pektis7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 στην beta παντος που δοκίμασα δεν υπαρχουν app shortcuts (7.1 ειναι) λογικα ειναι για λιγα κινιτα και μαλλον κυριος nexus likeΜε ποιον launcher το δοκίμασες; Σίγουρα ο launcher της google και ο nova τα υποστηρίζουν. Πιθανόν να μην το υποστηρίζει ακόμα ο launcher της HUAWEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Με ποιον launcher το δοκίμασες; Σίγουρα ο launcher της google και ο nova τα υποστηρίζουν. Πιθανόν να μην το υποστηρίζει ακόμα ο launcher της HUAWEI nova prime παντος το app sgortcut maker δεν σου κανει την δουλεια? δεν λες για αυτο το πραγμα ελπιζω αυτο εδω και πολυ πολυ καιρο υπαρχει https://www.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/styles/larger_wm_brw/public/article_images/2017/02/nova-app-shortcuts-a9-dark.jpg?itok=mVxQ3IQu Edited July 22, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Η 7.1.1 μια χαρά βελτιώσεις φέρνει. Επισης, υπάρχουν διαθέσιμα security patches Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου γιατί να μην τα έχω & να μαι με Απριλίου? Και μην πεις δεν χρειάζονται, γιατί και 500€ δεν χρειάζεται η Huawei τότε. Υ.γ εδώ είναι huawei και δεν ενοχλεί :X :down: Για εμένα φίλε μου δεν χρειάζονται. Μην ξεχνάς όπως λες ότι είναι συσκευή 500€. Δες αυτές που έχουν 1000 και κάνουν συχνά αναβαθμίσεις πόσα άλλα θεματακια έχουν. Εγώ με το φθηνό δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα - παράπονο. Υ. Γ εδώ ναι είναι huawei αλλά κάποιοι από εμάς αλλάζουμε πολύ συχνά συσκευές και δεν είμαστε κολλημένοι με καμία εταιρία. Πάντα φιλικά, για να μην παρεξηγηθώ λόγο γραπτού λόγου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 nova prime παντος το app sgortcut maker δεν σου κανει την δουλεια?Περίεργο με nova να μην τα έχει. Σίγουρα τον είχες επιλέξει σαν προεπιλεγμένο launcher τον nova? Αν δεν τον έχεις επιλέξει σαν προεπιλεγμένο δεν δουλεύουν τα app shortcuts. Ελπίζω να μην έχει κάνει καμία βλακεία η Huawei. Δοκίμασα την εφαρμογή που είπες, αλλά δεν έχει αυτή τη συντόμευση που θέλω. Άλλωστε ο nova έχει επιλογή να φτιάξεις τα ίδια shortcuts που μπορείς να φτιάξεις και με αυτή την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Περίεργο με nova να μην τα έχει. Σίγουρα τον είχες επιλέξει σαν προεπιλεγμένο launcher τον nova? Αν δεν τον έχεις επιλέξει σαν προεπιλεγμένο δεν δουλεύουν τα app shortcuts. Ελπίζω να μην έχει κάνει καμία βλακεία η Huawei. Δοκίμασα την εφαρμογή που είπες, αλλά δεν έχει αυτή τη συντόμευση που θέλω. Άλλωστε ο nova έχει επιλογή να φτιάξεις τα ίδια shortcuts που μπορείς να φτιάξεις και με αυτή την εφαρμογή ναι σίγουρα το έκανα default launcher και δεν έβγαλε τπτ παρομιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 ναι σίγουρα το έκανα default launcher και δεν έβγαλε τπτ παρομιοΊσως επειδή είναι beta τότε να μην έχει βάλει όλες τις λειτουργίες. Τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ίσως επειδή είναι beta τότε να μην έχει βάλει όλες τις λειτουργίες. Τι να πω μπα χλομο το κόβω και σε καποια αλλα κινιτα με 7.1 δεν το ειδα... μπορει να ειναι μονο σε nexus like Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Αποκλείεται ρε εσυ,έχω nova prime all time σε S8+και έχω κανονικά app shortcuts( από την 5.2 είχε βγει αυτή η δυνατότητα από την άνοιξη δηλαδή) Τώρα πλέον τρέχει την 5.3 official. Κατά τα άλλα το θεωρώ ψιλό χαζό να απορριφθεί μια συσκευή για αυτο το λόγο(όταν η συσκευή καλύπτει έναν χρήστη σε όλα τα υπόλοιπα)από την στιγμή third party launcher παρέχουν αυτή τη λύση Όσο για τις αναβαθμίσεις όπως κάκιστα η Sammy στην ναυαρχίδα της βγήκε με 7 το ίδιο και η Huawei που δεν έχει δώσει την 7.1.1 που πέρα από κάποια νέα feature,βελτιώνει πολλά under the hood όπως σταθερότητα,battery optimization και efficiency και αρκετά τρωτά και bugs της αρχικής έκδοσης της Nougat. Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει ναυαρχίδες ακόμα με σχεδόν 1 έτους έκδοση λογισμικό πίσω. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Κατά τα άλλα το θεωρώ ψιλό χαζό να απορριφθεί μια συσκευή για αυτο το λόγο(όταν η συσκευή καλύπτει έναν χρήστη σε όλα τα υπόλοιπα)από την στιγμή third party launcher παρέχουν αυτή τη λύση Πρώτον ο καθένας έχει κάθε λόγο να απορρίψει μία συσκευή όταν αυτή έχει μία έλλειψη, που μπορεί για εσένα να φαίνεται χαζή, αλλά για εμένα είναι πολύ σημαντική γιατί με γλιτώνει από πολύ χρόνο γιατί είναι μία εφαρμογή που χρησιμοποιώ συνέχεια μέσα στη μέρα και η λειτουργία αυτή με έχει βολέψει αφάνταστα. Θα μου πεις πως τη δούλευα πριν την 7.1; Όταν μάθεις σε κάτι εύκολο, δεν γυρίζεις πίσω. Άλλωστε δεν καίγομαι να αλλάξω συσκευή. Θέλω να πάρω κάτι καλύτερο από αυτό που έχω, αλλά δεν θέλω να κάνω κανέναν συμβιβασμό, πόσο μάλλον στην σημαντικότερη εφαρμογή που έχω στο κινητό μου. Αν δεν βρω αυτό που με καλύπτει λοιπόν, θα περιμένω τις νέες ναυαρχίδες με android o προς το τέλος της χρονιάς. Δεύτερον ακόμα και με third party launcher όπως ο nova που χρησιμοποιώ, απαιτείται android 7.1 για αυτή τη λειτουργία. Εάν ξέρεις εσύ κάποιον άλλο launcher που να το κάνει αυτό στην 7.0 ευχαρίστως να τον δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Δεν απαιτείτε 7.1.1 αυτό γράφω πάνω. Την 7 έχω στο κινητό μου και δουλεύει κανονικότατα εδώ και λίγους μήνες που ενσωματώθηκε σε Nova Prime. Και εγώ το θεωρώ χρήσιμο feature που αρκετές φορές σου λύνει τα χέρια. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Δεν απαιτείτε 7.1.1 αυτό γράφω πάνω. Την 7 έχω στο κινητό μου και δουλεύει κανονικότατα εδώ και λίγους μήνες που ενσωματώθηκε σε Nova Prime. Και εγώ το θεωρώ χρήσιμο feature που αρκετές φορές σου λύνει τα χέρια. Sent from my iPad using TapatalkΈχω και άλλη συσκευή με pure 7.0 (vernee Thor) και δεν δουλεύει η λειτουργία αυτή εκτός από κάνα δυο εφαρμογές εκ των οποίων η μία είναι το play store. Επίσημα η λειτουργία υποστηρίζεται από την 7.1 πάντως. Εκεί δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές που την έχουν ενσωματώσει. Όπως φαίνεται πάντως το mate δεν την υποστηρίζει στην 7.0 οπότε θα περιμένω κάποιο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Έχω και άλλη συσκευή με pure 7.0 (vernee Thor) και δεν δουλεύει η λειτουργία αυτή εκτός από κάνα δυο εφαρμογές εκ των οποίων η μία είναι το play store. Επίσημα η λειτουργία υποστηρίζεται από την 7.1 πάντως. Εκεί δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές που την έχουν ενσωματώσει. Όπως φαίνεται πάντως το mate δεν την υποστηρίζει στην 7.0 οπότε θα περιμένω κάποιο update Επειδή δεν με πιστεύεις ορίστε εδώ. Και δουλεύει σε όλες μα όλες τις εφαρμογές. Μήπως θες και screenshoot την έκδοση λογισμικού να σου βάλω για να μην νομίζεις ότι κοροϊδεύω??? Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Επειδή δεν με πιστεύεις ορίστε εδώ. Και δουλεύει σε όλες μα όλες τις εφαρμογές. Μήπως θες και screenshoot την έκδοση λογισμικού να σου βάλω για να μην νομίζεις ότι κοροϊδεύω??? Sent from my iPad using TapatalkΑπό όσα μου έδειξες μόνο του gmail και του YouTube είναι app shortcuts. Πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην 7.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Από όσα μου έδειξες μόνο του gmail και του YouTube είναι app shortcuts. Πραγματικά δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην 7.1 Ενδεικτικά σου έβαλα ρε άνθρωπε και σε άλλες λειτουργεί κανονικά πχ outlook,Play Store,Maps κ.α. Πρέπει και η εκάστοτε εφαρμογή να το υποστηρίζει δεν αρκεί μόνο το λειτουργικό από μόνο του. Πες μου ποια εφαρμογή σε ενδιαφέρει να το δω σε τελική. Το σταματώ εδώ διότι συζήτηση μαζί σου δεν είναι εφικτή. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Ενδεικτικά σου έβαλα ρε άνθρωπε και σε άλλες λειτουργεί κανονικά πχ outlook,Play Store κ.α. Πρέπει και η εκάστοτε εφαρμογή να το υποστηρίζει δεν αρκεί μόνο το λειτουργικό από μόνο του. Το σταματώ εδώ διότι συζήτηση μαζί σου δεν είναι εφικτή. Sent from my iPad using TapatalkΦίλε λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές αλλά δεν είναι app shortcuts. Αν θεωρείς το edit, remove κλπ του nova, ότι είναι shortcuts της κάθε εφαρμογής για να κάνεις κάποιες λειτουργίες πιο γρήγορα τότε έχεις πραγματικά άγνοια. Επειδή χρησιμοποιώ κι εγώ το textra, πατώντας το εικονίδιο μου βγάζει 4 συχνές επαφές για άμεσο μήνυμα και μία επιλογή για να δημιουργήσω νέο μήνυμα. Κάνε τη σύγκριση με αυτό που έστειλες και βρες το λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορώ να δω από κοντά τη συσκευή (Αθήνα)?? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδιά ξέρετε σε ποιο μαγαζί μπορώ να δω από κοντά τη συσκευή (Αθήνα)?? Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε mediamarkt και πλαίσιο την έχουν σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Φίλε λειτουργεί σε όλες τις εφαρμογές αλλά δεν είναι app shortcuts. Αν θεωρείς το edit, remove κλπ του nova, ότι είναι shortcuts της κάθε εφαρμογής για να κάνεις κάποιες λειτουργίες πιο γρήγορα τότε έχεις πραγματικά άγνοια. Επειδή χρησιμοποιώ κι εγώ το textra, πατώντας το εικονίδιο μου βγάζει 4 συχνές επαφές για άμεσο μήνυμα και μία επιλογή για να δημιουργήσω νέο μήνυμα. Κάνε τη σύγκριση με αυτό που έστειλες και βρες το λάθος Καλά το textra δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αλλά άλλες εφαρμογές που ανέφερα μια χαρά βγάζουν app shortcuts πχ outlook,YouTube,Maps,Play store. Παντως και στο Axon 7 που έχω 7.1.1 τα ίδια μου βγάζει όπως και με την 7 σε Samsung. Άρα δεν είναι θέμα λειτουργικού μόνο αλλά και εφαρμογής η και υλοποίηση της 7.1.1 του κατασκευαστή. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Καλά το textra δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αλλά άλλες εφαρμογές που ανέφερα μια χαρά βγάζουν app shortcuts πχ outlook,YouTube,Maps,Play store. Παντως και στο Axon 7 που έχω 7.1.1 τα ίδια μου βγάζει όπως και με την 7 σε Samsung. Άρα δεν είναι θέμα λειτουργικού μόνο αλλά και εφαρμογής η και υλοποίηση της 7.1.1 του κατασκευαστή. Sent from my iPad using TapatalkΑπό ότι διαπιστώνω κι εγώ κυρίως σε εφαρμογές της google και σε ελάχιστες εξαιρέσεις λειτουργούν στην 7.0 τα shortcuts. Στην 7.1 είναι πολλές περισσότερες πάντως που υποστηρίζονται. Δηλαδή στο axon τα ίδια σου βγάζει στον textra? Τότε ίσως έχει δίκιο ο φίλος που ανέφερε ότι κυρίως σε pure Android δουλεύει άψογα το όλο σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Από ότι διαπιστώνω κι εγώ κυρίως σε εφαρμογές της google και σε ελάχιστες εξαιρέσεις λειτουργούν στην 7.0 τα shortcuts. Στην 7.1 είναι πολλές περισσότερες πάντως που υποστηρίζονται. Δηλαδή στο axon τα ίδια σου βγάζει στον textra? Τότε ίσως έχει δίκιο ο φίλος που ανέφερε ότι κυρίως σε pure Android δουλεύει άψογα το όλο σύστημα Το ίδιο μου βγάζει και σε textra σε Axon 7. Όπως είπες μόνο σε pure android δουλεύει σε όλες ενω σε τρίτους κατασκευαστές κυρίως σε google app δουλεύει οπως είπες και ανέφερα και εγώ με λιγες εξαιρέσεις τρίτων εφαρμογων πχ outlook app. Ποια εφαρμογή είναι αυτή που σε ενδιαφέρει κυρίως να δοκιμάσω αν δουλεύει η όχι με Nova? Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Για αυτό πάτε σε pixel με 1000 ευρώ και χωρίς εγγύηση και άγιος ο θεός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 (edited) Για αυτό πάτε σε pixel με 1000 ευρώ και χωρίς εγγύηση και άγιος ο θεός Κοιτα αν βγει με βάση τα τελευταία renders και feature δεν θα έλεγα όχι,αλλά όχι και 1000 ευρώ μην τρελαθούμε δηλαδή :lol: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455013 Πόσο μάλλον που αν είναι κατασκευή LG η HTC εκεί θα τρέμει το χέρι μας μην μας τύχουν κατασκευαστικά θέματα η ατέλειες. Sent from my iPad using Tapatalk Edited July 23, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Για αυτό πάτε σε pixel με 1000 ευρώ και χωρίς εγγύηση και άγιος ο θεόςΘέλω να πιστεύω ότι αν το κατασκευάσει η LG το pixel xl 2 θα είναι λίγο φθηνότερο και τουλάχιστον θα εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα ώστε και οι τιμές να πέσουν πιο εύκολα. Αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές όπως το oneplus 5t που θέλω να πιστεύω θα βγει σύντομα μετά την γκάφα με την οθόνη στο 5. @alextrela η εφαρμογή είναι το ticktick, αλλά δεν θα δουλεύει γιατί και στο Thor που έχει 7.0 δεν δουλεύουν τα app shortcuts. Βασικά με ενδιαφέρει το shortcut της αναζήτησης σημειώσεων. Με το shortcut κάνω ένα κλικ, αλλιώς χρειάζομαι 3 και swipe την οθόνη, οπότε μπελάς. Φταίει και λίγο η εφαρμογή σε αυτό που έχει κάνει δύσκολο το search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Θέλω να πιστεύω ότι αν το κατασκευάσει η LG το pixel xl 2 θα είναι λίγο φθηνότερο και τουλάχιστον θα εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα ώστε και οι τιμές να πέσουν πιο εύκολα. Αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές όπως το oneplus 5t που θέλω να πιστεύω θα βγει σύντομα μετά την γκάφα με την οθόνη στο 5. @alextrela η εφαρμογή είναι το ticktick, αλλά δεν θα δουλεύει γιατί και στο Thor που έχει 7.0 δεν δουλεύουν τα app shortcuts. Βασικά με ενδιαφέρει το shortcut της αναζήτησης σημειώσεων. Με το shortcut κάνω ένα κλικ, αλλιώς χρειάζομαι 3 και swipe την οθόνη, οπότε μπελάς. Φταίει και λίγο η εφαρμογή σε αυτό που έχει κάνει δύσκολο το searchΜπα αμφιβάλλω πολύ αν θα είναι φτηνότερα το μόνο που θα αλλάξει είναι η αξιοπιστία κατασκευής προς χειρότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Μπα αμφιβάλλω πολύ αν θα είναι φτηνότερα το μόνο που θα αλλάξει είναι η αξιοπιστία κατασκευής προς χειρότεραΑς περιμένουμε πρώτα. Δεν θα βγάζει μια ζωή ελαττωματικές συσκευές η LG. Το καλό τουλάχιστον είναι ότι το service είναι δίπλα σου και άριστο. Το προτιμώ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts