alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) @alextrela η εφαρμογή είναι το ticktick, αλλά δεν θα δουλεύει γιατί και στο Thor που έχει 7.0 δεν δουλεύουν τα app shortcuts. Βασικά με ενδιαφέρει το shortcut της αναζήτησης σημειώσεων. Με το shortcut κάνω ένα κλικ, αλλιώς χρειάζομαι 3 και swipe την οθόνη, οπότε μπελάς. Φταίει και λίγο η εφαρμογή σε αυτό που έχει κάνει δύσκολο το search Ωπα ώπα το δοκίμασα σε Samsung και δεν δουλεύει(λογικό)ενώ σε Axon 7 δουλεύει κανονικά!!! Αλλά γιατί σε Textra δεν δουλεύει στο Axon τότε. Περίεργο. Θα κάνω μια επανεγκατάσταση του Textra και θα δοκιμάσω πάλι στο Axon. Edit:Λοιπόν έκανα μια επανεκκινηση το κινητό και επανεγκατάσταση το Textra και δείχνει να δουλεύει τώρα κανονικά Μάλλον κάποια φλασια έφαγε για άγνωστο λόγο το Textra. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ας περιμένουμε πρώτα. Δεν θα βγάζει μια ζωή ελαττωματικές συσκευές η LG. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι το service είναι δίπλα σου και άριστο. Το προτιμώ αυτό.Για την ώρα μόνο ελλατιματικες βγάζει... Όσο για το service θα είναι ότι και με το άλλο puxel αν και το φτιάχνει η htc και στο λογιστήριο και στα χαρτιά και παντού κατασκευαστεί λει Google έτσι services στην Ελλάδα δεν παίζει. Ούτε τημη δεν θα πέσει επειδή το κάνει lg για τον ίδιο ακριβώς λόγο, γιατί είναι της Google πλέον και lg θα είναι ότι η Foxconn για την Apple Έτσι ναι 1000 ευρώ στο νερό και με η χωρίς services (ανάλογα αν η Google το δώσει ποτέ επισιμα,) Έτσι μάλλον θα μείνουμε με το π... Στο χέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Shortcuts και στην 7 και στην 7.1 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα σαν κώδικας. Ότι δουλεύει στην μια δουλεύει και στην άλλη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Shortcuts και στην 7 και στην 7.1 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα σαν κώδικας. Ότι δουλεύει στην μια δουλεύει και στην άλληΔεν ισχύει αυτό για όλες τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Shortcuts και στην 7 και στην 7.1 είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα σαν κώδικας. Ότι δουλεύει στην μια δουλεύει και στην άλλη Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές το ίδιο όμως όπως έκανα σύγκριση. Και εγώ αυτό πίστευα στην αρχή,αλλά δεν. Με την 7.1.1 υποστηρίζονται παραπανω εφαρμογές. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές το ίδιο όμως όπως έκανα σύγκριση. Και εγώ αυτό πίστευα στην αρχή,αλλά δεν. Με την 7.1.1 υποστηρίζονται παραπανω εφαρμογές. Sent from my iPad using Tapatalk Δεν είναι ακριβώς έτσι απλά μερικοί κατασκευαστές πρόσθεσαν στο framework τους αυτή την δυνατότητα, δεν είναι native λειτουργία του 7.1 αλλά του Google framework, αυτό συμαινει αν δεν το βάλει η κάθε εταιρεία δεν θα δείτε και πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Δεν είναι ακριβώς έτσι απλά μερικοί κατασκευαστές πρόσθεσαν στο framework τους αυτή την δυνατότητα, δεν είναι native λειτουργία του 7.1 αλλά του Google framework, αυτό συμαινει αν δεν το βάλει η κάθε εταιρεία δεν θα δείτε και πολλά Μπορεί να έχεις δίκιο,απλά η ουσία είναι ότι πρόκειται περί χρήσιμο feature και θα ήταν προς θετική κατεύθυνση να το ενσωματώσουν περισσότεροι αν όχι όλοι οι κατασκευαστές και από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει αν θα κάνει χρήση του η όχι. Βρήκα και εγώ τώρα το πάτημα να ξήλωσω το Samsung mail app(απο τα ελάχιστα Samsung που δεν είχαν πάρει πόδι από την αρχή-μόνο με το Samsung music app πλέον εχω μείνει το μοναδικό Samsung και αυτό διότι δυστυχώς δεν υποστηρίζει ο edge player third party music app που 3 έχω αγορασμενους :p)που έτσι κι αλλιώς είχε ένα bug που με ενοχλούσε από την αρχή και να το αντικαταστήσω με το outlook app μιας και outlook είναι ο δεύτερος βασικός μου mail λογαριασμός να έχω αυτή τη λειτουργία επιπλέον.:lol: Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Πιστεύω αργά ή γρήγορα όλοι οι κατασκευαστές θα ενσωματώσουν αυτή τη λειτουργία. Ίσως στην επόμενη έκδοση android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Άπαιχτη μπαταρία μιας και είμαι διακοπές και δουλεύει παραλία με full φωτεινότητα και τον γιο να παίζει 3d παιχνίδι 1,30 ώρα στη παραλία μόνιμα σε 4g απίστευτο που έβγαλε την ημέρα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Φίλε Alextrela βλέπω ότι έχεις και τα δύο τηλέφωνα που με ενδιαφέρουν. Mate και axon. Ποιο από τα δυο θα μου πρότεινες και γιατί; ποιο είναι καλύτερο κατά την άποψή σου;; πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι έχουν και 100 ευρώ διαφορά. Το axon που έχεις είναι η ευρωπαϊκή έκδοση;;; προχθές παραλίγο να τσιμπήσω το mate από το public το είχε προσφορά αλλά ήταν το μονόκαρτο. Στο you που ρώτησα για το axon δεν ήξεραν εάν είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο. Τι με συμβουλεύεις να κάνω;; ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) Λάθος κατάλαβες φίλε μου δεν έιχα/έχω το Matte καθόλου. Το Axon ναι μαζί με το S8+. Τώρα στα του Axon υπάρχει ξεχωριστό δικό του νήμα για να μην βγαίνουμε off topic. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημερα στην παρεα, εχω το Mate 9 εδω και 2-3 μηνες, το κινητο πραγματικα ειναι φοβερο, ηρθα απο s7 edge και προηγουμενως ειχα Mate 8 επομενως ηξερα τι να περιμενω... Μια παρατηρηση μονο, εδω και 2 βδομαδες δυστυχως η μπαταρια κατεβαινει σαν τρελη, ρουφιεται πολυ γρηγορα, σε σημειο στο 35% να εχω 1.30 - 2 ωρες οθονης, ενω μεχρι πριν ειχα 4.30-5! Δεν εχω αλλαξει κατι στον τροπο χρησης του κινητου, να κανω reset λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημερα στην παρεα, εχω το Mate 9 εδω και 2-3 μηνες, το κινητο πραγματικα ειναι φοβερο, ηρθα απο s7 edge και προηγουμενως ειχα Mate 8 επομενως ηξερα τι να περιμενω... Μια παρατηρηση μονο, εδω και 2 βδομαδες δυστυχως η μπαταρια κατεβαινει σαν τρελη, ρουφιεται πολυ γρηγορα, σε σημειο στο 35% να εχω 1.30 - 2 ωρες οθονης, ενω μεχρι πριν ειχα 4.30-5! Δεν εχω αλλαξει κατι στον τροπο χρησης του κινητου, να κανω reset λετε; Δες αρχικά τι σου τρώει την μπαταρία... Μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή.. Δοκίμασε αρχικά με μια απλή επανεκκίνηση Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δες αρχικά τι σου τρώει την μπαταρία... Μπορεί να είναι κάποια εφαρμογή.. Δοκίμασε αρχικά με μια απλή επανεκκίνηση Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω κανει επανεκκινηση πολλες φορες, επισης ζεσταινεται πολυ ευκολα.... Δε ξερω τι μπορει να φταιει, υπαρχει καποια λυση; Reset ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Εχω κανει επανεκκινηση πολλες φορες, επισης ζεσταινεται πολυ ευκολα.... Δε ξερω τι μπορει να φταιει, υπαρχει καποια λυση; Reset ισως; Δες τα στατιστικά της μπαταρίας.. Κάποια εφαρμογή φταίει Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δεν ισχύει αυτό για όλες τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΙσχύει για όλες :) Δες nexus 7-7.1 ότι δουλεύουν ακριβώς το ίδιο. Είναι συγκεκριμένος κώδικας που βάζεις και δουλεύει όπου υποστηρίζεται, το έχω βάλει σε αρκετές εφαρμογές και υπάρχει από την 7.0 κανονικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημερα στην παρεα, εχω το Mate 9 εδω και 2-3 μηνες, το κινητο πραγματικα ειναι φοβερο, ηρθα απο s7 edge και προηγουμενως ειχα Mate 8 επομενως ηξερα τι να περιμενω... Μια παρατηρηση μονο, εδω και 2 βδομαδες δυστυχως η μπαταρια κατεβαινει σαν τρελη, ρουφιεται πολυ γρηγορα, σε σημειο στο 35% να εχω 1.30 - 2 ωρες οθονης, ενω μεχρι πριν ειχα 4.30-5! Δεν εχω αλλαξει κατι στον τροπο χρησης του κινητου, να κανω reset λετε;Κάνε hard reset και μετά μην βάλεις για δύο μέρες ούτε Google account και δες πως πάει χωρίς τύποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Δες τα στατιστικά της μπαταρίας.. Κάποια εφαρμογή φταίει Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πολύ πιθανών να φταίει και το δίκτυο. Εγώ με cosmote εδώ και δύο μέρες που είμαι σε νησί έχω τεράστιο πρόβλημα και έχει αντίκτυπο στην μπαταρία. ΣΥΝ του ότι ζεσταίνετε ψάχνοντας να βρει σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Το περιεργο ειναι πως ουτε εχω αλλαξει τροπο χρησης του κινητου, ουτε εχω βαλει εφαρμογες καινουριες, ουτε εχω αλλαξει περιοχη που κινουμαι... Λογω δουλειας ειμαι καθε μερα στο ιδιο μερος (γραφειο) και μετα σπιτι, βλεπω τεραστια αλλαγη στην μπαταρια του κινητου προς τα κατω και το κινητο με λιγη χρηση αρχιζει να ζεσταινεται! Τωρα εχω 58% με χρηση 1 ωρα και 34 λεπτα! ΔΕΝ ειναι λογικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Όχι δεν είναι λογικό για αυτή τη συσκευή Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Ισχύει για όλες :) Δες nexus 7-7.1 ότι δουλεύουν ακριβώς το ίδιο. Είναι συγκεκριμένος κώδικας που βάζεις και δουλεύει όπου υποστηρίζεται, το έχω βάλει σε αρκετές εφαρμογές και υπάρχει από την 7.0 κανονικάΈχω και συσκευή με 7.0 και η ίδια εφαρμογή στο nexus με 7.1.2 έχει shortcuts ενώ στην 7.0 δεν έχει. Το ίδιο είπαν και τα παιδιά πιο πριν που δοκίμασαν στην 7.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Όχι δεν είναι λογικό για αυτή τη συσκευή Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γνωριζω! Απλα δε ξερω τι μπορω να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Έχω και συσκευή με 7.0 και η ίδια εφαρμογή στο nexus με 7.1.2 έχει shortcuts ενώ στην 7.0 δεν έχει. Το ίδιο είπαν και τα παιδιά πιο πριν που δοκίμασαν στην 7.0Στην 7.0 το nexus; Η άλλη εταιρεία; Αν nexus να στείλεις στον developer email Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Στην 7.0 το nexus; Η άλλη εταιρεία; Αν nexus να στείλεις στον developer emailΆλλη εταιρεία. Λες να με ενδιαφέρει για 7.0 σε nexus και να κάνω εδώ την ερώτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 (edited) είδα στο gsmarena ότι και άλλα κινητά τα λένε dual-stand by άλλα δουλευει κανονικά η δεύτερη σιμ πχ το χιαομι νοτε 4 τι ισχύει τελικά?δε δουλευουνε και οι διο σιμ μαζι ? πρεπει να αλλαζεις μεσα απο το μενου για να παρεισ πχ τηλεφωνο? Edited July 24, 2017 by stergiost77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts