Jump to content

OnePlus 3T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το εψαχνα σε μεταχειρισμένο για να το παρω αλλα ρε παιδια ολοι το πουλαγανε 400 ευρο και καινουργιο εχει 439 οποτε και γιαυτο το πηρα και το παρήγγειλα κιολας. ευχομαι να το ευχαριστηθώ γιατι ειμαι samsunakias :):):) Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλώς να το δεχτείς φίλε,εγώ είχα την ίδια αρρώστια με εσένα αλλά πλεον δεν γυριζω πίσω, βέβαια παίζει ρόλο και ότι χρειάζομαι 2 κάρτες πλέον και εκεί η συσκευή δεν έχει αντίπαλο

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς να το δεχτείς φίλε,εγώ είχα την ίδια αρρώστια με εσένα αλλά πλεον δεν γυριζω πίσω, βέβαια παίζει ρόλο και ότι χρειάζομαι 2 κάρτες πλέον και εκεί η συσκευή δεν έχει αντίπαλο

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να εισαι καλα φιλε μου ερχομαι απο s7 edge duos και εκανα αυτην την στροφη θα ελεγα και με την AMOLED oθωνη πιστευω ολα καλα να πανε. ειναι και 4g + plus ετσι? και στις 2 sim?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι και στις δύο sim, περιμένω με προσοχή τις εντυπώσεις σου μιας και εγώ είχα το κανονικό S7 edge,η πρώτη σου μεγάλη διαφορά είναι η διετή εγγύηση που αν τα λέω καλά δεν ισχύει για το S7 duos

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι και στις δύο sim, περιμένω με προσοχή τις εντυπώσεις σου μιας και εγώ είχα το κανονικό S7 edge,η πρώτη σου μεγάλη διαφορά είναι η διετή εγγύηση που αν τα λέω καλά δεν ισχύει για το S7 duos

εχεις δικιο φιλε μου δεν ισχυει απλα το ρισκο ειναι παντα μεσα στο πρόγραμμα. ειχα και το note 5 ποιο πριν αριστο και αυτο οποτε θελω να με εντυπωσιάσει ετσι ποιο πολυ το 3τ και πιστευω πως θα το κανει αφου βεβαια εχει και την οθόνη amoled

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οθόνη έχει πολύ καλή αλλά θεωρώ του S7 edge κορυφαία

Οθόνη έχει πολύ καλή αλλά θεωρώ του S7 edge κορυφαία

οντως ειναι πολυ καλη. σε λιγες μερες θα διαπιστωσω και για το 3τ εαν με αφησει με το στομα ανοιχτο:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην εφαρμογη γκαλερι δεν μου εμφανιζει 3 φακελους που εχω κανει με φωτο, τι πρεπει να κανω;

Βάλτους στο internal storage > pictures

μολις ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεε................................. 23 το εκανα παραγγελια και σημερα μου ηρθεεεεεεε
[sIGPIC][/sIGPIC]

μολις ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................................

Χαχαχα, καλορίζικο φίλε μου...Καλώς ήρθες στην παρέα!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο!!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

ευχαριστω πολυ παιδια οι πρωτες εντηποσεις μου ειναι ΑΡΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣ. ομορφο ντιζαινατο γρηγορο και λεπτο. θα κανω και την αναβαθμηση ποιο βραδακι και θα το καμαρωσω. να ρωτησω ειναι στο 31% η μπαταρια να το φορτησω 100% και να κανω την αναβαθμηση σε nougat 7????
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πω πω πολύ γρήγορα ήρθε. Καλορίζικο φίλε μου.

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ευχαριστω πολυ παιδια οι πρωτες εντηποσεις μου ειναι ΑΡΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣ. ομορφο ντιζαινατο γρηγορο και λεπτο. θα κανω και την αναβαθμηση ποιο βραδακι και θα το καμαρωσω. να ρωτησω ειναι στο 31% η μπαταρια να το φορτησω 100% και να κανω την αναβαθμηση σε nougat 7????

κάνε του μία φόρτιση μέχρι το 80% πρώτα.

Καλορίζικο !

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για την ακριβεια εκανα την παραγγελια 22 του μηνος 23.00 το βραδυ παιδια και σημερα 15.15 ηταν η ups εδω σπιτι μου. του κανω την πρωτη φορτηση κιολας και ποιο βραδακι θα κανω το update στην 7αρα που μου εχει βγαλει.ομολογώ τοσα χρονια (σαμσουνακιας) οτι ειναι ενα πολυ ΑΡΙΣΤΟ για τα κυβικά του κινητο και δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο τα επώνυμα. μια θηκουλα θα του παρω γιατι δεν ειχε μεσα screen protector εχει επανω και ολα καλα.ευχομαι να το ευχαριστηθω.........:):):):)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ την παρέα, θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε κάτι .Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση ύστερα από 3,5 χρόνια και να αλλάξω τη συσκευη μου (SAMSUNG NOTE 3 ) και έχω τις εξής επιλογές στο μυαλό μου. 1η επιλογή samsung galaxy s7 edge μαζι με ασφάλεια και μια θήκη απο το skroutz μου βγαίνει 510 ευρώ. 2η επιλογή ειναι το one plus 3t που βγαινει στα 439 και μια θηκη παμε στα 460. 3η επιλογή να κανω υπομονή και να περιμένω το one plus 5 το οποιο ομως δε ξερουμε ακομα με σιγουρια ποτε θα κυκλοφορησει και ποτε θα μπορουμε να το παραγγειλουμε και να το εχουμε στα χερια μας. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικα με αυτα τα δυο τηλεφωνα που κυκλοφορουν τωρα στο θεμα μπαταριας διάβασα για το one plus διαφορα παράπονα στις τελευταίες σελίδες.

Καλησπέρα παιδιά.

Συγγενής στην οικογένεια θέλει ακριβό τηλέφωνο, αλλά όλοι μας έχουμε μάθει ως τώρα την αγορά της Κίνας, λόγω τιμών ιδιαιτέρως. Θα συνέφερε να το πάρει από banggood,τώρα που το έχει κιόλας προσφορά το 64αρι στα 361? Με την τριγωνική που δίνει το BG φυσικά.

Καλησπέρα παιδιά.

Συγγενής στην οικογένεια θέλει ακριβό τηλέφωνο, αλλά όλοι μας έχουμε μάθει ως τώρα την αγορά της Κίνας, λόγω τιμών ιδιαιτέρως. Θα συνέφερε να το πάρει από banggood,τώρα που το έχει κιόλας προσφορά το 64αρι στα 361? Με την τριγωνική που δίνει το BG φυσικά.

εχει γραφτεί πολλές φορές ότι η συγκεκριμένη συσκευή αξίζει για αγορά μόνο μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρίας.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χαιρετώ την παρέα, θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε κάτι .Σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση ύστερα από 3,5 χρόνια και να αλλάξω τη συσκευη μου (SAMSUNG NOTE 3 ) και έχω τις εξής επιλογές στο μυαλό μου. 1η επιλογή samsung galaxy s7 edge μαζι με ασφάλεια και μια θήκη απο το skroutz μου βγαίνει 510 ευρώ. 2η επιλογή ειναι το one plus 3t που βγαινει στα 439 και μια θηκη παμε στα 460. 3η επιλογή να κανω υπομονή και να περιμένω το one plus 5 το οποιο ομως δε ξερουμε ακομα με σιγουρια ποτε θα κυκλοφορησει και ποτε θα μπορουμε να το παραγγειλουμε και να το εχουμε στα χερια μας. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικα με αυτα τα δυο τηλεφωνα που κυκλοφορουν τωρα στο θεμα μπαταριας διάβασα για το one plus διαφορα παράπονα στις τελευταίες σελίδες.

Ότι και να κάνεις πιστεύω θα είσαι ευχαριστημένος, είχα το s7 edge, όλα θετικά, μόνο που δεν με βολέψε η edge οθόνη, επίσης ένας άλλος λόγος ήταν ότι ήθελα δικαρτο, σε μπαταρία το edge είναι καλύτερο, όχι μεγάλη διαφορά αλλά έχει, στην καθημερινότητα και τα δύο είναι αξιόλογα, δυνατά κινητά, τώρα για το 5αρι τι να πω; ας βγει με το καλό και βλεπουμε

ONEPLUS 3T

Χθες και μετα απο 12 χρονια συνεχους χρησης διαφορων Blackberry απεκτησα το Α3010 TD-LTE sta 128 G. Κόστος αγοράς περιπου 560 ευρω (Απο νετ εκτος Ελλαδος) Ειναι το πρωτο μου κινητο που δεν διαθετει αποσπόμενη μπαταρια, οποτε εβαλα αλλα 50 Ευρω για ενα αξιοπρεπες Power Bank το οποιο δεν θα μου σκασει μεσα στην τσεπη. Εντυπωσεις μετα απο κανα μηνα. Βασικα με ενδιαφερει πολυ η μπαταρια, την οποια θα ηθελα να δω ποσο θα κραταει μετα απο κανα χρονο...

Α3010 TD-LTE sta 128 G

Αυτο θα δουλευει με τις μπαντες στην ελλαδα? Απ οσο ξερω αυτο ειναι το κινεζικο μοντελο που δεν εχει b20.

Οχι οτι θα εχες σοβαρο προβλημα, εξαρταται και σε ποιον παροχο εισαι.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλορίζικα οι καινουργιοι κατόχοι της υπερ κινητάρας :D

το Α3010 μοντελο ναι δεν εχει την Β20 800Mhz μπάντα. στα μεγαλα αστικα κεντρα συνηθως δεν ειναι προβλημα, αλλα σε μικρές πόλεις θα δουλευει στην καλύτερη με 3G...

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Να ρωτησω λιγο ,πολλες φορες τα email απο gmail ερχονται μονο οταν ανοιγω την οθονη ,πως διορθωνετε αυτο;

παιδες να ρωτησω στην εφαρμογη του fb στο εικονιδιο δεν γραφει τις ειδοποιησεις που ερχονται με αριθμους?
[sIGPIC][/sIGPIC]