tassvass Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Ναί,πράγματι. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Sony SBH52. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα mix 2 μαυρο διαθέσιμο προς πώληση σε άριστη κατάσταση και 1.5 χρόνο εγγύηση από infoquest, οποίος ενδιαφέρεται ας μου γράψει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Γειά σας παιδιά, πήρε κανείς την 10.2. 1.0 και να έχει πρόβλημα με το GPS της Google? Κολλάει και γράφει '' Google maps is not responding''... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TourbilaS Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Γειά σας παιδιά, πήρε κανείς την 10.2. 1.0 και να έχει πρόβλημα με το GPS της Google? Κολλάει και γράφει '' Google maps is not responding''... Ειναι προβλημα της ρομ στο επομενο update λογικα θα το φτιαξουν το bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Με ενδιαφέρει το κινητό γιατί πραγματικά είναι ωραίο αν και έχει παλιώσει. Ψάχνω για μεταχειρισμένο αλλά δε βρήκα σε κάποια αγγελία. Αν ενδιαφέρεται κάποιος από εσάς παιδιά να το πουλήσει και φυσικά σε καλή κατάσταση, ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts