zerow Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Περνάνε και τα περισσότερα πια τελωνείο οπότε οι επιλογές τείνουν στο να εξαφανιστούν. Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 https://www.amazon.de/dp/B01N12SHTN?tag=kimovil0c-21&th=1 και στο αμαζον πλέον απο γερμανία(nubia) χωρί φοβο τελωνειων κτλ και λιγο πιο φθηνα απο την ιστοσελιδα της νουμπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Στα 299 στο Amazon. de. Στο ιταλικό ποιο ακριβό και και από το nubia Shop. Και δωρεάν αποστολή γράφει ή η μετάφραση είναι χάλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Στα 299 στο Amazon. de. Στο ιταλικό ποιο ακριβό και και από το nubia Shop. Και δωρεάν αποστολή γράφει ή η μετάφραση είναι χάλια; Ναι δωρεάν αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Παρατηρώ διαφορά στη τιμή μεταξύ του λευκού και του μαύρου όπως επίσης και το ότι είναι Out of stock σε πολλά site. Στο to2c χαρακτηριστικά έφτασε τα 280$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Στα 299 στο Amazon. de. Στο ιταλικό ποιο ακριβό και και από το nubia Shop. Και δωρεάν αποστολή γράφει ή η μετάφραση είναι χάλια; δωρεάν μόνο στην Γερμανία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδιά, δεν απάντησε κάποιος στην ερώτηση που έγινε και νωρίτερα, αλλά είναι κάπως κρίσιμη για μένα. Notification led δεν έχει τελικά ή έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Παιδιά, δεν απάντησε κάποιος στην ερώτηση που έγινε και νωρίτερα, αλλά είναι κάπως κρίσιμη για μένα. Notification led δεν έχει τελικά ή έχει; Το κεντρικό στρογγυλό κουμπί παίζει το ρόλο του notification led. Όταν έχεις κλήσεις, ειδοποιήσεις κλπ αναβοσβήνει ο κύκλος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Χωρίς καθόλου να λέω ότι δε σε πιστεύω, αλλά είσαι σίγουρος; Διότι έχω διαβάσει 2 reviews που λένε για την απουσία Notification Led και μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση, οπότε ψάχνω επιβεβαίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Χωρίς καθόλου να λέω ότι δε σε πιστεύω, αλλά είσαι σίγουρος; Διότι έχω διαβάσει 2 reviews που λένε για την απουσία Notification Led και μου έκανε και εμένα μεγάλη εντύπωση, οπότε ψάχνω επιβεβαίωση. Σε όλα τα zte και nubia που έχουν το στρογγυλό κουμπί έτσι είναι, αναβοσβήνει το δακτυλίδι, έχω το zte blade s6 και δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Αν θες επιβεβαίωση από κατόχους, ρώτα εδώ https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3506407 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 18, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Ρώτησα τους Ιταλούς στο fb και μου είπαν ότι έχει. Ορίστε και η απάντηση Hi, happy new year too. Anyway yes, the nubia Z11 mini S has the LED notification, which is one of the 3 soft touch button. The red circle one :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Πλέον έχετε αναιρέσει κάθε αμφιβολία μου. Άρα το κινητάκι μπαίνει και πάλι πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της επιλογής συσκευής! Απο εμπειρία χρήσης πώς τα πάει γενικά; Κάμερα σε τι επίπεδο; Το έχει κανείς; Edited March 18, 2017 by dimxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Προσοχή δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά στην ευρωπαϊκή με την κινέζικη έκδοση. Για την κάμερα μόνο από reviews στο YouTube. Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος εδώ ας ανεβάσει δείγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Διάβασα στο xda πως υπάρχουν και ζητήματα με notifications. Υπάρχει κανένας κάτοχος να μας δώσει μια άποψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ένας έγραψε ότι το παρηγγειλε αλλά έκτοτε δεν ξαναεγραψε. Καλύτερα να ρωτήσεις στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts