bbbb Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi direct? Το ξερω αυτο το προγραμμα αλλα εχω δοκιμασει με miracast hdmi stick και δεν λειτουργησε Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Η τηλεοραση σου υποστηριζει wifi direct? Το ξερω αυτο το προγραμμα αλλα εχω δοκιμασει με miracast hdmi stick και δεν λειτουργησε Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ειναι η U40F6400AW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Τσεκαρεις και την επιλογη με δυνατοτητα ανιχνευσης απο τους αλλους που εχει στο μενου μεταδοση του κινητου; Και η συνδεση γινεται απο την τηλεοραση προς το κινητο ή το αντιστροφο; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Τσεκαρεις και την επιλογη με δυνατοτητα ανιχνευσης απο τους αλλους που εχει στο μενου μεταδοση του κινητου; Και η συνδεση γινεται απο την τηλεοραση προς το κινητο ή το αντιστροφο; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι στην τηλεοραση στο source που επιλεγεις τις εισοδους hdmi κλπ εχει screen mirroring το βαζω εκει και μετα στο κινητο ξεκιναω το miracast και μου δειχνει την τηλεοραση στην λιστα συσκευων παταω πανω και κανει συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Τσεκαρεις και την επιλογη με δυνατοτητα ανιχνευσης απο τους αλλους που εχει στο μενου μεταδοση του κινητου; Και η συνδεση γινεται απο την τηλεοραση προς το κινητο ή το αντιστροφο; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρηστο ειδα οτι εβαλες την AOSP τι λεει αξιζει να την βαλω; Εμενα το αποτυπωμα δεν με ενδιαφερει καθολου ουτε το BT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Τελικα την εβαλα απο περιεργεια αλλα πηρα και ενα full backup την δικια μου. Αυτη εχει στις ρυθμισεις οθονης μεταδοση οθονης και δουλεψε κανονικα με την τηλεοραση μου. Τζιφος δεν μου δουλευει το ραδιο να γυρισω στην παλια η υπαρχει λυσει λεει οτι η εφαρμογη εχει σταματησει. Edited April 10, 2017 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εβαλα 3 εφαρμογες για FM ραδιο και καμια δεν δουλευει κανω επαναφορα την μαμα rom :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Φτου δεν μπορω να κανω restore και για το system μου λεει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Φτου δε σε πρόλαβα την έβαλες ήδη.Για το ράδιο όντως τώρα είδα ότι δεν δουλεύει.Δε με απασχολεί προσωπικά,ακούω μόνο μέσω ιντερνετ.Εγώ δοκίμασα κανονικά επαναφορά και στην επίσημη και μου κάνει κανονικά το twrp. Αυτη εχει στις ρυθμισεις οθονης μεταδοση οθονης και δουλεψε κανονικα με την τηλεοραση μου. Σε ευχαριστώ που το ανέφερες αυτό.Εγώ έχω αυτό το hdmi στικ http://www.ebay.com/itm/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Dongle-Miracast-DLNA-Ezcast-2016-/262927188369?hash=item3d37ae8191:g:3r4AAOSwhlZYvELg tronsmart t1000.Το άνοιξα σήμερα και βλέπω στις ρυθμίσεις του ότι έλεγε για ΟΤΑ αναβάθμιση του λογισμικού του.Την κατέβασε,την εγκατέστησε και πλέον συνδέεται άψογα με το y6 max. Δε λέω καλές και οι 6,5" αλλά οι 50 είναι ακόμη καλύτερες :lol: Edited April 10, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Καλο αυτο αν δεν εχει η τηλεοραση οπως η δικια μου οπως δεν εχει του σαλονιου η Panasonic 50GT30 που εχω. Την Samsung την εχω στην κρεβατοκαμαρα. Ενα ακομα που με χαλασε ειναι οτι στην μαμα rom οταν κατεβαζεις την οθονη που εχει τις ρυθμισεις στο data μπορεις να επιλεξεις και τις δυο καρτες ενω η AOSP απλα ενεργοποιουσε τα data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πες μας τι να παρουμε που να εχει 6.5 οθονη και να εχει την 800αρα της Wind ??? Μην μας πεις για 5-5.5 κινητα αυτα ειναι για γυναικεια χερια. :lol: Bluboo Maya max???? Ta reviews είναι θετικά...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Bluboo Maya max???? Ta reviews είναι θετικά...... Μπα δεν θα πεσω απο 6.5 και 180p σε 6 και 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μπα δεν θα πεσω απο 6.5 και 180p σε 6 και 720p 6.5 ιντσες όντως άλλο δύσκολα θα βρεις Αλλά φαίνεται πλέον μόνο προβλήματα να έχει το Doogee Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω δεν εχω προβληματα αλλα επειδη θα το δωσω με συμφερουσα ανταλλαγη ελεγα τι αλλο να παρω εκτος απο xiaomi και leeco που δεν εχουν την 800αρα. Ελεγα για p8 max που ειναι 6.8 αλλα ειναι πολλα τα 300 που το πουλανε μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μπα δεν θα πεσω απο 6.5 και 180p σε 6 και 720p Aκριβώς αυτό.Και εγώ δεν πάω πλέον σε λιγότερο απο fhd.Εγώ με την aosp που βασίζεται σε αυτή τoυ bluboo maya max απλά βρήκα την υγειά μου!! Δε με χαλάει κάτι πλέον.Εχω root,έχω xposed και το κινητό παίζει όπως ακριβώς θέλω.Βασικά άμα δε βγει xposed για 7αρα έκδοση android ή για κάποια επόμενη της 7 θα μείνω σε αυτό το κινητό (και στο 2o μου που είναι το vfm x5 pro) μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί και να μην επισκευάζεται. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω τωρα που το εστησα απο την αρχη ετρεξα και ενα antutu μου εβγαλε 44022 καλουτσικα για απλο κινητακι. To P8 MAX μου γυαλισε αλλαδεν τρελαθηκα να δωσω 300 ευρω που το πουλανε αγγελιες και βγαζει μονο 53000 σκορ και δεν καταλαβα αν τελικα εχει 800αρα η δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω τωρα που το εστησα απο την αρχη ετρεξα και ενα antutu μου εβγαλε 44022 καλουτσικα για απλο κινητακι. To P8 MAX μου γυαλισε αλλαδεν τρελαθηκα να δωσω 300 ευρω που το πουλανε αγγελιες και βγαζει μονο 53000 σκορ και δεν καταλαβα αν τελικα εχει 800αρα η δεν εχει. Η Κινεζική δεν το εχει Η ευρωπαϊκή την εχει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Παλι πηρα full backup και παλι δεν εκανε επαναφορα στα μισα της μου εσβησε και αναψε με το λογοτυπο της Doogee και εμεινε εκει. Εκτος απο το TWRP 3.0.3 εχει βγει κανενα αλλο; Καπου διαβασα για 3.1.0 αλλα δεν βγαζω Χριστο απο το Ισπανικα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το εβαλα τελικα αλλα φοβαμαι να παρω backup και να κανω επαναφορα μηπως και δεν δουλεψει και φλασαρω παλι απο την αρχη το κινητο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Εγώ έχω το 3.0.3 του jemmini http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-3-8/ και μου λειτουργεί άψογα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Αυτη ειχα δεν ξερω τι δεν παει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Περίεργο όντως.το backup το παίρνεις σε κάρτα μνήμης ή στην εσωτερική μνήμη; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Περίεργο όντως.το backup το παίρνεις σε κάρτα μνήμης ή στην εσωτερική μνήμη; Στάλθηκε από το DOOGEE Y6 MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσωτερικη και τα τσεκαρω ολα δεν εχω μνημη μεσα λογω δυο καρτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) χμ.. και εγώ έτσι και δεν έχω πρόβλημα edit Tώρα ανακάλυψα ότι στην aosp rom υπάρχουν και παίζουν κανονικά τα wake gestures.Απλά αντι να βρίσκονται σε κάποιο εξωτερικό μενού στις ρυθμίσεις ειναι στο ρυθμίσεις-->προσβασιμότητα-->smart wake Οπότε προς το παρόν στην aosp δεν έχουμε fm radio και fingerprint. Edited April 12, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takistrigonis Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 (edited) Γινετε να μπει androit 5.1 και να βγαλω το 6αρι? Μου τρωει πολυ μνημη αδικα. 500-700 ελευθερη. Αν γινετε πως το κανω? Edited April 14, 2017 by takistrigonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts