maria_1 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 ευχαριστω αλλα δεν ψαχνω αυτο ,η μαλλον ψαχνω κατι σαν αυτο ,πχ σε samsung και htc που περασαν απο τα χερια μου υπηρχε δυνατοτητα να επιλεξεις μεσα απο 10δες θεματα ,αλλαζαν τα παντα στο κινητο, χωρις root, χωρις αλλο launcher κλπ κλπ , εδω περα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; μαλλον απ οτι βλεπω οχι Χρειάζεσαι ροοτ. Με ροοτ, κατεβαζεις το substratum απο play store που ειναι theme engine με πολλα θεματα, κλασεις ανωτερα απο τα themes της Samsung και της htc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Ή βάζεις άλλον launcher . Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Χρειάζεσαι ροοτ. Με ροοτ, κατεβαζεις το substratum απο play store που ειναι theme engine με πολλα θεματα, κλασεις ανωτερα απο τα themes της Samsung και της htc. Ok, ευχαριστω πολυ, μου ελυσες την απορια μου ,δεν ειμαι root και προς το παρων δεν σκεφτομαι να το κανω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή βάζεις άλλον launcher . Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω αγορασμενο το Nova ο οποιος δεν αλλαζει το design μεσα στις ρυθμισεις ,οπως και τα χρωματα κατεβαζοντας την κουρτινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 η 4.1.6 τι λέει παιδιά την δοκιμάσατε είναι κομπλέ? η έχει θέματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αυτες τις δύο μέρες που την δουλεύω. Οπότε υποθέτω ότι είναι μια χαρά. Από αυτονομία δε μπορώ να βγάλω ακόμη ασφαλή συμπεράσματα, αλλά νομίζω πάει εξίσου καλά και σε αυτό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 ωραία θα την βάλω και εγώ τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Έχω την εντύπωση ότι η 4.1.6 ανεβάζει θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kyriakox Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Υποτίθεται ότι η 4.1.5 ανέβαζε θερμοκρασία γιαυτό και βγήκε τόσο γρήγορα η 4.1.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Υποτίθεται ότι η 4.1.5 ανέβαζε θερμοκρασία γιαυτό και βγήκε τόσο γρήγορα η 4.1.6 Κάνω με το κινητό ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανα με την 4.1.3. Σίγουρα ανεβάζει γιατί τετοια θέματα δεν είχα με την παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Σκέφτομαι να το γυρίσω σε εντελώς stock κατάσταση το κινητό μιας και το έχω root, αλλά με κρατάνε κάποια πραγματακια που δεν ξέρω αν υπάρχουν χωρίς root. Πχ υπαρχουν αντίστοιχες εφαρμογές των titanium backup και adaway που να μην απαιτούν root αλλά να δουλεύουν εξίσου όμορφα? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Όχι δεν υπάρχουν δυστυχώς, ειδικά για το titanium τα πράγματα είναι δύσκολα χρειάζεται PC,για τις διαφημίσεις υπάρχουν εφαρμογές που εμένα δεν με ικανοποιούν και προτιμάω να ζω με τις διαφημίσεις Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipis1 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Φορτισα το κινητο το βραδυ. Πριν κοιμηθω το εβγαλα στο 100%.Ξυπναω το πρωι και βλεπω αυτο. Ειμαι σε 4.1.6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 19, 2017 by tsipis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Φορτισα το κινητο το βραδυ. Πριν κοιμηθω το εβγαλα στο 100%.Ξυπναω το πρωι και βλεπω αυτο. Ειμαι σε 4.1.6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κόλλησε Κλείσε την εφαρμογή από το παρασκήνιο και δες πως θα λειτουργήσει Ίσως χρειαστεί να περιμένεις αναβάθμιση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Με την 4.1.3 πιστεύω ήταν καλύτερα τα πράγματα. Χαλαρή χρήση πάλι με άλλα αποτελέσματα όμως από την προηγούμενη φορά. Πριν καιρό με παρόμοια χρήση στην 4.1.3 είχα 3 ημέρες και 14 ώρες περίπου standby, 6ωρο sot και είχα ακόμη υπόλοιπο 17%. Βέβαια με την 4.1.6 δεν έχω κάνει παραπάνω από δύο φορτίσεις ώστε να πω ότι σταθεροποιήθηκε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 19, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Βρε καλά κάνω εγώ και δεν τα πειραζω. 4.1.3 μέχρι να βγει κάτι καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Βρε καλά κάνω εγώ και δεν τα πειραζω. 4.1.3 μέχρι να βγει κάτι καλύτερο Τι καλύτερο? Θες και εσύ να το φορτίζεις κάθε 3 μέρες σαν τον φίλο από επάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μόνο εγώ είμαι ικανοποιημένος από την 4.1.6 μάλλον. Βγάζω 6.30 ώρες οθόνη με ιδία χρήση όπως πριν. Πραγματικά γεμάτη μία ώρα και βάλε. Στάλθηκε από OnePlus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Μόνο εγώ είμαι ικανοποιημένος από την 4.1.6 μάλλον. Βγάζω 6.30 ώρες οθόνη με ιδία χρήση όπως πριν. Πραγματικά γεμάτη μία ώρα και βάλε. Στάλθηκε από OnePlus 3T Βάλε και μένα μέσα στο club των ικανοποιημένων. Σταθεροτατο το κινητό σε όλα και μπαταρία θηρίο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsio Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Με εχει ξενερώσει το κηνιτο Οτι πιο γρήγορο εχω δοκιμασει τρομερη ποιότητα κατασκευής αλα μεχρι εκει τραγικο ποιοτιτα ηχου και προβληματα στο λειτουργικό παλι για htc με βλεπω.. δεν γίνεται να δουλεύει το screen mirroring και μετα με nougat να μην το βρισκει ουτε η smart tv ... Ετοιμάζομαι να το δοσω και βλεπω το αλο το κουφο ενο δουλεύε κανονικά το micro usb ανταπτορακι ξαφνικα δεν μπορω να μεταφερω τα αρχεια... Δεν βρισκει τπτ το εχω αλαξει σε mtm τιποτα... Και απο οτι ειδα το εχουν παρα πολλοι το ιδιο θεμα... Τραγικη εταιρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Με εχει ξενερώσει το κηνιτο Οτι πιο γρήγορο εχω δοκιμασει τρομερη ποιότητα κατασκευής αλα μεχρι εκει τραγικο ποιοτιτα ηχου και προβληματα στο λειτουργικό παλι για htc με βλεπω.. δεν γίνεται να δουλεύει το screen mirroring και μετα με nougat να μην το βρισκει ουτε η smart tv ... Ετοιμάζομαι να το δοσω και βλεπω το αλο το κουφο ενο δουλεύε κανονικά το micro usb ανταπτορακι ξαφνικα δεν μπορω να μεταφερω τα αρχεια... Δεν βρισκει τπτ το εχω αλαξει σε mtm τιποτα... Και απο οτι ειδα το εχουν παρα πολλοι το ιδιο θεμα... Τραγικη εταιρια... Δεν έχει micro usb adaptor. Type C adaptor έχει. Μάλλον το μπερδεύεις με άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μια ερωτηση: Επβεβαιωμενα το κινητο κανει CA ? (carrier aggregation) Καποιος με κοσμοτε, ποσο εχει δει το ανωτερο σε speedtest? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsio Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Δεν έχει micro usb adaptor. Type C adaptor έχει. Μάλλον το μπερδεύεις με άλλο κινητό. Καλη η εξυπνάδα σου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μια ερωτηση: Επβεβαιωμενα το κινητο κανει CA ? (carrier aggregation) Καποιος με κοσμοτε, ποσο εχει δει το ανωτερο σε speedtest? 133mbps με 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μια ερωτηση: Επβεβαιωμενα το κινητο κανει CA ? (carrier aggregation) Καποιος με κοσμοτε, ποσο εχει δει το ανωτερο σε speedtest? 60 Mbps με 4+G Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 60 Mbps με 4+G Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 60 mbps δεν είναι 4g+, πρέπει να είναι πάνω από 150 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts