LLLEFTERIS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Του εχω φτιαξει την οθόνη και το εχω ως 2ο με μια aosp android rom 6αρα. Συνεχίζει να λειτουργεί ικανοποιητικα με εξαίρεση το gps που δεν λειτουργησε ποτε και το bluetooth που δεν παιζει για κλήσεις. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα με την 7αρα μαμα μου βρηκε σημα GPS μεσα σε 5 δευτερολεπτα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Σήμα και εμένα βρίσκει γρήγορα. Αλλά κατα την κίνηση και ειδικα μέσα σε πόλη είναι κουκουρουκου Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 Οταν το δουλευα με το Sygic και το Navigon δεν ειχα προβλημα και του εβαζα μονο GPS οχι δεδομενα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts