leo_123 Δημοσιεύτηκε November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2016 Ποιο από τα δυο να πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 αν δε σε ενοχλει η διαφορα τιμης, παρε το pro (προϋποθεση οτι μιλαμε για ιδιο χωρο rom) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo_123 Δημ. November 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 αν δε σε ενοχλει η διαφορα τιμης, παρε το pro (προϋποθεση οτι μιλαμε για ιδιο χωρο rom) Sorry, redmi note 3 pro ηθελα να γραψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 (edited) Sorry, redmi note 3 pro ηθελα να γραψω προτιμω RN4 3/64 κυριως λογω: εκδοσης με διπλασιο χωρο rom tap to wake πιο ομορφο Edited November 11, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Η διαφορές είναι απειροελάχιστες. Εγώ θα έπαιρνα το pro international edition. Το 4 έχει μεν λίγο καλύτερες αποδόσεις αλλά δεν είναι κάτι. Ίσως το πιο σημαντικό για μένα είναι το marshmallow δεν έχω καταλάβει αν έχει το 3 pro ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennia Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Sorry, redmi note 3 pro ηθελα να γραψω γιατι οχι το Redmi PRO...? Παράθεση Mobile: XIAOMI REDMI PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Η διαφορές είναι απειροελάχιστες. Εγώ θα έπαιρνα το pro international edition. Το 4 έχει μεν λίγο καλύτερες αποδόσεις αλλά δεν είναι κάτι. Ίσως το πιο σημαντικό για μένα είναι το marshmallow δεν έχω καταλάβει αν έχει το 3 pro ακομα. Αυτό έχει 800 άρα μπάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Αυτό έχει 800 άρα μπάντα; Η ιντερνασιοναλ ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Έχεις κάποιο λινκ; Εννοείς το pro 3 international ;ή υπάρχει και έκδοση του pro σε international ; Edited November 13, 2016 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 redmi note 3 pro international εννοώ. Δεν ξέρω που υπάρχει σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 redmi note 3 pro international εννοώ. Δεν ξέρω που υπάρχει σε στοκ.http://www.to2c.com/hk-warehouse-mi-xiaomi-redmi-note-3-pro-international-edition-gray-gold-silver.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts