Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου έχει συμβεί ποτέ και είμαι με beta 9, βέβαια εγώ τα έχω όλα ανοιχτά και πάντα συνδέεται ή σε WiFi ή σε 4g ίσως να παίζει ρόλο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ ολα wifi 4g μονιμα ανοιχτα τα εχω.. τις τελευταιες μερες συμβαινει αυτό αλλα σπάνια. δηλαδη μου χει συμβει 2 φορές μεχρι τώρα. Έκανα μια εκκαθαριση τις cache μηπως και φτιάξει.
Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Μαγική μπαταρία παιδιά. Το κινητό κάνει πλάκα στο s7 edge. Οι μισές ώρες με 4g+289eda131e191058f8e92df54a9013e7.jpg21b8e4c560e74e6a21507a71246f72b1.jpg277eddadf92b332221dc0eaa741605ec.jpg5694b954d4ac851a87fef8420541cb8c.jpg

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνει πλάκα το s7 edge;;;; εδώ γελάμε, επειδή είχα και το edge να σου πω πως εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα με την ίδια χρήση που κάνω

ONEPLUS A3003

Κάνει πλάκα το s7 edge;;;; εδώ γελάμε, επειδή είχα και το edge να σου πω πως εκεί τα πράγματα ήταν καλύτερα με την ίδια χρήση που κάνω

ONEPLUS A3003

γράφει ότι κάνει πλάκα στο s7 edge , όχι το

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επειδή μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το S7, μπορώ να πω ότι με το 1+3Τ βγάζω μια ώρα παραπάνω με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση....

Για το edge δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δεν το είχα.

Επειδή μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα είχα το S7, μπορώ να πω ότι με το 1+3Τ βγάζω μια ώρα παραπάνω με ακριβώς ίδιες εφαρμογές και χρήση....

Για το edge δεν έχω άποψη γιατί ποτέ δεν το είχα.

Το απλο s7 εχει χειροτερη μπαταρια και απο τα δυο ,το 3T βρισκετε καπου στην μεση ,την μπαταρια απο το edge δεν την φτανει

ONEPLUS A3003

Φίλε μου τα έχω και τα 2. Αν δεις και στην υπογραφή μου από το S7 στέλνω τώρα. Το 3T είναι πραγματικά πολύ καλύτερο σε θέμα μπαταρίας.

Φίλε μου τα έχω και τα 2. Αν δεις και στην υπογραφή μου από το S7 στέλνω τώρα. Το 3T είναι πραγματικά πολύ καλύτερο σε θέμα μπαταρίας.

Αντε καλα ,μαλλον ενα απο τα δυο κινητα που ειχα ειχε προβλημα

Θα συμφωνήσω μαζί σου 100% ανώτερο το OnePlus 3T ειδικά με 4g και μια κάρτα εγώ πλέον με δύο κάρτες έχω παρόμοια αυτονομία με το S7 edge και είχα δύο στην κατοχή μου S7 edge, οποίος γράφει κάτι διαφορετικό μάλλον βλέπει πολλά βίντεο στο YouTube όπου η οθόνη του edge έχει προβάδισμα μεγάλο

Με την ιδια χρηση το edge το φορτιζα την δευτερη μερα ,ενω με το 3Τ την πρωτη (2 sim), εσεις πειτε οτι θελετε , μαλλον το 3Τ που εχω τωρα ειναι για τον .............

Για μια σιμ μιλάω πάντα παιδιά.Με 2 δεν ξέρω τι γίνεται.

εγώ με την χρήση που το κάνω μου βγάζει δύο μέρες. εντάξει καλά είναι αλλά το 4g το ανοίγω μόνο όταν θέλω να σερφάρω

Απλά πιστεύω ο φίλος συγκρίνει διαφορετική χρήση S7 edge 1sim, OnePlus 2sim αν κατάλαβα καλά που και πάλι είναι με αυτή τη χρήση είναι πολύ κοντά σε αυτονομία

Για να μην παρεξηγηθω ,παραπονο απο την μπαταρια του 3Τ δεν εχω , απλα στο θεμα μπαταριας με το edge ηταν καλυτερα τα πραγματα ,το εχω αναφερει ξανα, με το 3Τ εχω 2 sim ,με το edge μια, εχω ολη μερα ανοιχτα data 4G+ , τωρα πιστευω αν θα εχω μια sim θα ειναι καλυτερα τα πραγματα, απλα επειδη αναφερθηκε πιο πανω συγκριση μπαταριας με το edge γι αυτο και εγω σχολιασα

Φίλε μπερδευεσαι κάνε χρήση το OnePlus με μια SIM και θα αλλάξεις γνώμη κάνεις λάθος 100% συγκρίνεις διαφορετική χρήση το S7 edge δικαρτο είχε αυτονομία στα επίπεδα του απλού s7

Φίλε μπερδευεσαι κάνε χρήση το OnePlus με μια SIM και θα αλλάξεις γνώμη κάνεις λάθος 100% συγκρίνεις διαφορετική χρήση το S7 edge δικαρτο είχε αυτονομία στα επίπεδα του απλού s7

Ok τοτε ,δεν εχω αποψη για το δικαρτο edge ,ενταξει , αν ειναι ετσι δεν εχω μετρο συγκρισης

Έχεις μέτρο σύγκρισης, βάζεις μια κάρτα μόνο στο OnePlus 3t και κάνεις σύγκριση και τότε θα καταλάβεις ότι δεν σου λέει ψέματα ο φίλος

Πας ρυθμίσεις, για προχωρημένους και εκεί έχει επιλογή και το αλλάζεις.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ευχαριστω για την απαντηση...

Παιδιά μια ερώτηση σας παρακαλώ! Σκέφτομαι να το βάλω για πώληση το 3t !Ποια θεωρείται καλή τιμή για το εν λόγω τηλέφωνο;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Παιδιά μια ερώτηση σας παρακαλώ! Σκέφτομαι να το βάλω για πώληση το 3t !Ποια θεωρείται καλή τιμή για το εν λόγω τηλέφωνο;

Ήδη κάποιος εδώ μέσα ψάχνει

Ανάλογα την κατάσταση πάντα αλλά σκέτη συσκευή χωρίς εννοώ θήκες και λοιπά εγώ θα το έδινα 360-370€

Nokia 8800 Scirocco

Ήδη κάποιος εδώ μέσα ψάχνει

Ανάλογα την κατάσταση πάντα αλλά σκέτη συσκευή χωρίς εννοώ θήκες και λοιπά εγώ θα το έδινα 360-370€

Εμένα έχει την αυθεντική sandstone και το γνήσιο τζαμακι!Ποιος είναι αυτός ο φίλος άραγε;Πως θα μπορούσα να τον βρω;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Εμένα έχει την αυθεντική sandstone και το γνήσιο τζαμακι!Ποιος είναι αυτός ο φίλος άραγε;Πως θα μπορούσα να τον βρω;

Βάλε μια αγγελία και θα σε βρει.

Θα δει και τα μηνύματα αυτά σίγουρα

Τα υπόλοιπα στην ενότητα των αγγελιών

Nokia 8800 Scirocco

Βάλε μια αγγελία και θα σε βρει.

Θα δει και τα μηνύματα αυτά σίγουρα

Τα υπόλοιπα στην ενότητα των αγγελιών

Αγγελία εννοείς εδώ στο φόρουμ ε;