taliban Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ποια wipe λες; Δεν ζητάει το TWRP τίποτα. Προαιρετικά είναι. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted εγώ τα κάνω πάντως, κακό δεν κάνουν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Χρειάζομαι την βοήθεια σας Όταν με παίρνει καποιος φίλος οπου του έχω βάλει φωτογραφία μου την βγάζει μικρή-στρογγυλή πως θα γίνει να φαίνεται μεγάλη σε όλη την οθόνη όταν με παίρνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ποια wipe λες; Δεν ζητάει το TWRP τίποτα. Προαιρετικά είναι. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted εγώ τα κάνω πάντως, κακό δεν κάνουν https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Αυτόν τον οδηγό λέω να ακολουθήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/how-to/rom-oxygenos-3-5-4-mm-ota-update-t3519074 Αυτόν τον οδηγό λέω να ακολουθήσω ναι μία χαρά είναι προχώρα άφοβα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλως τα δεχτηκαμε :lol::rotfl::w00t::w00t::up::dance::yahoo::yahoo: http://oneplus3t.com/2017/10/03/install-android-8-0-oreo-on-oneplus-33t/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 ναι μία χαρά είναι προχώρα άφοβα :) Οκ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Να σας ρωτήσω, όσοι βάλετε την 4.5.0, έχετε παρατηρήσει να αργει να κλειδώσει το gps? Γενικά το τεσταρε κανείς σχετικά με την προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Να σας ρωτήσω, όσοι βάλετε την 4.5.0, έχετε παρατηρήσει να αργει να κλειδώσει το gps? Γενικά το τεσταρε κανείς σχετικά με την προηγούμενη έκδοση; με και χωρίς data κλειδωνε και κλειδώνει ταχύτατα σε εμένα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Να σας ρωτήσω, όσοι βάλετε την 4.5.0, έχετε παρατηρήσει να αργει να κλειδώσει το gps? Γενικά το τεσταρε κανείς σχετικά με την προηγούμενη έκδοση; Σε εμένα κλειδώνει πολύ γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπέρα σε όλους, Να σας ρωτήσω, όσοι βάλετε την 4.5.0, έχετε παρατηρήσει να αργει να κλειδώσει το gps? Γενικά το τεσταρε κανείς σχετικά με την προηγούμενη έκδοση;Έχει τύχει να αργήσει και 5 λεπτά, έχει τύχει και αμέσως. Πάντως διαβάζω για πολύ κόσμο που έχει πρόβλημα με το κλείδωμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 (edited) Καλημέρα, φλάσαρα χτές την 4.5.0 και παρατήρησα το εξής ενοχλητικό:όταν ήταν σε στάση αναμονής το κινητό(στην 4.1.7),πέρναγα πάνω απο την οθόνη το χέρι μου και αυτή φωτιζόταν και έβλεπα ώρα,ειδοποιήσεις κτλ,κάτι το οποίο με βολέυε αφάνταστα καθώς δεν χρειαζόταν να πατήσω κάποιο κουμπί,ούτε να το σηκώσω.Τώρα αυτό δεν γίνεται,οτι και να κάνω.Είναι σαν να έχει απενεργοποιηθεί ο αισθητήρας ή δεν ξέρω εγω τι...Συμβαίνει και σε εσάς? ΥΓ:όλες οι επιλογές είναι ενεργοποιημένες.Δηλαδη:Προβολη---εμφάνιση όταν πλησιάζει και Προηγμένες---λειτουργία τσέπης είναι στο on και οι 2... Edit:Εδώ λένε οτι αφαίρεσε την συγκεκριμένη επιλογή η oneplus.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,epic fail απο εμένα!! Edited October 6, 2017 by SergioChr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Καλημέρα, φλάσαρα χτές την 4.5.0 και παρατήρησα το εξής ενοχλητικό:όταν ήταν σε στάση αναμονής το κινητό(στην 4.1.7),πέρναγα πάνω απο την οθόνη το χέρι μου και αυτή φωτιζόταν και έβλεπα ώρα,ειδοποιήσεις κτλ,κάτι το οποίο με βολέυε αφάνταστα καθώς δεν χρειαζόταν να πατήσω κάποιο κουμπί,ούτε να το σηκώσω.Τώρα αυτό δεν γίνεται,οτι και να κάνω.Είναι σαν να έχει απενεργοποιηθεί ο αισθητήρας ή δεν ξέρω εγω τι...Συμβαίνει και σε εσάς? ΥΓ:όλες οι επιλογές είναι ενεργοποιημένες.Δηλαδη:Προβολη---εμφάνιση όταν πλησιάζει και Προηγμένες---λειτουργία τσέπης είναι στο on και οι 2... Edit:Εδώ λένε οτι αφαίρεσε την συγκεκριμένη επιλογή η oneplus.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,epic fail απο εμένα!! Δεν λειτουργεί έτσι πλέον, αν θέλεις να δεις κάτι σηκώνεις το τηλέφωνο, και εμένα στην αρχή δεν μου έκατσε καλά αλλά συνήθισα πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δεν λειτουργεί έτσι πλέον, αν θέλεις να δεις κάτι σηκώνεις το τηλέφωνο, και εμένα στην αρχή δεν μου έκατσε καλά αλλά συνήθισα πλέον Αυτό όταν το έχεις στην τσέπη δουλεύει,δηλαδή ανάβει η οθόνη επειδή κουνιέται συνέχεια λόγο περπατήματος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Αυτό όταν το έχεις στην τσέπη δουλεύει,δηλαδή ανάβει η οθόνη επειδή κουνιέται συνέχεια λόγο περπατήματος;; Όχι, αφού καλύπτετε ο αισθητήρας εγγύτητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Δεν λειτουργεί έτσι πλέον, αν θέλεις να δεις κάτι σηκώνεις το τηλέφωνο, και εμένα στην αρχή δεν μου έκατσε καλά αλλά συνήθισα πλέον Μακάρι να το συνηθίσω,αλλα δεν το βλέπω...Αφού σκέφτομαι να κάνω downgrade στην 4.1.7,ακόμα και να περάσω άλλη ρόμ:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Παιδιά, αυτό το κενό στο πάνω μέρος που βγαίνει μόνο του το Quick pic, πως επιλέγουμε τι θα μπει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ειμαι στην 4.5.0 και ενω η μπαταρια πηγαινε μια χαρα τις τελευταιες μερες παρατηρω ενα απίστευτο drain χωρις λογο σε κατασταση αναμονης. Σας παραθετω καποιες φωτο. Οποιος μπορει ας βοηθησει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Ειμαι στην 4.5.0 και ενω η μπαταρια πηγαινε μια χαρα τις τελευταιες μερες παρατηρω ενα απίστευτο drain χωρις λογο σε κατασταση αναμονης. Σας παραθετω καποιες φωτο. Οποιος μπορει ας βοηθησει Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φταιει το instagram οι τελευταιες εκδοσεις απο την 17 και μετα δημιουργουν απιστευτο drain. Κανε απεγκατασταση και βαλε την 16.χχχ εδω ειναι το σχετικο θεμα απο reddit : Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Η αν είσαι ροοτ, βάλε Xposed+Amplify και ρυθμίζεις όλα τα wakelocks ,όπως θες Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Η αν είσαι ροοτ, βάλε Xposed+Amplify και ρυθμίζεις όλα τα wakelocks ,όπως θες Unleashed by ONEPLUS 3T rooted δώσε κανένα tip για αυτές τις ρυθμίσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 δώσε κανένα tip για αυτές τις ρυθμίσειςΕδώ όλα μαζί https://forums.oneplus.net/threads/guide-how-to-get-6-hours-of-screen-on-time-on-3t.625748/ Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μηπως εχουμε κανενα ευκαιρο οδηγο για root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μηπως εχουμε κανενα ευκαιρο οδηγο για root? χωρίς ξεκλείδωμα bootloader θα σου έλεγα να μην το κάνεις , κάνε το με κάποιο toolkit σαν αυτό https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) χωρίς ξεκλείδωμα bootloader θα σου έλεγα να μην το κάνεις , κάνε το με κάποιο toolkit σαν αυτό https://forum.xda-developers.com/oneplus-3t/development/toolkit-oneplus-3t-toolkit-unlock-t3507729 Βασικα αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να το συχρωνισω με την συσκευη κατι κανω λαθος.Παω να ξεκινησω και μου βγαζει συνεχεια ερρορ http://prntscr.com/gvn3ad Edited October 10, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Βασικα αυτο που δεν μπορω να κανω ειναι να το συχρωνισω με την συσκευη κατι κανω λαθος.Παω να ξεκινησω και μου βγαζει συνεχεια ερρορ http://prntscr.com/gvn3ad μπας και είσαι με κανά μη ΄΄μαμά΄καλώδιο ? Προσπάθησες να αλλάξεις usb θύρα ? Εκανες επανεκίνηση τον υπολογιστή ? Δοκίμασες από usb που είναι στην motherboard ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts