peiraiotaki Δημοσιεύτηκε February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2005 EKANA SIMERA ETISI GIA ADSL. PARASKEUI O IPALILOS IPE NA PAO NA TO PARO APO TO KATASTIMA OTE KAI KIRIAKI ME DEYTERA 8A MOU EXOUN ENERGO TO ADSL.. (POLI GRIGORA E???PIREA MENO) APLA MOU EKANE ENTIPOSI KAI 8ELO NA MOU PITE TIN GNOMI SAS.. MOU IPE 8A MOU DOSI TO JetSpeed 500 EKANE LA8OS?? GIATI I DIAFIMISI LEI JetSpeed 520.. I APLA PAI NA MOU DOSI PALIO..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nukat Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 το modem λέγεται 520, μάλλον εκ παραδρομής στο είπε 500... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 το jetspeed 500 και 500i είναι τα παλιότερα μοντέλα του 520. Αν σου δώσει το 500 μην το δεχτείς μιας και είναι περσινό μοντέλο. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Από πότε δίνει ο ΟΤΕ δωρεάν modem; Εμένα γιατί δε μου είπαν τίποτα όταν έκανα αίτηση; :eek: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Από πότε δίνει ο ΟΤΕ δωρεάν modem; Εμένα γιατί δε μου είπαν τίποτα όταν έκανα αίτηση; :eek: Είσαι παλιός εσύ! :p Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ νέα προσφορά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotaki Δημ. March 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 i prosfora teliose... itan mexri 28/2/05.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 i prosfora teliose... itan mexri 28/2/05.. Η προσφορά συνεχίζεται μεχρι το τελος αυτου του μηνα.(Φαινεται δεν τους τελειωσαν τα αποθεματα και αλλωστε ποιος θα τα αγορασει :p ? ) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Μέχρι τις 28; Για 15 μέρες ήταν μόνο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Αν μιλατε για το connx η προσφορα ισχυει ακομα,τουλαχιστον ετσι λεει το oteshop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 για το κονεξ ισχυει ακομα σιγουρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. March 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 Και για απλή σύνδεση ισχύει, όχι μόνο για το conn-x, αν η αίτηση για τη γραμμή DSL γίνει μέχρι 31/3 Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. March 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2005 τι διαφορα εχει η απλη συνδεση με το conn-x αγαπητοι φιλοι? Και επισης αν διαλεξεις conn-x μπορεις και αν ναι μετα απο ποσο καιρο να αλλαξεις ΙSP? Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts