Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω να ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις μόνο ένα θα σου πω έχω ένα S3 mini στον γιο μου που φοράει 7.1.2 Los και δουλεύει υποδειγματικά ενώ πριν δεν μπορούσε καλά καλά να κάνει ούτε ένα σωστό browsing και μιλάμε για πέντε χρόνια μετά όπως και το Nexus 7 2013 που φοράει 7.1.2 pure Nexus που σπέρνει και δίνει πολύ πόνο σε πολλά tablet του 2017,αν διαβάσεις και βάλεις σωστή ρομ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν είσαι stock το επόμενο update είναι πολύ μεγάλο με πολλές αλλαγές γι'αυτό υπάρχει καθυστέρηση, όταν το πάρεις θα με θυμηθείς καμία εταιρεία δεν κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές σε update παρά μόνο σε αλλαγές android, περίμενε την 4.2 και μετά περιμένω εντυπώσεις

Αυτό, το έχεις διαβάσει κάπου φίλε μου;

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι είχα καιρό να νιώσω ότι δε θέλω άλλη συσκευή.με καλύπτει σε όλα η συγκεκριμένη και όταν έρθει η ώρα της αλλαγής σίγουρα θα γίνει με βαριά καρδιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις μόνο ένα θα σου πω έχω ένα S3 mini στον γιο μου που φοράει 7.1.2 Los και δουλεύει υποδειγματικά ενώ πριν δεν μπορούσε καλά καλά να κάνει ούτε ένα σωστό browsing και μιλάμε για πέντε χρόνια μετά όπως και το Nexus 7 2013 που φοράει 7.1.2 pure Nexus που σπέρνει και δίνει πολύ πόνο σε πολλά tablet του 2017,αν διαβάσεις και βάλεις σωστή ρομ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Ναι ρε συ δεν αντιλεγω. Και εγω θυμαμαι με ενα ταπεινο Huawei ideos X5 που ηταν πιο αργο και απο την καθυστερηση, μολις του εβαλα Cyanogenmod (εκδοση 7 ηταν ακομα τοτε) το κινητο πηγαινε σφαιρα και δεν κολλαγε πουθενα. Αντιθετως σε Galaxy S2 και Galaxy S3 LTE, ναι μεν ολα κυλλουσαν πιο ομαλα απο τις stock της Samsung, αλλα παντα κατι με εκανε να γυρναω σε stock rom γιατι οι Cyan ηταν πιο αδειες και σε διαχειριση μπαταριας δεν ηταν αυτο που ηθελα. Ειχα ασχοληθει και γω αρκετα με το αθλημα των custom roms, kernels, πειραγματακια σε cpu's κλπ, αλλα αυτα θεωρω οτι θα τα κανεις κυριως σε συσκευες Low end η Mid range που απλα θελεις να παρουν μια ανασα για λιγο καιρο χρησης ακομα.

Προσωπικα θα προτιμουσα αυτο που μου δινει η εταιρια να το υποστηριζει οσο περισσοτερο μπορει και οχι να το παραταει με την κυκλοφορια της επομενης ναυαρχιδας. Καλα για security updates δεν μιλαω καν! Αυτα μετα το επομενο μεγαλο update δεν προκειται να τα ξαναδουμε. Οπως ειπα ομως και πιο πανω βασικο ρολο παιζει και η ασφαλεια. Δεν θελω να δινω φατσα καρτα στον καθε developer του XDA τα δεδομενα μου η οτι αλλο μπορει να βλεπει αυτος παρασκηνιακα και να ειμαι ισως ακομα πιο ευαλωτος και γω δε ξερω σε τι.

Και σε τελευταια αναλυση νομιζω πως ολοι συμφωνουμε οτι θα θελαμε περισσοτερη ΕΠΙΣΗΜΗ υποστηριξη. Ουτε να δικαιολογησω τετοιες πρακτικες μπορω, ουτε να τις παινεψω. Το οτι πηραμε σχεδον πρωτοι απ ολους την Nougat και την 7.1.1 δε σημαινει πως πρεπει να σταματησουμε εκει με ενα ακομα μεγαλο update (που μπορει να μην ειναι καν Android update) και τελος. Και ειδικα σε μια συσκευη σαν το One Plus 3Τ που με εχει αφησει φοβερα ικανοποιημενο ως κατοχο.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αυτό, το έχεις διαβάσει κάπου φίλε μου;

Ναι φίλε στο xda από moderators του beta program

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι ρε συ δεν αντιλεγω. Και εγω θυμαμαι με ενα ταπεινο Huawei ideos X5 που ηταν πιο αργο και απο την καθυστερηση, μολις του εβαλα Cyanogenmod (εκδοση 7 ηταν ακομα τοτε) το κινητο πηγαινε σφαιρα και δεν κολλαγε πουθενα. Αντιθετως σε Galaxy S2 και Galaxy S3 LTE, ναι μεν ολα κυλλουσαν πιο ομαλα απο τις stock της Samsung, αλλα παντα με εκανε να γυρναω σε stock rom γιατι οι Cyan ηταν πιο αδειες και σε διαχειριση μπαταριας δεν ηταν αυτο που ηθελα. Ειχα ασχοληθει και γω αρκετα με το αθλημα των custom roms, kernels, πειραγματακια σε cpu's κλπ, αλλα αυτα θεωρω οτι θα τα κανεις κυριως σε συσκευες Low end η Mid range που απλα θελεις να παρουν μια ανασα για λιγο καιρο χρησης ακομα.

Προσωπικα θα προτιμουσα αυτο που μου δινει η εταιρια να το υποστηριζει οσο περισσοτερο μπορει και οχι να το παραταει με την κυκλοφορια της επομενης ναυαρχιδας. Καλα για security updates δεν μιλαω καν! Αυτα μετα το επομενο μεγαλο update δεν προκειται να τα ξαναδουμε. Οπως ειπα ομως και πιο πανω βασικο ρολο παιζει και η ασφαλεια. Δεν θελω να δινω φατσα καρτα στον καθε developer του XDA τα δεδομενα μου η οτι αλλο μπορει να βλεπει αυτος παρασκηνιακα και να ειμαι ισως ακομα πιο ευαλωτος και γω δε ξερω σε τι.

Και σε τελευταια αναλυση νομιζω πως ολοι συμφωνουμε οτι θα θελαμε περισσοτερη ΕΠΙΣΗΜΗ υποστηριξη. Ουτε να δικαιολογησω τετοιες πρακτικες μπορω, ουτε να τις παινεψω. Το οτι πηραμε σχεδον πρωτοι απ ολους την Nougat και την 7.1.1 δε σημαινει πως πρεπει να σταματησουμε εκει με ενα ακομα μεγαλο update (που μπορει να μην ειναι καν Android update) και τελος. Και ειδικα σε μια συσκευη σαν το One Plus 3Τ που με εχει αφησει φοβερα ικανοποιημενο ως κατοχο.

Δεν θα διαφωνήσω σε όλα μαζί σου αλλά πες μου πώς μπορούμε να κράζουμε μια εταιρεία ότι δεν θα δώσει το επόμενο μεγάλο update ενώ δεν το ξέρουμε, επίσης βάζουμε στο παιχνίδι το OnePlus 2 το οποίο όσοι ασχολούνται με τα smartphones γνωρίζουν ότι 810 snap απλά είναι άθλιος επεξεργαστής και αυτός είναι ο λόγος πιστεύω που δεν έχει πάρει ακόμα nougat,τι σχέση έχει το OnePlus 2 που παραλίγο να ρίξει στα τάρταρα την εταιρεία με το όπλο που λέγεται OnePlus 3, κάτι τελευταίο δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader ούτε έχω κάνει root και απολαμβάνω την 7.1.1 από τον Φεβρουάριο ενώ ακόμα οι άλλες εταιρείες είναι στην 7.0, οποίος θέλει πιο πολλές αναβαθμίσεις ας γίνει beta με 2 αναβαθμίσεις τον μήνα αλλιώς στην stock rom μια αναβάθμιση κάθε ένα με δύο μήνες αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας από την κυκλοφορία του op3

Ναι φίλε στο xda από moderators του beta program

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν θα διαφωνήσω σε όλα μαζί σου αλλά πες μου πώς μπορούμε να κράζουμε μια εταιρεία ότι δεν θα δώσει το επόμενο μεγάλο update ενώ δεν το ξέρουμε, επίσης βάζουμε στο παιχνίδι το OnePlus 2 το οποίο όσοι ασχολούνται με τα smartphones γνωρίζουν ότι 810 snap απλά είναι άθλιος επεξεργαστής και αυτός είναι ο λόγος πιστεύω που δεν έχει πάρει ακόμα nougat,τι σχέση έχει το OnePlus 2 που παραλίγο να ρίξει στα τάρταρα την εταιρεία με το όπλο που λέγεται OnePlus 3, κάτι τελευταίο δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader ούτε έχω κάνει root και απολαμβάνω την 7.1.1 από τον Φεβρουάριο ενώ ακόμα οι άλλες εταιρείες είναι στην 7.0, οποίος θέλει πιο πολλές αναβαθμίσεις ας γίνει beta με 2 αναβαθμίσεις τον μήνα αλλιώς στην stock rom μια αναβάθμιση κάθε ένα με δύο μήνες αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας από την κυκλοφορία του op3

Δεν τους κραζω ρε Βαγγελη (αν σε λενε Βαγγελη δηλαδη:lol:), απλα υποθετω οπως ολοι μας και βασει των προηγουμενων μοντελων της εταιριας, οτι τα software updates θα σταματησουν συντομως, ενω θα μπορουσε να συνεχισει για πολυ ακομα. Μακαρι να διαψευστουμε πανηγυρικα! Εγω ειμαι με stock και root αλλα προτιμαω τις stable εκδοσεις μεχρι στιγμης. Ειχα δοκιμασει για λιγο καιρο και Beta αλλα τα updates ηταν πιο συντομα τοτε, οποτε γυρνουσα παλι σε stable. Επομενως απλα περιμενω την επομενη χωρις να με νοιαζει ιδιαιτερα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

παιδιά γενικά το oneplus 2 δεν το υποστήριξαν καθόλου, αλλα δεν πουλησε ούτε κατά φαντασία κοντα στο 3/3τ..είχε και τεράστια θέματα με τον 810...

εγώ έχω μια ελπίδα πως θα ειναι άλλη υποστήριξη στο 3ρι...

για να καταλαβω, συζητατε περι του αν θα παρει την Ο το ΟΡ3Τ? ειπε κατι τετοιο η εταιρεια οτι παιζει να μην τη παρει?
All it takes is a swipe...

για να καταλαβω, συζητατε περι του αν θα παρει την Ο το ΟΡ3Τ? ειπε κατι τετοιο η εταιρεια οτι παιζει να μην τη παρει?

Το θεμα δεν ειναι μονο αν θα παρει την O, αλλα αν θα υποστηριχθει για τουλαχιστον εναμιση χρονο ακομα.

Και το one plus 2 δεν έχει πάρει nougat αλλά ακόμα παίρνει security update από marshmallow και μάλιστα νομίζω έχει πάρει και όλα τα καινούρια καλουδια από το καινούριο ui,οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα ούτε με το op3,op3t

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και το one plus 2 δεν έχει πάρει nougat αλλά ακόμα παίρνει security update από marshmallow και μάλιστα νομίζω έχει πάρει και όλα τα καινούρια καλουδια από το καινούριο ui,οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα ούτε με το op3,op3t

Έτσι όπως είναι το Android σήμερα δεν χάνεις και πολλά αν έχεις λίγο παλαιότερη έκδοση

Έχουν σχεδόν περάσει όλες τις εφαρμογές στο play store και γίνονται οι αναβαθμίσεις από εκεί

Η oneplus βγάζει και rom updates χωρίς να αλλάζει η έκδοση του Android κάνοντας αλλαγές οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Έτσι όπως είναι το Android σήμερα δεν χάνεις και πολλά αν έχεις λίγο παλαιότερη έκδοση

Έχουν σχεδόν περάσει όλες τις εφαρμογές στο play store και γίνονται οι αναβαθμίσεις από εκεί

Η oneplus βγάζει και rom updates χωρίς να αλλάζει η έκδοση του Android κάνοντας αλλαγές οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα

Μακαρι παιδια, μακαρι. Γιατι θα ειναι μια πολυ καλη επιλογη να μεινει κανεις στο 3T αν δεν εντυπωσιασει το 5.

Το 5 πιστεύω θα είναι καλύτερο σε κάμερα και μπαταρία οπότε θα είναι πολύ καλή επιλογή

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

θα το θεωρησω τραγικο να μην παρει Ο το ΟΡ3Τ, αντε το 3ρι παει και ερχεται λογω ηλικιας αλλα το 3Τ θα ειναι ξεφτιλα να μην παρει
All it takes is a swipe...

θα το θεωρησω τραγικο να μην παρει Ο το ΟΡ3Τ, αντε το 3ρι παει και ερχεται λογω ηλικιας αλλα το 3Τ θα ειναι ξεφτιλα να μην παρει

Καλα η χρονικη διαφορα τους μεταξυ 3 και 3T δεν ειναι και τοσο τεραστια. Δεν μιλαμε για εξαμηνο η παραπανω αλλα λιγοτερο.

Οπως ειπα παραπανω, αν ειναι να υποστηριχθει σωστα το 3T θα πρεπει να υποστηριξουν το ιδιο σχεδον και ατο απλο μοντελο εφοσον οι αλλαγες ειναι ελαχιστες μεταξυ τους.

παιδιά το 4g και σε εσάς κατεβάζει γρήγορα την μπαταρία?

Το γρήγορα που λες είναι σχετικό, πάντως με data ρουφιέται η μπαταρία αρκετά.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Καλημέρα χθες πρώτη φορά δοκίμασα τους Χάρτες της Google σε ταξίδι με 4G Cosmote και δυστυχώς δεν δούλεψε. Όταν έβαζα τον προορισμό μου υπολόγιζε τη διαδρομή και μετά κολλούσε εκεί. Έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να δω που βρίσκομαι με λίγα λόγια τζίφος. Δίπλα η γυναίκα μου με ένα παλιό samsung έπαιζε κανονικά. Είμαι στοκ στην τελευταία ρομ.

Ναι με data εννοώ. Με 3g το ίδιο γρήγορα αδειάζει ?

Ανάλογα την εταιρεία και το σήμα στην περιοχή

Υπάρχουν περιοχές που δεν έχει καλό 3g ενώ μπορεί να έχει ικανοποιητικό 4g

Αν παρατηρήσεις ότι εκεί που βρίσκεσαι ένα από τα δυο είναι καλύτερο τότε χρησιμοποιείς αυτό

Εμένα το 4g είναι καλύτερο πλέον εδώ και κάποιους μήνες

Βρίσκομαι επαρχία

Nokia 8800 Scirocco

Ναι με data εννοώ. Με 3g το ίδιο γρήγορα αδειάζει ?

Εξαρτάται την κάλυψη του σήματος Πάνο... ίσως είναι λίγο καλύτερα με 3g μόνο, μιας και είναι πιο εύκολο να πιάσει, αλλά και πάλι ​εξαρτάται από την περιοχή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Υ.γ. τώρα είδα ότι απάντησες Τάσο... :p

Έχω cosmote με καλό σήμα ανοίγει της σελίδες στο chrome σφαίρα αλλά μου αδειάζει την μπαταρία γρήγορα. Θα δοκιμάσω και με 3g να δω τη γίνεται