sv8rx Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οτι χρειαζεται για τον εντοπισμο του κινητου (GPS και Δικτυο κινητης τηλεφωνιας) δεν μπορει να τα απενεργοποιησει ο επιδοξος κλεφτης εκτος και εχει κοψει κανενα δαχτυλο του ιδιοκτητη! Τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας. Καλυτερα να ειναι κλειστα για να μην τρωγεται και η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οτι χρειαζεται για τον εντοπισμο του κινητου (GPS και Δικτυο κινητης τηλεφωνιας) δεν μπορει να τα απενεργοποιησει ο επιδοξος κλεφτης εκτος και εχει κοψει κανενα δαχτυλο του ιδιοκτητη! Τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας. Καλυτερα να ειναι κλειστα για να μην τρωγεται και η μπαταρια. Δεν χρησιμοποιώ κλείδωμα με αποτύπωμα γι αυτό δεν το δοκίμασα. Οπότε το έχουν σωστά ρυθμισμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οτι χρειαζεται για τον εντοπισμο του κινητου (GPS και Δικτυο κινητης τηλεφωνιας) δεν μπορει να τα απενεργοποιησει ο επιδοξος κλεφτης εκτος και εχει κοψει κανενα δαχτυλο του ιδιοκτητη! Τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας. Καλυτερα να ειναι κλειστα για να μην τρωγεται και η μπαταρια. Το παρατηρησα μολις. Στην λειτουργια πτησης δεν ζηταει κωδικο Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλά τα πάει η 7.1.1 send from my Chinese op3T Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Οτι χρειαζεται για τον εντοπισμο του κινητου (GPS και Δικτυο κινητης τηλεφωνιας) δεν μπορει να τα απενεργοποιησει ο επιδοξος κλεφτης εκτος και εχει κοψει κανενα δαχτυλο του ιδιοκτητη! Τα υπολοιπα ειναι ανευ σημασιας. Καλυτερα να ειναι κλειστα για να μην τρωγεται και η μπαταρια. Δυστυχώς το δίκτυο μπορεί να το απενεργοποιήσει. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Τώρα με την 7.1.1 το wakelock detector μου γράφει κάτι τρελά πράγματα. Δεν δουλεύει σωστά. Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Όταν βάλουμε το 4.1.0 μετά θέλει factory reset?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι θέλει. Στην αρχή δεν του έκανα και είχα συνεχώς κολλήματα και force close... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι θέλει. Στην αρχή δεν του έκανα και είχα συνεχώς κολλήματα και force close... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι απαραίτητα.Εντάξει αν έχεις χρόνο να τα περάσεις ολα οκ, αλλά και ετσι ειναι στρωτή. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Όχι απαραίτητα.Εντάξει αν έχεις χρόνο να τα περάσεις ολα οκ, αλλά και ετσι ειναι στρωτή. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, Ουτε εγω του εκανα και μεχρι στιγμης τρεχει νορμαλ το κινητο χωρις καμια παρενεργεια Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Έχω την έκδοση 4.0.3. Αυτή η 7.1.1 που αναμένεται να έρθει είναι η επόμενη από αυτήν που έχω; Σε Android 7.0 είμαι τώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Την πέρασα και εγώ από επάνω χωρίς επαναφορά και άρχισε να μου κλείνει εφαρμογές δεν κατέβαινε η μπαρα ειδοποιήσεων κολλούσε και αναγκαστικά το εκανα format και το ξαναστεινω από την αρχή Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Έχω την έκδοση 4.0.3. Αυτή η 7.1.1 που αναμένεται να έρθει είναι η επόμενη από αυτήν που έχω; Σε Android 7.0 είμαι τώρα Ναι ειναι η επόμενη. Η oxygen 4.1.0 βασισμένη στο android 7.1.1 ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ναι ειναι η επόμενη. Η oxygen 4.1.0 βασισμένη στο android 7.1.1 ! Sent from my iPad using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ Σκέφτομαι για root παιδιά Με νευριάζει που βλέπω διαφημίσεις. Θέλω adaway. Τι λέτε; Να περιμένω την 4.1.0 και μετά να κάνω root; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Έχει δοκιμάσει κάποιος να αλλάξει κερνελ? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Σκέφτομαι για root παιδιά Με νευριάζει που βλέπω διαφημίσεις. Θέλω adaway. Τι λέτε; Να περιμένω την 4.1.0 και μετά να κάνω root; Μπορείς αν θες να την κατεβάσεις και με vpn. Βάζεις το όπερα vpn αλλάζεις τη χώρα σε Καναδά η Γερμανία και σου έρχεται η αναβάθμιση. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Μπορείς αν θες να την κατεβάσεις και με vpn. Βάζεις το όπερα vpn αλλάζεις τη χώρα σε Καναδά η Γερμανία και σου έρχεται η αναβάθμιση. Sent from my iPad using Tapatalk Έχω ακούσει για vpn αλλά δεν θέλω να το κάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γιατί τι πρόβλημα θα έχεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γιατί τι πρόβλημα θα έχεις; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα απλά έτσι μου μπήκε και θέλω να περιμένω να εμφανιστεί χωρίς vpn Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλησπέρα, απο καταναλωση η 7.1.1 πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλησπέρα, απο καταναλωση η 7.1.1 πως παει; Σε 2-3 μέρες θα σου πούμε. Χτες την πέρασαν οι περισσότεροι. Για την ώρα μια χαρά πάει. Εσείς με τα FC είχατε κάνει wipe cache κλπ πριν την περάσετε απο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδια θελω να επαναφερω ενα θεμα που με εχει ταλαιπωρησει..! Περασα την 7.1.1 και ολα μια χαρα χωρις το παραμικρο προβλημα, οταν ομως ανοιξα την εφαρμογη wakelock detector τοτε ειδα οτι μετραει εντελως λαθος τα στατιστικα της μπαταριας.. Στηριζομουν πολυ στη συγκεκριμενη γιατι καποιες φορες τα google services εκαναν τα δικα τους. Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα; Με την 7.0 ολα ηταν μια χαρα. :( Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδια θελω να επαναφερω ενα θεμα που με εχει ταλαιπωρησει..! Περασα την 7.1.1 και ολα μια χαρα χωρις το παραμικρο προβλημα, οταν ομως ανοιξα την εφαρμογη wakelock detector τοτε ειδα οτι μετραει εντελως λαθος τα στατιστικα της μπαταριας.. Στηριζομουν πολυ στη συγκεκριμενη γιατι καποιες φορες τα google services εκαναν τα δικα τους. Εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα; Με την 7.0 ολα ηταν μια χαρα. :( Ίσως έχουν αλλάξει κάτι στο λειτουργικό της συσκευής οπότε πρέπει να περιμένεις να αναβαθμιστεί η συγκεκριμένη εφαρμογή για να λειτουργεί με τις νέες αλλαγές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Απίστευτη μπαταρία το καλό έγινε καλύτερο με 7.1.1 μόνο WiFi και μία κάρτα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Χρησιμοποιώ 4-5 εφαρμογές συνέχεια μέσα στην ημέρα. Το Twitter συνήθως μου φορτώνει από την αρχή. Δεν δικαιολογεί όμως τα 6gb ram αυτό το πράγμα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts