Baator Δημοσιεύτηκε February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2005 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω εδώ και καιρό το εξής πρόβλημα: Οποιοδήποτε παιχνίδι και να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή μου δεν τρέχει.Αυτό έγινε ξαφνικά,από τη μια μέρα στην άλλη. Δοκίμασα καινούργια παιχνίδια,πιο παλιά (που είμαι σίγουρος πως τρέχουν στο μηχάνημα μου γιατί τα είχα παίξει παλιά και τα απεγκατέστησα),αυθεντικά,μη-αυθεντικά,τα πάντα.Απλά δεν τρέχει τίποτα.Στα πιο πολλά μου βγάζει το γνωστό μήνυμα "this program has executed an illegal operation and will be shut down...",σε άλλα πάλι δε γίνεται τίποτα!Τρέχεις το .exe και απλά δε συμβαίνει κάτι.Να πω πως περίπτωση για ιό δεν υπάρχει (τσεκαρισμένο),όλα τα προγράμματα λειτουργούν κανονικά,το ίντερνετ κανονικά,βλέπω ταινίες,βίντεος,ακούω mp3,τα πάντα κανονικά. Δοκίμασα 10-12 παιχνίδια μέχρι τώρα οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι το τυχαίο. Να πω πως όλα κάνουν εγκατάσταση κανονικά.(Και ναι,αντικαθιστώ το .exe με το αντίστοιχο ***** του). Ο υπολογιστής μου είναι: P4 2.6 με 512mb ram,windows xp (no sp),κάρτα γραφικών ati radeon maya 9000 pro και κάρτα ήχου μια sb live! Κατέβασα τους τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών,το τελευταίο directx,αναβάθμισα το bios...τίποτα! Καμιά ιδέα; Thanks εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ποσο καιρο εχεις να κανεις format? Που και που ενα format κανει καλο.... Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ναι όντως ένα φορματ του χρειάζεται, και εγω είχα το ιδιο προβλημα και εκανα φορματ(καθαρό όμως, οχι ghost κτλ...) και εγκατάσταση όλα απο την αρχή, και σε δυο-τρεις ωρίτσες ήμουν έτοιμος :D Σημ: Ελπίζω να έχεις ένα DVD-RW για να κρατήσεις backup όλα αυτά που σου χρειάζονται... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ναι όντως ένα φορματ του χρειάζεται, και εγω είχα το ιδιο προβλημα και εκανα φορματ(καθαρό όμως, οχι ghost κτλ...) και εγκατάσταση όλα απο την αρχή, και σε δυο-τρεις ωρίτσες ήμουν έτοιμος :D Σημ: Ελπίζω να έχεις ένα DVD-RW για να κρατήσεις backup όλα αυτά που σου χρειάζονται... ή δεύτερο partition στο δίσκο, :cool: ή δεύτερο δίσκο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 ή δεύτερο partition στο δίσκο, :cool: ή δεύτερο δίσκο... :p Μπα εγω προτιμώ ενα DVD-R γιατι ο δίσκος μπορεί να "κρασάρει" σε μια αυξομείωση του ρεύματος, άσε που ένα DVD-R μπορείς να το πάρεις μαζί σου... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALI_13 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Παρομοιως με το φιλο και εγω εχω ενα αναλογο προβλημα βεβαια αφου εκανα το αναστημενο το format(δεν γινοταν με τιποτα) το max payn πχ. δεν κανε καθολου install, ενω πριν εκανε, και το call of duty κανει μεν install αλλα βγαινει σε παραθυρακια DOS και γραφει δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη wim32.. παρεπιπτοντως το εχω προσπαθησει για εγκατασταση 4 φορες!! και τα ιδια..τα υπολοιπα παιχνιδια απλα κολλανε(πολυ κυριλε ομως η καρτα γραφικων)..καμια γνωμη? Παράθεση IT WAS PAINFULL.. BUT.. :geek: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts