Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα μετα το bootloop που μου επαθε το nexus 5x ψαχνω για ενα καλυτερο και πιο αξιοπιστο κινητο απο αυτο

 

εχει καποιος να μου προτεινει ενα με καλυτερη καμερα? οσο πιο φτηνα γινεται,τι παιζει στην αγορα αυτη την περιοδο?

 

ευχαριστω εκ των προτερων

 

αυτα που εχω δει εγω ειναι τα παρακατω

 

LG G5 SE (32GB)

Huawei Honor 8 (32GB)

Apple iPhone SE (16GB)

Samsung Galaxy J7 2016

Huawei P8 Lite Dual (2017) (16GB)

Huawei P9 Lite 2GB Dual (16GB)

Huawei P9 Lite 3GB (16GB)

Xiaomi Mi Max (32GB)

Apple iPhone 6s (16GB)

Apple iPhone 6s Plus (16GB)

HTC 10 (32GB)

Samsung Galaxy S7 Edge (32GB)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σχετικα φθηνά κάμερα εφάμιλλη του 5Χ δύσκολα θα βρεις... Απ' όσο έχω ακούσει έχει από τις καλύτερες... Καλή κάμερα επίσης έχει το G5, αλλά με ότι συμβαίνει με τα LG από το G3 και κάτω, εγώ δύσκολα θα αγόραζα... Από τα υπόλοιπα που αναφέρεις, νομίζω ότι το S7 και τα iPhones (αλλά και το HTC 10) ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα και όλα έχουν καλές κάμερες... Αν μπορείς να πας στο S7 πιστεύω είναι η καλύτερη/πιο ολοκληρωμένη επιλογή...
Link to comment
Share on other sites

HTC 10. Η καλυτερη καμερα που υπαρχει απο τις περσυνες ναυαρχιδες (προσωπικα την προτιμω απο s7). Μετα για καλυτερη πας στο pixel.

 

Αν παλι θες μια οικονομικη λυση με καλη καμερα ειναι το xperia x και το εξαιρετο honor 8 που εχουν πανω κατω ιδια καμερα μεταξυ τους αλλα κατωτερα και τα δυο απο το nexus 5x.

 

Αν παλι θες στα ιδια λεφτα ακομα καλυτερη καμερα πας στο g5 se που θα την ελεγα εφαμιλλη τους nexus + το πολυ ενδιαφερον wide φακο και long exposure. Αλλα μετα απο καποιους μηνες ολα βγαζουν screen retention οπου οταν ζεσταινεται αφηνουν σκιες τυχον στατικες εικονες και φευγουν μετα απο κανα 10λεπτο. Η LG δεν το αναγνωριζει σε βλαβη και δεν αλλαζει οθονη.

 

Τελος η φτηνοτερη λυση ειναι το Moto g4 Plus. Εχει ισως λιγο χειροτερη καμερα απο το xperia x αλλα το βρισκεις 210 ευρω. Βεβαια ειναι κατωτερο και ως συσκευη.

 

Γνωμη μου, κρατα το Nexus αφου θα στο επισκευασουν στο σερβις. Μια χαρα συσκευη ειναι απλα ησουν ατυχος. Να μου λεγες οτι δεν την παλευεις με την αθλια αυτονομια ή ηχο να πω. Αλλα για καμερα δεν αλλαζεις. Ακομα και το pixel δεν εχει χαοτικες διαφορες.

Edited by Antretng
Link to comment
Share on other sites

Και ποιος μου λεει οτι δεν μπορει να μου ξανασυμβει παλι bootloop? Περιπου ποσο καιρο κανει για να το φτιαξουν? Θα παρει πανω απο μηνα λετε?
Link to comment
Share on other sites

Μωρε παντου τα ιδια θα ρωτας :p Σου απαντησα τοσο στο θεμα του nexus οσο και στο pm που μου στειλες κατι απλο. ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ωστε να δεις τι θα σου πουνε πρωτα ;)

 

Απο την αλλη δικα σου τα λεφτα, οτι θελεις κανεις :)

Edited by Antretng
Link to comment
Share on other sites

Ψάχνεις για dual active κινητά.Tα samsung που λες είναι απλά δίκαρτα δεν έχουν ενεργές και ανεξάρτητες και τις δύο σιμ,είναι dual stand by.

Όχι, δεν με απασχολεί να είναι dual active, θέλω εφόσον η μία κάρτα είναι με δεδομένα, η άλλη που θα είναι για τηλεφωνικές κλήσεις - μηνύματα να μπορεί να λειτουργεί και σε δίκτυο 3G (καλύτερη λήψη).

Έχω διαβάσει μάλιστα ότι σε άλλες χώρες καταργούν τις κεραίες 2G ... αλλά εδώ είμαστε Ελλάδα, αργεί πολύ αυτό. :rolleyes:

 

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :)

Edited by NovaLacertae
Link to comment
Share on other sites

Μετά από 2 χρόνια φουλ χρήσης, ήρθε η ώρα να αλλάξω το Ulefone Be Pro που έχω... Τι θα μου προτείνατε από τη Κινέζικη κυρίως αγορά μέχρι 180 ευρώ; Προς το παρόν εγώ κλείνω προς το Xiaomi Redmi Note 4. Η αδερφή έχει το 3 και είναι πολύ ικανοποιημένη.. Αξίζει λέτε;

 

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Η μονη διαφορα δικαρτου με μονοκαρτου ειναι οι sim. Αλλα οι διαφορα τους ειναι κανα 15αρη ευρω. Μηπως το ενα που ειδες ηταν το παλιο p8 lite και οχι το p8 lite 2017?
Link to comment
Share on other sites

Παιδια σας χαιρετω...

Μετα απο χρονια σε android συσκευες, τελευτεα ειναι το G4... Ειμαι σε διλημμα να κανω το αλμα σε iphone... Βασικα ειμαι αναμεσα σε 6s ή 7 (και τα δυο στα 128gb)... Εβαλα και στο ματι το g6 αλλα μετα το παθημα απο το g4 δε θελω να το ρισκαρω παλι με lg συσκευη... Οσο για το s8 μου φενεται πολυ μακρυ σαν τηλεκοντρολ ειναι... Οποτε ειμαι ολοενα και πιο πολυ σε iphone....

Εσεις τι μου προτεινεται?

Link to comment
Share on other sites

Βλεπώ ότι δεν σε περιορίζει το οικονομικό γιαυτό θα σου προότεινω την καλύτερη για μενα συσκευη που ειναι το Sony XZ Prenium. Εάν θες Iphone και τα δύο ειναι πολύ καλα. Εξαρτάται καθαρα στο ποσο θα δώσεις
Link to comment
Share on other sites

Στο τοπικ του ρ8 δεν διαβαζω τα καλυτερα.στο γκαλαξυ ομως ναι. Και σιγα το πραγμα για μεταχ. Φαινονται τα 'καλα'
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Έφτασε η ώρα να αντικαταστήσουμε το nexus 5 μετά από 3+ χρόνια (έβγαλε θέμα πριν μέρες) Τα χρήματα είναι max 260/280€ ταβάνι. Λογικά χρειαζόμαστε λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά με 3 Ram τουλάχιστον και όχι πάνω 5,5"

Από τιμές που βλέπω μάλλον προς Xiaomi/Huawei/Asus μας βλέπω να κινούμαστε. Το ζητούμενο είναι η αξιοπιστία (το nexus 5 ήταν κορυφή) η καλή μπαταρία και να μη κολλάει.

Θα χρησιμοποιηθεί ως έχει, χωρίς επεμβάσεις (δεν τα κατέχουμε αυτά)

Η αγορά θα γίνει αποκλειστικά από Ελλάδα και το πιο πιθανό από σκρουτζομάγαζο.

Link to comment
Share on other sites

Ημουν περιπου σε αυτα αναμεσα και γω , και κατεληξα το καλοκαιρι στο mate s. Μεχρι τωρα παρα πολυ ευχαριστημενος. Απο σχεδιαση πολυ καλο και λεπτι, σιγουρα θελεις θηκη (εχει μεσα το κουτι), οθονη πολυ καλη, στον ηλιο εγω προσωπικα δεν εχω θεμα. Καμερα για μενα πολυ καλη με παρα πολλες ρυθμισεις, κ βραδυ μπορεις να βγαλεις αξιολογες φωτογραφιες. Μπαταρια μου βγαζει παντα μια μερα σιγουρα , με 4g παντα. Καποιες φορες που το ελιωσα με τα παντα και hotspot μαζι, δεν αντεξε, λογικο νομιζω. Δεν μου χει κολλησει καθολου , ουτε lag. Απλα αν θεωρειται μειονεκτημα, μαλλον δεν θα παρει nougat
Link to comment
Share on other sites

1) Lenovo 2010

2) Lenovo A plus

3) Lenovo Vibe C

 

Το θέλω για Viber, Twitter, internet, τουλάχιστον Η+ , τι προτείνετε; Θέλω την οικονομικότερη λύση. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις

Link to comment
Share on other sites

Μια καλή επιλογή για αγορά από Ελλάδα και χωρίς να χρειάζεται επεμβάσεις είναι το Xiaomi Redmi Note 4Χ που φέρνει η Infoquest και το βρίσκεις στις μεγάλες αλυσίδες στα 249 Ευρώ. Πλήρως εξελληνισμένο, με την 800άρα μπάντα που φαίνεται ότι θα γίνεται όλο και πιο απαραίτητη και με 2 χρόνια εγγύηση από τον εισαγωγέα. Επιπλέον ο συνδυασμός του Snapdragon 625 και της μπαταρίας 4100 mAh δίνει εξαιρετική αυτονομία.

Εν ολίγοις καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που έθεσες.

Link to comment
Share on other sites

Το 4X που λεει ο φιλος απο πανω ειναι πολυ καλο. Υποψιν ομως, δεν εχει καμια σχεση με stock android που ειχε το nexus. Αν σου αρεσει οσο το δυνατον πιο γυμνο τοτε ισως δεν ειναι για σενα. Οχι οτι ειναι κακο το UI της xiaomi, ισα ισα που το προτιμω.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

 

Σκέφτομαι να πάρω το xiaomi αλλά οταν κοιτάω και τις τιμές για παλιές ναυαρχίδες οι τιμές είναι οι ίδιες. Και σκέφτομαι κανένας που αλλάζει συνέχεια κινητά να πει την εμπειρία του. Επειδή είναι λίγο κορεσμένα τα χαρακτηριστικά των κινητών πλέον αλλάζουν μόνο οι επεξεργαστές.

Δηλαδή το xiaomi είναι στην ίδια τιμή με ένα Sony Z3/Z3 compact ή Lenovo Zuk1/2.Πιθανων να υπάρχουν και άλλα.

Δηλαδή έχτος του νέου επεξεργαστή ένα Sony Z3 έχει ip68 και ενδεχομένος καλύτερο hardware σε κάμερα και οθόνη. Επίσης ο snapdragon 625 είναι πιο νέος απο snapdragon 801/810 αλλά καμιά φορά o GPU είναι πιο οικονομικός.

Παραπάνω νομίζω το θέμα είναι το λογισμικό.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:
Link to comment
Share on other sites

Βαλε τις απαιτησεις σου σε προτεραιοτητα (οθονη, καμερα, αυτονομια, gaming, δικαρτο) και το συζηταμε.
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Στο αναζήτηση συσκευής είμαι και ψάχνω μόνο από Ελλάδα.

-near stock android.

->2 gb ram

-dual sim

-gorilla glass

 

Παρακαλώ για τις προτάσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Το stock android, εινσι αλήθεια είχε βολέψει πολύ. Γενικά το nexus 5 ήταν εξαιρετικό. Ελπίζω να μη δυσκολευτούμε με το νεο.

Συγκριτικά με το Asus που έχει 4 ram, τι γνώμη εχετε; Είναι βέβαια παλιότερο μοντέλο.

Σε λίγο θα πάμε να τα δούμε.

 

Στάλθηκε από το LG-V480 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...