περίπου 100-150euro μαζί με internet και τηλέφωνα που κάνω, θα ήθελα όμως απο 56Κ που έχω να βάλω Conn-X πάλι απο Οτε, θέλω να μου πείτε τις ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ τιμές, αυτές που θα έρχονται περίπου, για να πληρώσω, θα είναι πολύ αναβασμένες σε σχέση με τους παλιούς λογαριασμούς αν βάλω ECOnomy 3000 αορίστου χρόνου ή HOME 384 ή HOME 512 και ποιό συμφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το μόνο σίγουρο είναι η ΟΤΕΝΕΤ έτσι; :alien: Το έχω πει άπειρες φορές, θα το πω άλλη μία. Η ΟΤΕΝΕΤ σας κλέβει και εσείς γουστάρετε. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το μόνο σίγουρο είναι η ΟΤΕΝΕΤ έτσι; :alien: Το έχω πει άπειρες φορές, θα το πω άλλη μία. Η ΟΤΕΝΕΤ σας κλέβει και εσείς γουστάρετε. Το ιδιο κανει και η βιβοδι αλλωστε αλλα παλι γουσταρετε :whistle: Φιλε PaRisC η ΟΤΕΝΕΤ ειναι η ακριβοτερη. Μια 384 θα σου βγει συνολικα γυρω στα 60 Ευρω. Ενω αν διαλεξεις καποιο αλλο provider θα σου βγαινει περιπου στα 53 Ευρω το μηνα και θα εχεις λογικα και καλυτερες ταχυτητες. Εννοειται πως αυτες οι τιμες ειναι χωρις ογκοχρεωσεις,δηλαδη χρησιμοποιεις οσο θελεις τη συνδεση σου. Οποτε ο λογαριασμος σου θα ειναι γυρω στα 100 Ευρω μονο απο το Ιντερνετ. Βεβαια στο λογαριασμο του ΟΤΕ θα φαινεται μονο αυτα που πληρωνεις στον ΟΤΕ δλδ 19.90+ΦΠΑ, εκτος αν παρεις ΟΤΕΝΕΤ (που μη παρεις) και ερχονται ολλα στο λογαριασμο του ΟΤΕ. Εννοειται μακρια και απο vivodi. Δοκιμασε τη τυχη σου με HOL, Forthnet κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το έχω πει άπειρες φορές, θα το πω άλλη μία. Η ΟΤΕΝΕΤ σας κλέβει και εσείς γουστάρετε. Τι εννοεις? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Τι εννοεις? Οτι μια 384 κανει 60 Ευρω συνολικα ενω με τους αλλους 52-53 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Οποτε ο λογαριασμος σου θα ειναι γυρω στα 100 Ευρω μονο απο το Ιντερνετ. Πρίν απο λίγο, πήγα στο oteshop.gr και αγόρασα το Conn-X OnDSL Home 384 3μηνη με δώρο το MODEM. Λογικά θα μου το φέρουν σπίτι, αύριο το μεσημέρι θα πάρουν για επιβεβαίωση, πιστέυτε πως έκανα καλή επιλογή? Α, είπες 100Ε μόνο το Ιnternet, με το 384 τόσο θα έρχεται? Νομίζω δεν με συμφέρει...γιατί πόσο να κοστίζουν και τα τηλεφωνήματα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Πρίν απο λίγο, πήγα στο oteshop.gr και αγόρασα το Conn-X OnDSL Home 384 3μηνη με δώρο το MODEM. Λογικά θα μου το φέρουν σπίτι, αύριο το μεσημέρι θα πάρουν για επιβεβαίωση, πιστέυτε πως έκανα καλή επιλογή? Α, είπες 100Ε μόνο το Ιnternet, με το 384 τόσο θα έρχεται? Νομίζω δεν με συμφέρει...γιατί πόσο να κοστίζουν και τα τηλεφωνήματα μου... Προσωπικα δεν θα επαιρνα το conn-x οχι οτι ηρθε η καταστροφη βεβαια :D Αν δεν κατεβαζεις πολλα πραγματα επελεξε το ondsl economy 3000 με 3GB οριο το μηνα με (9.90€+19.90€ ) Χ 1.18ΦΠΑ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. February 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 ξέρεις ποια είναι η απορία μου? με βάση το 384 home πόσο θα μου έρχεται το τηλέφωνο τον μήνα, το ιντερνετ μόνο και 2η ερώτηση πόσο κοστίζει αυτό το πακέτο Connx 220 euro? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το ιδιο κανει και η βιβοδι αλλωστε αλλα παλι γουσταρετε :whistle: Φιλε PaRisC η ΟΤΕΝΕΤ ειναι η ακριβοτερη. Μια 384 θα σου βγει συνολικα γυρω στα 60 Ευρω. Ενω αν διαλεξεις καποιο αλλο provider θα σου βγαινει περιπου στα 53 Ευρω το μηνα και θα εχεις λογικα και καλυτερες ταχυτητες. Εννοειται πως αυτες οι τιμες ειναι χωρις ογκοχρεωσεις,δηλαδη χρησιμοποιεις οσο θελεις τη συνδεση σου. Οποτε ο λογαριασμος σου θα ειναι γυρω στα 100 Ευρω μονο απο το Ιντερνετ. Βεβαια στο λογαριασμο του ΟΤΕ θα φαινεται μονο αυτα που πληρωνεις στον ΟΤΕ δλδ 19.90+ΦΠΑ, εκτος αν παρεις ΟΤΕΝΕΤ (που μη παρεις) και ερχονται ολλα στο λογαριασμο του ΟΤΕ. Εννοειται μακρια και απο vivodi. Δοκιμασε τη τυχη σου με HOL, Forthnet κλπ. kaneis de blepw na tou proteie thn Tellas!Izi!!! Nomizw pws k ekeinh tha sou teriaze sigoura perissotero apo thn Otenet an k legetai pws einai pio akribh apo Forthnet k alles..... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Το ιδιο κανει και η βιβοδι αλλωστε αλλα παλι γουσταρετε :whistle: Nαι γουστάρουμε γιατί είναι η φθηνότερη και η σύνδεση πετάει. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 Έλα παιδιά μη το κάνουμε versus... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. March 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ok, phra thl kai ta sxetika eipan pws tha me paroun back na mou poun pws h grammh einai etoimh, poso kairo tha parei ksexasa na ask aftous, lene 12 days, right? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer-instinct Δημ. March 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2005 re sys ego exo Conn-X kai epeidi apo ekei pou tin pira dieuthyntis tou oteshop einai o theios mou tin pira tzampasta 526 h kati tetoio Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts