kai50000 Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 24, 2016 Το θέμα αυτό δημιουργήθηκε για να μαζευτούν όλες οι πληροφορίες για τις διαθέσιμες τροποποιήσεις/βελτιώσεις/hacks που αφορούν τα Google Pixel/Pixel XL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έβαλε κάνεις την beta 0 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Την έβαλα εγώ για μια μέρα. Αν δεν 'έσκαγε' το instagram και η μουσική θα την κράταγα να σου πω την αλήθεια. Γίνετε και root μια χαρά. Από μπαταρία δεν έχω άποψη. https://9to5google.com/2017/05/17/pixel-camera-image-obstruction-removal/ Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 20, 2017 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Την έβαλα εγώ για μια μέρα. Αν δεν 'έσκαγε' το instagram και η μουσική θα την κράταγα να σου πω την αλήθεια. Γίνετε και root μια χαρά. Από μπαταρία δεν έχω άποψη. https://9to5google.com/2017/05/17/pixel-camera-image-obstruction-removal/ Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν την βάλεις μετα μπορείς να ξανα πας στην 7.1.2 ευκολα;; Και αν την αφήσεις οταν βγει η τελικη έκδοση παει αυτόματα η μενεις με την beta ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Έβαλα παιδιά beta O και προσπαθώ να γυρίσω πίσω με το toolkit, κατεβάζω μια 7.1.2 ή 7.1.1 κάνει καθαρή εγκατάσταση κανονικά, αλλά μόλις μπουταρει δείχνει να είναι οκ και μόλις το αγγίζω κανει reboot. Δοκίμασα και αλλη ρομ,η μόνη περίπτωση να ανοίξει είναι να ξαναπεράσω Ο και έτσι εκανα αναγκαστικά. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Θα βάλεις το factory image στον φάκελο adb και θα τρέξεις το flash-all.bat. Φαντάζομαι έχεις στο pc drivers,sdk,adb κτλ. Πως πέρασες το image τις beta Ο? Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Το φλασαρα ολόκληρο,οπως προσπαθουσα και να γυρίσω μαμα. Το πρόβλημα ηταν οτι αφου γυρισα σε 7.1.2 ήθελε factory reset απο μαμα recovery. Μετα έπαιξαν όλα κανονικά. Έπρεπε να το σκεφτώ νωρίτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εβαλε κανένας την dp3 εχει πολλα bug?? Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Εγώ την έβαλα... Δεν έχει κανένα ορατό bug μέχρι τώρα αλλά ούτε και με την dp2 είχα κανένα πρόβλημα. Δούλευε το κινητό ρολόι, βέβαια είχα κάνει factory reset.Εβαλε κανένας την dp3 εχει πολλα bug?? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Και εγώ μόλις την πέρασα σε 2xl, μόνο η εφαρμογή της Πειραιώς βλέπω μέχρι στιγμής ότι δεν δουλεύει. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Σε μένα δουλεύει μια χαρά (2XL). Και της Πειραιώς και της Εθνικής που έχω.Και εγώ μόλις την πέρασα σε 2xl, μόνο η εφαρμογή της Πειραιώς βλέπω μέχρι στιγμής ότι δεν δουλεύει. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Σε μένα δουλεύει μια χαρά (2XL). Και της Πειραιώς και της Εθνικής που έχω. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧμμ καλά που μου το είπες virland, θα δοκιμάσω να την εγκαταστήσω ξανά μ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Και εδώ όλα καλά, αλλά πάλι και με την dp2 - πέρα από κάτι μικρόcrashes που και που - δεν είχα θέμα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts